|
|
לפני חודשיים •
5 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
5 בנוב׳ 2025
שרף אורנים • 5 בנוב׳ 2025
אביב גדג' - תפילה ליחיד / עולם מופלא איפה אתה
פורטיסחרוף - כשהגיטרה מנסרת את הלילה כנסיית השכל - דברים בלחש אני חורג מהדרישה לאלבום ישראלי Metallica - and justice for all The Gathering - Always |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
5 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
5 בנוב׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 5 בנוב׳ 2025
מוניקה סקס - יחסים פתוחים
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
5 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
5 בנוב׳ 2025
ivy sweet(נשלטת) • 5 בנוב׳ 2025
אם אני נאלצת להתפשר על ישראלי, אז נגיעות של ברי
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
5 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
5 בנוב׳ 2025
DyingEmber כתב/ה: barvaz כתב/ה: אפשר להגיד שזה אלבום ישראלי, אבל באנגלית: Foreign Affairs - East on Fire פורטיס וסחרוב
ארצה לשתף שיר מהאלבום הזה אחד השירים הטובים !!! |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
5 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
5 בנוב׳ 2025
DyingEmber כתב/ה: להתראות בחלומותיי של פורטיס או אהבת חיי של חיים משה, אין לי מושג, תלוי במוד
להתראות בחלומותיי הוא אלבום מעולה ולצערי האלבום הכי פחות מוערך של פורטיס |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
5 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
5 בנוב׳ 2025
DyingEmber כתב/ה: אני לוקח את מילותיי בחזרה
Kaddish - salem מטאל קיצוני למתחברים חובה לקרוא מילים אלבום מאוד מלנכולי, מדבר על השואה וחוויות מצלקות מדאיג ששכחתי מהאלבום למי שלא רגיל למטאל קיצוני, שיתחיל עם השיר ha'ayara boe'eret סאלם היא אחת מהלהקות הישראליות הכי חשובות שפעלו כאן. יש מצב שבלעדיה, לא היתה סצינת המטאל. קדיש הוא אחד האלבומים החשובים שיצאו כאן. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
5 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
5 בנוב׳ 2025
Snitch • 5 בנוב׳ 2025
"גם כשעיניי פקוחות" של גבריאל בלחסן, כי אי בודד נשמע לי משמח מדי וחשוב שהוא יאזן אותי עם מעט מלנכוליה.
"לול". סביר להניח שאתגעגע לישראל וחבורת לול הייתה מבחינתי הדבר הכי ישראלי שיש. "רישומי פחם" כי זה מאיר זצ"ל |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
5 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
5 בנוב׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 5 בנוב׳ 2025
Snitch כתב/ה: "גם כשעיניי פקוחות" של גבריאל בלחסן, כי אי בודד נשמע לי משמח מדי וחשוב שהוא יאזן אותי עם מעט מלנכוליה.
"לול". סביר להניח שאתגעגע לישראל וחבורת לול הייתה מבחינתי הדבר הכי ישראלי שיש. "רישומי פחם" כי זה מאיר זצ"ל עם גבריאל כנראה תתאבד באי. אלבום אדיר אבל קשה. בלי קשר קבל ממני תשבוחות על הטעם המוזיקאלי. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
5 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
5 בנוב׳ 2025
Story(נשלטת) • 5 בנוב׳ 2025
אביב גפן- זה רק אור הירח 🌙
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
5 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
5 בנוב׳ 2025
bondman כתב/ה: Snitch כתב/ה: "גם כשעיניי פקוחות" של גבריאל בלחסן, כי אי בודד נשמע לי משמח מדי וחשוב שהוא יאזן אותי עם מעט מלנכוליה.
"לול". סביר להניח שאתגעגע לישראל וחבורת לול הייתה מבחינתי הדבר הכי ישראלי שיש. "רישומי פחם" כי זה מאיר זצ"ל עם גבריאל כנראה תתאבד באי. אלבום אדיר אבל קשה. בלי קשר קבל ממני תשבוחות על הטעם המוזיקאלי. אם כבר, אז הייתי לוקח את "עתיד" |
|
|