|
|
לפני חודש •
18 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
18 בדצמ׳ 2025
פישוטו • 18 בדצמ׳ 2025
"אני לא מאמין באהבה ממבט ראשון, מה אני יש לי עין של הטרמינטור?
נכנס לחדר עושה צ'אקה צ'אקה צ'אקה....אאוו אותך אני אוהב! לא זה לא עובד ככה, אני מאמין באהבה ממבט שני" |
|
|
|
|
לפני חודש •
18 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
18 בדצמ׳ 2025
Arsene • 18 בדצמ׳ 2025
Fuck You כתב/ה: PainGivingMan כתב/ה: Meitar כתב/ה: ברוב המקרים ההחלטה לא מתקבלת אחרי שיח בכלל.
היא מתקבלת תוך שניות מהתמונה. השיח חשוב, אבל הוא מגיע רק אחרי שהסינון הוויזואלי כבר עבר. בלי זה - לרוב אין בכלל הזדמנות לבדוק עניין דרך שיחה. משני הכיוונים של התשובה שלך - מה מוביל אותך בכלל לפנות כדי להגיע לשלב התמונה? ובכיוון השני רק אגיד - יש אנשים עם תמונות... לא מייצגות, נקרא לזה חשבתי על זה לפני כמה חודשים, נגיד, הכרויות בפלטפורמה נניח כמו ״טינדר״- הזוי שאנחנו שופטים אנשים ממש תוך שניות ( אגב, גם אני עושה את זה),כאן בכלוב, בגדול לפי הפרופיל של בן אדם אני מבינה אם יש מקום להכרות או לא, לפעמים גם מההודעה אחת בלבד…לטוב ולרע, זאת המציאות שלנו..שופטים אנשים תוך כמה שניות באופן כללי אפליקציות סוויפ הן די בלתי-אפשריות מבחינתי. יש תמונה של אשה יפה למדי ובפרופיל כתוב "אני בעד חמצן ונגד השואה!", ומה אתה אמור לעשות עם זה בעצם? היא יכולה להיות הסולמייט שלי או מפלצת נוראית, ואין שום דרך להבדיל בין שני הקיצונים האלו. ע"ב מה אני אמור להחליק אותה לאנשהו? |
|
|
|
|
לפני חודש •
18 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
18 בדצמ׳ 2025
אנונה(נשלטת) • 18 בדצמ׳ 2025
חייבת לציין שרוב האנשים קוראים עד שלושה פוסטים אחורה
שלכאורה אמור לייצג את מי ימה שאתה אם אלו היו פוסטים של תקופת חרמנות יופיעו הודעות רבות אם סתם תהיות או מחשבות אז פחות אני אישית? מילים מילים מילים עשר שניות של התכתבות בצ׳ט או בסגולות |
|
|
|
|
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
PainGivingMan(שולט) • 21 בדצמ׳ 2025
אנונה כתב/ה: חייבת לציין שרוב האנשים קוראים עד שלושה פוסטים אחורה
שלכאורה אמור לייצג את מי ימה שאתה אם אלו היו פוסטים של תקופת חרמנות יופיעו הודעות רבות אם סתם תהיות או מחשבות אז פחות אני אישית? מילים מילים מילים עשר שניות של התכתבות בצ׳ט או בסגולות 10 שניות... חושים חדים |
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
פלג-מתלמדת • 23 בדצמ׳ 2025
אחרי כמה שיחות...בלוג יכול להוסיף אבל לא לגרוע.
פרופיל בעיני מוסיף , נותן מושג כללי מי מולי. המילים הם אלה שיקבעו בסוף . |
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
טלי35(שולטת) • 23 בדצמ׳ 2025
מוסיפה אחרי מחשבה - הרבה פעמים הכינוי ישפיע עלי (לרעה או לטובה) - אז זה יכול להיות גם חלקיקי שניות
|
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
PainGivingMan(שולט) • 23 בדצמ׳ 2025
טלי35 כתב/ה: מוסיפה אחרי מחשבה - הרבה פעמים הכינוי ישפיע עלי (לרעה או לטובה) - אז זה יכול להיות גם חלקיקי שניות
הוא לבדו יספיק? חדה |
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
טלי35(שולטת) • 23 בדצמ׳ 2025
PainGivingMan כתב/ה: טלי35 כתב/ה: מוסיפה אחרי מחשבה - הרבה פעמים הכינוי ישפיע עלי (לרעה או לטובה) - אז זה יכול להיות גם חלקיקי שניות
הוא לבדו יספיק? חדה ישפיע. לא יספיק, ישפיע. תשתיניעלי_55 כנראה לא יגרום לי לרצות להכיר. וגם לא מי שיעקוץ סתם ככה בלי לקרוא כמו שצריך את מה שכתבתי או יחלק ציונים על תגובות שאנשים בחרו לשתף פה בפורום. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי דצמ' 23, 2025 3:59 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 23 בדצמ׳ 2025
PainGivingMan כתב/ה: טלי35 כתב/ה: מוסיפה אחרי מחשבה - הרבה פעמים הכינוי ישפיע עלי (לרעה או לטובה) - אז זה יכול להיות גם חלקיקי שניות
הוא לבדו יספיק? חדה לא צריך להיות חדה כדי לפסול כינויים מטומטמים להפליא כמו: "כוסית מחפשת לבלוע" שברור לכל בר דעת שזה גבר מתחזה או תרמית נשית כדי לנצל את הצד השני. או "תשתיני עלי בקשת" אין בעיה לאהוב גולדן ולהתחבר לאקט, אבל כשזה מופיע ככה בכינוי זה בעיקר מרחיק (את רוב הנשים) אפשר גם להיות "גולדן בוי" או משהו כזה, שזה יותר סביר לרוב הנשים. בחירת כינוי סביר דורשת עוד 30 שניות של מחשבה פעילה מהמוח ולא מהזין, ויש כאלה שפשוט לא טרחו לעשות זאת. זה מעיד עליהם מספיק כדי לפסול או שלא. זה כמו אלו ששמו דיק פיק בתמונת אייקון שלהם. זו שרואים בכל פינה בכלוב - צריך שניות בודדות בכדי לראות, לפסול, לחסום. |
|
|
| אביב נעורים |
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
אביב נעורים • 23 בדצמ׳ 2025
כרגיל רק אני קראתי תוך כמה שנים.
|
|
|