שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

זנות כטאבו

anyzeany
לפני 8 חודשים • 16 במאי 2025
anyzeany • 16 במאי 2025
מעבר לכל הנימוקים בעד או נגד, ולכל הטיעונים, יש כאן נושא שהוא תמיד היה טאבו.
הנושא הוא זנות. או במילים מכובסות "תשלום עבור מין".
תקראו לזה קינק, תקראו לזה השפלה, תקראו לזה איך שתרצו.
זה תחום כל כך מורכב וטעון. ואני לא חושב מהמקום האישי שלי, שיש כאן מימד שבכלל קשור לכלוב, או לפטיש, או לקינק.
פייה
פייה • 16 במאי 2025
נראה לי שזה נוגע בקונפליקט האינהרנטי בבדסמ בקרב אנשים שאינם פסיכופתים -
הצורך בהסכמה.
הסכמה בסיסית, מין הסתם, חיונית ומבדילה את הבדסמ מסתם אלימות / אונס,
אבל הסכמה זה לא סקסי ולא מדליק, להפך (פה לפחות).
אז אם מישהו משלם לי זה קצת מבטל את ה׳הסכמה׳ הזאת.
למי אכפת אם מתחשק לך או כואב לך מידי עכשיו, את בעבודה - שילמו לך בשביל שירות מסויים אז סתמי ותעשי את העבודה כמו שצריך 🤷🏻‍♀️
    התגובה האהובה בשרשור
Glitch
Glitch • 16 במאי 2025
פייה כתב/ה:

למי אכפת אם מתחשק לך או כואב לך מידי עכשיו, את בעבודה - שילמו לך בשביל שירות מסויים אז סתמי ותעשי את העבודה כמו שצריך 🤷🏻‍♀️

המשפט האחרון שלך פורט לי על נימי הנפש ברמות קשות 🖤💫
קישקעחשבון מאומת
קישקעחשבון מאומת
קישקעחשבון מאומת • 16 במאי 2025
זה פשוט מאוד. המין הוא הנכס של האישה, לכן כשגבר מקבל את הכסף זה נשאר ברמה הפנטזמטית. אין בעיה לשלם לגבר על מין כי זה לחלוטין משחק, הוא גם ככה לא יכול למכור את מה שאין לו. כשגבר משלם לאישה זה תמיד הופך להיות קצת "אמיתי", כי היא בעצם מוכרת את המין שלה במובן מסוים.

מצופה מהאישה למכור את המיניות שלה ואת הגוף שלה בשביל לקבל ביטחון פיזי/כלכלי מהגבר, לכן כשזה מתרחש בתוך המשחק של הפנטזיה קשה לנו עם זה, זה פתאום הופך לאמיתי מיד.
barnacle​(שולט)
barnacle​(שולט) • 16 במאי 2025
פייה כתב/ה:
נראה לי שזה נוגע בקונפליקט האינהרנטי בבדסמ בקרב אנשים שאינם פסיכופתים -
הצורך בהסכמה.
הסכמה בסיסית, מין הסתם, חיונית ומבדילה את הבדסמ מסתם אלימות / אונס,

לדעתי, זו טעות לחשוב שהתשלום הוא זה שמייצר את ההסכמה. התשלום הוא אומנם האקט הסימלי המכניע, אבל זה קורה רק בגלל שהצד הנשלט רוצה לחוות הישלטות עבור כסף, עם כל המשמעויות הרגשיות שכרוכות בזה עבורו.

הרי הצד הנשלט לא באמת צריך את הכסף, לא באמת עובד בשביל מישהו בתוך הסשן, ועד כמה שצדדים נשלטים מסוגלים לעשות את זה בתוך דינמיקת שליטה, תמיד יכול לעצור.

בזנות, הצד שמקבל את הכסף עושה את מה שהוא עושה בשביל הכסף. הכסף הוא חזות-הכל. אם עצירה תביא לאובדן הכסף, אין אפשרות אמיתית לעצור.

לעומת זאת, בדינמיקה שמתוארת כאן (צריך למצוא לה שם טוב יותר בעברית כי זנות מוציאה את דיבתה רעה) הצד הנשלט עושה את כל זה בשביל לחוות את ההישלטות המסויימת הזו. הכסף הוא רק אמצעי. כמו בליינדפולד, למשל. הוא לא מטרה.

במילים אחרות, להבנתי, מדובר על דינמיקה בדס"מית שמבקשת לקחת דפוסים מסויימים מתוך זנות ולשחזר אותם בצורה בטוחה, בדומה לCNC בהקשרי "rape play". גם ב-CNC וגם כאן, התשתית הבסיסית היא רצון והסכמה מהותיים ונלהבים של הצד הנשלט. הכפייה הכספית היא לגמרי מדומיינת בראש של הצדדים.
Ollie​(נשלטת)
Ollie​(נשלטת) • 16 במאי 2025
אני חושבת שאנשים מתרחקים מזה כי כאשר עושים אקט בדסמי/מיני עם מישהו תמורת כסף כשגם אין היכרות, כלומר כשעושים סשן שמתחפש לזנות - אי אפשר לדעת אם הצד השני שם בשביל הקינק (מהצד הנגדי לשלך) או בשביל מניע "זר".
למשל מצד הגבר, גם אם תגידי לו שאת עושה את זה כי זה הקינק שלך, יהיה לו קשה לדעת בוודאות שזה באמת הקינק שלך ולא שאת ממש צריכה כסף ומוכנה למכור את הגוף שלך בשבילו בלית ברירה.
מצד האישה, קשה מאוד מאוד לוודא ולהשתכנע שהוא רוצה לשלם לך כסף בשביל סקס כי זה הקינק שלו, ולא כי הוא רוצה סקס (או סקס בכלל, או ספציפית סקס איתך) וזו הדרך היחידה שלו להשיג את זה.
ואני נדיבה פה כלפי גברים. במציאות כשגבר רוצה לעשות סקס תמורת כסף, לא משנה כמה הוא ידבר על פנטזיית יעני-זנות ועל ההתחרמנות ההדדית מההשפלה שבתשלום כסף, סטטיסטית כנראה שהמניע שלו הוא הסקס (שהוא נאלץ לשלם עבורו כסף כי את אומרת שזה הקינק שלך), ולא התשלום על הסקס.

ונראה לי שרוב האנשים הבדסמים שאינם חלאות ושעושים בדסמ בקטע בריא-להם פחות או יותר, ולא כ-self hurm, רוצים לעשות קינק עם שותפים לקינק, ולא עם אנשים שעושים את זה ממניע אחר.
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 16 במאי 2025
אבל לא עובדים אצל הנשלטת לא תכנית כבקשתה שזה הכי בסיסי
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 16 במאי 2025
טוב, אני אוסיף כאן עוד אמירה בנוסף לתגובה הקודמת שלי:

יש הבדל של שמיים וארץ בין "היי פרטנר\ית שבינכה וכה יש ביננו משהו, אולי יהיה משעשע אם מתישהו נשחק בקטע של זנות עם תשלום והכל" לבין "היי מישהו\י שאני בקושי מכיר\ה, אולי נעשה דברים בתמורה לתשלום".

בלי לדון בכלל בשאלה מי מהצדדים היוזם,
מי השולט ומי הנשלט
ומי המשלם ומי מקבל את התשלום

ההבדל הוא לפני הכל בקונטקסט.
בין פרטנרים שמרגישים שזו פנטזיה שהם חושבים לחקור,
לבין עסקה כלכלית.
lola lolita​(נשלטת)
lola lolita​(נשלטת) • 16 במאי 2025
מממממ..
את נוגעת בנקודה כל כך שורשית. אפילו קיומית.
לדעתי (הסובייקטיבית בלבד) כשמדברים רגע על כסף לכשלעצמו, יש לו משקל אדיר וכח אדיר.
יש משהו הישרדותי בנשים (רובן לא כולן) שרוצות לידר! שירצו את הגבר הכי חזק, (שאם מישהו יתקוף אותן ברחוב הוא יגבור עליו) הכי חכם, (שינאם שעות ואת תהיי מרותקת), והכי עשיר, שיוכל להגשים לך כל פנטזיה אפשרית.

כשמדברים על שולט, שאת נמשכת אליו, מחוברת אליו, מעריצה אותו, ויש לו כסף והוא קונה אותך, בעיני זה לחיות את החלום! (ואני לא מדברת על גבר ממוצע שזורק עליך סכומים בלי הכרה כי זה מגוחך בעיני).

קראתי פה קצת את השיח, וכל הזמן עולה העניין של ״משחק״ זה לא משחק זה כן משחק.
חבר׳ה יש לי חדשות פה לכולם!!! חדשות מרעישות!!!
בדסמ זה משחק, (אף על פי שהוא מדמה מציאות לחלוטין) זה משחק!!!!! בהסכמת שני הצדדים. אחרת, מדובר בבעיה פתולוגית.

נשים שלא יודעות לעשות את ההפרדה, וממשיכות להיות עם מישהו רק בשביל הכסף. יש להן בעיה חמורה!

מכאן אני מגיעה לעבודה שקשה מאוד למצוא מישהו כזה מכיוון שגברים שמנגבים את התחת עם כסף הם בעייתיים מאוד ומתוסבכים מאוד (מניסיון).

אבל כן, מדובר בכח אדיר. כח ממשי, מציאותי, שהופך את המשחק לקצת יותר אמיתי.

אני חולת כסף ונמאס לי שבעולם הבדסמ זה טאבו!
אבל באותה נשימה, אני לגמרייייייייייי אכנס לקשר שליטה עם מישהו פשוט וממוצע, כי קודם כל מרטיבים מהראש, אחר כך מהגוף, ובסוף מהכיס. 😉

לגבי שולטות ונשלטים יש לי תאוריה אחרת לגמרי.
barnacle​(שולט)
לפני 8 חודשים • 17 במאי 2025
barnacle​(שולט) • 17 במאי 2025
lola lolita כתב/ה:

....
קראתי פה קצת את השיח, וכל הזמן עולה העניין של ״משחק״ זה לא משחק זה כן משחק.
חבר׳ה יש לי חדשות פה לכולם!!! חדשות מרעישות!!!
בדסמ זה משחק, (אף על פי שהוא מדמה מציאות לחלוטין) זה משחק!!!!! בהסכמת שני הצדדים. אחרת, מדובר בבעיה פתולוגית.
...

אם 'משחקים' נכון, התודעה מייצרת הוויה אחרת ברגע שאת בפנים.
יש לא מעט בדס"מים שיכולים להעיד איך הם מצאו את עצמם אחרים בעקבות מסירת הכוח במסגרת 'המשחק'.
אז אולי הסברה שלך, שזה רק משחק, היא תודעה כוזבת?