![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
Adonai Elah Elahin • 25 בפבר׳ 2025
variation כתב/ה: Adonai Elah Elahin כתב/ה: variation כתב/ה: Adonai Elah Elahin כתב/ה: variation כתב/ה: Adonai Elah Elahin כתב/ה: variation כתב/ה: Adonai Elah Elahin כתב/ה: variation כתב/ה: אותי מתסכל כמעט בדיוק מה שמתסכל אותה רק הפוך, שולטות שמחפשות שיגשימו להן את הפנטזיות כשהלגיטימציה שלהן היא שהן שולטות ואתה נשלט ומטבע הדברים אתה אמור לעשות מה שהן מכתיבות, שיש בזה מין האמת, אבל האמת איפשהו תמיד באמצע, כי אם הגישה הייתה קצת יותר מכילה ומקבלת, הרצון לתת, לשמח ולענג היה מוכפל בפונקציה עולה של נתינה אין סופית.
לי זה נשמע כמו "אותי מסתכל שיש שולטות שאמת רוצות לשלוט". על כל פנים, אף אחד לא צריך לפעול בצורה עיוורת גם לא עם השולטת שלו, חשוב שגם נשלט ידע להביע עצמו ומסוכן מאוד אם לא. לכן אני לעולם לא אהיה עם נשלט חסר עמוד שדרה. קודם כל זה ממש מעליב אותי שדווקא בתגובה הזאת שלך יש שגיאת כתיב. מכל הפרופיל העצום שלך וכל התגובות הארוכות שלך דווקא פה בשלי זרקת זין, לא יפה. נכון, אף אחד לא צריך לפעול בצורה עיוורת, בואי נצא מנקודת הנחה שהשולטת בצד השני לא אהבלה ושהנשלט לא חרמן מת עד כדי להגיד כן ואמן על הכל. אני הכי בעד שהאישה תדע בדיוק מה היא רוצה ותוביל בדיוק איך שהיא רוצה, זה כל מה שמחרמן בשולטת, לפחות אותי, אבל צריך לדעת שיש גם גבר בצד השני, ממש בנאדם עם רגשות, ערכים ושני עיגולים, ושצריך לשים לב גם אליו, לא אמרתי להפוך אותו לשווה, הוא בהיררכיה תמיד יהיה מתחת לשולטת, והכי יפה שזה כמו פעם שהוא אשכרה עבד שאמור לספק את הצרכים של מי שמעליו, אבל יש מציאות ויש פנטזיות, וצריך לדעת לקחת את זה לקצה מבלי שאף אחד באמת יפגע. לאזן בין המציאות לפנטזיה כך שיהיה הכי קרוב לפנטזיה. קודם כל, שמחה שנעלבת. כמו כן, שגיאת מקלדת (בלעז: טייפו) זו לא שגיאת כתיב, יש הבדל, כך שלצערי אתה יכול להירגע, סך הכול הבי"ת במקלדת שלי מעט רופפת. מה שגם, היית מת שאזרוק עליך זין, תרגיע. דווקא כשהם חרמנים מתים הם הכי חמודים. מסכימה. כשכתבת בהתחלה "אותי מתסכל כמעט בדיוק מה שמתסכל אותה רק הפוך", הצטייר דבר אחר לחלוטין. יאו אני חמודדד, איזה כיף אני עוד שניה גומר בחיים האמיתיים ולא דרך אתר שהטייטל שלי הולך לפני ובקטע הכי רע שטייטל יכול להיות, היית מתה שאני אראה חיבה ולו הכי קלה כלפייך התחלת לנסות לתקוף אני מבינה. האמירה על הזין הייתה בהומור שכנראה לא הבנת ולקחת אישית, קורה. אם ניסית במשפט האחרון לצאת גבר גבר, דע לך שיצא לך בדיוק ההפך. מה לעשות, אני מרגיש שאת תוקפת שהתקשר גם לשיחה השניה שאנחנו מנהלים פה בפוסט, לא נורא יצאתי נקבה נקבה, אבל אני מבקש סליחה וחוזר בי, הייתי בטוח שתקפת אותי, אני מתנצל חלילה. גם אם אנחנו לא רואים עין בזין, הכול ברוח טובה לפחות מבחינתי, אין לי שום דבר נגדך. את אחלה, גם לי אין שום דבר נגדך גם אם דעותינו לא יושבות אחת על השניה, חבל שדילדו לא האחד שמפריד ביניהם אחלה אחותך. |
2
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
variation(נשלט) • 25 בפבר׳ 2025
Adonai Elah Elahin כתב/ה: variation כתב/ה: Adonai Elah Elahin כתב/ה: variation כתב/ה: Adonai Elah Elahin כתב/ה: variation כתב/ה: Adonai Elah Elahin כתב/ה: variation כתב/ה: Adonai Elah Elahin כתב/ה: variation כתב/ה: אותי מתסכל כמעט בדיוק מה שמתסכל אותה רק הפוך, שולטות שמחפשות שיגשימו להן את הפנטזיות כשהלגיטימציה שלהן היא שהן שולטות ואתה נשלט ומטבע הדברים אתה אמור לעשות מה שהן מכתיבות, שיש בזה מין האמת, אבל האמת איפשהו תמיד באמצע, כי אם הגישה הייתה קצת יותר מכילה ומקבלת, הרצון לתת, לשמח ולענג היה מוכפל בפונקציה עולה של נתינה אין סופית.
לי זה נשמע כמו "אותי מסתכל שיש שולטות שאמת רוצות לשלוט". על כל פנים, אף אחד לא צריך לפעול בצורה עיוורת גם לא עם השולטת שלו, חשוב שגם נשלט ידע להביע עצמו ומסוכן מאוד אם לא. לכן אני לעולם לא אהיה עם נשלט חסר עמוד שדרה. קודם כל זה ממש מעליב אותי שדווקא בתגובה הזאת שלך יש שגיאת כתיב. מכל הפרופיל העצום שלך וכל התגובות הארוכות שלך דווקא פה בשלי זרקת זין, לא יפה. נכון, אף אחד לא צריך לפעול בצורה עיוורת, בואי נצא מנקודת הנחה שהשולטת בצד השני לא אהבלה ושהנשלט לא חרמן מת עד כדי להגיד כן ואמן על הכל. אני הכי בעד שהאישה תדע בדיוק מה היא רוצה ותוביל בדיוק איך שהיא רוצה, זה כל מה שמחרמן בשולטת, לפחות אותי, אבל צריך לדעת שיש גם גבר בצד השני, ממש בנאדם עם רגשות, ערכים ושני עיגולים, ושצריך לשים לב גם אליו, לא אמרתי להפוך אותו לשווה, הוא בהיררכיה תמיד יהיה מתחת לשולטת, והכי יפה שזה כמו פעם שהוא אשכרה עבד שאמור לספק את הצרכים של מי שמעליו, אבל יש מציאות ויש פנטזיות, וצריך לדעת לקחת את זה לקצה מבלי שאף אחד באמת יפגע. לאזן בין המציאות לפנטזיה כך שיהיה הכי קרוב לפנטזיה. קודם כל, שמחה שנעלבת. כמו כן, שגיאת מקלדת (בלעז: טייפו) זו לא שגיאת כתיב, יש הבדל, כך שלצערי אתה יכול להירגע, סך הכול הבי"ת במקלדת שלי מעט רופפת. מה שגם, היית מת שאזרוק עליך זין, תרגיע. דווקא כשהם חרמנים מתים הם הכי חמודים. מסכימה. כשכתבת בהתחלה "אותי מתסכל כמעט בדיוק מה שמתסכל אותה רק הפוך", הצטייר דבר אחר לחלוטין. יאו אני חמודדד, איזה כיף אני עוד שניה גומר בחיים האמיתיים ולא דרך אתר שהטייטל שלי הולך לפני ובקטע הכי רע שטייטל יכול להיות, היית מתה שאני אראה חיבה ולו הכי קלה כלפייך התחלת לנסות לתקוף אני מבינה. האמירה על הזין הייתה בהומור שכנראה לא הבנת ולקחת אישית, קורה. אם ניסית במשפט האחרון לצאת גבר גבר, דע לך שיצא לך בדיוק ההפך. מה לעשות, אני מרגיש שאת תוקפת שהתקשר גם לשיחה השניה שאנחנו מנהלים פה בפוסט, לא נורא יצאתי נקבה נקבה, אבל אני מבקש סליחה וחוזר בי, הייתי בטוח שתקפת אותי, אני מתנצל חלילה. גם אם אנחנו לא רואים עין בזין, הכול ברוח טובה לפחות מבחינתי, אין לי שום דבר נגדך. את אחלה, גם לי אין שום דבר נגדך גם אם דעותינו לא יושבות אחת על השניה, חבל שדילדו לא האחד שמפריד ביניהם אחלה אחותך. איך ידעת שאין לי אחות? סתם האמת שאני כבר חושש מהתגובות שלך כי אני לא יודע מתי זה בצחוק ומתי זה בהומור וכבר עוד שניה נגמר לי המכסה של המילים להיום, אנצל אותם לומר לך שאת יותר מאחלה ושאני בטוח שאת מיוחדת, נהנתי לדון איתך את כותבת ארוךךךך אבל יפה, באמת יפה. |
1
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
teacher(שולט) • 25 בפבר׳ 2025
anyzeany כתב/ה: הבעיה היחידה שלי, היא ההצמדות הכל כך פנאטית, שממש קרובה לאמונה דתית בכל מה שקשור להגדרות.
יש בתחום הזה חרדת קודש מוגזמת בתיוג וברצינות התהומית שבה כל דבר חייב להכנס בדיוק לקטגוריה שלו. אסור לטעות, אסור לאלתר, אסור לנשום לפני שנכנסתן.ם בדיוק, אבל בדיוק, לקופסא הנכונה. ‘שירתת פעם ביחידת חי״ר?״ ״לא״ ״אי פעם הוצבת באזור קדמי? ״לא״ ״האם פעם שמת את חייך בידיו של אדם אחר? ביקשת ממנו לשים את שלו בשלך?״ ״לא אדוני״ ״אנחנו ממלאים פקודות, ג׳וניור, אנחנו ממלאים פקודות, או שאנשים מתים. זה ברור?״ ״כן״ ״זה ברור?״ ״כשמש!״ הטענה שלך נכונה. יש פה היצמדות נוקשה להגדרות וכמה כללים. גם לי לפעמים זה הרגיש מוגזם, הרי זה מעוז הפלורליזם, קבלת האחר והפנטזיה, לא? ובכן, זו גם לדעתי הסיבה להיצמדות להגדרות. בעולם רווי דימיון, זימה, יציאה מאזור הנוחות והעברת כח, הגיוני שיינתן משקל נוסף לשפה משותפת, הגדרות וכללים. ועם כמה שזה מרגיש לעיתים מקובע מדי, נוקשה ופוריטני, לפעמים זה הדבר היחיד המפריד בין ששון לאסון. הציטוט שמדגים זאת היטב, בהשאלה, הוא מהדיאלוג בין אל״מ ג׳סופ, לסג״מ קאפי בסרט ״בחורים טובים״ |
3
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
--Nir-- • 26 בפבר׳ 2025
וואו מלא!
מעט מדי פרטנריות שמסוגלות להבין ולדבר לעומק על החוויה של שליטה והתמסרות. מעט מדי זמן פנוי בשנה וחצי מלחמה ביחס הפוך ליותר מדי חרמנות ותשוקה שמתעוררות בזמן הזה. מעט מדי נשים מחוץ לכלוב שמדליק אותן באמת לשחק בצד הדומיננטי ולא רק כי הן רואות שזה מרעיד ומפעים כל נים וכל תו בגוף ובנשמה שלי. יותר מדי עורות ואורות ובגדים מוגזמים ושופוני ומרכז רחבה באירועי פמדום על חשבון מהות ואינטימיות. יותר מדי חשיבות שמייחסים פה לתגיות ״שולט/נשלט/שולטת/נשלטת״ ואמונה בכל מיני תאוריות מכלילות שמנסות לסווג תכונות שונות לסוגים השונים. ועדיין - רגע מוצלח ויקר של בדס״מ שווה את הרעשים ואת כאבי האוזניים המציקים האלה בדרך. |
4
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
MedicalD(נשלט) • 26 בפבר׳ 2025
bondman כתב/ה: יש בעולם מעט מידי נשים שרוצות לשלוט על הגבר שלהן.
יש המון שולטות נורמליות, ואם אתה בזוגיות ונילית, אולי הגבולות בינך ובינה יאפשרו לך סשנים עם מלכות. פשוט צריך להמשיך לחפש ולא להתייאש. לא קל למצוא מלכה/ עבד נורמליים ושיתאים גם לצרכים של שניכם. מצד שני, כשרוצים באמת זה קורה. זה לא בשמיים, ולא מעבר לים. ![]() |
3
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
מלישס(סדיסטית) • 26 בפבר׳ 2025
*אנשים שצורכים סמים ואלכוהול בכמויות גבוהות בשביל להעביר סשן או לחוות סשן.זה קצת עצוב בעיניי.וחסר אחריות.
*שולטים ושולטות שנמצאים בקהילה מהמקומות הלא נכונים- או שמחפשים קורבן להתעלל בו נפשית,או ניצול. או פועלים מתוך שנאה עמוקה למין השני..לצערי ראיתי את כל זה מולי ואפילו חוויתי משהי דומה. שלא לדבר על פגיעות מיניות/כלכליות וכו. |
7
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 26 בפבר׳ 2025
MedicaI Dangerous כתב/ה: bondman כתב/ה: יש בעולם מעט מידי נשים שרוצות לשלוט על הגבר שלהן.
יש המון שולטות נורמליות, ואם אתה בזוגיות ונילית, אולי הגבולות בינך ובינה יאפשרו לך סשנים עם מלכות. פשוט צריך להמשיך לחפש ולא להתייאש. לא קל למצוא מלכה/ עבד נורמליים ושיתאים גם לצרכים של שניכם. מצד שני, כשרוצים באמת זה קורה. זה לא בשמיים, ולא מעבר לים. ![]() אני לא מחפש כרגע. אבל תודה. ![]() |
0
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
MedicalD(נשלט) • 26 בפבר׳ 2025
bondman כתב/ה: MedicaI Dangerous כתב/ה: bondman כתב/ה: יש בעולם מעט מידי נשים שרוצות לשלוט על הגבר שלהן.
יש המון שולטות נורמליות, ואם אתה בזוגיות ונילית, אולי הגבולות בינך ובינה יאפשרו לך סשנים עם מלכות. פשוט צריך להמשיך לחפש ולא להתייאש. לא קל למצוא מלכה/ עבד נורמליים ושיתאים גם לצרכים של שניכם. מצד שני, כשרוצים באמת זה קורה. זה לא בשמיים, ולא מעבר לים. ![]() אני לא מחפש כרגע. אבל תודה. ![]() זו כמובן לא הייתה הזמנה, תצפה בתג שלי, אני נשלט. ובהצלחה ![]() |
1
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 26 בפבר׳ 2025
אני יודע. התכוונתי תודה על העצות.
![]() |
1
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
פישוטו • 26 בפבר׳ 2025
עוד תסכול שרלוונטי רק לכלוב..
כשאנשים מצטטים בפורום את כל הדיון עם 14 הודעות בשביל משפט, במקום לצטט את החלק הרלוונטי שאליו הם מתייחסים. |
9
|