| -DNA-(נשלטת) |
לפני 10 שעות •
30 ביולי 2026
לפני 10 שעות •
30 ביולי 2026
-DNA-(נשלטת) • 30 ביולי 2026
אין ספק שדון מאורו עוצר את השיחות עם אחרים כשהוא מוחק את הפרופיל (הנוכחי) שלו…
|
|
|
| Blonde |
לפני 10 שעות •
30 ביולי 2026
לפני 10 שעות •
30 ביולי 2026
Blonde • 30 ביולי 2026
באסה חשבתי שהוא ימחוק עוד שבוע
כנראה שהוא קלט שאף אחד לא קנה את העובדה שהוא במשך שלושה ימים לא דיבר עם אף אחת והבקשה שלה הגיעה משום מקום והוא לא הבין למה היא ביקשה דבר כזה בזוי?? נו טוב עד לפרופיל הבא השאלה היא מה תהיה השאלה הבאה שהוא יפתח? |
|
|
| Eolann(שולט) |
לפני 9 שעות •
30 ביולי 2026
לפני 9 שעות •
30 ביולי 2026
Eolann(שולט) • 30 ביולי 2026
השאלה היא אם אחרי ששרשורים רבים מסתיימים בפיצוץ ובירידה לגופו של אדם, מישהו ירצה לפתוח דיון בנושא שעלול לסכן אותו, או יבחר לכתוב תגובה שחוצה את גבולות הבנאליות החברתית הבטוחה.
וגם זה שיעור. |
|
|
| Don mauro(שולט) |
לפני 8 שעות •
30 ביולי 2026
לפני 8 שעות •
30 ביולי 2026
Don mauro(שולט) • 30 ביולי 2026
► Blonde כתב/ה: באסה חשבתי שהוא ימחוק עוד שבוע
כנראה שהוא קלט שאף אחד לא קנה את העובדה שהוא במשך שלושה ימים לא דיבר עם אף אחת והבקשה שלה הגיעה משום מקום והוא לא הבין למה היא ביקשה דבר כזה בזוי?? נו טוב עד לפרופיל הבא השאלה היא מה תהיה השאלה הבאה שהוא יפתח? צר לי, לא זאת הסיבה שבחרתי לעזוב. פשוט כמו התגובה הזאת שלך כאן כמו עוד הרבה תגובות.. בחרתם.ן להגיע למסקנות שאין קשר למציאות.. שכל חטאי היה בניסוח עמום של הסוגיה וגם על מנת לשמור על פרטיות האישה בה מדובר. סה״כ פעם ראשונה, נחשפתי כאן (מול אנשים סו קולד ליברלים) ונשפטתי כאחרון לא פחות מאשר עברייני המן רחמנא לצלן.. מעט בודדים באמת העירו וביקשו הבהרות על מנת לחוות דעתם.ן כראוי.. כל השאר משל היו בכיכר השוק ההומה במאה ה15, כי מאן דהי "משפיענית" הכלוב.. כה אמרה וכתבה .. אז בטח זה נכון כי וואו איך היא כותבת.. אז הנה חזרתי מיד באותו פרופיל באותו עמוד... אני יודע מה עשיתי טוב ומה לא טוב. תודה לכל מי שהציע עצה טובה, ביקר ביקורת בונה תמך גם אם זה היה בפרטי. כל מי שמיהר ידו על המקלדת..מקלדת היום יש לכולם. השכל הגיע לפני המקלדת לעולם.. מאוחר לכם כבר. בהצלחה עם המקלדת. עכשיו שקט! נגמר.אין. |
|
|
| shirazbar(שולטת) |
לפני 3 שעות •
30 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
30 ביולי 2026
shirazbar(שולטת) • 30 ביולי 2026
מתנצלת אם הגבתי בשיפוטיות. כל אחד מסיק בהתאם לאיך שהוא הבין את מה שנכתב.
לפעמים טועים ולפעמים לא. לפעמים מגיבים בשיפוטיות ולפעמים משליכים על השואל את הנסיון והחוויות שלנו. לא חושבת שזה מרוע. מודה שאני בעצמי דרשתי מנשלט שלי לצמצם פעילות בכלוב שהרגיש לי שלא מכבד אותי. חלק יראו בהתנהגות שלי שליטה רעה. בתחילת קשר לא מצופה כך אך כמו שציינתי בעיניי מראה על רצינות. אז יש דעות לכאן ולכאן וטוב שכך. הפורום זה באמת קצת כמו כיכר העיר וצריך לקחת את זה בחשבון כששואלים שאלה אז מקבלים מכל הבא ליד. אני הייתי לוקחת הכל בפרופורציה ומסננת תגובות בהתאם להבנתי ומה שאני רואה לנכון והקשרים שאני יוצרת. |
|
|
| Don mauro(שולט) |
לפני 3 שעות •
30 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
30 ביולי 2026
Don mauro(שולט) • 30 ביולי 2026
► shirazbar כתב/ה: מתנצלת אם הגבתי בשיפוטיות. כל אחד מסיק בהתאם לאיך שהוא הבין את מה שנכתב.
לפעמים טועים ולפעמים לא. לפעמים מגיבים בשיפוטיות ולפעמים משליכים על השואל את הנסיון והחוויות שלנו. לא חושבת שזה מרוע. מודה שאני בעצמי דרשתי מנשלט שלי לצמצם פעילות בכלוב שהרגיש לי שלא מכבד אותי. חלק יראו בהתנהגות שלי שליטה רעה. בתחילת קשר לא מצופה כך אך כמו שציינתי בעיניי מראה על רצינות. אז יש דעות לכאן ולכאן וטוב שכך. הפורום זה באמת קצת כמו כיכר העיר וצריך לקחת את זה בחשבון כששואלים שאלה אז מקבלים מכל הבא ליד. אני הייתי לוקחת הכל בפרופורציה ומסננת תגובות בהתאם להבנתי ומה שאני רואה לנכון והקשרים שאני יוצרת. 💜🙏🏻 מעריך מאוד. מקבל. |
|
|