![]() |
![]()
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
StreetCat(שולטת) • 12 במרץ 2025
אתה מרחם עליו כי הוא השיג את המטרה שאתה לא הצלחת להשיג 7 שנים? 🤔
ואח"כ אומרים שנשים מגיבות אמוציונלית ולא ממקום של היגיון... 🤦🏻♀️ |
2
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
צודקת - אני לא מרחם עליו
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
לב האריה • 12 במרץ 2025
StreetCat כתב/ה: אתה מרחם עליו כי הוא השיג את המטרה שאתה לא הצלחת להשיג 7 שנים? 🤔
ואח"כ אומרים שנשים מגיבות אמוציונלית ולא ממקום של היגיון... 🤦🏻♀️ אם את חושבת שאת ״המטרה״ שלי לא השגתי 7 שנים את טועה. אם הייתי סומך על הפלטפורמה הזאת כדי להכיר הייתי בבעיה מאוד רצינית. מעבר לזה הפורום נפתח כדי להבין גם למה כאלו שולטות/נשלטות שפתוחות להיכרות ורוצות להכיר , נרתעות ולא עונות להודעות של חיזורים בתוקף הדרישות שלהן. ונכון אף אחת לא חייבת כלום אבל הבנת ההגיון הנשי כאן חשובה לי לא כי חסר לי סקס , כי זה באמת מסקרן אותי ולדעתי זו מיקרו השקפה של הנשים בארץ היום. יום טוב חתולת רחוב. |
0
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
Re: צודקת - אני לא מרחם עליו
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
זוג פלוס(שולטת) • 12 במרץ 2025
לב האריה כתב/ה: StreetCat כתב/ה: אתה מרחם עליו כי הוא השיג את המטרה שאתה לא הצלחת להשיג 7 שנים? 🤔
ואח"כ אומרים שנשים מגיבות אמוציונלית ולא ממקום של היגיון... 🤦🏻♀️ אם את חושבת שאת ״המטרה״ שלי לא השגתי 7 שנים את טועה. אם הייתי סומך על הפלטפורמה הזאת כדי להכיר הייתי בבעיה מאוד רצינית. מעבר לזה הפורום נפתח כדי להבין גם למה כאלו שולטות/נשלטות שפתוחות להיכרות ורוצות להכיר , נרתעות ולא עונות להודעות של חיזורים בתוקף הדרישות שלהן. ונכון אף אחת לא חייבת כלום אבל הבנת ההגיון הנשי כאן חשובה לי לא כי חסר לי סקס , כי זה באמת מסקרן אותי ולדעתי זו מיקרו השקפה של הנשים בארץ היום. יום טוב חתולת רחוב. עזוב את הויכוחים וההתכתשויות האישיות בצד. אין בעיה לשאול שאלה. אתה צודק שהפורום נועד בשביל זה. ענו לך, רק שאתה לא אוהב/מסכים עם התשובות שקיבלת. להתכתש או להתווכח לא ישנה את התשובה. וקבל טיפ חינם לחיים: לעולם אל תתווכח עם הגיון של אשה. שאל כל נשוי 😃 |
0
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
Re: צודקת - אני לא מרחם עליו
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
לב האריה • 12 במרץ 2025
זוג פלוס כתב/ה: לב האריה כתב/ה: StreetCat כתב/ה: אתה מרחם עליו כי הוא השיג את המטרה שאתה לא הצלחת להשיג 7 שנים? 🤔
ואח"כ אומרים שנשים מגיבות אמוציונלית ולא ממקום של היגיון... 🤦🏻♀️ אם את חושבת שאת ״המטרה״ שלי לא השגתי 7 שנים את טועה. אם הייתי סומך על הפלטפורמה הזאת כדי להכיר הייתי בבעיה מאוד רצינית. מעבר לזה הפורום נפתח כדי להבין גם למה כאלו שולטות/נשלטות שפתוחות להיכרות ורוצות להכיר , נרתעות ולא עונות להודעות של חיזורים בתוקף הדרישות שלהן. ונכון אף אחת לא חייבת כלום אבל הבנת ההגיון הנשי כאן חשובה לי לא כי חסר לי סקס , כי זה באמת מסקרן אותי ולדעתי זו מיקרו השקפה של הנשים בארץ היום. יום טוב חתולת רחוב. עזוב את הויכוחים וההתכתשויות האישיות בצד. אין בעיה לשאול שאלה. אתה צודק שהפורום נועד בשביל זה. ענו לך, רק שאתה לא אוהב/מסכים עם התשובות שקיבלת. להתכתש או להתווכח לא ישנה את התשובה. וקבל טיפ חינם לחיים: לעולם אל תתווכח עם הגיון של אשה. שאל כל נשוי 😃 טיפים ממך שווים המון. אני מעריך אותך באופן אישי מאוד. |
0
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
Master Bruce • 12 במרץ 2025
ךםך
אתה. מרחם. עלי? טוב, תמשיך להתבכיין על זה שאתה לא מכיר אף אחת 7 שנים, ותמשיך לרחם על מי שמנסה ללמד אותך דבר או שניים. זה בטח יגרום לדברים להשתנות עבורך. נתראה עוד 7 שנים 😀 |
0
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
noomi(נשלטת){Ashenn} • 12 במרץ 2025
יעילה? לאיזו מטרה?
הרבה אנשים כאן לא להיכרויות, אלא לכתוב ולצרוך תוכן ולהיות באינטראקציה עם הקהילה. היא כנראה לא הכי יעילה להכרויות, אבל זה כי זה לא טינדר פה. זה פורום של אנשים אמיתיים שאתה צריך לפנות אליהם בנימוס ובכבוד ובהתעניינות, לא רק להחליק ימינה ולשגר "היי מה נשמע". את בן הזוג-שולט שלי הכרתי כאן. הייתי צריכה לחפור עמוק אבל דברים טובים שווים את המאמץ. |
4
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
מיצי קפיצי(נשלטת) • 12 במרץ 2025
תראה.
אני שמחה שיש את הכלוב לשיתוף וכתיבה וקריאה. הכרויות זה תופעת לוואי. אני כן חושבת אבל שזה כן מעלה את הסטנדרט בהכרויות כי אם טרחתי וכתבתי בלוג ופרופיל(למרות ששלי קצר אבל הבלוג מפורט), אני לא אענה לגבר שלא עבר על אף אחד מהם, ושלח לי הודעת ״היי״. או כאלה שלא כותבים פרופיל או בלוג. אין לי דרך לדעת אם יש פה התאמה בסיסית אפילו. אמנם הייתי 6 שנים בזוגיות ועוד שנה של זוגיות אחרת, אז העשור שלי פה לא באמת משקף חיפוש אינטנסיבי, אבל כלוב זה לא טינדר ואנשים שוכחים את זה. ושליטה זה לא אינסטנט ולא, אני לא מחפשת זין בנרות כדי שאענה לכל הודעה לא רלוונטית |
3
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
Master Bruce • 12 במרץ 2025
מיצי קפיצי כתב/ה: תראה.
אני שמחה שיש את הכלוב לשיתוף וכתיבה וקריאה. הכרויות זה תופעת לוואי. אני כן חושבת אבל שזה כן מעלה את הסטנדרט בהכרויות כי אם טרחתי וכתבתי בלוג ופרופיל(למרות ששלי קצר אבל הבלוג מפורט), אני לא אענה לגבר שלא עבר על אף אחד מהם, ושלח לי הודעת ״היי״. או כאלה שלא כותבים פרופיל או בלוג. אין לי דרך לדעת אם יש פה התאמה בסיסית אפילו. אמנם הייתי 6 שנים בזוגיות ועוד שנה של זוגיות אחרת, אז העשור שלי פה לא באמת משקף חיפוש אינטנסיבי, אבל כלוב זה לא טינדר ואנשים שוכחים את זה. ושליטה זה לא אינסטנט ולא, אני לא מחפשת זין בנרות כדי שאענה לכל הודעה לא רלוונטית ילדה טובה (התבקש, לא התאפקתי) |
0
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
dark enlightment(שולט) • 12 במרץ 2025
לדעתי, אנשים משני הצדדים עושים מהודעות באתר יותר מדי עניין כאילו היה מדובר
בהתכתבות מול עו"ד, גורם ממשלתי או שת"פ כלשהוא. |
0
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
לפני שבועיים •
12 במרץ 2025
Fuck You • 12 במרץ 2025
הכלוב עבורי זהו קודם כל מקום לביטוי עצמי.. אמיתי, אין לי שמץ של מושג אח לא המקום הזה איפה כן הייתי כותבת כל כך בכנות ומצד שני דיסקרטית.
אני לא אגיד שאני נגד הכרויות, ממש לא, יחד עם זאת, זה כן אמור להיות גם מהמקום שלי.. אני מקבלת ים פניות מגברים כל יום, אני גם עונה בנימוס שאני לא מעוניינת או שהוא בכלל לא מה שאני והוא מחפשים, אבל, כשאני עונה לגברים כי לא רוצה להכיר כרגע ושיהיה לו בהצלחה-שערי הגיהנום נפתחו. הם ממשיכים לכתוב, לא מעניין אותם הסירוב שלי, ואם אני לא עונה הם מקבלים את זה נורא קשה, הרבה פעמים אני נתקלת בלעג בבלוג שלי ע״י אותם ״המסורבים״, ילדים עם אגו מנופח וזה בכלל לא נעים.אז סיימתי לענות. הפעמים היחידות שאני יכולה לענות זה רק אם אני לדעתי כמובן, נתקלתי באדם עם חוסר ביטחון עצמי , לכן אני באמת משתדלת להיות מאוד עדינה איתו. אני אישית מחפשת לבד, אם יש גבר שלפי הפרופיל או הבלוג אני חושבת שיש משהו משותף-אני אפנה אליו לבד. אז לשלאלתך, האם זה מועיל לי אישית- כן ולא.. תלוי באיזו תקופה אני, תלוי אם האדם מתאים לי … אני מבינה שהחיפוש שלי הרבה יותר ״מאתגר״, כי אני לא נשלטת והרבה גברים פונים אלי כי הם חושבים שאני כן. זה בהחלט מועיל לי מבחינת הכתיבה בבלוג.. לפעמים, זה ממש נותן לי אוויר קצת. אני מאחלת לך למצוא את מה שאתה מחפש 🙏 |
2
|