|
|
לפני שבועיים •
3 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
3 בינו׳ 2026
הלן הדוב • 3 בינו׳ 2026
בייקון וחמאת בייקון.
סיר קר, אש קטנה, 200 גרם בייקון פחות או יותר. 45 דקות בישול, שהשומן יותך היטב ואז להוסיף בערך 100 גרם חמאה. לתת להכול לשבת עד שהחצאה נמסה והבייקון קיבל את המרקם הרצוי. להפריד את הבייקון ולסנן את הנוזל לכלי זכוכית. לבשל בסיר עם מכסה סגור ולערבב מידיי פעם שלא ידבק לתחתית. וכן, אש קטנה כל הדרך. הכי קטנה שיש. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
3 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
3 בינו׳ 2026
הלן הדוב • 3 בינו׳ 2026
ארטמיה כתב/ה: bondman כתב/ה: מרק עגבניות צלויות בתנור?
נשמע מבטיח. אפשר מתכון.? וואלה. אולי צריך פורום מתכונים כלוביסטים בכלוב. קבל מתכון: 5-6 עגבניות - היו לי מגי ראש שום שלם 1 בצל (השתמשתי בסגול) 1 פלפל (גמבה) 1 פלפל חריף 1/4 כוס שמן זית בערך קצת אורגנו או טימין תבנית עם נייר אפיה. חוצים את העגבניות ומניחים עם הצד החתוך כלפי מעלה. בצל חתוך לרבעים. להוריד לשום את הקצה להניח על ריבוע קטן של נייר אפיה ונייר כסף, פלפלים לחצות ולהוציא גרעינים. לזלף על הכל שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס. לסגור את השום בנייר כסף ולהכניס לתנור 180 מעלות כחצי שעה. את הפלפלים להוציא אחרי רבע שעה אחרת נשרפים. במשיכה עדינה להוריד את הקליפה של העגבניות והפלפלים. למעוך את שיני השום החוצה מהקליפה. להכניס את הכל, כולל המיצים והשמן מהתבנית לסיר. להוסיף כליטר מים רותחים. להוסיף חצי כף סוכר, מלח לפי הטעם ואורגנו. לבשל כרבע שעה. לטחון עם בלנדר מוט. אין על מגי. העגבניה הכי הכי לתבשילים. המלצה לשיפור? חמגשיות. לרפד עם נייר אפיה כדי שלא יהיה קשר ישיר בין הירקות לאלומיניום (עושה טעם קצת חומצתי אבל לא ממש מזיק. העדפה אישית). ככה קל מאוד להעביר את כל הנוזלים לסיר. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
טוטאלוס(שולט) • 4 בינו׳ 2026
Charlie Z כתב/ה: עשר דקות בחום גבוה בתנור, גמירה בגריל לוהט רק להגיד שגמירה בגריל לוהט אחרי 10 דק בחום גבוה זה.... בדסמי ברמה קשוחה. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
7 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
7 בינו׳ 2026
בטי בום(שולטת) • 7 בינו׳ 2026
הפשרתי בקר טחון לממולאים אבל עשיתם לי חשק לאסדו ואני חושבת שאזרוק ברבע שעה האחרונה גם ניוקי.
נכין עוגת תפוזים ואיש יכין קצת סלטים ויסחוט מיץ תפוזים. |
|
|
| golom |
לפני שבועיים •
7 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
7 בינו׳ 2026
golom • 7 בינו׳ 2026
חביתה.
וגם יצא צולע. |
|
|
| האיש ההוא |
לפני שבועיים •
7 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
7 בינו׳ 2026
האיש ההוא • 7 בינו׳ 2026
יש לי ים של אורחים בסופ״ש, קרניבורים כולם, והמעשנת תעבוד שם שעות נוספות
לבראנץ בראשון אעשן Hot Pastrami והנתח נמצא בתמיסה כבר מיום ראשון, 14 שעות במעשנת ועוד שעתיים בסטימר. לארוחת הערב יש צלע שלמה של צלעות בקר ונתח של בריסקט. טרם החלטתי מה אכין כתוספות אבל אכין כנאפה ומלאבי לקינוח. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
8 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
8 בינו׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 8 בינו׳ 2026
האיש ההוא כתב/ה: יש לי ים של אורחים בסופ״ש, קרניבורים כולם, והמעשנת תעבוד שם שעות נוספות
לבראנץ בראשון אעשן Hot Pastrami והנתח נמצא בתמיסה כבר מיום ראשון, 14 שעות במעשנת ועוד שעתיים בסטימר. לארוחת הערב יש צלע שלמה של צלעות בקר ונתח של בריסקט. טרם החלטתי מה אכין כתוספות אבל אכין כנאפה ומלאבי לקינוח. חסרה כתובת. |
|
|
| האיש ההוא |
לפני שבועיים •
8 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
8 בינו׳ 2026
האיש ההוא • 8 בינו׳ 2026
bondman כתב/ה: האיש ההוא כתב/ה: יש לי ים של אורחים בסופ״ש, קרניבורים כולם, והמעשנת תעבוד שם שעות נוספות
לבראנץ בראשון אעשן Hot Pastrami והנתח נמצא בתמיסה כבר מיום ראשון, 14 שעות במעשנת ועוד שעתיים בסטימר. לארוחת הערב יש צלע שלמה של צלעות בקר ונתח של בריסקט. טרם החלטתי מה אכין כתוספות אבל אכין כנאפה ומלאבי לקינוח. חסרה כתובת. 13.5 שעות טיסה ואז עוד ארבע שעות נסיעה אם אתה עדיין רוצה את הכתובת |
|
|
|
|
לפני שבוע •
9 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
9 בינו׳ 2026
Charlie Z • 9 בינו׳ 2026
סלמון חמוץ-מתוק, על ים של ירקות מוקפצים,
טחינה גולמית עם בריכות קטנות של דבש, חומץ בלסמי ושמן זית, חלה שווה לניגוב וטבילה, יין כחומר סיכה, עונג שבת |
|
|
|
|
לפני שבוע •
9 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
9 בינו׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 9 בינו׳ 2026
מרק קרופניק.
עוף בתנור עם תפוחי אדמה מלא פפריקה שום ודבש. |
|