|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
ve-ra • 16 בדצמ׳ 2025
השהיית אמון זה חזק. כשאת ממסגרת את זה ככה, זה קשוח. אפשר להשהות אמון? אפשר להשהות אהבה?
|
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 16 בדצמ׳ 2025
ve-ra כתב/ה: השהיית אמון זה חזק. כשאת ממסגרת את זה ככה, זה קשוח. אפשר להשהות אמון? אפשר להשהות אהבה?
זה מונח מתוך ספרות מדב ופנטזיה, שכדי ליהנות מהסיפור, חייבים להשהות את האמץ. כי הרי האמת היא שאני לא רכוש, זונה, כלבה, חור של אף אחד, תודה לאל. אבל גם כן, תודה לאל. |
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
ve-ra • 16 בדצמ׳ 2025
כן כן אבל בהקשר של יחסים בין אישיים? למה להשהות? את לא רכוש של ש'? כלבה/חור שלו?
|
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 16 בדצמ׳ 2025
ve-ra כתב/ה: כן כן אבל בהקשר של יחסים בין אישיים? למה להשהות? את לא רכוש של ש'? כלבה/חור שלו?
לא באמת. אני אישה עצמאית ואוטונומית. לא הייתי יכולה לתפקד בכל התפקידים שלי בלי להיות כזאת. |
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
ve-ra • 16 בדצמ׳ 2025
במישור היחסים שלך עם העולם אכן אוטונומית. אבל במישור שלכם? (סליחה, אין כוונתי לחפור בכם אינטימית)
|
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
Jeanne • 16 בדצמ׳ 2025
אני יודעת שאצלי, השהיית האמון הזו הייתה שלב בדרך להבנה שאין מה להשהות, כי זו האמת. ושהאמת מורכבת ויכולה גם להכיל בתוכה המון ניגודיות ופרדוקסים והיא גדולה מסך חלקיה, ובכל זאת כל חלק הוא אמת.
כשההבנה הזו הגיעה, והופנמה, כבר לא היה את המקום הזה של השהיית האמון. הכל אמת, והכל נכון בתוך הדינמיקה הבדסמית שנוצרת. השלב הבא מבחינתי היה להצליח להכיל את האמת הזו גם מחוץ לריגוש הבדסמי. כאמת שקיימת ומתקיימת. לדוגמה - כמו נשלטים שמאוד רוצים לשמוע שהזין שלהם קטן, אבל מחוץ לריגוש הבדסמי הרבה מהם לא מוכנים לקבל את זה כאמת. גם כשהיא עדיין נאמרת במסגרת הזוגית הבדסמית. |
|
|
| שרמוטה של כבוד(נשלטת) |
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
שרמוטה של כבוד(נשלטת) • 16 בדצמ׳ 2025
teacher כתב/ה: ve-ra כתב/ה: מה עם, ׳חור שלי׳?
הדיון כאן מזכיר לי את אחת הוועידות המשפטיות היותר סוערות באו״ם בה נכחתי ונציגי 138 המדינות שבאו מכל קצוות תבל לדון בעניינים ברומו של עולם, ישבו על המדוכה ובמשך שבוע התחבטו קשות עד חבטות מילוליות עזות בעניין האם המילה הנכונה במשפט האמנה החדשה היא, shall או Should. קל לא היה. לימים עזבתי וההכרעה טרם נפלה זה מה שקורה כשאנשים רוצים ללכת בלי ולהרגיש עם אבל ״חור״ זה שונה. היה אפשר אולי להגיד ״חורי״ אבל זה גם מליצי מדי ומלא פאתוס וגם אולי מרמז על החור שלי עצמי, בעוד ״חור שלי״ מצביע על שייכות חיצונית לי והרבה יותר מתאים. אז יאללה, חור שלי it is שטויות. ממש אבל. אני אוההת להיות חור. רק חור. לא למישהו ספציפי. גם אם לך לא נעים לשמוע עד כמה זה מחפיץ, לפעמים ההנאה כולה מלהיות כלום ושום דבר רק כלי לשימושי מיני גס מוגזם ודוחה ככל שיהיה בשביל מישהו. אתה לא חייב להבין כדי לקבל שזאת אמת של מישהו אחר. למען האמת , יש פעמים שככל שמישהו יותר זר ויותר רואה בי צעצוע מיני חם וצייתן - אני יותר מתחרמנת ונהנית. מי אתה שתגיד אחרת? |
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
ve-ra • 16 בדצמ׳ 2025
את בטוחה שקראת את נושא הפרסום כאן לפני שהשתוללת, שרמוטה של כבוד?
|
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
Arsene • 16 בדצמ׳ 2025
טקלידה כתב/ה: Arsene כתב/ה: teacher כתב/ה: אנשים שאומרים לאנשים אחרים באיזה מילים אסור או מותר להם להשתמש.
פחחחחחחח ג'יזס יש קטע כזה באינטרנט, אתה כותב "אני לא אוהב רחת לוקום" ואז אנשים מגיבים לך "אז אתה חושב שצריך לרצוח את כל האנשים שאוהבים רחת לוקום, הא? לזיין אותם בתחת ואז לזרוק אותם למחנות השמדה?!" לא. זה לא מה שאמרתי. לא אמרתי לך מה מותר או אסור לך - אמרתי שזה דבר שאני לא מתחבר אליו ושאלתי מה דעתך. זהו. בוא נעשה הבנת הנקרא בסיסית ונגיב למה שנאמר. נופ. זה לא מה שאמרת. בואו נעשה הבנת הנכתב. צטטת בלוג וקראת לו מכוער. טענת שהדברים שהיא מרגישה הם שקריים. הפוסט שלה קיבל 40 לייקים. לפחות את זה נתת לה לא אמרתי את המילה מכוער. אתה מוסיף דברים ואז מתעצבן עליהם. קישרתי למשהו שמישהי כתבה, כתבתי שאני לא מתחבר לזה (שזאת לדעתי הדרך הרכה והמקבלת ביותר שאפשר לא להסכים עם משהו), הסברתי למה, ואז אמרתי שזאת עמדתי ושאלתי לעמדתכם. פוסט כלכך רך ומקבל שכמעט צמח לי רחם, בחיי. מותר לך להתעצבן אבל יהיה יעיל יותר להתעצבן על מה שבאמת כתבתי ולא על דברים שלא כתבתי. |
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
Arsene • 16 בדצמ׳ 2025
פרלין כתב/ה: ארסן, הפוסט שלך הולך איתי ואני באמת מנסה להבין; למה חור זה יותר שקר משאר הכינויים? למה זונה וכלבה זה לא שקר?
קראתי את זה בבוקר (אבל לא היה לי רגע לענות) ובאמת חשבתי בכיוון שבו המשכת במורד השרשור, בכיוון של השהיית הספק - חור זה לקפוץ את הכריש בצורה שבה הרבה (לא כל) כינויים אחרים לא. אני חושב ש-"חור" מפשיט ממישהי את כל האנושיות שלה והיחוד שלה, מרדד אותה לרמה של משהו מאוד תחליפי וסתמי; ובניגוד לשקרים אחרים אחרים כמו "זונה" או "רכוש", שבהם אפשר לקבל את זה שהאשה שמולי בוחרת להיות הדברים האלו בשבילי, היא עדיין קיימת כדמות בוחרת. כשהיא מרודדת לחור סתמי שאפשר להחליף בכל חור אחר זה מופרך בעיני ברמה ששוברת לי sod, שגורמת לעיניים שלי להתגלגל ב-70,000 rpm, שמוציאה אותי לחלוטין מהסיטואציה והופכה את הכל למגוחך ממש. זה השקר ששובר את גב הגמל בעיני, כי כלכך ברור שהיא לא סתם שאני נזרק החוצה. יש עוד דברים, כמו זה שהמצלול לא סקסי או שיש משהו מאוד לא אירוטי בלדחוף את הזין לחורים אקראיים, אבל אני חושב שעלית על זה ושזה באמת שבירת sod ברמה גבוהה מאוד. |
|
|