שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
29 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
29 ביולי 2013
שבי על פני(אחר) • 29 ביולי 2013
הילד נמצא תלוי על הגדר של נווה תרצה בוכה ברוורס. כל מי שמתקרב אליו חוטף ביס ונדבק במחלה. מפקד המחוז מנסה את העצה שנתתי לו קודם ומציע לשפוך מים על כל הנוכחים, מה שלא עוזר ומעצבן את כולם. ואז כרגיל הוא מתקשר אלי. שחרר אותה אני אומר לו ותן לחלד שלך ללכת איתה. בחיים לא הוא אמר. אז תסבול אמרתי לו וניתקתי.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
29 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
29 ביולי 2013
בישיבת החירום שהתכנסה נמסר על 30000 נפגעים. כולם הביטו באשמה על מפקד המחוז. אתה נלחם בכוחות גדולים ממך אמרו לו קציני פיקוד העורף, קציני משטרה ורופאי משרד הבריאות. תן לפחות לילד שלך לבקר את אימו המאומצת בבית המעצר. אמו המאמצת הוא תיקו. לא, אמרו לו, המאומצת. הבן שלך אימץ אותה בתור אימו. אז שוב האידיוט הזה מתקשר למנטור שלו בנושאים אלו, הלא הוא עבדכם הנאמן. יש לך ספק מה עליך לעשות? שחרר אותה ותן לילד שלך ללכת איתה. היא תשגיח עליו כמו שאף אם לא מסוגלת.
|
|
nomorenomore |
לפני 11 שנים •
29 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
29 ביולי 2013
nomorenomore • 29 ביולי 2013
הפיתרון הכי פשוט זה לחסל את הטראנסית הזו ואת אבא שלה.
אבל כל אירגוני השמאל הפגרים יגידו כי הרגו אותה בגלל שהיא טראנסית ולא כי היא נושכת ומדביקה את כולם בכלבת |
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
29 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
29 ביולי 2013
אתה מוכן להכנס לכלא למאסר עולם?
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
29 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
29 ביולי 2013
המשטרה אובדת עצות. עשרות אלפים חולים במחלת הנביחות והנשיכות וההשתנות והמטורפת ברחה מהכלא. היא עיקמה את הסורגים ועילפה את כל הסוהרות שניסו למנוע ממנה לברוח באמצעות מהלומות מדויקות. בחוץ היא נטלה את הילד ונעלמה עימו. מפקד המחוז איבד את שפיות דעתו והוא כרגע בחדר מיון לקראת אישפוז במחלקה פסיכיאטרית. סגנו לא יכול להחליף אותו כי הוא נובח ונושך ומשתין כל הזמן.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
30 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
30 ביולי 2013
שבי על פני(אחר) • 30 ביולי 2013
מפקד המחוז קבל כמה זריקות בתחת ואיכשהו שב לאיתנו. הוא מוכן להפסיק את המירדף אם יגידו לו איך מפסיקים את המגיפה. אמרתי לו שיסיר את ההאזנה ממני ואנסה לברר. בינתיים יש כבר כמאה אלף חולים והמשטרה כמעט לא מתפקדת כי רוב השוטרים חולים: הם נובחים נושכים ומשתינים בלי הפסקה.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
30 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
30 ביולי 2013
דברתי עם האבא של המטורפת. לדבריו, המגיפות הן פטנט שלמד ברומניה וזה שום דבר על טבעי. ואיך מסירים אותן? דלי מים. אבל כבר עשינו את זה אמרתי לו ועכשיו זה לא עובד. אז נשיקות בשפתיים. מיהרתי להודיע את הבשורה למפקד המחוז. איך אודיע לשוטרים שעליהם להתנשק בשפתיים האחד עם השני? אז תבקש מהשוטרות לעשות את זה, אמרתי לו. הוא הודה לי בכל פה ורק בקש ממני לפקוח עין על הבן שלו כל עוד הוא מאוהב באמו המאומצת. הבטחתי לו. הודעתי גם למטורפת שהיא לא צריכה יותר לברוח.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
30 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
30 ביולי 2013
המטורפת הביאה את הילד אלי ויצאה לתפוס קורבן. אחרי שעה היא חזרה עם נער בן 17 שהיה דלוק עליה. היא חיכתה עד שהילד יירדם ואז הזמינה את הנער למיטתה. החרמן הקטן חשב שהוא הולך לזיין חתיכה ובמקום זה היא אנסה אותו לקול צרחותיו ובכיו. אחר כך התישבה לו על הפנים ומעכה אותם חזק עם הישבן שלה. כשהוא התעלף אמרתי לה שהוא יתלונן עליה במשטרה, אך היא צחקה. אתן לו כשיתעורר לזיין אותי והוא יהיה מרוצה. וכמובן שהיא צדקה.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
30 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
30 ביולי 2013
מפקד המחוז התקשר ובקש לבקר את בנו אפילו שהוא ישן, והמטורפת הסכימה. הוא הגיע תוך חמש דקות כך שברור שהתקשר מלמטה, יחד עם אשתו. הם נישקו את בנם הישן ובכו. ליבי נמס. המטורפת הבטיחה להם להביא את הילד אליהם הביתה ואם הילד ירצה להישאר היא תשאיר אותו שם. הם התנפלו עליה בנשיקות ואמרו שהיא האשה הכי טובה בעולם. גיחכתי לעצמי. פתאום הילד התעורר ואיך שראה אותם דרש מהם להסתלק. לא עזרו שום דמעות ההורים, הילד התעקש. תשמרי עליו כאילו היה בנך נפרדו ההורים ממנה תוך חיבוקים ונשיקות. מסכנים.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
31 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
31 ביולי 2013
שבי על פני(אחר) • 31 ביולי 2013
הבוקר היא החזירה את הילד לביתו. הוא אומנם לא רצה להישאר שם אבל היא הבטיחה לקחת אותו לשבת. הוריו פרצו בבכי תודה ולא ידעו שהיא החזירה אותו כי כבר נמאס לה ממנו. היא אוהבת אותו אבל הוא מפריע לה להזדיין. אחרי שהיא חזרה היא אמרה לי לא ללכת לעבודה כי היא רוצה לשבור את שיא ג׳ינס בזיונים. היא רוצה לדפוק אותי ולהיות בתוכי הכי הרבה זמן. היא הסכימה שבזמן הזיון אוכל לכתוב בלפטופ ואז קפצה עלי. הזין שלה בתוכי והוא עומד כבר שעה רצוף בלי הפסקה. התחת שלי מתחיל לכאוב אבל היא ממשיכה לזיין ולצחוק. אני מקווה שהיא תישבר מהר כי לי כבר כואב. אם כי גם אני סקרו כמה זמן היא יכולה.
|
|