noized |
לפני 10 חודשים •
28 בדצמ׳ 2023
לפני 10 חודשים •
28 בדצמ׳ 2023
noized • 28 בדצמ׳ 2023
כי יש פה נשים סדיסטיות אכזריות וזה הדבר הכי מושך ויפה בעולם
|
|
מרווה מכונפת(מתחלפת) |
לפני 10 חודשים •
28 בדצמ׳ 2023
Re: למה אנשים מחפשים כאן מערכות יחסים?
לפני 10 חודשים •
28 בדצמ׳ 2023
מרווה מכונפת(מתחלפת) • 28 בדצמ׳ 2023
Master Bruce כתב/ה: סטטיסטית, כשאתם הולכים ברחוב או מסתובבים בקניון, סתם לצורך העניין, כמה אחוז מהאנשים לדעתכם הם מושכים?
אחוז? 5 אחוז במקרה קיצוני? פחות מאחוז? עכשיו, אני חושב שזה ראוי להניח שהתפלגות האנשים המושכים בכלוב דומה לזו שבכל מקום אחר, שבפועל רק אחוזים בודדים מושכים אתכם (וזה עוד בלי לדבר על השאלה הם הם נמשכים אליכם חזרה) עכשיו, באתרי הכרויות, עם כל החסרון הברור של שיטת הסווייפים, לפחות היא מצמצמת את האחוז הניכר של אלו שברור לכם מיידית שפיזית זה פשוט לא זה. גם לפני שיטת הסווייפים, לפחות היתה תמונה ברורה בפרופיל שאפשר היה לדעת איך הצד השני נראה. כי משיכה פיזית היא קריטריון מאוד גרוע למציאת זוגיות (מהרבה בחינות שלא אכנס אליהן כאן), ומציאת תחומי עניין משותפים משמעותית הרבה יותר. מציאה של אנשים שיוכלו להכיל ולקבל - אפילו עוד יותר. אם מישהי רואה תמונה של מישהו באתר היכרויות וחושבת לעצמה "באמת? החנאג' הזה הוא מי שאוהב כל חיי, אקים איתו משפחה ואבנה איתו בית? לא נראה לי", אז כאן, מישהי יכולה להכיר מישהו לעומק, לקרוא את הבלוג שלו, להתכתב איתו בתגובות להודעות בפורומים, לנהל דיונים של ממש, לעבור לפרטי, ולראות באמת מי הוא לפני שהיא רואה את התמונה שלו (ואז חושבת לעצמה "המממ, הוא קצת חנאג', אבל יש בו קסם"). |
|
Kind(מתחלף) |
לפני 10 חודשים •
28 בדצמ׳ 2023
לפני 10 חודשים •
28 בדצמ׳ 2023
Kind(מתחלף) • 28 בדצמ׳ 2023
אני חושב שאתה רחוק מלדייק בכמות האחוזים.. אולי זה האחוז שמתאר את כמות האנשים ה"ממש יפים" בעיניך (או בעיני האדם הממוצע כאילו), אבל לא את האנשים שאתה נמשך אליהם או היית יכול לראות את עצמך בקשר איתם.
אבל אני לגמרי מסכים עם הדרך הארוכה והקשה שתיארת למצוא קשר כאן בכלוב, וזה בהחלט הופך את העניין ללא פשוט. אבל זה גם מה שהופך אותו לאפשרי. כאן אתה יכול בהכרח למצוא אנשים לא-ונילים, על כל מגוון הקשת, וזה גיים-צ'יינג'ר שאין (כמעט) בשום דרך היכרות אחרת. מעבר לזה, יש כאן אלמנט תקשורתי רחב יחסית, אפשר לכתוב על עצמך, אפשר לקרוא מה האדם שמולך כתב על עצמו, אפשר לדבר בצ'אט או לשלוח הודעות.. וזה בהחלט נותן דרך לנסות ולהכיר. בקיצור, אם יש לך דרך יותר קלה להכיר אנשים לא-ונילים, תחלוק אותה איתנו |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני 10 חודשים •
28 בדצמ׳ 2023
Re: למה אנשים מחפשים כאן מערכות יחסים?
לפני 10 חודשים •
28 בדצמ׳ 2023
Bluecollar(שולטת) • 28 בדצמ׳ 2023
מרווה מכונפת כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: סטטיסטית, כשאתם הולכים ברחוב או מסתובבים בקניון, סתם לצורך העניין, כמה אחוז מהאנשים לדעתכם הם מושכים?
אחוז? 5 אחוז במקרה קיצוני? פחות מאחוז? עכשיו, אני חושב שזה ראוי להניח שהתפלגות האנשים המושכים בכלוב דומה לזו שבכל מקום אחר, שבפועל רק אחוזים בודדים מושכים אתכם (וזה עוד בלי לדבר על השאלה הם הם נמשכים אליכם חזרה) עכשיו, באתרי הכרויות, עם כל החסרון הברור של שיטת הסווייפים, לפחות היא מצמצמת את האחוז הניכר של אלו שברור לכם מיידית שפיזית זה פשוט לא זה. גם לפני שיטת הסווייפים, לפחות היתה תמונה ברורה בפרופיל שאפשר היה לדעת איך הצד השני נראה. כי משיכה פיזית היא קריטריון מאוד גרוע למציאת זוגיות (מהרבה בחינות שלא אכנס אליהן כאן), ומציאת תחומי עניין משותפים משמעותית הרבה יותר. מציאה של אנשים שיוכלו להכיל ולקבל - אפילו עוד יותר. אם מישהי רואה תמונה של מישהו באתר היכרויות וחושבת לעצמה "באמת? החנאג' הזה הוא מי שאוהב כל חיי, אקים איתו משפחה ואבנה איתו בית? לא נראה לי", אז כאן, מישהי יכולה להכיר מישהו לעומק, לקרוא את הבלוג שלו, להתכתב איתו בתגובות להודעות בפורומים, לנהל דיונים של ממש, לעבור לפרטי, ולראות באמת מי הוא לפני שהיא רואה את התמונה שלו (ואז חושבת לעצמה "המממ, הוא קצת חנאג', אבל יש בו קסם"). אני ממש מסכימה עם ההתכתבויות ועם השיח שנוצר. הרבה אנשים חדרו את המסננת ואת חוסר הרצון שלי להפגש על ידי פשוט להגיב לי ולהתחיל שיחה |
|
Lokii |
לפני 10 חודשים •
28 בדצמ׳ 2023
לפני 10 חודשים •
28 בדצמ׳ 2023
Lokii • 28 בדצמ׳ 2023
בסופו של דבר מדובר במערכת יחסים.
|
|
אליפסה(שולטת) |
לפני 10 חודשים •
29 בדצמ׳ 2023
לפני 10 חודשים •
29 בדצמ׳ 2023
אליפסה(שולטת) • 29 בדצמ׳ 2023
גם אני בדעה שמראה חיצוני הוא קריטריון גרוע למציאת זוגיות. מראה חיצוני הופך להיות רלוונטי רק כשיש איזושהי רתיעה פיסית שקשה להתגבר עליה.
אני חושבת שהיכרות קרובה עם אדם משפיעה מאוד על המשיכה אליו, כולל המשיכה הפיסית אליו. יש הרבה נסיכים שבמבט ראשון נראים קצת צפרדעים. וככל שהשנים עוברות רובנו נעשים קצת צפרדעים. לא המראה מחזיק את הקשר הזוגי. מנסיוני האישי, אנשים שנותנים משקל משמעותי למראה החיצוני אפילו מתקשים במציאת מערכת יחסים טובה. יחד עם זאת, אני גם לא מאמינה שפטישים או קינק מיני הם קריטריונים טובים למציאת זוגיות. בדס"מ טוב יושב על זוגיות טובה, ולעולם לא להפך. אז אין ממש חוקים לאיפה מוצאים בן זוג לחיים, ואני בטוחה שגם כאן אנשים מוצאים. אבל לא נראה לי שהכלוב הוא מקום מבטיח למציאת זוגיות. |
|