שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

סטרפ און בהפתעה- עושה לכן את זה?

אליפסה​(שולטת)
לפני שבוע • 13 בנוב׳ 2024
אליפסה​(שולטת) • 13 בנוב׳ 2024
Drizztpool כתב/ה:

אני אהיה קצת יותר בוטה מבדרך כלל, כי אני מרגיש שזה נדרש על מנת להעביר את המסר.
מה שאת מגדירה כמשהו שעבד עבורך רוב האנשים מגדירים כמניפולציה, ואחת רעה ומגעילה גם כן. להתחיל לצאת עם בן אדם, לפתח מערכת יחסים ותלות רגשית, ורק אז להפיל עליו את הקינקים והבדס"מ שלך, מתוך הנחה שאותו אדם "יזרום עם זה" זו מניפולציה שמשחקת על האלמנט של Too much invested to quit. רוב בני האדם יכעסו על כך שהם עברו מניפולציה כזו, ואלו שיזהו אותה עשויים להגיב בצורה מאד רעה. אני מצטער עבורך שנפלת למניפולציה הזאת, אבל זה לא עושה אותה פחות רעה.

הדרך הנכונה והבריאה לנהל מערכת יחסים היא להיות כנים מההתחלה ולדבר פתוח וגלוי, לא להניח מלכודות דבש ואז להפיל את הרצונות שלך על הצד השני.

לא היית קצת בוטה. היית גס רוח. אל תצטער עבורי. לא נפלתי לשום מניפולציה. והניסיון שלך להשחיר את הזוגיות שלי, במקום לנהל שיחה עניינית, הוא לא רק מניפולטיבי אלא שפל.
h1g1
h1g1 • 13 בנוב׳ 2024
אני יכול לספר מהניסיון אישי שלי.
אני נשלט מלידה, אבל תקופה ארוכה הדחקתי את המקום הזה וניהלתי מערכות יחסים וניליות בלבד.
יצא לי לצאת עם מישהי שניסתה לדחוף אותי בכח למקום הזה (תרתי משמע)
ופשוט בשלב מסוים אחרי שהתחממו העניינים הוציאה סטרפ-און וציפתה שאני פשוט אזרום עם זה.
זה היה מאוד לא נעים עבורי ופשוט קמתי והלכתי, אני חושב שכל גבר ונילי עם עמוד שידרה בסיסי יגיב ככה.
אם הוא ונילי והוא זורם עם זה בכל זאת... אז או שהוא לא ונילי כמו שהוא חושב ואז זה סבבה , או שמשהו באישיות שלו לא מאה ואז הייתי מתרחק לטובת שני הצדדים.
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 13 בנוב׳ 2024
כמה מוזר זה להסביר לאנשים על תקשורת בסיסית.
ועל לתקשר דברים בצורה בוגרת על השולחן
ערן-​(נשלט)
לפני שבוע • 14 בנוב׳ 2024
ערן-​(נשלט) • 14 בנוב׳ 2024
זה הזיה ולא מכבד
Blonde
לפני שבוע • 14 בנוב׳ 2024
Blonde • 14 בנוב׳ 2024
אני אגיד לך משפט שאמרתי פעם לחבר בעבר שהיה עושה דברים דומים לבחורות ( תוך כדי סיטואציה הוא היה מגיע איתן לסיטואציות מיניות) - מספיק אחד שלא הבין וזה יכול לפגוע ולצלק אנושות (הם כיום עצורים על ידי משטרת תל אביב על דברים כאלה)

לפעמים אנשים מסכימים מתוך רגע של אי הבנה או חוסר ניסיון וגם הכי גרוע שיתוק

יכול להיות ש10 גברים יהיו בקטע ו11 ולא, ולא כולם תמיד יודעים לסרב או להבין מה קורה, וזה תלוי בצד שבעצם מציע את הקינק מה הוא הולך לעשות וזה מופע שלם שהוא מסביר מה הולך לעשות ואם הוא לא מספיק ברור ומבהיר דברים בצורה טובה ובסיסית, זה מוביל לפגיעות קשות, כי א.אנשים בלהט הרגע מסכימים ואז מתחרטים או מקבלים שיתוק.

ולכן אני חושבת שלהפתיע א.נשים עם אקטים מיניים כאלה זה ריעיון רע ממש.
michaelll
לפני שבוע • 15 בנוב׳ 2024
michaelll • 15 בנוב׳ 2024
בלונד, כבר הסברתי פה כמה פעמים שהכוונה בפוסט הייתה להעלות את זה במהלך הדייט ולא תוך כדי הסיטואציה המינית.