|
|
לפני יום •
26 במרץ 2026
Re: צעירה ורעננה - קוים לדמותה
לפני יום •
26 במרץ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 26 במרץ 2026
[quote="LoveSick"]
► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveSick כתב/ה: ► המלכה קארינה כתב/ה: ► teacher כתב/ה: ► red spider lily כתב/ה: ► teacher כתב/ה: ► red spider lily כתב/ה: יש שתי סיבות עיקריות לדעתי.
א. הם גברים. הם לא יודעים לחגוג את עצמם, וגם בבדסמ סובבים סביב נשים... בין אם היא למטה ובין אם היא למעלה. ב. גברים לא יודעים לארגן. הם לא יודעים לקבוע לעצמם תור לרופא לבד. איך אפשר לצפות מהם לארגן ערב בדסמ לעצמם? חלאס לצפות מהם ליותר מידי. מסכנים. הצחקת אותי קצת. אני לא מצליח לזכור אם בגל 21 גם אני הייתי כזה קלולס בקושי סיימת להיות נערה ואת חושבת שאת מבינה גברים? בשנה שנולדת הילרי סוואנק בדיוק זכתה באוסקר השני שלה ואנגלה מרקל נבחרה לקנצלרית הראשונה בגרמניה. האחת בגיל 30, השניה 50. תני לעצמך עוד כמה שנים של סקרנות ועירנות להבין את העולם כמו שהוא באמת ולא כמו שרואים בדיסני. הרבה הצלחה, הבשלה היא תהליך נפלא, את עוד לא שם. (אל תאמיני לי, תשאלי נשים אמיתיות, מעל שלושים, שאת מכירה) זה שאני צעירה לא מעיד לא על האינטיליגנציה שלי, או על החריפות שלי ובטח שלא על מה שאני למדתי כבר על העולם... אבל זה שהקאמבק היחיד שלך לטענות הלגיטימיות שלי זה שאני צעירה זה גם מעיד עליך מלא וגם פתטי לחלוטין וגרם לי אפילו קצת לצחקק. אתה בן 300 ולא יודע להפעיל מכונת כביסה🗣️ סתום תפה, respectfully אהה, אופס, ציטטתי בטעות מפוסט אחר אני מנסה לבחור את המילים עמ' שתביני כמה את לא מבינה כלום... וזה רק עס' התגובות שלך והפרופיל שלך. כל מה שעובר לי בראש בשביל לענות לך, לצערי - את לא תביני כי את עוד נערה חמודה, חלב על השפתיים, ריח של בקו"ם ואיך שלא תסובבי את זה - זה תמיד ייגמר באין לך (כמעט) ניסיון חיים/ניסיון שליטה כי את עוד ילדונת חמודה (תהני מזה!!) - אין לך מושג ואת באמת ל א מכירה פה אנשים, אנשים בוגרים, אנשים מכבדים, אנשים עם כבוד, אנשים עם ניסיון, אנשים שאת יכולה רק... אולי... לנסות ולבקש מהם טיפ או שניים או שלושה.... וזה רק עס' "אוניברסיטת החיים". את יותר קטנה מבנותיי, את באמת ילדה חמודה, מתוקה וסקרנית, את באמת מאמינה למה שאת כותבת, את באמת "חיה בסרט" וכל זה נפלא כי זה שלך ! וככה לומדים בחיים - שלב שלב כמו פרפר = ביצה, זחל, גולם, פרפר. את עוד זחל קטנטנוש - קחי ת'זמן, שבי בשקט, תקראי, תלמדי, תנסי, תתפתחי ואז בעוד אפילו 10 שנים אולי... תביני. אני אישית חושבת שאוטוטו "תפרשי" ולא נראה אותך כאן יותר... אבל זו דעתי האישית. ואם היית זוכה, כן זוכה - להכיר את טיצ'ר - אני מבטיחה לך שגם כל חייך לא יספיקו לך ללמוד מאדם חכם, מוכשר, בעל ניסיון ++++ וחבר. ועוד הרבה אנשים אמיתיים וטובים בקהילה זו. לא להאמין - אני פה הכלוב עוד לפני שאת אפילו עוד לא היית בתכנון 🙂 נ.ב. מה בחרת לעבודה מועדפת ? חברה שואלת .... הטענות לגבי איכותו של טיצ'ר כי הוא פשוט זקן יותר זה כמו המורים ששנים תקועים בתוך מערכת החינוך ומקבלים שכר רק על סמך "הוותק" שלהם ולא על סמך הכישרון אני חושבת שזה יותר נאמר על העשייה הרבה שלו בקהילה לאורך השנים ולא על הוותק או על הגיל. לפני 50 שנה עשה משהו. והיום? נשמע כמו המור"ק של הצבא כשבסוף את מגלה שזה היה איזה בן 19 מטומטם שלקח טנק וחסם את הדרך לכל המחלקה זה מצחיק אותי קצת שמצד אחד יש טענה שוותק וגיל לא משנים אבל מצד שני מכניסים פתאום חשיבות לכמה זמן עבר. מה זה משנה? היתה עשייה מטורפת שלו וזה משהו שצריך, בעיניי, להוקיר ולא לזלזל כפי שאני מוקירה עשייה של הרבה א.נשים מהקהילה. |
|
|
|
|
לפני יום •
26 במרץ 2026
לפני יום •
26 במרץ 2026
LoveSick(שולטת) • 26 במרץ 2026
[quote="Luna Oscura"]
► LoveSick כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveSick כתב/ה: ► המלכה קארינה כתב/ה: ► teacher כתב/ה: ► red spider lily כתב/ה: ► teacher כתב/ה: ► red spider lily כתב/ה: יש שתי סיבות עיקריות לדעתי.
א. הם גברים. הם לא יודעים לחגוג את עצמם, וגם בבדסמ סובבים סביב נשים... בין אם היא למטה ובין אם היא למעלה. ב. גברים לא יודעים לארגן. הם לא יודעים לקבוע לעצמם תור לרופא לבד. איך אפשר לצפות מהם לארגן ערב בדסמ לעצמם? חלאס לצפות מהם ליותר מידי. מסכנים. הצחקת אותי קצת. אני לא מצליח לזכור אם בגל 21 גם אני הייתי כזה קלולס בקושי סיימת להיות נערה ואת חושבת שאת מבינה גברים? בשנה שנולדת הילרי סוואנק בדיוק זכתה באוסקר השני שלה ואנגלה מרקל נבחרה לקנצלרית הראשונה בגרמניה. האחת בגיל 30, השניה 50. תני לעצמך עוד כמה שנים של סקרנות ועירנות להבין את העולם כמו שהוא באמת ולא כמו שרואים בדיסני. הרבה הצלחה, הבשלה היא תהליך נפלא, את עוד לא שם. (אל תאמיני לי, תשאלי נשים אמיתיות, מעל שלושים, שאת מכירה) זה שאני צעירה לא מעיד לא על האינטיליגנציה שלי, או על החריפות שלי ובטח שלא על מה שאני למדתי כבר על העולם... אבל זה שהקאמבק היחיד שלך לטענות הלגיטימיות שלי זה שאני צעירה זה גם מעיד עליך מלא וגם פתטי לחלוטין וגרם לי אפילו קצת לצחקק. אתה בן 300 ולא יודע להפעיל מכונת כביסה🗣️ סתום תפה, respectfully אהה, אופס, ציטטתי בטעות מפוסט אחר אני מנסה לבחור את המילים עמ' שתביני כמה את לא מבינה כלום... וזה רק עס' התגובות שלך והפרופיל שלך. כל מה שעובר לי בראש בשביל לענות לך, לצערי - את לא תביני כי את עוד נערה חמודה, חלב על השפתיים, ריח של בקו"ם ואיך שלא תסובבי את זה - זה תמיד ייגמר באין לך (כמעט) ניסיון חיים/ניסיון שליטה כי את עוד ילדונת חמודה (תהני מזה!!) - אין לך מושג ואת באמת ל א מכירה פה אנשים, אנשים בוגרים, אנשים מכבדים, אנשים עם כבוד, אנשים עם ניסיון, אנשים שאת יכולה רק... אולי... לנסות ולבקש מהם טיפ או שניים או שלושה.... וזה רק עס' "אוניברסיטת החיים". את יותר קטנה מבנותיי, את באמת ילדה חמודה, מתוקה וסקרנית, את באמת מאמינה למה שאת כותבת, את באמת "חיה בסרט" וכל זה נפלא כי זה שלך ! וככה לומדים בחיים - שלב שלב כמו פרפר = ביצה, זחל, גולם, פרפר. את עוד זחל קטנטנוש - קחי ת'זמן, שבי בשקט, תקראי, תלמדי, תנסי, תתפתחי ואז בעוד אפילו 10 שנים אולי... תביני. אני אישית חושבת שאוטוטו "תפרשי" ולא נראה אותך כאן יותר... אבל זו דעתי האישית. ואם היית זוכה, כן זוכה - להכיר את טיצ'ר - אני מבטיחה לך שגם כל חייך לא יספיקו לך ללמוד מאדם חכם, מוכשר, בעל ניסיון ++++ וחבר. ועוד הרבה אנשים אמיתיים וטובים בקהילה זו. לא להאמין - אני פה הכלוב עוד לפני שאת אפילו עוד לא היית בתכנון 🙂 נ.ב. מה בחרת לעבודה מועדפת ? חברה שואלת .... הטענות לגבי איכותו של טיצ'ר כי הוא פשוט זקן יותר זה כמו המורים ששנים תקועים בתוך מערכת החינוך ומקבלים שכר רק על סמך "הוותק" שלהם ולא על סמך הכישרון אני חושבת שזה יותר נאמר על העשייה הרבה שלו בקהילה לאורך השנים ולא על הוותק או על הגיל. לפני 50 שנה עשה משהו. והיום? נשמע כמו המור"ק של הצבא כשבסוף את מגלה שזה היה איזה בן 19 מטומטם שלקח טנק וחסם את הדרך לכל המחלקה זה מצחיק אותי קצת שמצד אחד יש טענה שוותק וגיל לא משנים אבל מצד שני מכניסים פתאום חשיבות לכמה זמן עבר. מה זה משנה? היתה עשייה מטורפת שלו וזה משהו שצריך, בעיניי, להוקיר ולא לזלזל כפי שאני מוקירה עשייה של הרבה א.נשים מהקהילה. בייחוד על אנשים שאולי ההישג היחיד שלהם הוא להיות חברים של אחרים נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי מרץ 26, 2026 3:09 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני יום •
26 במרץ 2026
לפני יום •
26 במרץ 2026
[quote="LoveSick"]
► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveSick כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveSick כתב/ה: ► המלכה קארינה כתב/ה: ► teacher כתב/ה: ► red spider lily כתב/ה: ► teacher כתב/ה: ► red spider lily כתב/ה: יש שתי סיבות עיקריות לדעתי.
א. הם גברים. הם לא יודעים לחגוג את עצמם, וגם בבדסמ סובבים סביב נשים... בין אם היא למטה ובין אם היא למעלה. ב. גברים לא יודעים לארגן. הם לא יודעים לקבוע לעצמם תור לרופא לבד. איך אפשר לצפות מהם לארגן ערב בדסמ לעצמם? חלאס לצפות מהם ליותר מידי. מסכנים. הצחקת אותי קצת. אני לא מצליח לזכור אם בגל 21 גם אני הייתי כזה קלולס בקושי סיימת להיות נערה ואת חושבת שאת מבינה גברים? בשנה שנולדת הילרי סוואנק בדיוק זכתה באוסקר השני שלה ואנגלה מרקל נבחרה לקנצלרית הראשונה בגרמניה. האחת בגיל 30, השניה 50. תני לעצמך עוד כמה שנים של סקרנות ועירנות להבין את העולם כמו שהוא באמת ולא כמו שרואים בדיסני. הרבה הצלחה, הבשלה היא תהליך נפלא, את עוד לא שם. (אל תאמיני לי, תשאלי נשים אמיתיות, מעל שלושים, שאת מכירה) זה שאני צעירה לא מעיד לא על האינטיליגנציה שלי, או על החריפות שלי ובטח שלא על מה שאני למדתי כבר על העולם... אבל זה שהקאמבק היחיד שלך לטענות הלגיטימיות שלי זה שאני צעירה זה גם מעיד עליך מלא וגם פתטי לחלוטין וגרם לי אפילו קצת לצחקק. אתה בן 300 ולא יודע להפעיל מכונת כביסה🗣️ סתום תפה, respectfully אהה, אופס, ציטטתי בטעות מפוסט אחר אני מנסה לבחור את המילים עמ' שתביני כמה את לא מבינה כלום... וזה רק עס' התגובות שלך והפרופיל שלך. כל מה שעובר לי בראש בשביל לענות לך, לצערי - את לא תביני כי את עוד נערה חמודה, חלב על השפתיים, ריח של בקו"ם ואיך שלא תסובבי את זה - זה תמיד ייגמר באין לך (כמעט) ניסיון חיים/ניסיון שליטה כי את עוד ילדונת חמודה (תהני מזה!!) - אין לך מושג ואת באמת ל א מכירה פה אנשים, אנשים בוגרים, אנשים מכבדים, אנשים עם כבוד, אנשים עם ניסיון, אנשים שאת יכולה רק... אולי... לנסות ולבקש מהם טיפ או שניים או שלושה.... וזה רק עס' "אוניברסיטת החיים". את יותר קטנה מבנותיי, את באמת ילדה חמודה, מתוקה וסקרנית, את באמת מאמינה למה שאת כותבת, את באמת "חיה בסרט" וכל זה נפלא כי זה שלך ! וככה לומדים בחיים - שלב שלב כמו פרפר = ביצה, זחל, גולם, פרפר. את עוד זחל קטנטנוש - קחי ת'זמן, שבי בשקט, תקראי, תלמדי, תנסי, תתפתחי ואז בעוד אפילו 10 שנים אולי... תביני. אני אישית חושבת שאוטוטו "תפרשי" ולא נראה אותך כאן יותר... אבל זו דעתי האישית. ואם היית זוכה, כן זוכה - להכיר את טיצ'ר - אני מבטיחה לך שגם כל חייך לא יספיקו לך ללמוד מאדם חכם, מוכשר, בעל ניסיון ++++ וחבר. ועוד הרבה אנשים אמיתיים וטובים בקהילה זו. לא להאמין - אני פה הכלוב עוד לפני שאת אפילו עוד לא היית בתכנון 🙂 נ.ב. מה בחרת לעבודה מועדפת ? חברה שואלת .... הטענות לגבי איכותו של טיצ'ר כי הוא פשוט זקן יותר זה כמו המורים ששנים תקועים בתוך מערכת החינוך ומקבלים שכר רק על סמך "הוותק" שלהם ולא על סמך הכישרון אני חושבת שזה יותר נאמר על העשייה הרבה שלו בקהילה לאורך השנים ולא על הוותק או על הגיל. לפני 50 שנה עשה משהו. והיום? נשמע כמו המור"ק של הצבא כשבסוף את מגלה שזה היה איזה בן 19 מטומטם שלקח טנק וחסם את הדרך לכל המחלקה זה מצחיק אותי קצת שמצד אחד יש טענה שוותק וגיל לא משנים אבל מצד שני מכניסים פתאום חשיבות לכמה זמן עבר. מה זה משנה? היתה עשייה מטורפת שלו וזה משהו שצריך, בעיניי, להוקיר ולא לזלזל כפי שאני מוקירה עשייה של הרבה א.נשים מהקהילה. בשתי הדוגמאות הבאת ליינים של גברים שנועדו כדי להיות קולב לניצול של נשים. הבאתי שלוש, לא שניים (ובשרשור אחר בכלל) קחי עוד דוגמה: ליין הספייס שהיה לפני הרבה שנים (ולתקופות חזר) לגבי ניצול נשים - וואלה, לא משהו שאני מכירה ויצא לי להיות שם איזה פעם או פעמיים וזה בעיקר כרגע על גבול ההכפשה אז אני מציעה לעצור כאן בנושא הנקודתי הזה. . בכל מקרה, הנקודה שלי היתה זה שגברים יודעים לארגן מסיבות, פליי פארטי, מפגשים, מאנצ'ים ועוד הרבה. |
|
|
|
|
לפני יום •
26 במרץ 2026
לפני יום •
26 במרץ 2026
פישוטו • 26 במרץ 2026
עם האנרגיות שהושקעו פה כבר יכולנו לארגן ערב נדיר.
עריכה - התבלבתי בשרשור אבל זה גם ככה התערבב כבר לבד. |
|
|
|
|
לפני יום •
26 במרץ 2026
לפני יום •
26 במרץ 2026
טלי35(שולטת) • 26 במרץ 2026
► red spider lily כתב/ה: ► בטי בום כתב/ה: טוב כלובי נספר להם?
כשנכנסים לכלוב יש לנו הדינוזאורים כפתור, לשונית זהב שנקראת כניסה לפארק היורה. זה כמו חבר זהב אבל יותר, הרבה יותר. בלחיצה על הלשונית אתה נכנס לפורום נפרד ושם השירשורים האמיתיים. שם דינוזאורים חוזרים מהאוב. יש שם שיחות עמוקות, שירשורים ארוכים ומנומקים, מפגשים מדהימים ולפחות 56 מלכות שמחפשות ביום אגב השירשור הכי פעיל שם הוא על נחש ומדרגות בד'אנגן אם אני קטנה אבל כאילו סופר דופר מגניבה אפשר גם להצטרף למועדון? את כזו מגניבה שכל מועדון יקבל אותך! ❤️😍 |
|
|
|
|
לפני יום •
26 במרץ 2026
עף על עצמו
לפני יום •
26 במרץ 2026
teacher(שולט) • 26 במרץ 2026
[quote="LoveSick"]
► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveSick כתב/ה: ► המלכה קארינה כתב/ה: ► teacher כתב/ה: ► red spider lily כתב/ה: ► teacher כתב/ה: ► red spider lily כתב/ה: יש שתי סיבות עיקריות לדעתי.
א. הם גברים. הם לא יודעים לחגוג את עצמם, וגם בבדסמ סובבים סביב נשים... בין אם היא למטה ובין אם היא למעלה. ב. גברים לא יודעים לארגן. הם לא יודעים לקבוע לעצמם תור לרופא לבד. איך אפשר לצפות מהם לארגן ערב בדסמ לעצמם? חלאס לצפות מהם ליותר מידי. מסכנים. הצחקת אותי קצת. אני לא מצליח לזכור אם בגל 21 גם אני הייתי כזה קלולס בקושי סיימת להיות נערה ואת חושבת שאת מבינה גברים? בשנה שנולדת הילרי סוואנק בדיוק זכתה באוסקר השני שלה ואנגלה מרקל נבחרה לקנצלרית הראשונה בגרמניה. האחת בגיל 30, השניה 50. תני לעצמך עוד כמה שנים של סקרנות ועירנות להבין את העולם כמו שהוא באמת ולא כמו שרואים בדיסני. הרבה הצלחה, הבשלה היא תהליך נפלא, את עוד לא שם. (אל תאמיני לי, תשאלי נשים אמיתיות, מעל שלושים, שאת מכירה) זה שאני צעירה לא מעיד לא על האינטיליגנציה שלי, או על החריפות שלי ובטח שלא על מה שאני למדתי כבר על העולם... אבל זה שהקאמבק היחיד שלך לטענות הלגיטימיות שלי זה שאני צעירה זה גם מעיד עליך מלא וגם פתטי לחלוטין וגרם לי אפילו קצת לצחקק. אתה בן 300 ולא יודע להפעיל מכונת כביסה🗣️ סתום תפה, respectfully אהה, אופס, ציטטתי בטעות מפוסט אחר אני מנסה לבחור את המילים עמ' שתביני כמה את לא מבינה כלום... וזה רק עס' התגובות שלך והפרופיל שלך. כל מה שעובר לי בראש בשביל לענות לך, לצערי - את לא תביני כי את עוד נערה חמודה, חלב על השפתיים, ריח של בקו"ם ואיך שלא תסובבי את זה - זה תמיד ייגמר באין לך (כמעט) ניסיון חיים/ניסיון שליטה כי את עוד ילדונת חמודה (תהני מזה!!) - אין לך מושג ואת באמת ל א מכירה פה אנשים, אנשים בוגרים, אנשים מכבדים, אנשים עם כבוד, אנשים עם ניסיון, אנשים שאת יכולה רק... אולי... לנסות ולבקש מהם טיפ או שניים או שלושה.... וזה רק עס' "אוניברסיטת החיים". את יותר קטנה מבנותיי, את באמת ילדה חמודה, מתוקה וסקרנית, את באמת מאמינה למה שאת כותבת, את באמת "חיה בסרט" וכל זה נפלא כי זה שלך ! וככה לומדים בחיים - שלב שלב כמו פרפר = ביצה, זחל, גולם, פרפר. את עוד זחל קטנטנוש - קחי ת'זמן, שבי בשקט, תקראי, תלמדי, תנסי, תתפתחי ואז בעוד אפילו 10 שנים אולי... תביני. אני אישית חושבת שאוטוטו "תפרשי" ולא נראה אותך כאן יותר... אבל זו דעתי האישית. ואם היית זוכה, כן זוכה - להכיר את טיצ'ר - אני מבטיחה לך שגם כל חייך לא יספיקו לך ללמוד מאדם חכם, מוכשר, בעל ניסיון ++++ וחבר. ועוד הרבה אנשים אמיתיים וטובים בקהילה זו. לא להאמין - אני פה הכלוב עוד לפני שאת אפילו עוד לא היית בתכנון 🙂 נ.ב. מה בחרת לעבודה מועדפת ? חברה שואלת .... הטענות לגבי איכותו של טיצ'ר כי הוא פשוט זקן יותר זה כמו המורים ששנים תקועים בתוך מערכת החינוך ומקבלים שכר רק על סמך "הוותק" שלהם ולא על סמך הכישרון אני חושבת שזה יותר נאמר על העשייה הרבה שלו בקהילה לאורך השנים ולא על הוותק או על הגיל. לפני 50 שנה עשה משהו. והיום? נשמע כמו המור"ק של הצבא כשבסוף את מגלה שזה היה איזה בן 19 מטומטם שלקח טנק וחסם את הדרך לכל המחלקה לפני חמישים שנה הייתי בן שנה, לא ממש משהו לרוץ ולספר לחבר'ה נכון, זמן הוא פוטנציאל לניסיון, ולא ערובה לכישרון או איכות. זה תלוי מה עושים עם הזמן הזה. יש כאלה שמספיקים הרבה ויש כאלה שמעט, ושוב - זה משליך על ניסיון אבל לא על איכות. עושה רושם שאת וחברתך הסופר דופר מגניבה, חסרות מאוד בהיבט הזה של ניסיון, וכנראה גם האיכות לא בדיוק שם. אחרת לא היינו קוראים התבטאויות כה אומללות בשרשור של זקני הדור. שתיכן מביכות את השועלים אבל אני סולח לכן, כי אתן קטנות. לגבי העניין הזה עם המור"ק והילד המטומטם בן ה-19, אני אנצל את ההזדמנות לספר על ענר שפירא. "ילד מטומטם" בן 22, מוזיקאי, הנכד של חנינה וימימה. למד בתיכון מעבר לכביש של הפנימיה שלי. ב-7.10 הוא היה באחת ממיגוניות המוות. הספיק לתפוס שמונה רימונים שהושלכו בזה אחר זה לתוך המיגונית על ידי המחבלים, ולזרוק את כולם החוצה. גבורה כה עילאית, שאם לא היתה מצולמת במצלמת הרכב שחנה בסמוך, סביר להאמין שאף אחד לא היה מאמין שזה קרה במציאות. עכשיו אתן יכולות להמשיך ולטנף, הפיקסלים סופגים הכל. |
|
|
|
|
לפני יום •
26 במרץ 2026
לפני יום •
26 במרץ 2026
המלכה קארינה(שולטת) • 26 במרץ 2026
[quote="LoveSick"]
א. הם גברים. הם לא יודעים לחגוג את עצמם, וגם בבדסמ סובבים סביב נשים... בין אם היא למטה ובין אם היא למעלה. ב. גברים לא יודעים לארגן. הם לא יודעים לקבוע לעצמם תור לרופא לבד. איך אפשר לצפות מהם לארגן ערב בדסמ לעצמם? חלאס לצפות מהם ליותר מידי. מסכנים. הצחקת אותי קצת. אני לא מצליח לזכור אם בגל 21 גם אני הייתי כזה קלולס בקושי סיימת להיות נערה ואת חושבת שאת מבינה גברים? בשנה שנולדת הילרי סוואנק בדיוק זכתה באוסקר השני שלה ואנגלה מרקל נבחרה לקנצלרית הראשונה בגרמניה. האחת בגיל 30, השניה 50. תני לעצמך עוד כמה שנים של סקרנות ועירנות להבין את העולם כמו שהוא באמת ולא כמו שרואים בדיסני. הרבה הצלחה, הבשלה היא תהליך נפלא, את עוד לא שם. (אל תאמיני לי, תשאלי נשים אמיתיות, מעל שלושים, שאת מכירה) זה שאני צעירה לא מעיד לא על האינטיליגנציה שלי, או על החריפות שלי ובטח שלא על מה שאני למדתי כבר על העולם... אבל זה שהקאמבק היחיד שלך לטענות הלגיטימיות שלי זה שאני צעירה זה גם מעיד עליך מלא וגם פתטי לחלוטין וגרם לי אפילו קצת לצחקק. אתה בן 300 ולא יודע להפעיל מכונת כביסה🗣️ סתום תפה, respectfully אהה, אופס, ציטטתי בטעות מפוסט אחר אני מנסה לבחור את המילים עמ' שתביני כמה את לא מבינה כלום... וזה רק עס' התגובות שלך והפרופיל שלך. כל מה שעובר לי בראש בשביל לענות לך, לצערי - את לא תביני כי את עוד נערה חמודה, חלב על השפתיים, ריח של בקו"ם ואיך שלא תסובבי את זה - זה תמיד ייגמר באין לך (כמעט) ניסיון חיים/ניסיון שליטה כי את עוד ילדונת חמודה (תהני מזה!!) - אין לך מושג ואת באמת ל א מכירה פה אנשים, אנשים בוגרים, אנשים מכבדים, אנשים עם כבוד, אנשים עם ניסיון, אנשים שאת יכולה רק... אולי... לנסות ולבקש מהם טיפ או שניים או שלושה.... וזה רק עס' "אוניברסיטת החיים". את יותר קטנה מבנותיי, את באמת ילדה חמודה, מתוקה וסקרנית, את באמת מאמינה למה שאת כותבת, את באמת "חיה בסרט" וכל זה נפלא כי זה שלך ! וככה לומדים בחיים - שלב שלב כמו פרפר = ביצה, זחל, גולם, פרפר. את עוד זחל קטנטנוש - קחי ת'זמן, שבי בשקט, תקראי, תלמדי, תנסי, תתפתחי ואז בעוד אפילו 10 שנים אולי... תביני. אני אישית חושבת שאוטוטו "תפרשי" ולא נראה אותך כאן יותר... אבל זו דעתי האישית. ואם היית זוכה, כן זוכה - להכיר את טיצ'ר - אני מבטיחה לך שגם כל חייך לא יספיקו לך ללמוד מאדם חכם, מוכשר, בעל ניסיון ++++ וחבר. ועוד הרבה אנשים אמיתיים וטובים בקהילה זו. לא להאמין - אני פה הכלוב עוד לפני שאת אפילו עוד לא היית בתכנון 🙂 נ.ב. מה בחרת לעבודה מועדפת ? חברה שואלת .... הטענות לגבי איכותו של טיצ'ר כי הוא פשוט זקן יותר זה כמו המורים ששנים תקועים בתוך מערכת החינוך ומקבלים שכר רק על סמך "הוותק" שלהם ולא על סמך הכישרון אני חושבת שזה יותר נאמר על העשייה הרבה שלו בקהילה לאורך השנים ולא על הוותק או על הגיל. לפני 50 שנה עשה משהו. והיום? נשמע כמו המור"ק של הצבא כשבסוף את מגלה שזה היה איזה בן 19 מטומטם שלקח טנק וחסם את הדרך לכל המחלקה את מכירה את טיצ'ר? כי נשמע שאת מתעניינת מה הוא עושה היום.... ויש לו המון מור"ק - אבל עזבי אם טיצ'ר יחליט לענות ... אולי תביני דבר או שניים 🙂 |
|
|
|
|
לפני יום •
26 במרץ 2026
לפני יום •
26 במרץ 2026
teacher(שולט) • 26 במרץ 2026
[quote="LoveSick"]
► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveSick כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveSick כתב/ה: ► המלכה קארינה כתב/ה: ► teacher כתב/ה: ► red spider lily כתב/ה: ► teacher כתב/ה: ► red spider lily כתב/ה: יש שתי סיבות עיקריות לדעתי.
א. הם גברים. הם לא יודעים לחגוג את עצמם, וגם בבדסמ סובבים סביב נשים... בין אם היא למטה ובין אם היא למעלה. ב. גברים לא יודעים לארגן. הם לא יודעים לקבוע לעצמם תור לרופא לבד. איך אפשר לצפות מהם לארגן ערב בדסמ לעצמם? חלאס לצפות מהם ליותר מידי. מסכנים. הצחקת אותי קצת. אני לא מצליח לזכור אם בגל 21 גם אני הייתי כזה קלולס בקושי סיימת להיות נערה ואת חושבת שאת מבינה גברים? בשנה שנולדת הילרי סוואנק בדיוק זכתה באוסקר השני שלה ואנגלה מרקל נבחרה לקנצלרית הראשונה בגרמניה. האחת בגיל 30, השניה 50. תני לעצמך עוד כמה שנים של סקרנות ועירנות להבין את העולם כמו שהוא באמת ולא כמו שרואים בדיסני. הרבה הצלחה, הבשלה היא תהליך נפלא, את עוד לא שם. (אל תאמיני לי, תשאלי נשים אמיתיות, מעל שלושים, שאת מכירה) זה שאני צעירה לא מעיד לא על האינטיליגנציה שלי, או על החריפות שלי ובטח שלא על מה שאני למדתי כבר על העולם... אבל זה שהקאמבק היחיד שלך לטענות הלגיטימיות שלי זה שאני צעירה זה גם מעיד עליך מלא וגם פתטי לחלוטין וגרם לי אפילו קצת לצחקק. אתה בן 300 ולא יודע להפעיל מכונת כביסה🗣️ סתום תפה, respectfully אהה, אופס, ציטטתי בטעות מפוסט אחר אני מנסה לבחור את המילים עמ' שתביני כמה את לא מבינה כלום... וזה רק עס' התגובות שלך והפרופיל שלך. כל מה שעובר לי בראש בשביל לענות לך, לצערי - את לא תביני כי את עוד נערה חמודה, חלב על השפתיים, ריח של בקו"ם ואיך שלא תסובבי את זה - זה תמיד ייגמר באין לך (כמעט) ניסיון חיים/ניסיון שליטה כי את עוד ילדונת חמודה (תהני מזה!!) - אין לך מושג ואת באמת ל א מכירה פה אנשים, אנשים בוגרים, אנשים מכבדים, אנשים עם כבוד, אנשים עם ניסיון, אנשים שאת יכולה רק... אולי... לנסות ולבקש מהם טיפ או שניים או שלושה.... וזה רק עס' "אוניברסיטת החיים". את יותר קטנה מבנותיי, את באמת ילדה חמודה, מתוקה וסקרנית, את באמת מאמינה למה שאת כותבת, את באמת "חיה בסרט" וכל זה נפלא כי זה שלך ! וככה לומדים בחיים - שלב שלב כמו פרפר = ביצה, זחל, גולם, פרפר. את עוד זחל קטנטנוש - קחי ת'זמן, שבי בשקט, תקראי, תלמדי, תנסי, תתפתחי ואז בעוד אפילו 10 שנים אולי... תביני. אני אישית חושבת שאוטוטו "תפרשי" ולא נראה אותך כאן יותר... אבל זו דעתי האישית. ואם היית זוכה, כן זוכה - להכיר את טיצ'ר - אני מבטיחה לך שגם כל חייך לא יספיקו לך ללמוד מאדם חכם, מוכשר, בעל ניסיון ++++ וחבר. ועוד הרבה אנשים אמיתיים וטובים בקהילה זו. לא להאמין - אני פה הכלוב עוד לפני שאת אפילו עוד לא היית בתכנון 🙂 נ.ב. מה בחרת לעבודה מועדפת ? חברה שואלת .... הטענות לגבי איכותו של טיצ'ר כי הוא פשוט זקן יותר זה כמו המורים ששנים תקועים בתוך מערכת החינוך ומקבלים שכר רק על סמך "הוותק" שלהם ולא על סמך הכישרון אני חושבת שזה יותר נאמר על העשייה הרבה שלו בקהילה לאורך השנים ולא על הוותק או על הגיל. לפני 50 שנה עשה משהו. והיום? נשמע כמו המור"ק של הצבא כשבסוף את מגלה שזה היה איזה בן 19 מטומטם שלקח טנק וחסם את הדרך לכל המחלקה זה מצחיק אותי קצת שמצד אחד יש טענה שוותק וגיל לא משנים אבל מצד שני מכניסים פתאום חשיבות לכמה זמן עבר. מה זה משנה? היתה עשייה מטורפת שלו וזה משהו שצריך, בעיניי, להוקיר ולא לזלזל כפי שאני מוקירה עשייה של הרבה א.נשים מהקהילה. בייחוד על אנשים שאולי ההישג היחיד שלהם הוא להיות חברים של אחרים אאוצ', לא יודע איך פיספסתי את השורה הארסית הזו. אז הנה אני, מינוס ההומור המצויין שלי - השורה הזו מקפלת בתוכה סוג של ריקבון פנימי אנושי שצריך לרפא דחוף. לפני שעוד אנשים נדבקים. "בייחוד על אנשים שאולי ההישג היחיד שלהם הוא להיות חברים של אחרים" - אם הייתי הורה שלך הייתי מסביר לך מה לא בסדר במשפט הזה. אחר כך כעונש הייתי מגלח את כל שיער ראשך, ומכריח אותך ללכת ככה למי שאמרת לה את זה ולהתנצל כאחרונת הבריוניות. הייתי הולך איתך לוודא שאת עושה את זה מכל הלב. על אנשים כמוך נאמר "איכס, מגעיל." אבל אני לא הורה שלך, אז נותר לי רק להמליץ ממרום גילי על התרפיה הבאה: לכי להתנדב, שנה שלמה, בניקוי רפתות. לא לשחק עם הפרות, לא להצטלם לסטורי, רק לנקות. זה ילמד אותך איך לנקות גם את הרפש מבפנים. אולי |
|
|
|
|
לפני יום •
26 במרץ 2026
לפני יום •
26 במרץ 2026
[quote="teacher"]
► LoveSick כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveSick כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► LoveSick כתב/ה: ► המלכה קארינה כתב/ה: ► teacher כתב/ה: ► red spider lily כתב/ה: ► teacher כתב/ה: ► red spider lily כתב/ה: יש שתי סיבות עיקריות לדעתי.
א. הם גברים. הם לא יודעים לחגוג את עצמם, וגם בבדסמ סובבים סביב נשים... בין אם היא למטה ובין אם היא למעלה. ב. גברים לא יודעים לארגן. הם לא יודעים לקבוע לעצמם תור לרופא לבד. איך אפשר לצפות מהם לארגן ערב בדסמ לעצמם? חלאס לצפות מהם ליותר מידי. מסכנים. הצחקת אותי קצת. אני לא מצליח לזכור אם בגל 21 גם אני הייתי כזה קלולס בקושי סיימת להיות נערה ואת חושבת שאת מבינה גברים? בשנה שנולדת הילרי סוואנק בדיוק זכתה באוסקר השני שלה ואנגלה מרקל נבחרה לקנצלרית הראשונה בגרמניה. האחת בגיל 30, השניה 50. תני לעצמך עוד כמה שנים של סקרנות ועירנות להבין את העולם כמו שהוא באמת ולא כמו שרואים בדיסני. הרבה הצלחה, הבשלה היא תהליך נפלא, את עוד לא שם. (אל תאמיני לי, תשאלי נשים אמיתיות, מעל שלושים, שאת מכירה) זה שאני צעירה לא מעיד לא על האינטיליגנציה שלי, או על החריפות שלי ובטח שלא על מה שאני למדתי כבר על העולם... אבל זה שהקאמבק היחיד שלך לטענות הלגיטימיות שלי זה שאני צעירה זה גם מעיד עליך מלא וגם פתטי לחלוטין וגרם לי אפילו קצת לצחקק. אתה בן 300 ולא יודע להפעיל מכונת כביסה🗣️ סתום תפה, respectfully אהה, אופס, ציטטתי בטעות מפוסט אחר אני מנסה לבחור את המילים עמ' שתביני כמה את לא מבינה כלום... וזה רק עס' התגובות שלך והפרופיל שלך. כל מה שעובר לי בראש בשביל לענות לך, לצערי - את לא תביני כי את עוד נערה חמודה, חלב על השפתיים, ריח של בקו"ם ואיך שלא תסובבי את זה - זה תמיד ייגמר באין לך (כמעט) ניסיון חיים/ניסיון שליטה כי את עוד ילדונת חמודה (תהני מזה!!) - אין לך מושג ואת באמת ל א מכירה פה אנשים, אנשים בוגרים, אנשים מכבדים, אנשים עם כבוד, אנשים עם ניסיון, אנשים שאת יכולה רק... אולי... לנסות ולבקש מהם טיפ או שניים או שלושה.... וזה רק עס' "אוניברסיטת החיים". את יותר קטנה מבנותיי, את באמת ילדה חמודה, מתוקה וסקרנית, את באמת מאמינה למה שאת כותבת, את באמת "חיה בסרט" וכל זה נפלא כי זה שלך ! וככה לומדים בחיים - שלב שלב כמו פרפר = ביצה, זחל, גולם, פרפר. את עוד זחל קטנטנוש - קחי ת'זמן, שבי בשקט, תקראי, תלמדי, תנסי, תתפתחי ואז בעוד אפילו 10 שנים אולי... תביני. אני אישית חושבת שאוטוטו "תפרשי" ולא נראה אותך כאן יותר... אבל זו דעתי האישית. ואם היית זוכה, כן זוכה - להכיר את טיצ'ר - אני מבטיחה לך שגם כל חייך לא יספיקו לך ללמוד מאדם חכם, מוכשר, בעל ניסיון ++++ וחבר. ועוד הרבה אנשים אמיתיים וטובים בקהילה זו. לא להאמין - אני פה הכלוב עוד לפני שאת אפילו עוד לא היית בתכנון 🙂 נ.ב. מה בחרת לעבודה מועדפת ? חברה שואלת .... הטענות לגבי איכותו של טיצ'ר כי הוא פשוט זקן יותר זה כמו המורים ששנים תקועים בתוך מערכת החינוך ומקבלים שכר רק על סמך "הוותק" שלהם ולא על סמך הכישרון אני חושבת שזה יותר נאמר על העשייה הרבה שלו בקהילה לאורך השנים ולא על הוותק או על הגיל. לפני 50 שנה עשה משהו. והיום? נשמע כמו המור"ק של הצבא כשבסוף את מגלה שזה היה איזה בן 19 מטומטם שלקח טנק וחסם את הדרך לכל המחלקה זה מצחיק אותי קצת שמצד אחד יש טענה שוותק וגיל לא משנים אבל מצד שני מכניסים פתאום חשיבות לכמה זמן עבר. מה זה משנה? היתה עשייה מטורפת שלו וזה משהו שצריך, בעיניי, להוקיר ולא לזלזל כפי שאני מוקירה עשייה של הרבה א.נשים מהקהילה. בייחוד על אנשים שאולי ההישג היחיד שלהם הוא להיות חברים של אחרים אאוצ', לא יודע איך פיספסתי את השורה הארסית הזו. אז הנה אני, מינוס ההומור המצויין שלי - השורה הזו מקפלת בתוכה סוג של ריקבון פנימי אנושי שצריך לרפא דחוף. לפני שעוד אנשים נדבקים. "בייחוד על אנשים שאולי ההישג היחיד שלהם הוא להיות חברים של אחרים" - אם הייתי הורה שלך הייתי מסביר לך מה לא בסדר במשפט הזה. אחר כך כעונש הייתי מגלח את כל שיער ראשך, ומכריח אותך ללכת ככה למי שאמרת לה את זה ולהתנצל כאחרונת הבריוניות. הייתי הולך איתך לוודא שאת עושה את זה מכל הלב. על אנשים כמוך נאמר "איכס, מגעיל." אבל אני לא הורה שלך, אז נותר לי רק להמליץ ממרום גילי על התרפיה הבאה: לכי להתנדב, שנה שלמה, בניקוי רפתות. לא לשחק עם הפרות, לא להצטלם לסטורי, רק לנקות. זה ילמד אותך איך לנקות גם את הרפש מבפנים. אולי פספסת כי במקור היתה תשובה אחרת לחלוטין שם שהיתה קשורה בכלל לשרשור השני. ובאופן משעשע אפשר לראות את התגובה המקורית בתגובה שלי לאחר מכן (בציטוט עצמו) |
|
|
|
|
לפני יום •
26 במרץ 2026
לפני יום •
26 במרץ 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 26 במרץ 2026
דבר בכינויים, גברת. מי חסר לך? נמצא - נחזיר.
|
|
|