צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

ישיבה על הפנים והאבקות

שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 1 באוג׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 1 באוג׳ 2013
המטורפת הלכה לעולמה. אותם, לא קוברים אותה כי היא נעלמה. אחרי פטירתה הזמין אותי אביה לחדר שלה ונעל אותו עם הילד בפנים. ואז הוא מלמל כמה מילים שהם אינם אנשים רגילים ולכן לא יקברו אותה. ואז, החדר התמלא לפתע באור בוהק, והגופה שלה התרוממה כשהיא עדיין שוכבת, והחלה לטוס לאיטה לכיוון החלון. הגופה יצאה מהחלון וראיתי אותה מרחפת באוויר ולפתע נעלמת מהעין. עמדתי פעור פה מול הזקן. הילד לעומת זאת קבל את הדברים באדישות, מה שמראה שהוא כנראה ידע מה שהולך לקרות. אבל כל הצוות הרפואי ייכנס עוד רגע ויחפש אותה אמרתי לזקן. אף אחד לא יחפש, אתה תראה. ובאמת, הדלת נפתחה, אחיות נכנסו, ולא שאלו כלל היכן זו ששכבה במיטה. נשכחה לגמרי. מי אתם, לקחתי את הזקן הצידה, מאיזה כוכב הגעתם? לא חשוב מי אנחנו, הוא ענה, מה שחשוב שהיא אהבה אותך יותר מכל גבר אחר, ואני רואה בך בתור בני ואת הילד בתור נכדי. זה מה שחשוב. גם אתה תסתלק מהעולם בצורה כזאת שאלתיו? הוא צחק.
שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 1 באוג׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 1 באוג׳ 2013
ישנתי כמעט 24 שעות. הורדמתי מתוך מגמה לרפות את שרירי הסוגר. זה די הצליח כי החור הפעור התחיל לקטון. לפתע נכנס אלי הזקן. התעוררת, הוא שאל, אתה יודע כמה זמן ישנת? מאתמול בערב. הבת שלי כבר דאגה לך. הבת שלך, שאלתי? כן, היא כבר יצאה מטיפול נמרץ. היא לא מתה? אתה השתגעת, היא כבר אתמול בלילה חזרה להכרה. אני ישנתי מאתמול בערב שאלתי את האחות? כן, הרדמנו אותך. למה? את שואלת למה, יש לך מושג איזה חלום מטורף חלמתי? באמת בכית תוך כדי שינה, היא אמרה. וברגע הזה המטורפת נכנסה אלי לחדר. אני מצטערת על מה שעשיתי לך, סלח לי בבקשה, מה עשית התעניין הזקן? היא הכינה לי קפה עם יותר מדי סוכר וחטפתי התקפת סכרת אמרתי לו... מה אגיד לכם, החלום נראה כל כך מציאותי... רגע אחד, אם ישנתי כל הזמן אז איך כתבתי בפורום שהיא מתה? הזקן הזה יש לו שליטה על הזמן כנראה, מה שראיתי היה נכון שהיא מתה ועפה באוויר, והוא שינה את העבר וגרם לי כאילו לישון יממה. הסתכלתי על הזקן ואמרתי לו, אני יודע את האמת. אל תנסה לעבוד עלי. הוא הביט בי רגע בעין חודרת ובסוף אמר: לא בכדי בתי מאוהבת בך. גם אני אוהב אותה פלטתי. ואני אוהב את שניכם הוא חייך, אתה כמו הבן שלי.
שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 2 באוג׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 2 באוג׳ 2013
התחת שלי מתחיל לחזור לאיתנו. שוחררתי מבית החולים והלכתי מיד לביתם של הזקן והמטורפת. אתם תספרו לי את האמת מי ומה אתם. ולא כדאי לכם לשקר כי ראיתם שהטריקים שלכם לא עובדים עלי. אנחנו מכוכב אחר וגם אתה הגעת מכוכב זה. בולשיט, עניתי, אל תעבדו עלי. אתה לא מאמין הוא שאל אותי? אני יודע שאתה משקר עניתי. הזקן פנה לבתו ואמר, יש לנו עסק עם בעל כוחות שעוד יוכל לפגוע בנו. אני מציע שנספר לו את האמת למרות שאחרי זה לא ירצה אותך. היא הפכה חיוורת ופנתה אלי בתחנונים. חכה 24 שעות, ואם עדיין תרצה לדעת אז, אני אגלה לך. קמתי ועזבתי את ביתם. אגב, ההחלמה שלי הפכה מלאה בזמן ששהיתי אצלם בבית. אין ספק שהם בעלי כוחות על טבעיים, אבל גם אני מרגיש שיש בי כוחות כאלה.
שבי על פני​(אחר)
שבי על פני​(אחר) • 2 באוג׳ 2013
היא התקשרה. מה אכפת לך מי אנחנו כשאני גורמת לך להנאה המינית הכי גדולה שהיתה לך. עניתי לה שאבא שלה אמר שאם אדע מי היא אני כבר לא ארצה אותה. אז בגלל זה אני מבקשת שתעזוב את הנושא, אף פעם לא יהיה לך מישהי שמתקרבת אלי. אתה תתחרט ותתאבד מצער שהפסדת אותי. יכול להיות, עניתי לה, אבל ככה אני בנוי. אני חייב לדעת מי את ולא יעזור כלום.
נערגומיבן39

פתרון לחידה

נערגומיבן39 • 2 באוג׳ 2013
פתרון לחידה מעמוד 39: יהי (N(k - מספר הנשכנים אחרי k שעות. (N(23 - מספר הנשכנים אחרי 23 שעות - זה המספר שצריך למצוא, זה הפתרון לחידה. בכל שעה נוספים למניין הנשכנים כל אותם אלו שננשכו לפני 4 שעות, ומספרם של כל אותם אלו שננשכו לפני 4 שעות הוא כמספר הנשכנים שהיו לפני 4 שעות(כי כל נשכן נושך בממוצע פעם אחת בשעה, ולכן מספר הננשכים בכל שעה הוא כמספר הנשכנים שהיו באותה השעה). ומכאן, מהאמור לעיל, מקבלים: (N(k)=N(k-1)+N(k-4 , ובנוסף מתקיים: N(1)=1 , N(2)=1 , N(3)=1 , N(4)=2 מציבים k=5 והלאה בנוסחה שלעיל ומקבלים: N(5)=N(4)+N(1)=3 , N(6)=N(5)+N(2)=4 ... וכו ... N(23)=907 -בממוצע.
שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 4 באוג׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 4 באוג׳ 2013
הלכתי לבית של הזקן ושל המטורפת. באתי לשמוע מי אתם. אתה לא תרצה את בתי אחרי זה ניסה שוב הזקן את מזלו, אך אני התעקשתי. אם כל, נגלה לך. אנו צאצאים של משפחת הקוסמים הידועה מרומניה. אין דבר שאן אנו לא יכולים לעשות. אז בגלל זה לא ארצה את בתך, שאלתיו? וודאי, אתה תפחד שהיא תהפוך אותך לצפרדע אם תעצבן אותה. אין דבר כזה הערתי בבוז. אין דבר כזה הוא התרגז? אני אהפוך אותך לשתי דקות לצפרדע ותרגיש מה זה. נראה, צחקתי. אז הוא הניף את ידיו, מלמל כמה מלמולים, והפך לצפרדע. המטורפת נכנסה לקריזה. אבא, היא צרחה, איך מחזירים אותך? הצפרדע לא ענתה והמטורפת התעלפה. אני הסתלכתי מהר לביתי.
שבי על פני​(אחר)
איזה בלגן. היא התקשרה בהיסטריה. אולי אני יודע איך מחזירים את אבא שלה לדמותו האמיתית. אז בצחוק אמרתי לה לשפוך עליו 3 דליי מים. להפתעתי, זה עבד. ועכשיו גם האבא וגם הבת משוכנעים, כמו המשטרה אגב, שאני גדול הקוסמים. ועכשיו היא גם החליטה שתעשה את הכל כדי להתחתן איתי, ואפילו תעשה איתי ילד בפונדקאות.
שבי על פני​(אחר)
צרה גדולה. היא עכשיו פוחדת להיכנס איתי למיטה שלא אהפוך אותה לאיזו בהמה. נו, לך שכנע מטורפות שאני לא מבין כלום בקוסמות. אני אשם שהקסם של אבא שלה עבד הפוך? שהעצה בצחוק שנתתי עבדה? אני לא מוכן לוותר על מין איתה כי היא הבחורינה הכי סקסית שיש.
שבי על פני​(אחר)
שניהם, האב ובתו, באו לביתי והשתחוו בפני. גדול הקוסמים, הם קראו לי, אל תפגע בנו. אם פגענו בך בעבר, סלח לנו ומחל לנו. תגידו, חביירים, מה אני צריך את זה? כל כמה שאסביר להם שהם טועים לא יעזור. מחול לכם, אמרתי, עכשיו תלכו מפה. לא כל כך מהר, כך הם, אנחנו נכין לך ארוחה רומנית נהדרת. הנה, הבאנו מצרכים. וכאן, החלו הם לפרוק חצי טון מצרכים. מה אני יכול עשות עם מטורפים? בסדר, תכינו. אז הם השתלטו על המטבח ואני מכין רשימת מוזמנים שיעזרו לי לגמור את כמויות האוכל שהם מתכננים להכין. להכין כשר או לא כשר, שאלו אותי. תכינו כשר, כך אני, מתוך הבנה שכך הם יכנו פחות מהאוכל שהביאו. אבל הם אמרו שדווקאט עכשיו הם צריכים להכין יותר כדי לפצות על העדר כל מיני מטעמים שלא יוכלו לבשל. הצילו.
שבי על פני​(אחר)
באמצע הכרה פתאום הזקן שוב הפך לצפרדע, והפעם, שלושה דליי מים לא עזרו. אז המטורפת ארזה את אביה הצפרדע ויצאה בהיסטריה הביתה. החברים שהזמנתי לא גמרו אפילו רבע מהאוכל והחלטנו לחלק אותו ברחוב. אז כרגע רוב החברה מחלקים אוכל רומני לכל עוברי האורח.