שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

דיבורים על כלא

זיקית
לפני 19 שנים • 6 בדצמ׳ 2004

דומי יקירתי

זיקית • 6 בדצמ׳ 2004
זה קצת יותר מורכב מזה, שהרי האתר הזה ופורומיו הם (בין השאר) פלטפורמה להבעת דיעות, ואני בטוחה שטיצ'ר לא רשם את ההודעה הזאת כאן בכדי. הוא הרי היה יכול בקלות לארגן את כל העניין בצורה פרטית ודיסקרטית מבלי לפרסם..

בדברים של אליסיה ושאר המקטרגים יש טעם, ואני מסכימה שלהסתמך על אישיותיו ואחריותו של אדם אחד (הגם שאפשר ורצוי להסתמך עליהם - מאחר וטיצ'ר ידוע כגבר סמיך) זה דבר בעייתי. אבל, כל מי שיבחר להשתתף בחוויה הזאת עושה זאת מרצונו.

וטיצ'ר - יש להניח שכבר נועצת בעורכדינים, אבל בכל זאת - האם חשבתם על כל האספקטים המשפטיים של הנושא ? למשל, להחתים את המשתתפים שלא יבואו בטענות ותביעות לאחר מעשה, ופירוט הגבולות האדומים בכתב וכולי ?

האם (למשל) יהיה גליון "חולה" לכל תא שבו כלואה סאבית ובה מפורטים הגבולות, למען לא יישכחו בלהט היצרים של הסוהרים ?

רעיון מלהיב ללא ספק.
teacher​(שולט)

הנה מה שכתבתי בפורום הדאנג'ן:

teacher​(שולט) • 6 בדצמ׳ 2004
ציטוט: הכלא הוא כלא נשים, מה שאומר שהסוהרים הם גברים. לא תהיינה מלכות בשום שלב.
גם צופים לא יהיו, יתרה מכך, הצוות מחוייב לשמור על סודיות מלאה ומוחלטת. היחידים שיוכלו לכתוב משהו או לומר לגבי דברים שקרו, הן האסירות עצמן. כמובן שכל אחת יכולה לדבר על עצמה ובשם עצמה ואם תרצה לחשוף פרטים על רעותה - שתבקש רשות קודם.

יהיה ארוע נפרד לפמדום שיהיה באותו הסגנון רק לסאבים ומלכות.

כל המשתתפות תכרנה את הצוות כולו. לכל אסירה יש 'תיק' ובו מצוי כל המידע הרלוונטי אודותיה.
גבולות, מגבלות רפואיות, רשימת פעילויות שסומנה על ידה כולל דירוג של כל פעילות
. יהיה מספיק זמן ותקשורת על מנת לענות על כל תהיה המתעוררת תוך כדי הכנות.

בזמן הכליאה לא יותר מגע מיני עם הסוהרים. הפעילות בכלא מורכבת מזמן קבוצתי בו נדרשות כל האסירות לבצע פעולות של שגרת כלא, החל מהשכמות, ארוחות, מסדרי ספירה, ניקיון וכו' (בעיקר ברמה משמעתית ומסגרתית). בנוסף יהיו פעילויות אישיות של ענישה, חקירה, וכל פעילות BDSMית אישית.

במהלך כל היומיים, יהיו מספר צ'ופרים אותם ניתן יהיה לקבל על התנהגות טובה:
שיחת טלפון, ביקור קצר וכיוב.

הכלא הזה מתוכנן כחוויה ולהנאת המשתתפות. זו אמנם קפיצה למים עמוקים, אך אנחנו לא נקבל מי שלא מתאימה גם במחיר של אי קיום הכלא כלל. SSC הינו חלק בלתי נפרד מכל פעילות.
בנוסף, יתקיים פיילוט במתכונת מקוצרת, שיכלול חלק מהפעילויות, חלק מהזמן עם חלק מהצוות.
כל המעוניינים/ות להשתתף בפיילוט מוזמנים לשלוח הודעה פרטית. גם משתתפי הפיילוט עוברים סינון והכנה. מאמץ מיוחד מושקע בהכשרת הצוות.

אם יש דברים שלא התייחסתי אליהם (עכשיו 3 וחמישה בבוקר...) אשמח לענות עליהם בהמשך,
ועל עוד שאלות.

כפי שאת רואה, אנחנו חושבים דומה... icon_cool.gif

יום נעים
teacher
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}

תזכורת לגבי SSC

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 6 בדצמ׳ 2004
בואו נרגיע רגע את ההתלהמות מסביב לטענות לנזק נפשי אפשרי.

מצד המארגנים, אני מקווה שהם יבדקו היטב את הסיכונים הנובעים ממשחק ממושך כגון חסך חושים, חסך שינה ושחיקה של הסוהרים והאסירים. מקריאה של ההסבר על תהליך המיון, נשמע שהמארגנים מנסים גם לכסות את הצד הנדרש של הכרת האסירים וגבולותיהם.

מצד המשתתפים, אני מניח שהם לא יתחילו משחק שכזה מבלי שנקבעו כללים ברורים שיאפשרו הפסקת ההקשר של הכלא כגון מילת בטיחות.

במצבים שבהם ייתכן חוסר יכולת להשתמש במילת בטיחות - ניתן גם להשתמש ב-Checking In.
[ למשל - שתי לחיצות חזקות של כף היד של הסאב/ית. אם הם אינם מחזירים שתי לחיצות תוך פרק זמן סביר, מפסיקים את הסשן ].
Checking In יכול לתת יכולת להבדיל בין אדם שמרחף לו/ה ברחבי ה-SUB SPCAE לבין אדם שנמצא בפלאשבק מסויט.

ובמקרים שיש ספק - אין ספק.

עדיף שהסאב/ית יתלוננו מדוע הפסיקו אותם מאשר להשאיר אדם ולו דקה אחת מיותרת במקום קשה.

לגבי 48 שעות - אני הייתי מנסה קודם פיילוט לתקופה קצרה יותר, בוחן את החוויות של הסוהרים והאסירים, מפיק לקחים ורק אז עורך אירוע של 48 שעות.
nerissa​(אחרת)

Re: תזכורת לגבי SSC

nerissa​(אחרת) • 6 בדצמ׳ 2004
Dan_Kap כתב/ה:

לגבי 48 שעות - אני הייתי מנסה קודם פיילוט לתקופה קצרה יותר, בוחן את החוויות של הסוהרים והאסירים, מפיק לקחים ורק אז עורך אירוע של 48 שעות.

דן - קרא היטב את השירשור. יש פיילוט icon_lol.gif
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}

ולגבי השאלה "מאיזה עץ עשויה הגיטרה?"

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 6 בדצמ׳ 2004
תשובה בשפת המקור:

Yo quise ser un barrilete
buscando altura en mi ideal,
tratando de explicarme
que la vida es algo más
que darlo todo por comida.
Y he sido igual que un barrilete,
al que un mal viento puso fin,
no se si me fallo la fe la voluntad,
o acaso fue que me falto piolin.

ובעברית, תוך אלפי בקשות מחילה מאלאדיה בלסקס על ברית המילה שביצעתי במלים המדהימות שלה:-
רציתי להיות עפיפון
שואף לגובה במחשבתי,
מנסה להסביר לעצמי
שהחיים הם מעט יותר
מלעשות הכל בשביל הפרנסה.
והייתי כמו עפיפון
שרוח מתנכלת הפילה,
איני יודע אם כשלתי באמונה, ברצון,
או שמא החוט היה קצר מדי.
אליסיה

חבל...