Lady cbt(שולטת) |
לפני שנה •
6 באוק׳ 2023
לפני שנה •
6 באוק׳ 2023
Lady cbt(שולטת) • 6 באוק׳ 2023
שאלת על פטישים נפוצים לדעתנו.
לא על הפטישים שלך. יש המון אנשים שנמשכים לניצול והחפצה, ולא רק כלכלית, ולא רק מצד השולט/ת. |
|
slaveforever(נשלט) |
לפני שנה •
6 באוק׳ 2023
לפני שנה •
6 באוק׳ 2023
slaveforever(נשלט) • 6 באוק׳ 2023
שדיים גדולות
שתיית שתן בית שחי לא מגולח ישיבת פנים עד חניקה סאונדינג כלוב זיין רשימה חלקית.... |
|
slaveforever(נשלט) |
לפני שנה •
6 באוק׳ 2023
לפני שנה •
6 באוק׳ 2023
slaveforever(נשלט) • 6 באוק׳ 2023
שכחתי מדיקל
|
|
מואדיב המשחרר |
לפני שנה •
6 באוק׳ 2023
לפני שנה •
6 באוק׳ 2023
מואדיב המשחרר • 6 באוק׳ 2023
Lady cbt כתב/ה: שאלת על פטישים נפוצים לדעתנו.
לא על הפטישים שלך. יש המון אנשים שנמשכים לניצול והחפצה, ולא רק כלכלית, ולא רק מצד השולט/ת. צודקת ליידי - שאלתי על הפטישים הנפוצים לדעתכם. את רוצה לומר לי שפין דום נפוץ כמו : 1. פגינג 2. סגידה לישבן נשי 3. סגידה לכפות רגליים 4. משיכה לציצים גדולים (או קטנים) או בגדול לציצים 5. ספאנקים ויכולתי לתת פה עוד 15 שלדעתי נפוצים יותר מפין דום עכשיו בלי קשר לאם הוא נפוץ או לא את חושבת שהוא מוסרי? לדעתי cbt שהוא הרבה יותר קשה מלתת כרטיס אשראי ולתרום 400 שח סתם ככה יותר מוסרי מפין דום אז אני לא מדבר על פטישים לא מוסריים - או על דברים ששנויים במחלוקת למשל - מימוש פנטזיית אונס האם זה עלול להפוך לאונס אם הדברים יוצאים משליטה? כמובן - בייחוד אם מביאים עוד חמש סודנים זרים. ויש המון שמסרסרים סירסור הוא סבבה בעינייך? להביא גבר נגיד למצב שבוא הוא הולך ומוצץ לגבר אחר ואז מביא לך 100 שח על כל מציצה ויש לו יממה להביא לך 1000 שח לגטימי בעינייך? ואם זה יבוצע על נשלטת? לדרדר מישהי לזנות? זה סבבה? שידול לזנות זו עבירה פלילית - ולא מעניין אותי שהנשלטת מפנטזת להיות זונה. אם כבר אני אסרסר בה - זה ללא כסף - וזה חתיכת הבדל! אנחנו נבחור יחד אנשים שיזיינו לה את הצורה אבל לא נקבל מהם כסף כי זה כבר זנות - וזה לא חוקי. גם פין דום הוא ניצול לא חוקי של חולשה של נשלט. כן - תמיד יהיו נרקסיסטים נצלנים שלא בוחלים בכלום. יהיו פה גם שולטים שאינם שולטים בכלל יהיו פה גם אנסים גם פדופילים גם סתם נשים רעות שאוהבות לאנוס גבר בתחת וגם נשים נצלניות שמקבלות מגבר מסכן את כל כספו (ולא מדובר בגבר עשיר - לפעמים מדובר בחייל חרמן שרוצה מאוד לרצות שולטת שהוא התאהב בה) אז - עדיין חושבת שפינדום זה ב 20 הראשונים? וגם אם כן האם הוא ראוי להיות שם - או שזה משהו שלא נוח לך איתו? |
|
מואדיב המשחרר |
לפני שנה •
6 באוק׳ 2023
לפני שנה •
6 באוק׳ 2023
slaveforever כתב/ה: שדיים גדולות
שתיית שתן בית שחי לא מגולח ישיבת פנים עד חניקה סאונדינג כלוב זיין רשימה חלקית.... החדשים לדעתי מהרשימה שלך הם סאונדינג וכלוב זין בהחלט לא ב 20 הפופלריים ביותר שתיית שתן/מקלחות זהב - בהחלט ב 20 ישיבת פנים - בהחלט ב 20 פטיש לבחורה שעירה - לא בטוח שב 20 הראשונים אז אתה מבין... החדשים שנתת מעולים - אבל הם לא ב 20 הפופלריים |
|
Lady cbt(שולטת) |
לפני שנה •
6 באוק׳ 2023
שוב, שאלת על פטישים נפוצים
לפני שנה •
6 באוק׳ 2023
Lady cbt(שולטת) • 6 באוק׳ 2023
מואדיב המשחרר כתב/ה: Lady cbt כתב/ה: שאלת על פטישים נפוצים לדעתנו.
לא על הפטישים שלך. יש המון אנשים שנמשכים לניצול והחפצה, ולא רק כלכלית, ולא רק מצד השולט/ת. צודקת ליידי - שאלתי על הפטישים הנפוצים לדעתכם. את רוצה לומר לי שפין דום נפוץ כמו : 1. פגינג 2. סגידה לישבן נשי 3. סגידה לכפות רגליים 4. משיכה לציצים גדולים (או קטנים) או בגדול לציצים 5. ספאנקים ויכולתי לתת פה עוד 15 שלדעתי נפוצים יותר מפין דום עכשיו בלי קשר לאם הוא נפוץ או לא את חושבת שהוא מוסרי? לדעתי cbt שהוא הרבה יותר קשה מלתת כרטיס אשראי ולתרום 400 שח סתם ככה יותר מוסרי מפין דום אז אני לא מדבר על פטישים לא מוסריים - או על דברים ששנויים במחלוקת למשל - מימוש פנטזיית אונס האם זה עלול להפוך לאונס אם הדברים יוצאים משליטה? כמובן - בייחוד אם מביאים עוד חמש סודנים זרים. ויש המון שמסרסרים סירסור הוא סבבה בעינייך? להביא גבר נגיד למצב שבוא הוא הולך ומוצץ לגבר אחר ואז מביא לך 100 שח על כל מציצה ויש לו יממה להביא לך 1000 שח לגטימי בעינייך? ואם זה יבוצע על נשלטת? לדרדר מישהי לזנות? זה סבבה? שידול לזנות זו עבירה פלילית - ולא מעניין אותי שהנשלטת מפנטזת להיות זונה. אם כבר אני אסרסר בה - זה ללא כסף - וזה חתיכת הבדל! אנחנו נבחור יחד אנשים שיזיינו לה את הצורה אבל לא נקבל מהם כסף כי זה כבר זנות - וזה לא חוקי. גם פין דום הוא ניצול לא חוקי של חולשה של נשלט. כן - תמיד יהיו נרקסיסטים נצלנים שלא בוחלים בכלום. יהיו פה גם שולטים שאינם שולטים בכלל יהיו פה גם אנסים גם פדופילים גם סתם נשים רעות שאוהבות לאנוס גבר בתחת וגם נשים נצלניות שמקבלות מגבר מסכן את כל כספו (ולא מדובר בגבר עשיר - לפעמים מדובר בחייל חרמן שרוצה מאוד לרצות שולטת שהוא התאהב בה) אז - עדיין חושבת שפינדום זה ב 20 הראשונים? וגם אם כן האם הוא ראוי להיות שם - או שזה משהו שלא נוח לך איתו? לא שאלת על מה הפטישים שלי או שלך, על מה חוקי או לגיטימי. פטישים. משיכה של אנשים. פדופיליה היא לא משהו שנתקלתי בו הרבה בכלוב, פינדום כן. פנטזיות אונס וחטיפה כן. זנות כן. קאקולדינג כן. וכמובן שאם אנחנו מדברים על בדסמ אז הכל חייב להיות SSC וRACK. לא מדברים על אובדן שליטה או הטלת מומים פיזיים או יצירת טראומות. גם פטיש חניקות או קשירות יכול להיות מסוכן ואנשים יכולים למות גם מטרמפלינג לא אחראי. אבל אלה עדיין פטישים. נפוצים. זה מה ששאלת, וזה מה שעניתי. |
|
VirginForever(נשלט) |
לפני שנה •
6 באוק׳ 2023
לפני שנה •
6 באוק׳ 2023
VirginForever(נשלט) • 6 באוק׳ 2023
מה לא חוקי בפינדום?
|
|
מואדיב המשחרר |
לפני שנה •
6 באוק׳ 2023
לפני שנה •
6 באוק׳ 2023
VirginForever כתב/ה: מה לא חוקי בפינדום?
אמרתי שהוא לא חוקי? פינדום הוא לא מוסרי. עכשיו - במיקרים מסויימים הוא עוד יותר לא מוסרי. אתן דוגמא יצא לי להכיר במהלך חיי המון טיפוסים אחד מהחברים היותר טובים שהיו לי - היה נשלט נשוי שמתמודד עם משהו שנקרא הפרעה ביפולרית קרי - מאניה דיפרסיה. אותו אדם יכול בהתקף לבזבז עשרות אלפי אם לא מאות אלפי שקלים נניח ואת מלכת פין דום, הוא נשלט האם מוסרי בעינייך לקחת ממנו את כל כספו? זה חוקי! אבל... האם כל מה שאנחנו רוצים הוא חוק? מה עם מוסר? |
|
מואדיב המשחרר |
לפני שנה •
6 באוק׳ 2023
לפני שנה •
6 באוק׳ 2023
VirginForever כתב/ה: מה לא חוקי בפינדום?
מה שלא חוקי זה סירסור וגם את זה עושים המון פה. |
|
cuckold אוהב שלך(נשלט) |
לפני שנה •
6 באוק׳ 2023
לפני שנה •
6 באוק׳ 2023
cuckold אוהב שלך(נשלט) • 6 באוק׳ 2023
קאקולד כמובן,
השפלות מילוליות תוך כדי האקט של המלכה עם הבול שלה כלפי העבד, שליטה מנטלית ואבסולוטית בעבד מצד המלכה כולל קניות וסחיבתן אחריה בקניון לקראת המפגש שלה עם הבול שלה,כולל שירות והגשה להם תוך כדי ע"פי דרישותיה.. אפטר קייר מתבקש אחרי שקיבלה את מבוקשה..ללקק לה לנקות אותה ולהקשיב ולהכיל בשקיקה את כל מה שהיא חוותה והרגישה ולאהוב אותה כמו שהיא..ללא שום שיפוטיות.. סמוך ובטוח שהמון מתחברים/ות לכך וזו הזוגיות האידיאלית בעיניי.. נכנס ל 20 הפטישים בקלות לדעתי |
|