| אליפסה(שולטת) |
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
אליפסה(שולטת) • 15 בנוב׳ 2025
ve-ra כתב/ה: אין צורך לומר. לכל דבר עת ותאריך תפוגה. גבינה לבנה ומערכות יחסים
אבל זה לא נכון. הרבה מאוד מערכות יחסים נמשכות לכל החיים. אנשים מקימים משפחות, מזדקנים ביחד. ובוחרים להתמודד ביחד עם כל האתגרים שמופיעים לאורך הדרך. כולל להשתנות. |
|
|
| אליפסה(שולטת) |
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
Re: ך
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
אליפסה(שולטת) • 15 בנוב׳ 2025
Bluecollar כתב/ה: כמו מה למשל? הייתי מנסה את סצנת התרבות והאמנות. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
ve-ra • 15 בנוב׳ 2025
אליפסה כתב/ה: ve-ra כתב/ה: אין צורך לומר. לכל דבר עת ותאריך תפוגה. גבינה לבנה ומערכות יחסים
אבל זה לא נכון. הרבה מאוד מערכות יחסים נמשכות לכל החיים. אנשים מקימים משפחות, מזדקנים ביחד. ובוחרים להתמודד ביחד עם כל האתגרים שמופיעים לאורך הדרך. כולל להשתנות. גם אני אוהבת גבינה עם עובש |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
Ollie(נשלטת) • 15 בנוב׳ 2025
אליפסה כתב/ה: לכל סיר יש מכסה. אבל נדמה לי שאנשים שמתאים להם לשלוט באופן הזה הם באמת נדירים. כשאנשים מתאהבים ורוצים לחיות עם מישהו, לרוב זה לא כי הם מחפשים את האפשרות להיות דומיננטים, סאדיסיטים ומנוכרים. בדרך כלל פועלים שם רגשות מסוג אחר: רוצים להיות נאהבים, להרגיש שעוטפים אותנו, ושמכילים אותנו למרות כל הפצעים והשגעונות שלנו. לרוב זה בא לידי ביטוי גם במין. זה יכול להתחבר לדומיננטיות ולסאדיזם. אבל הצורך שזה יהיה "רק כך" הוא טריקי מאוד. אני חושבת שאין הרבה שולטות ושולטים שזה באמת מתאים להם. אחד לא סותר את השני. החיים האמיתיים הם לא משחק בדסמי בלתי נגמר. כשהייתי בזוגיות בדסמית של שש שנים, עם שולט כמו מה שתיארתי כאן - ברור שהוא לא היה כל החיים בדמות הזו. ברור שהוא היה - והרגיש - נאהב עד מאוד, עם כל הפצעים שלו. ושהוא גרם לי להרגיש את אותו הדבר. ברור שבחיי היומיום תמכתי בו כמו שהוא תמך בי, הייתי אשת סודו כמו שהוא היה איש סודי. אני רוצה להמשיך לכתוב ולנתח את זה, ואת עצמי מתוך זה, אבל נראה לי ששרשור בפורום הוא פחות המקום לזה. אז מתישהו אני אגלגל את זה לפוסט בבלוג. תודה על החשיבה. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
17 בנוב׳ 2025
Re: מחסור בדם מונוגמי
לפני חודשיים •
17 בנוב׳ 2025
sweet seraphina • 17 בנוב׳ 2025
המכשפה בג'ינס כתב/ה: כבר כמה חודשים אני שומעת מחברותי המתחלפות והנשלטות שיש מחסור חמור בשולטים ומתחלפים מונוגמיים.
חברותי שמעידות על כך הן מהסוג הנפגש במציאות. לא חלילה גיבורות מקלדת או מתלבטות. מדובר בנשים יפות, שופעות חיים, ורבליות שנתקלות כל היום בהצעות מגברים בוגדים או פולי 🙁 הן (וגם אני) משתוקקות לקבל הודעות, לפגוש במאנצ'ים ולהכיר שולט או מתחלף מונוגמי 🙂 ... ממה שאני רואה ושומעת מאנשים מסביב, יש קושי כללי במציאת סינגלים - בין אם מונוגמיים או לא.. שומעת כמה קשה למצוא מונו, ומצד שני כמה קשה למצוא מישהו לזוגיות (ראשית) שגם יהיה פתוח לחוויות נוספות. זו הסיבה אגב שהאירוע הקרוב שלנו הוא אירוע סינגלים בלבד (מונו או א-מונו). יתכן שיהיה שם דם חדש |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
17 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
17 בנוב׳ 2025
Anna love(לא בעסק) • 17 בנוב׳ 2025
Ollie כתב/ה: Truer words have never been spoken.
מאז שהתחלתי לכתוב בצורה יותר ברורה בפרופיל שלי ובפוסטי היכרויות בפייסבוק שאני מחפשת רק זוגיות מונוגמית, אין כמעט פניות. זה לא שיש פניות אבל אין התאמה באופי ובעדפות, פשוט אין פניות. נראה שגברי קהילת הקינק לא מחפשים זוגיות מונוגמית, או לפחות לא מחפשים אותה בתוך עולם הקינק. ולא בכדי, אכן לא רק בקהילת הקינק. גברים אינם יצור מונוגמי. הם תובנתו לתוך המונוגמיה במהלך מאתיים השנים האחרונות. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
17 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
17 בנוב׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 17 בנוב׳ 2025
ve-ra כתב/ה: אין צורך לומר. לכל דבר עת ותאריך תפוגה. גבינה לבנה ומערכות יחסים
בכנות, אני לא רואה אותנו נגמרים. כאילו, למה שזה יקרה פתאום? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
17 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
17 בנוב׳ 2025
ve-ra • 17 בנוב׳ 2025
פרלין כתב/ה: ve-ra כתב/ה: אין צורך לומר. לכל דבר עת ותאריך תפוגה. גבינה לבנה ומערכות יחסים
בכנות, אני לא רואה אותנו נגמרים. כאילו, למה שזה יקרה פתאום? אתם כנראה יוצאים מן הכלל שאינו מעיד על הכלל. ובכל אופן אם יותר לי מאחר והרהרת בזה בפומבי בבלוג שלך- גם אצלך היו או יש הרהורי הרחבת המנעד |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
17 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
17 בנוב׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 17 בנוב׳ 2025
ve-ra כתב/ה: פרלין כתב/ה: ve-ra כתב/ה: אין צורך לומר. לכל דבר עת ותאריך תפוגה. גבינה לבנה ומערכות יחסים
בכנות, אני לא רואה אותנו נגמרים. כאילו, למה שזה יקרה פתאום? אתם כנראה יוצאים מן הכלל שאינו מעיד על הכלל. ובכל אופן אם יותר לי מאחר והרהרת בזה בפומבי בבלוג שלך- גם אצלך היו או יש הרהורי הרחבת המנעד נכון, אבל זה לא בדיוק אותו דבר… להיות זוג שפותח אחרי שנים, זה לא כמו להיות רווק א-מונוגמי מלכתחילה. זה סטייט אוף מיינד אחר שגם נראה אחרת וממילא לא רלוונטי לאנשים שמחפשים זוגיות, לא? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
17 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
17 בנוב׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 17 בנוב׳ 2025
פרלין כתב/ה: ve-ra כתב/ה: פרלין כתב/ה: ve-ra כתב/ה: אין צורך לומר. לכל דבר עת ותאריך תפוגה. גבינה לבנה ומערכות יחסים
בכנות, אני לא רואה אותנו נגמרים. כאילו, למה שזה יקרה פתאום? אתם כנראה יוצאים מן הכלל שאינו מעיד על הכלל. ובכל אופן אם יותר לי מאחר והרהרת בזה בפומבי בבלוג שלך- גם אצלך היו או יש הרהורי הרחבת המנעד נכון, אבל זה לא בדיוק אותו דבר… להיות זוג שפותח אחרי שנים, זה לא כמו להיות רווק א-מונוגמי מלכתחילה. זה סטייט אוף מיינד אחר שגם נראה אחרת וממילא לא רלוונטי לאנשים שמחפשים זוגיות, לא? כן ולא. גם זוג שפותח אחרי שנים יכול לחפש מערכות יחסים מקבילות נוספות, במידה ומדובר בפוליאמוריה (שהיא רק סוג אחד מיני רבים של מערכות יחסים עם א-מונוגמיה) |
|
|