|
|
לפני 3 חודשים •
17 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
17 באוק׳ 2025
ve-ra • 17 באוק׳ 2025
זה לא דיון. זה שרשור שבו כל אחד אומר מה עובד לו. אז שכל אחד יעשה מה שמתאים לו. זו לא שיחה, אין כאן החלפת דעות. זה הכי עניין של טעם ופטיש אישי
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
17 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
17 באוק׳ 2025
teacher(שולט) • 17 באוק׳ 2025
ve-ra כתב/ה: זה לא דיון. זה שרשור שבו כל אחד אומר מה עובד לו. אז שכל אחד יעשה מה שמתאים לו. זו לא שיחה, אין כאן החלפת דעות. זה הכי עניין של טעם ופטיש אישי
כפרה, בואי נבדוק לרגע איך את ״מעלה את רמת הדיון״. הנה כמה ציטוטים שלך מהעת האחרונה: ״תגידו- מי אתם טרולים שמפרסמים דיונים ברמת שלולית בסוף הקיץ?״ - 17.10.25 ״מטומטמת פעם אחת זה חמודי כזה. מטומטמת פעם שניה זה, להתרחק.״ - 3.10.25 ״יותר זיונים פחות כתיבה״ - 26.9.25 ״תפתחו קבוצת תמיכה ותעזבו בשקט רבאכ״ - 18.9.25 ״עוד נושא שהצמיח כמה פנינים נהדרות מפז. הן שוב הלכו לאיבוד בים של ויכוחים אומללים ומיותרים שמונהגים תמיד על ידי אותן פרסונות שמישהו יעשה כבר משהו ..״ - 18.9.25 ״או. לקח לך 11 עמוד״ - 18.9.25 (יום פורה שלך כנראה) ״יאללה סתמו! 80% מהמגיבים לא היו בדייט (ראשון) עשור לפחות״ - 15.9.25 ״לדעתי נותנת שירותים שמביאה ביד זולה מאספרסו בכיכר״ - 14.9.25 ״די! חפרתם. תשבו בבית ותאוננו זה כמעט בחינם״ - 14.9.25 ״זיונים, זיונים, זיונים״ - 1.9.25 עצרתי פה. נראה שלפחות בחודש וחצי האחרונים מי שמוריד את רמת הדיון, אין דרך נעימה להגיד זאת, היא - את. רוצה להיות טרול? בכיף, מדינה חופשית וזה... אבל המחיר הוא שאפשר להעיר לך על זה. ואת פה הרבה זמן, כמעט כמוני, אז את בטח יודעת שיש דברים שלא משתנים. תזרמי קצת |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
18 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
18 באוק׳ 2025
ve-ra • 18 באוק׳ 2025
אהבתי
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
18 באוק׳ 2025
תודה על השירות לציבור
לפני 3 חודשים •
18 באוק׳ 2025
SWAY(נשלט) • 18 באוק׳ 2025
ve-ra כתב/ה: להעלות את הרמה בפורומים
נסיון לפחות |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
18 באוק׳ 2025
Re: כינויים - אדוני, גבירתי, כלבה, אפס וכו'
לפני 3 חודשים •
18 באוק׳ 2025
Glitch • 18 באוק׳ 2025
ניצחתי ואנצח כתב/ה: באחת משיחותיי עם עלמת חן מאתרא הדין, עלתה הסוגיה של 'כינויים'.
האם ועד כמה יש בהם צורך במערכת בידיאסאמית - מה דעתכם? לקרוא לאדון אדוני? או שהשם הרגיל גם תופס? לקרוא לשפחה בכינויים משפילים כאלה ואחרים או שהמעמד מספיק? וכן להיפך כמובן. הערה: מן הסתם יהיו כאלה שעבורם זה נצרך וכאלה שלא - בזה בדיוק אני מתעניין. מי שעבורו זה נצרך - למה? מי שעבורו זה לא נצרך - למה? בתומ"ר על תשובותיכם. אני אוהבת את השימוש ב"אדוני" בקונטקסט מיני ובדס"מי בתוך מערכת יחסים מחייבת. ברור שזה לא הכרחי, אבל יש משהו מאוד סקסי בלהנכיח את הפער בין המעמדות ולצייר גבולות בקונטקסט הזה. ולדעתי דיבור מלוכלך או טעון בהקשרים האלה מוסיף הרבה כמשחק מקדים וגם מפעיל מקומות של שליטה, השפלה, ריצוי בדינמיקה. אני אוהבת שקוראים לי ילדה טובה ואני אוהבת גם דברים יותר חריפים. בקיצור- אני בעד 💯 כמו כל פרקטיקה בדס"מית זה גם יכול להיות מאולץ ומרוקן מתוכן וסתמי. כשזה לא, זה ממש נעים. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
18 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
18 באוק׳ 2025
Antimatter(נשלט) • 18 באוק׳ 2025
הכינוי שלי הוא שלי וכאשר ניתן על ידי מי שהינה *גבירתי* הוא מיוחד לי.
זה old school במובן היפה של המילה. יש צורך. |
|
|
| ניצחתי ואנצח(שולט) |
לפני 3 חודשים •
18 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
18 באוק׳ 2025
ניצחתי ואנצח(שולט) • 18 באוק׳ 2025
ve-ra כתב/ה: לפותח הדיון- בחיאת מה זה משנה מה אנשים חושבים מרגישים או עושים לגבי זה
תעשה מה שמרגיש טוב לך החפירות האלה- מה תכליתן? שלש הערות א. צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים. כבר השיבו לך אחרים כאוולתך, אך על מנת שלא אראה כמי ששותק ומודה, אענה גם אני חלקי. ב. כלל גדול בידינו: כל הפוסל במומו פוסל. בשם ר' ישקאל סלנטר נמסר שכל דבר רע שאדם רואה בחברו, נמצא בו, האחר הוא רק מראה. אם כן, אפשר לומר בפה מלא: טלי קורה מבין עיניך. ג. לעצם העניין - כמות התגובות בשרשור מוכיחה שהנושא נגע באנשים ומעניין אותם. גם אם אין פה "דיון" במובן של החלפת דעות, נפתח פה צןהר לעולמם של רבים מחברי האתר שהרגישו שזו במה נוחה ונעימה לספר בה על חוויותיהם, תחושותיהם ורצונותיהם. אנשים מעניינים אותי! מעניין לקרוא חוייות ועמדות של אחרים, בבלוגים או בפורום, זה בכלל לא משנה. לכן, בעיניי יש ערך לשרשור הזה ואני מאד שמח שהוא התפתח למימדים הללו. שבוע טוב |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
18 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
18 באוק׳ 2025
פרלינה(נשלטת) • 18 באוק׳ 2025
תמיד היה לי עניין עם כינויים, ברגע שאדם מציג את עצמו בפני בשם מסויים אני לא מסוגלת לקרוא לו בשם אחר, גם לא בשם חיבה וגם לא אם כולם יקראו לו ככה. יהיה לי מאוד קשה לקרוא למישהו אדוני גם אם זה מחרמן.
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
19 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
19 באוק׳ 2025
AMORE(נשלטת) • 19 באוק׳ 2025
ve-ra כתב/ה: לא רע שיש גם משתיק בשער. פטפטנים יש די והותר.
כשחשבתי שמשהו ראוי לדיון- העליתי. אבל זה היה יותר מורכב מהרדידות שפושה כאן. אז כמובן לא משך עניין. ווטאבר. אני אמשיך לומר למי שמטומטם שהוא מטומטם וקשקשן. הוא ימשיך להיות מטומטם. כל אחד ותפקידו. לקשקושים קיים הבלוג האישי. אם את יכולה לומר לאנשים שהם מטומטמים, אז, גם אני יכולה להגיד לך שהתגובות שלך בזמן האחרון מכוערות, פוגעניות, מתנשאות, ואליטיסטיות. לפעמים עדיף לשתוק מאשר לפזר ארס. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
19 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
19 באוק׳ 2025
ve-ra • 19 באוק׳ 2025
לא אליטיזם. מצוינות.
חושף את ערוותך? תתמודדי |
|