סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

דעה

Tame
לפני 19 שנים • 24 במאי 2005
Tame • 24 במאי 2005
או קיי,
לא יודע מה הפוסט ההוא קשור, האמת שגם אני ממש נגד בגידות, לא עושה את זה ולא מוכן לסבול שיעשו לי את זה (וכשאני אומר לא עושה את זה הכוונה היא גם לא מהווה אובייקט למי שבקשר כלשהו לבגוד בעזרתי בבן זוגן) לדעתי זה נלוז. אבל יש אנשים שמוכנים לקבל את זה יותר ממני כנראה, ועם אלה שלא חושבים שזה כל כך נורא לעשות את זה אני לא רוצה שום קשר רומנטי.

ולעניינינו
אלימות יכולה להיות גם מילולית.
אם משהו שאמרת גורם למישהו (או מישהי במקרה הזה שהעידה על עצמה) לחוש ברע אזי השתמשת נגדה באלימות (גם אם זה נראה לך מוצדק כי זה אמור לעזור לה זה עדיין אלימות כל עוד זה לא בהסכמה) ונניח ואת צודקת והיא באמצ צריכה עזרה, למה להוסיף לה ולו שביב קטן של כאב בנוסף על כל מה שהיא חוותה?
נוריתE
נוריתE • 24 במאי 2005
תרד קצת למטה שמה תבין לא נושא הדיון עצמו אלא נושא הדיון בגופי

ולהבהל ולצעוק אוי ווי זו לא אלימות מילולית גם לא למתוח ביקורת מנקודת מבט איתי ולא התקפה פרועה משולחת כל רסן
תלוי איך עושים אתזה מודה
ביטויים כמו פוסטמה מטומטמת פרה טיפשה סתומה ואידיוטית הן אלימות מילולית הן לא בלכסיכון שלי
לא התקפתי אותה שמה ריחמתי עליה
יצא טיפי בהפוכה תנצלתי.
כשארצה ממש לתקוף משו אחרוג ממנהגי וזה יהיה בנוסח "פוסטמה , תפקחי את העניים ותריחי את הקפה"
מספיק ברור?
כן
נוריתE
נוריתE • 24 במאי 2005
ולראיה
laila כתב/ה:
אני לא אכתוב חלק מהתגובה שלי בעיברית מכייון שלא נוהגת להתבטא כך ע''ג הרשת ובטח שלא אצלנו בפורומים
אבל במיקרה זה אחרוג ממנהגי

God demn SOB
זה קודם כל, בשליפה.

ולכל ה"אבירים המגנים שלו" בנוסח "כולה.. אזמה? בקטנה..זה נהוג,זה מקובל לא נורא
תתרגלי למה את כזאת רגישה..ידה ידה

סליחה?????????
כבר שילחתי היום משהו לחפש בובה מתנפחת

ממתי התואר ואיצטלת אדון מעניקה כאלו" זכויות יתר" מופרחות מהאצבע??כמו ההוא שלקח לעצמו???על חשבונה.
לוהים דירים

הלאואו
ליילה שפה היא כלבה ובהמה ופיין סלוט ועוד הרבה דברים אחרים,כי היא בחרה לעצמה את זה וזה מה שעושה לה טוב
אוקיי??
מה שלא עושה לה טוב לא יעשה/יאמר ולא נעשה בה בחסות אדונה הנכחי .היא את הלקח שלה מהעבר למדה היטב.ולא אף פעם יותר.
זאת האקסטירמית השרוטה, אני. עד היום.

לפלג זה הרס את הנשמה

אדם שאיי פעם יכנה אותי, זבל או שאר הסופלרטיבים ופניני הלשון שיש להוא בלכסיכון שלו
או שיתייחס אלי כמוהו לגביה
"יזכה" להכרות צמודה ו לא נעימה עם שני האחים שלי.

תפקידו של אדון הוא לשמור ולהגן ולטפח ולעודד בצד חינוך אילוף והמישמעת והשימוש גם וזה כן הולך בייחד למי שעוד לא מבין והיפנים

כבוד אנושי רבותי
זה, סוד הקסם.

http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=9404&postdays=0&postorder=asc&start=20
מצ''ב
אפה האלימות כלפי הנערה פה??
הסבר הדגם ופרט
נוריתE
נוריתE • 24 במאי 2005
[quote="זרה מוכרת"]
laila כתב/ה:

לילה יקרה,

אני לא נוהגת לאחרונה להגיב כל כך לפוסטים שנראים לי כמטרה נייחת לטווח...

אבל הפעם הצלחת להביא אפילו אותי לכדי תגובה.

עם כל חיבתי הרבה אלייך, והיא אכן רבה.

מי שמך לאורים והתומים של הבדס"מ ????????

יכול להיות שאת לא אוהבת את מה שנכתב כאן על ידי פלג,
ואת יודעת מה? יש דברים שגם אני לא אוהבת.
אבל כבדי את בחירותיה כמו שהיית רוצה שיכבדו את שלך.

לבוא ולקחת סיטואציה כתובה של בחורה שמנסה להתייעץ אל מחוזות העבר הלא טובים שלך, ולקבוע את מהותה על פי מה שאת עברת ????

SORRY BABE, YOU'VE GONE TOO FAR

זה הבדס"מ שלה
הבחירות שלה
והתוצאות בידיה.
מהכתיבה המעטה שראיתי כאן..
נראה שמדובר בבחורה שיודעת בדיוק מה עובר עליה

ואני רק יכולה לאחל לה טוב.

(ולהבין שכנראה הגיע חזון אחרית הימים אם אני מסכימה עם תגובתו של ברוטל-דום icon_smile.gif)

איך אמרת את זה כל כך יפה בעצמך יקירתי ?

כבוד אנושי רבותיי.

(או במקרה של פלג עם אדונה.... תנו לחיות לחיות icon_lol.gif )

זרונת
Master GI​(שולט)
Master GI​(שולט) • 24 במאי 2005
ליילוש
תרגעי בבקשה
וגם אתם
היא הביעה דעה הדעה לא ניתקבלה
חבל.
Tame
Tame • 24 במאי 2005
ליילה,
דווקא ציטטת את עצמך בפוסט שאני לפחות מוצא בו הרבה ביטויים מעליבים
גם כלפי פלג וגם כלפי האדון שלה (שתכלס אם לשים עצמי בנעליה לרגע היה לי קל יותר להבליג כשמעליבים אותי אבל קשה מאוד להבליג כשמעליבים את בת זוגי).

בנוסף לא רק קללות הן צורת אלימות מילולית... יש דרכים מאוד "מתורבתות" לפגוע בבנאדם מילולית מבלי לנבל את הפה ולו פעם אחת.

ו-master GI הדיון הוא ברמה העקרונית ולא יורד לפסים אישיים, אין צורך לגונן כי אין כוונה לפגוע.