|
|
לפני שנה •
15 בינו׳ 2025
לפני שנה •
15 בינו׳ 2025
הברון בכפכפים{זהרורים} • 15 בינו׳ 2025
► Bluecollar כתב/ה: הרגע הזה שבו אני מחשבת מה זה אומר לפי החוק
הגיל לחלק בשתיים ועוד שבע 🤭 מה זה החוק הזה? תחכימי אותי? |
|
|
|
|
לפני שנה •
15 בינו׳ 2025
לפני שנה •
15 בינו׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 15 בינו׳ 2025
► הברון בכפכפים כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: הרגע הזה שבו אני מחשבת מה זה אומר לפי החוק
הגיל לחלק בשתיים ועוד שבע 🤭 מה זה החוק הזה? תחכימי אותי? כששואלים מה טווח הגילים המוסרי, החוק הוא חצי מהגיל ועוד שבע שנים |
|
|
| כותב לך |
לפני שנה •
15 בינו׳ 2025
לפני שנה •
15 בינו׳ 2025
כותב לך • 15 בינו׳ 2025
אני הייתי בונה על חוק ההיגיון
הבעייה אצל אנשים שהזין עומד.....אז ההיגיון נעלם אבל אחלה חוק |
|
|
|
|
לפני שנה •
15 בינו׳ 2025
לפני שנה •
15 בינו׳ 2025
► כותב לך כתב/ה: אני הייתי בונה על חוק ההיגיון
הבעייה אצל אנשים שהזין עומד.....אז ההיגיון נעלם אבל אחלה חוק מה שלך נראה הגיוני, לא יהיה הגיוני לאחר. |
|
|
|
|
לפני שנה •
15 בינו׳ 2025
לפני שנה •
15 בינו׳ 2025
הברון בכפכפים{זהרורים} • 15 בינו׳ 2025
► Bluecollar כתב/ה: ► הברון בכפכפים כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: הרגע הזה שבו אני מחשבת מה זה אומר לפי החוק
הגיל לחלק בשתיים ועוד שבע 🤭 מה זה החוק הזה? תחכימי אותי? כששואלים מה טווח הגילים המוסרי, החוק הוא חצי מהגיל ועוד שבע שנים חוק סביר בסה"כ אלא אם כן הגבר הוא מולטימליונר נוטה למות ואז זה כבר סט חוקים שונה לגמרי. |
|
|
|
|
לפני שנה •
15 בינו׳ 2025
לפני שנה •
15 בינו׳ 2025
► הברון בכפכפים כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► הברון בכפכפים כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: הרגע הזה שבו אני מחשבת מה זה אומר לפי החוק
הגיל לחלק בשתיים ועוד שבע 🤭 מה זה החוק הזה? תחכימי אותי? כששואלים מה טווח הגילים המוסרי, החוק הוא חצי מהגיל ועוד שבע שנים חוק סביר בסה"כ אלא אם כן הגבר הוא מולטימליונר נוטה למות ואז זה כבר סט חוקים שונה לגמרי. מה אגיד לך, אני אישה ובחרתי במקצוע של עוני. אבל אני חושבת שעדיין חוקים מסוימים חלים עלי |
|
|
|
|
לפני שנה •
15 בינו׳ 2025
לפני שנה •
15 בינו׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 15 בינו׳ 2025
► Bluecollar כתב/ה: ► הברון בכפכפים כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: הרגע הזה שבו אני מחשבת מה זה אומר לפי החוק
הגיל לחלק בשתיים ועוד שבע 🤭 מה זה החוק הזה? תחכימי אותי? כששואלים מה טווח הגילים המוסרי, החוק הוא חצי מהגיל ועוד שבע שנים אוהבת אותך, חושבת שזה נהדר שקבעת לך את החוק, אבל שבו בזמן הוא שרירותי ושזה לאו דווקא קשור למוסר. כל עוד שני בני הזוג בגיל ההסכמה ועושים את מה שהם עושים בהסכמה, מה זה משנה אם הפער ביניהם עומד בטווח הזה? ואם חסרים לו 5 חודשים לפער אבל הוא מושלם מכל בחינה אחרת, באמת תפסלי אותו? |
|
|
|
|
לפני שנה •
15 בינו׳ 2025
לפני שנה •
15 בינו׳ 2025
► Black Lotus כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► הברון בכפכפים כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: הרגע הזה שבו אני מחשבת מה זה אומר לפי החוק
הגיל לחלק בשתיים ועוד שבע 🤭 מה זה החוק הזה? תחכימי אותי? כששואלים מה טווח הגילים המוסרי, החוק הוא חצי מהגיל ועוד שבע שנים אוהבת אותך, חושבת שזה נהדר שקבעת לך את החוק, אבל שבו בזמן הוא שרירותי ושזה לאו דווקא קשור למוסר. כל עוד שני בני הזוג בגיל ההסכמה ועושים את מה שהם עושים בהסכמה, מה זה משנה אם הפער ביניהם עומד בטווח הזה? ואם חסרים לו 5 חודשים לפער אבל הוא מושלם מכל בחינה אחרת, באמת תפסלי אותו? זה לא אני. זה סוג של הנוהל המקובל מסביב.... זה מה שנקרא תחום אפור. ואפשר להגיד שאני באפור כהה |
|
|
|
|
לפני שנה •
15 בינו׳ 2025
לפני שנה •
15 בינו׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 15 בינו׳ 2025
מעולם לא האמנתי בכללים של אחרים כשזה נוגע לאושר שלי ולחיים שלי. לאנשים תמיד יהיו סיבות לצקצק כי לא עשיתי משהו לפי החוקים שהם המציאו. שהם יצקצקו ואני אחיה טוב ואהיה מאושרת. האוזן שלי כבר לא רגישה לסוג הזה של קולות
|
|
|
|
|
לפני שנה •
15 בינו׳ 2025
לפני שנה •
15 בינו׳ 2025
► Black Lotus כתב/ה: מעולם לא האמנתי בכללים של אחרים כשזה נוגע לאושר שלי ולחיים שלי. לאנשים תמיד יהיו סיבות לצקצק כי לא עשיתי משהו לפי החוקים שהם המציאו. שהם יצקצקו ואני אחיה טוב ואהיה מאושרת. האוזן שלי כבר לא רגישה לסוג הזה של קולות
אנא ערף אייל גולן ודיונים על אני בן 25 והיא בת 21 היא לא קצת צעירה? 🙈🙉💗 |
|
|