ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

ישיבה על הפנים והאבקות

שם מתחתיו
לפני 11 שנים • 28 ביולי 2013
שם מתחתיו • 28 ביולי 2013
אחרי שמפקד המחוז אירח את האבא
אני מצפה שתהיה הפגנת סולידריות גם בשלטונות הגבוהים
אירוח אצל שרה נתניהו למשל.
כדאי לך
יש שלושה בתים להסתתסר בהם
והרבה פינוקים יקרים. icon_surprised.gif
שבי על פני​(אחר)
שבי על פני​(אחר) • 28 ביולי 2013
שרה נתניהו זה רעיון.
בינתיים, אני רדוף, ודווקא שני אלה שבגללם ארע הכל, האבא והבת שלו, יושבים להם לבטח בביתם. שניהם חזרו הביתה ואף אחד לא מתקרב אליהם, ורק אותי מנסים לצוד. לך תסביר להם ששפיכת המים היתה בדיחה, שמשום מה הצליחה והביאה להפסקת המגיפה. אף אחד לא יאמין לי. בקשתי מהמטורפת ואביה ללכת למפקד המחוז לשכנע אותו לעזוב גם אותי בשקט, אבל הם רוצים קודם לחגוג את שחרורם. כמה זמן ייקחו החגיגות? שבוע בערך, זו התשובה.
שבי על פני​(אחר)
הלכתי לבית של הזקן. רק המטורפת היתה שם. התברר שהם רבו והיא גרשה אותו מהבית. אמרתי לה שהיא כפויית טובה והיא השכיבה אותי על המיטה ואמרה שלא תקום ממני יומיים, חוץ משרותים. שאלמד לא להתחצף אליה. הבנתי שתפסה שוב את הסעיף והפכה למסוכנת. אתה תשכב תחתיי יומיים, היא צחקה, אתה תהפוף שטוח כמו מחבת. הפרצוף שלך יקבל את הצורה של התחת שלי, היא געתה בצחוק. אז הכנסתי לה ביס לא נורמלי, וכשהיא קפצה ממני בצעקה קמתי ונמלטתי מהבית. אני צחקתי איתך היא קראה אחרי, בגלל זה אתה נושך אותי? רק רציתי לשבת עליך כמה שעות שתהנה. אז תלכי למפקד המחוז שיעזוב אותי, אמרתי לה. היא הסכימה ואמרה שניסע אליו יותר מאוחר. אמרתי שנחכה. אני יודע אם אפשר להאמין לה או ששוב תתיישב עלי והפעם תסתום לי את הפה שלא אוכל לנשוך אותה?
שבי על פני​(אחר)
נסענו למפקד המחוז. הוא לא היה בבית. המטורפת החליטה לקחת כבן ערובה את בנו. התחננתי שלא תעשה את זה, אבל לך דבר למטורפות. עכשיו אני מחכה ש 20 ניידות תעוטנה עלינו.
שבי על פני​(אחר)
המטורפת הולכת לסבך אותנו כהוגן. למרות שמפקד המחוז הבטיח לעזוב גם אותי במנוחה, המטורפת לא רוצה להחזיר לו את בנו כי אם לאמצו, והכי גרוע, הבן אוהב אותה יותר מאימו ולא רוצה לחזור הביתה. למה אני כל נזמן מסתבך בגלל היצור הזה?
שבי על פני​(אחר)
מלא ניידות הקיפו את דירתי. עשרות שוטרים פרצו פנימה. איפה הילד, איפה אשתך? אני לא נשוי טענתי. ואיזה ילד אתם מחפשים? את תעשה את עצמך תמים. תמסור לאשתך שהפעם היא הגזימה. היא תשב עשר שנים במאסר על חטיפת ילד ועוד שנתיים לפחות על חבלה חמורה בחמישה שוטרים. היא היכתבה חמישה שוטרים? אל תעשה את עצמך, אתה היית שמה וראית את זה בעצמך. היא לא אשה רגילה אלא אלופה באיגרוף תאילנדי או משהו כזה. הבטחתי להם לנסות למסור לה את המסר להחזיר מיד את הילד.
שבי על פני​(אחר)
המשטרה החליטה לשגע אותי. שוב הם באו וחיפשו את ״אשתי״ ואת הבן של מפקד המחוז. הם בטח יבואו עוד שעה. מה עם האבא שלה, אליו אתם הולכים, שאלתי. בטח, כל חצי שעה, היתה התשובה.
שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 29 ביולי 2013
שבי על פני​(אחר) • 29 ביולי 2013
ביליתי שלוש שעות בחקירה. אמרתי להם שלדעתי הילד רוצה להיות איתה אבל הם נורא מודאגים. הם מאזינים הגאונים לכל הטלפונים שלי כך שאיני יכול לדבר איתה. איזה מפגרים.
שבי על פני​(אחר)
הילד נתפס והוחזר לביתו. המטורפת נעצרה. האבא המאושר לגמרי לא מאושר כי בנו דורש בתוקף לחזור לאימו האמיתית, היא המטורפת, אחרת ינקום בכולם בואופן נוראי. האבא, מפקד המחוז, מתקשר אלי ובוכה מה לעשות. מאיפה לי לדעת? המטורפת מצידה שואגת בנווה תרצה ומשגעת את כולם שם. אני רוצה את הבן שלי בחזרה.
שבי על פני​(אחר)
צרה אמיתית בבית מפקד המחוז. בנו התחיל לנשוך את כולם, וכל מי שנינשך מתחיל לנבוח בקולי קולות, להשתין בלי הפסקה, וכמובן לנשוך אנשים אחרים. הוא למד את זה ממנה או מאבא שלה, שאג אבא שלו, לעצור אותו מיד. הבן שמע את זה וקפץ למטה מהמרפסת. למזלו הוא נעצר בקבוצת שיחים, אבל הצליח לברוח. בינתיים מגיפת הנשיכות, ההשתנות והנביחות מתפשטת במהירות שיא. אגב, האבא של המטורפת נעלם. מה לעשות צרח מפקד המחוז, אני משתגע. ושוב הוא בוכה לי בטלפון. אמרתי לך לא לנתעסק איתם, אמרתי לו, עכשיו תאכל מה שבישלת.