|
|
לפני 4 שבועות •
24 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
24 בדצמ׳ 2025
ג'ין גריי-סאמרס(שולטת) • 24 בדצמ׳ 2025
Grey / Green כתב/ה: ביטקוין.
ביטקווין.. |
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
24 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
24 בדצמ׳ 2025
Sirene(נשלטת) • 24 בדצמ׳ 2025
וואו בתחילת גיל העשרים (שלא נדבר על גיל שמונה עשרה) היה לי ממש מעט ידע על ניואנסים ואיתותים חברתיים. כשרציתי משהו פשוט הייתי אומרת את זה. וכשהיו אומרים לי משהו, פשוט הייתי מתייחסת למה שנאמר. תחשבו על כל הסקס שפספסתי רק כי לא התחשק לי קפה בעשר בלילה.
|
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
25 בדצמ׳ 2025
Re: למה ככה יומרנית ?????
לפני 4 שבועות •
25 בדצמ׳ 2025
ג'ין גריי-סאמרס(שולטת) • 25 בדצמ׳ 2025
הברק שבעינייך כתב/ה: ג'ין גריי-סאמרס כתב/ה: חוסר הגיינה????
אתה מתכוון לחוסר בטחון. וגברים שחושבים ומתבטאים כמוך הם הסיבה. את אפילו לא קרובה לאמת המרה... וכן, חוסר הגיינה זה מקרה של מי שבוחרת במודע שלא להתקלח יום יומיים ואפילו שלושה ("כי לא ממש הזעתי"...) ולצפות שהסקס יהיה קינקי מדליק ותשוקתי... ולא, אם תעייני בכרטיס תוכלי בקלות להבחין שאינני בן 18. הכוונה שלי לא לא לצאת בהצהרה של לא לבצע מין אוראלי אלא כמו כל דבר אחר בסקס - אם אין זרימה ונכונות של 2 הצדדים אין טעם לנסות לשדל ולכפות את הרצון שלנו על השני. מעניין אם גם בכביש את עוברת ככה באדום... 1. 95% מענייני הארומה נובעים ממצב רפואי ושינויים הורמונלים ולא מחוסר הגיינה. ממליצה שבמקום להתבטא בגסות ולהציג בורות ונבערות היית מתקשר איתה, מבטיחה שהיא הייתה דואגת לטיפול רפואי מתאים והמצב היה נפתר. 2. כוס. לא צריך ציחצוח, טיהור ו 200 ליטר מים וסבון תעשייתיי, רק לשטוף היטב במים חמימים וומעט סבון היפואלרגני. 3. הריחות והטינוף שלצערי הייתי עדה להם אצל גברים, ובכן, עשרה קבין של סרח ירדו לעולם, תשעה מהם נחתו לכם על הזין (והביצים והחור תחת). (מתכתבת עם ההתבטאות המקורית) |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
25 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
25 בדצמ׳ 2025
חיוך מלנכולי(קינקי) • 25 בדצמ׳ 2025
אל תתנדב לקרבי
|
|