צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

ישיבה על הפנים והאבקות

שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 31 ביולי 2013
שבי על פני​(אחר) • 31 ביולי 2013
היא כבר שעה וחצי דופקת אותי והזין שלה כמו פלדה. אני מנסה להוציא אותו ממני אבל היא דופקת חזק ולא מאפשרת לי לזוז. אני כבר קצת היסטרי. כמה זמן היא מסוגלת? מה יקרה לתחת שלי אחרי שהיא תצא? אני מתחנן בפניה לצאת ממני וזה רק גורם לה לדפוק חזק יותר.
שבי על פני​(אחר)
אני לא יכול יותר. היא הורגת אותי לגמרי. אני צורח ומקווה שמישהו מבחוץ ישמע ויזעיק משטרה. אלו כאבים לא נורמליים. לא מבין איך היא מסוגלת לדפוק כל כך הרבה זמן. היא התחילה גם למעוך לי את החזה ולצחוק כשאני מתפתל בכאבים. אנחנו שוברים את שיא גינס היא חוזרת ואומרת.
שבי על פני​(אחר)
אני נדפק במרץ כמעט שלוש שעות. הייתי צמא וצריך להשתין ואז היא קמה כשהיא ממשיכה להצמיד אותי אליה והלכה עימי לשרותים ולמטבח וחזרה למיטה כשהזין הענקי שלה כל הזמן בתוך ישבני. אני כבר לא מסוגל לדבר וגם אין לי הרגשה יותר בתחת. אני רק לא מבין איך הזין שלה עוד עומד ואיך יש לה כוח לדפוק עדיין. לפתע היא אמרה לי שהיא צריכה לחרבן. שמחתי מאד כי חשבתי שהיא תשחרר אותי אך היא גררה אותי לאסלה עליה התישבה ואני נעוץ על הזין שלה. כשגמרה היא החזירה אותי למיטה והמשיכה לדפוק במשנה מרץ. אני כבר לא מרגיש את הזין שלה בתוכי כי איבדתי כל תחושה, מה שמאד מפחיד אותי. מי יודע איזה נזק נגרם לי. אני מסוגלת לדפוק רצוף גם שבוע שלם היא אמרה לפתע, ואני התחלתי לחטוף בחילה נוראית. היא תהרוג אותי קלטתי, רק כשאמות היא תצא ממני. מי ירחם עלי, מי יודע באיזו מצוקה אני נמצא. למה אף אחד פה לא בא להציל אותי? האם בכלל ניתן להציל אותי, הרי היא תבעט בכל מי שיתקרב ותפצה אותו אנושות.
שבי על פני​(אחר)
אני חש גאווה שאני כל כך מגרה אותה עד שהיא מסוגלת עדיין לדפוק אותי. לא חשבתי שבגיל שלי אני עדיין כל כך סקסי. ידעתי שיש לי ישבן יפה וצעיר, אך לא תארתי לעצמי עד כמה. אני מגרה אותך שאלתי אותה? היא ענתה לי שאני משגע אותה. למרות כל הנזק שהיא גורמת לי אני אוהב אותה. נכון שהיא מטורפת, אבל אין שום בחורה או טראנסית שאני נמשך אליה כל כך. אוי, עכשיו אני מרגיש את הזין שלה נוגע במעי שלי. הוא ממשיך לגדול. אם היא תנקב לי את המעי אני בסכנת נפשות.
שבי על פני​(אחר)
אסון. היא מתה. היא עדיין בתוכי ואני לא מסוגל להיפרד ממנה. אני בקושי זזתי לטלפון והזמנתי אמבולנס בשבילי. חבל עליה. היא התאמצה יותר מדי לשבור את השיא. מסכנה. אני כל כך עצוב.
שבי על פני​(אחר)
לקחו אותנו יחד לבית חולים כי אי אפשר להפריד ביננו. לא רק זה אלא שכנראה היא לא מתה כי יש לה דופק חלש ביותר וצריך לשים אותה בטיפול נמרץ, אבל איך ישימו כשאני עדיין מחובר אליה? נתנו לה כל מיני זריקות שלא עוזרות. מה שרק חסר לי שהיא תמות לגמרי כשאני עדיין מחובר אליה.
שבי על פני​(אחר)
בית החולים הצליח סוף סוף להקטין את הזין שלה וכך הצליחו לחלץ אותי ממנו. שנינו בטיפול נמרץ, אני על הבטן עם תחת מורם ותחבושת גדולה על הרקטום למנוע זיהום כי בלתי אפשרי לסגור אותו. לפי הרופאים ייתכן שעצבי השריר הסוגר התנוונו ולא אוכל לסגור את התחת לעולם. גם אם לא התנוונו, יקח הרבה זמן עד שיחזרו לגמישותם, אם בכלל. היא נמצאת במצב קשה ביותר ואבא שלה מתרוצץ סביבה מודאג ביותר. גם הילד, שלך תדע מהיכן קבל את המידע, הגיע לטפל באימו המאומצת.
שבי על פני​(אחר)
איזה גועל נפש. אין לי שום שליטה על הסוגרים וגם שום תחושה. פתאום יוצא לי חתיכת חרא ללא אזהרה. רק הריח מגלה לי מה קרה. אז עכשיו שמו לי חיתול. איזה באסה. הרי אולי כל החיים אהיה צמוד לחיתולים.
שבי על פני​(אחר)
הזקן והילד, שניהם צורחים על הרופאים שאינם מצילים את אהובת קיבתם. אנחנו עושים מה שרק אפשר אומרים להם הרופאים, אבל השניים לא מקבלים זאת ומשתוללים בפראות. המאבטחים פוחדים לגעת בזקן כדי שלא יעשה להם שוב טריק של נביחות או נשיכות, ולא נוגעים בילד כי הם יודעים שהוא בנו של מפקד המחוז. הרופאים אגב, שואלים אותי מה גרם לטראנסית הזאת להגיע לכזו תשישות ואני מתבייש לספר להם. אני מניח שממילא הם יודעים כי הם הרי ראו איך הגענו לבית החולים מחוברים. אצלי בכל מקרה אין שום הטבה. אני עדיין לא מרגיש כלום בתחת, וזה לפחות מונע ממני את הכאבים שהיו צפויים לי לו היתה לי שם הרגשה. בגלל הבעיה שלי קבלתי חדר לבד כי הסירחון שיוצא ממני הוא בלתי נסבל לחולים ארחים.