שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

דיאט סשן - או כיצד מסייע הבדסמ להוריד במשקל

נתנאלה​(לא בעסק)
לפני 19 שנים • 5 ביוני 2005
נתנאלה​(לא בעסק) • 5 ביוני 2005
אוי נו באמת...
אל תיהיה עלוב יותר ממה שאתה
ואם אבא שלה מקבל ירידה כל כך משמעותית ושמח בשבילה אז הוא אידיוט בדיוק כמוך
אולי כדאי שתבקר במחלקה לבנות עם בעיות אכילה ותכניס קצת הבנה למקום המצומם , שנמצא איי שם למעלה, והיא ברור שתשמח, משהו שהיא רצתה כל חייה מתגשם, השאלה איך הוא מתגשם
ומה יהיו התוצאות, התוצאות ואני בטוחה כבר איומות, בדיקת דם רגילה תוכיח את זה
ולא, לא משעמם לי, אני לא מרחמת על עצמי ועוד כל הדברים שאמרת...
אולי אתה משועמם שמרחם על עצמו ואם לא, אז אני מרחמת עליך!!!!
ילדה יפה

דוקטרינה ובנות יקרות!

ילדה יפה • 5 ביוני 2005
אני מכירה את השילוב דיאטה - בדסמ... מאוד מוצלח לדעתי... גם יצא לי לחוות אותו לתקופה קצקצרה בחיי...
רק חבל שלא ידעת ש3 ק"ג בשבוע משמעו לא לאכול או אולי לאכול פרוסת לחם ביום. כי כשאוכלים 1000 קלוריות ליום- וזה מעט! הכי הרבה שיורדים זה קילו בשבוע...

אני מאוד בעד הרעיון אבל הירידה המומלצת (לכל עושות הדיאטה למיניהן) היא חצי קילוגרם לשבוע בממוצע!
וכן, לרדת 20 קילו בשנה זה יפה. זה לא צריך להיות בחודשיים, חיכיתן הרבה זמן עד היום תחכו עוד שנה...
דוקטרינה​(שולט)

נתנאלה

דוקטרינה​(שולט) • 5 ביוני 2005
הי נתנאלה.

אם רחלי לא חושבת שהיא מסכנה. אם החברות שלה לא חושבות שהיא מסכנה. עם אבא שלה לא חושב שהיא מסכנה. אם אני לא חושב שהיא מסכנה (ואני מכיר אותה, את מכירה אותה רק ממה שאני כתבתי עליה).

למה את חושבת שהיא מסכנה???????????

לדעתי לקחת בעלות על רחלי. במקום בו לא התבקשת לעשות כן. האם זה מקינאה? או שעמום? או רחמים עצמיים על עצמך?

דוק.
ילדה יפה

לא לא משעמם לה

ילדה יפה • 5 ביוני 2005
כנראה שאולי זו דאגה לזולת והתקוממות על כך שאנשים טיפשים עושים מעשים טיפשים
נתנאלה​(לא בעסק)

Re: נתנאלה

דוקטרינה כתב/ה:
הי נתנאלה.

אם רחלי לא חושבת שהיא מסכנה. אם החברות שלה לא חושבות שהיא מסכנה. עם אבא שלה לא חושב שהיא מסכנה. אם אני לא חושב שהיא מסכנה (ואני מכיר אותה, את מכירה אותה רק ממה שאני כתבתי עליה).

למה את חושבת שהיא מסכנה???????????

לדעתי לקחת בעלות על רחלי. במקום בו לא התבקשת לעשות כן. האם זה מקינאה? או שעמום? או רחמים עצמיים על עצמך?

דוק.

אין לך משהו חדש להגיד??
את התגובה הזאת קראתי בעמוד הקודם...
Dark Artist​(שולט)

יש לי אמביוולנטיות מאוד קשה בנוגע לשרשור

Dark Artist​(שולט) • 5 ביוני 2005
דוקטרינה,כשקראתי בהתחלה את השרשור אני לא אכחיש שאין ספק שזה מרתק "לממש" את הפוטנציאל הטמון בשליטה כדי לנצל אותו לעשות "טוב" לסאבית על ידי ניצולו למטרת הדיאטה כפי שראינו בשרשור הזה.
אני בטוח שרחלי מאושרת מהתוצאה.מי לא היתה מאושרת מהורדת משקל רב בזמן קצר?
אנ בטוח שאתה מרגיש טוב.הצלחת לגרום לסאבית לשנות את עצמה ואת מראה דרך השליטה שלך.אין ספק שזה גורם לסיפוק
אבל מצד שני יש את התגובות של נתנאלה ושל ילדה יפה שבהחלט באות פה במקום.
איך נעשתה הדיאטה הזאת?
זה שנעזרת ברופא עמית זה לא מספיק
מה עם דיאטטנית צמודה?
האם ביררת איך רחלי הורידה את המשקל?
בד"כ בדיאטה לא מבוקרת קודם מאבדים נוזלים ולאחר מכן חלבונים שיוצרים את השרירים של הגוף ורק לבסוף מאבדים שומנים כיון שאלו נאגרים לשעת חרום בגוף ולכן קשה יותר להיפטר מהם
זה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך בגוף. בנוסף לכך דיאטה מאוזנת צריכה גם לכלול פעילות גופנית.
לסיכום של דבר
אני לא בא אליך בטענות לגבי הרעיון ולא מעמיד את ה"דומיות" שלך במבחן
אני בא בטענות כלפי הדרך בה הוא בוצע ולפי דעתי היית צריך להיות הרבה יותר אחראי ולהתייעץ עם יותר אנשים מקצועיים לפני שעשית זאת
דוקטרינה​(שולט)

יקיריי (טוב, לא באמת כולם יקיריי)

דוקטרינה​(שולט) • 5 ביוני 2005
צריך לעיתים המון סבלנות - ויש לי.

דרק ארטיסט יקירי. בכל פעם בו אתה מצליף אתה מתייעץ עם רופא לגבי הנזק שזה יעשה לפרטנטית שלך? בכל פעם בו שני אנשים גדולים וחכמים שנמצאים בכלוב משפילים אחד את השני הם מקבלים אישור ושל פסיכיאטר או של פסיכולוג.

לדעתי לא.

רחלי ילדה גדולה. אם הייתי עושה איזושהי פעולה ולא הקטנה ביותר שיכלה היתה לסכן אותה, היא עצמה היתה מתמרדת. היא לא התמרדה אלא רזתה.

היא עשתה זאת אולי מעט יותר מהר ממה שמקובל - אבל באותה מידה היא יכלה לעשות את זה לבד. בלי הסיוע שלי.

אני עדיין לא מצליח להבין על מה תוקפים אותי כאן בפוסט. ההנחייה המפורשת שלי לא בוצעה - והיא הגיעה בעקבות התייעצות עם רופא - שטען כמוכם, שצריך לעצור את הירידה. אז במקום לעצור את הירידה אחרי שלושה שבועות, הירידה במשקל נעצרה אחרי ארבעה שבועות.

על מה הכעס? הרעבתי אותה למוות? אם היית רואה אותה כעת (בפעם האחרונה פגשתי אותה לפני מספר ימים) הרי שלא היה עומדת מולך לא שלד עצמות, אלא אישה שניראת מעולה. מרגישה מצויין ופורחת.

ייתכן, כי אם הייתי מבקש ממנה לרדת שני קילו כל שבוע חלק מתוך העליהום הזה למולי היה נמנע? ברם, אולם, אבל - מה שהיה בפועל היה יותר מאשר חצי קילוגרם בשבוע.

אתם יודעים מה - בפעם הבאה לפני שאתם נותנים הוראות לנשלטות שלכם, תתייעצו עם הפורום. זאת הסיבה שלא מזיינים על הכביש, לא?

בכל מקרה,

רחלי מרגישה מעולה, מצויין ונהדר. icon_smile.gif

דוק.

לכל המקטרגים - תוכלו לצתת אותי שוב חופשי ולרדת עלי - בזמנכם החופשי - אש!!!! גם את נתנאלה.
נתנאלה​(לא בעסק)

Re: יקיריי (טוב, לא באמת כולם יקיריי)

דוקטרינה כתב/ה:
צריך לעיתים המון סבלנות - ויש לי.

דרק ארטיסט יקירי. בכל פעם בו אתה מצליף אתה מתייעץ עם רופא לגבי הנזק שזה יעשה לפרטנטית שלך? בכל פעם בו שני אנשים גדולים וחכמים שנמצאים בכלוב משפילים אחד את השני הם מקבלים אישור ושל פסיכיאטר או של פסיכולוג.

לדעתי לא.

רחלי ילדה גדולה. אם הייתי עושה איזושהי פעולה ולא הקטנה ביותר שיכלה היתה לסכן אותה, היא עצמה היתה מתמרדת. היא לא התמרדה אלא רזתה.

היא עשתה זאת אולי מעט יותר מהר ממה שמקובל - אבל באותה מידה היא יכלה לעשות את זה לבד. בלי הסיוע שלי.

אני עדיין לא מצליח להבין על מה תוקפים אותי כאן בפוסט. ההנחייה המפורשת שלי לא בוצעה - והיא הגיעה בעקבות התייעצות עם רופא - שטען כמוכם, שצריך לעצור את הירידה. אז במקום לעצור את הירידה אחרי שלושה שבועות, הירידה במשקל נעצרה אחרי ארבעה שבועות.

על מה הכעס? הרעבתי אותה למוות? אם היית רואה אותה כעת (בפעם האחרונה פגשתי אותה לפני מספר ימים) הרי שלא היה עומדת מולך לא שלד עצמות, אלא אישה שניראת מעולה. מרגישה מצויין ופורחת.

ייתכן, כי אם הייתי מבקש ממנה לרדת שני קילו כל שבוע חלק מתוך העליהום הזה למולי היה נמנע? ברם, אולם, אבל - מה שהיה בפועל היה יותר מאשר חצי קילוגרם בשבוע.

אתם יודעים מה - בפעם הבאה לפני שאתם נותנים הוראות לנשלטות שלכם, תתייעצו עם הפורום. זאת הסיבה שלא מזיינים על הכביש, לא?

בכל מקרה,

רחלי מרגישה מעולה, מצויין ונהדר. icon_smile.gif

דוק.

לכל המקטרגים - תוכלו לצתת אותי שוב חופשי ולרדת עלי - בזמנכם החופשי - אש!!!! גם את נתנאלה.

זה בסדר אתה מצליח לבד מצויין....
Dark Artist​(שולט)

דוקטרינה ידידי

Dark Artist​(שולט) • 5 ביוני 2005
כפי שאמרתי,אני לא תוקף את "הדומיות" שלך
תסכים איתי שסשן הצלפות הרבה פחות מסוכן מדיאטה לא מבוקרת
אני בטוח שרחלי היא אשה בוגרת ויודעת מה היא עושה
אבל ברגע בו אתה פרשת את חסותך עליה אתה הופך להיות אחראי לה
כשאתה אומר לה שהיא צריכה להוריד 3 ק"ג בשבוע אתה הופך להיות אחראי בין אם תרצה או לא לגבי ההשלכות הבריאותיות של אותה דיאטה
בדיוק כפי שאם חלילה סאבית תיפצע במהלך סשן בגלל הצלפה לא מבוקרת מי שישא באשמה יהיה הדום שהצליף ולא הסאבית רק בגלל שהיא כביכול לקחה את הסיכונים ולכן היתה צריכה לדעת מראש שזה יכול לקרות
אני בהחלט לא מתייעץ עם דיירי הפורום לגבי כל פעולה שאני עושה אבל בלא ספק כל דבר שאני עושה פעם ראשונה אני בהחלט מדבר ומתייעץ עם אנשים שמנוסים בכך קל וחומר גם לגבי סשן דיאטה.
כפי שאמרתי,אין לי בעיה עם רעיון כזה,אני חושב שהיה צריך יותר להיות זהיר בביצוע דבר כזה
רפאל
רפאל • 5 ביוני 2005
בהחלט. הדיאטה של רחלי היא הפרה בוטה של כל כללי ה-SSC. אבל לא רק דוקטרינה אשם במחדל הבטיחות. גם כל אותם אדונים שמתירים לשפחותיהם לשקול 20 ק"ג מעל לרצוי, ולנשנש זבל בין הארוחות, אשמים בחדל הבטיחות ובחריגה פושעת מכל כללי ה-SSC. משקל יתר יכול לגרום לסתימה של עורקים, ועם הזמן - גם להתקף לב!

ולא זאת בלבד, גם ישיבה ממושכת מול מסך של מחשב, קריאה חוזרת ונשנית של הודעות בפורום של הכלוב, וספיגה של קרינה אלקטרו-מגנטית, אינה SSC. אפשר להתעוור מזה. ובעניין זה, האשמה היא כמובן של כלובי. רבותי, קהילת הבדס"מ הישראלית נמצאת על סף הכחדה. והכחדה, חשוב לי להבהיר, היא עניין של נזק בלתי הפיך! אלו ביניכם, שראיתם עוד איתנה, ובכוחם לקרוא הודעה זו, אנא - העבירו את המסר לחבריכם בעל-פה או בטלפון. ארגון הצלב האדום התחייב לתרום 5 ש"ח עבור כל העברה של מסר זה. בכסף שיאסף ירכש ביטוח רפואי משלים לרחלי.

רבותי, אני חוזר ומפציר בכם, אנא אמצו את עקרונות הטנטרה הבדס"מיים, כפי שהם בוארו, לפני כמה ימים, במאמרו המאלף של מאסטר וילהלם שייקספיר. ולא לשכוח לאכול ולשתות במתינות.

נ.ב. המנעו מהעברת המסר בטלפונים סולולרים. השימוש בהם גרום לסרטן במוח. ולקנס של 5 ש"ח מצד הצלב האדום.