לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אתה לא נשלט אמיתי , אתה פשוט בודד חרמן עם דמיון מפותח

Bluecollar​(שולטת)
לפני 9 חודשים • 22 באפר׳ 2025
Bluecollar​(שולטת) • 22 באפר׳ 2025
teacher כתב/ה:
Bluecollar כתב/ה:
לא אתייחס אליו ולפוסט שלו.
אבל להתנהגות הזו של חוסר יכול להקשיב.
הקיבעון המחשבתי, החזקה בדעה של עצמך והחזקה חזקה במה שהיה זה מה שיהיה וחס וחלילה שלמישהו חדש יהיה מה לחדש.
זה ובכן...לא יודעת.
תנו לזה מילה שתתאים

הכל אתם צודקים לגבי האופן שבו התנסח.
תוכלו לראות את האופן שבו אתם מתנסחים? את הקיבעון שלכם? את היכולת לקבל דעות אחרות? ביקורת? מחשבות!? הגיגים? לשנות וחו במעט את הדעה ?

אני מסכימה עם כל מה שהערתם. קיבלתם, אני מסכימה, אני מבינה. נתן לי בהחלט נקודת מבט חדשה...
אתם מסוגלים גם להקשיב לצד השני?

או שתשללו את מה שאמרתי כי הוא לא הכי מדויק?

תראי, החרשתי את מה שאני חושב על הירקרקות שלו וכתבתי על כל מה שרקוב בפוסט שלו. גם לא טוב?
התייחסות כמעט לכל שורה שלו. זו גם חוסר יכולת להקשיב?
אני מתחיל לחשוב שאולי אנחנו צריכים לדבר שניה על המילה "להקשיב" ומה המשמעות שלה..

אוקיי. אז כנראה מה שאני אומרת לא מתייסח אליך.
הטיעון אתה צעיר ולכן טיעונייך אין תקפים, הוא לא רלוונטי

חוץ מזה, למה שלא נערוך דיון ביננו במקום דיבייט מולו
Aristotle​(נשלט)
Aristotle​(נשלט) • 22 באפר׳ 2025
Bluecollar כתב/ה:
ולא אכפת לי ממנו ומהמניעים שלו. גם לא אכפת לי מהשאלה שלו.
אכפת לי מחסור היכולת להקשיב. גם לדעה שלי. חוסר יכולת רגע לפתוח את המחשבה ולהגיד, רגע אולי יש משהו במה שהאחר אומר.
אולי יש לי משהו ללמוד.

האם יש לי מה ללמוד ממישהו שמעיד על עצמו שהוא חדש בתחום ומתיימר לומר לכל השאר מה נכון *עבורם*?

האם יש איזשהו מקום או הקשר שבן אדם שכזה היה נלקח ברצינות ולא מגולגל מכל המדרגות?
Bluecollar​(שולטת)
Aristotle כתב/ה:
Bluecollar כתב/ה:
אכפת לי מחסור היכולת להקשיב. גם לדעה שלי. חוסר יכולת רגע לפתוח את המחשבה ולהגיד, רגע אולי יש משהו במה שהאחר אומר.
אולי יש לי משהו ללמוד.

האם יש לי מה ללמוד ממישהו שמעיד על עצמו שהוא חדש בחוום ומתיימר לומר לכל השאר מה נכון *עבורם*?

האם יש איזשהו מקום או הקשר שבן אדם שכזה היה נלקח ברצינות ולא מגולגל מכל המדרגות?

אני מקווה שיקשיבו גם לצעירים.
בכל מקום.
ואולי הוא טועה, דבר אתו, נהל אתו דיון. תפתח את הראש. לפחות לדקה אחת תגיד אולי ואז תבטל ותגיד שטויות שטויות זה לא יכול להיות.
אל תגיד אתה צעיר טיעונייך אין תקפים.
ואם אני אדיוטית שעובדת 10 שנים במערכת. תקשיב לי?
Aristotle​(נשלט)
Aristotle​(נשלט) • 22 באפר׳ 2025
Bluecollar כתב/ה:
Aristotle כתב/ה:
Bluecollar כתב/ה:
אולי יש לי משהו ללמוד.

האם יש לי מה ללמוד ממישהו שמעיד על עצמו שהוא חדש בחוום ומתיימר לומר לכל השאר מה נכון *עבורם*?

בכל מקום.
ואולי הוא טועה, דבר אתו, נהל אתו דיון. תפתח את הראש. לפחות לדקה אחת תגיד אולי ואז תבטל ותגיד שטויות שטויות זה לא יכול להיות.

את לא מתייחסת לכתוב. אני אחזור שוב. הבעיה היא שקשה לקחת ברצינות מישהו שמצד אחד אומר לכולם מה נכון עבורם ומצד שני מעיד על עצמו שהבדסמ היחיד שהוא חווה בחייו היה בפורנהאב (משתמע מהכתוב).

אז צר לי על כך שאני מתנשא בחזרה אבל יחס גורר יחס
פישוטו
פישוטו • 22 באפר׳ 2025
[/quote]

בכל מקום.
ואם אני אדיוטית שעובדת 10 שנים במערכת. תקשיב לי?[/quote]

זה שלא מקשיבים לו זה לא כי הןא צעיר, העובדה שהוא צעיר היא הסיבה שמה שהוא אומר עוד יותר מחוסר תוכן.
להשליך מפה על הקשבה לצעירים זה צורם לי ולעוד חברים פה בדיון כי זו לא הסיבה העיקרית.

אם את רוצה להעלות דיון על הקשבה לצעירים יש לזה מקום, אבל לא פה.
ההשלכה על צעירים אחרים היא שלך ומכלילה כשמדובר בצעיר אחד ש....באמת לא נתן לנו סיבות להקשיב לו.
הברון בכפכפים​{זהרורים}חשבון מאומת
הברון בכפכפים​{זהרורים}חשבון מאומת • 22 באפר׳ 2025
לא מאמין שאני מכניס את הראש הבריא שלי לשרשור החולה הזה, אבל בחיאת... הבן אדם או ה AI שפך בפתיחת השרשור את כל הטיעונים והקלישאות שנכתבו פה איי פעם ע"י נשים בכל הפוסטים מז'אנר "תפסיקו לפנות אלי בקופי פייסט" ו "אני לא פה להגשים לכם פנטזיות"
הבן אדם או ה AI עשה שיעורי בית וכתב בדיוק מה ששולטות "אמיתיות" רוצות לקרוא.
מדובר כאן על קמפיין גרילה ברמה 1000 ובמקום להכיר בגאונות שלו - כל הגברים מרגישים מאוימים ותוקפים.
אני אומר
בראבו 👏👏👏
Bluecollar​(שולטת)
Aristotle כתב/ה:
Bluecollar כתב/ה:
Aristotle כתב/ה:
Bluecollar כתב/ה:
אולי יש לי משהו ללמוד.

בכל מקום.

את לא מתייחסת לכתוב. אני אחזור שוב. הבעיה היא שקשה לקחת ברצינות מישהו שמצד אחד אומר לכולם מה נכון עבורם ומצד שני מעיד על עצמו שהבדסמ היחיד שהוא חווה בחייו היה בפורנהאב (משתמע מהכתוב).

אז צר לי על כך שאני מתנשא בחזרה אבל יחס גורר יחס

הבנתי
Bluecollar​(שולטת)
פישוטו כתב/ה:

בכל מקום.

זה שלא מקשיבים לו זה לא כי הןא צעיר, העובדה שהוא צעיר היא הסיבה שמה שהוא אומר עוד יותר מחוסר תוכן.
להשליך מפה על הקשבה לצעירים זה צורם לי ולעוד חברים פה בדיון כי זו לא הסיבה העיקרית.

ההשלכה על צעירים אחרים היא שלך ומכלילה כשמדובר בצעיר אחד ש....באמת לא נתן לנו סיבות להקשיב לו.[/quote]

אוקיי. מקבלת
Bluecollar​(שולטת)
הברון בכפכפים כתב/ה:
לא מאמין שאני מכניס את הראש הבריא שלי לשרשור החולה הזה, אבל בחיאת... הבן אדם או ה AI שפך בפתיחת השרשור את כל הטיעונים והקלישאות שנכתבו פה איי פעם ע"י נשים בכל הפוסטים מז'אנר "תפסיקו לפנות אלי בקופי פייסט" ו "אני לא פה להגשים לכם פנטזיות"
הבן אדם או ה AI עשה שיעורי בית וכתב בדיוק מה ששולטות "אמיתיות" רוצות לקרוא.
מדובר כאן על קמפיין גרילה ברמה 1000 ובמקום להכיר בגאונות שלו - כל הגברים מרגישים מאוימים ותוקפים.
אני אומר
בראבו 👏👏👏

זה לא היו רק גברים. אז זה האשמה כוזבת (מעריכה את דעתך ונכתב בהומור).
אני חושבת שבסופו של דבר זה אנשים אכפתיים ומעמיקים. וכל אחד עם נקודות המבט שלו והדברים שחשובים לו להאיר עליהם
Bluecollar​(שולטת)
פישוטו כתב/ה:

בכל מקום.

ההשלכה על צעירים אחרים היא שלך ומכלילה כשמדובר בצעיר אחד ש....באמת לא נתן לנו סיבות להקשיב לו.[/quote]

אבל לא אני כתבת "הוא רק שלוש דקות באתר" ברמיזה שאין מה להקשיב ללו.

וזה לא פעם ראשונה שטענה כזו נזרקת לאוויר