שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
5 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
5 באוג׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 5 באוג׳ 2013
המטורפת כועסת עלי כי היא בטוחה שאני הפכתי את אבא שלה לצפרדע. היא דורשת שאחזיר אותו למצבו הרגיל אחרת היא כבר לא שוכבת איתי. אז אמרתי לה שתשפוך עליו 4 דליי מים, אבל בינתיים הצפרדע נעלמה.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
5 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
5 באוג׳ 2013
לא רק שהצפרדע לא נמצאה , אלאל שגם המטורםת הפכה בעצמה לזיקית. ממש מול עיני. טוב, מה לעשות. כל אחד אוכל את מה שהוא מבשל. הם התעסקו יותר מדי עם קסמים - ואכלו אותה.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
5 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
5 באוג׳ 2013
שניהם הגיעו למקום העבודה שלי. לפתע, נחתו על השולחן שלי צפרדע וזיקית. אני יודע שזה הם ואני גם מבין שהם מתחננים שאעזור להם, אך מה אני מבין בקסמים? אז נתתי להם להישאר מתוך תקווה שהבוס לא ייכנס ויחטוף הלם ויפטר אותי על המקום.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
5 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
5 באוג׳ 2013
נתתי להם לשתות קצת תה, ולפתע, הם חזרו לצורתם האמיתית. הם כל כך שמחו עד שהם נישקו אותי המון והכריזו שאני גדול הקוסמים בתבל והם הולכים לפרסם את גדולתי באתר האינטרנט הסודי של אגודת הקוסמים העולמית. התחננתי שלא יעשו את זה, אבל הם כל כך שמחו על הצלתם המופלאה עד שהם רצו החוצה לכיוון הבית והמחשב שלהם. אני צופה כאלה צרות שזה לא יאומן. אגב, הם לקחו איתם שאריות של תה הפלאים למקרה ושוב יהפכו צורה. תה הפלאים הוא יציר כפיה של מחלקת התה שלנו, ואם היא תשמע שהתה שלה חולל כאלה נפלאות היא עוד מסוגלת להתפטר מהעובדה ולהתחיל למכור אותו כמשקה פלאים. ואם התה לא יעזור לאף אחד, כמוש אני מניח, היא תבוא אלי בטענות. היא וכל משפחתה העניפה, שלא תדעו. נמאס לי כבר מכל ההסתבכויות שהאב ובתו מכניסים אותי להם. לפחות הערב אשכב עם המטורפת - וזה שווה את הכל.
|
|
nomorenomore |
לפני 11 שנים •
5 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
5 באוג׳ 2013
nomorenomore • 5 באוג׳ 2013
אני מת על השרשור הזה!!!
רגע אחד אתה נאנס על ידי טראנס ורגע הבא אתה גדול הקוסמים.. אדיר!!! |
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
5 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
5 באוג׳ 2013
היא פוחדת לבוא. אתה תהפוך אותו לחזיר, היא אמרה לי בטלפון, אני פוחדת. אז אמרתי ל שאם היא לא תבוא אהפוך אותה לעכברוש. אז אתה מודה שאתה גדול הקוסמים, היא צרחה בפחד, אני לא באה יותר. אז תהפכי עוד הערב לעכברוש עניתי. אז היא התחילה לבכות והבטיחה לבוא. אני לא בטח שכדאי לי כי היא ממש היסטרית ופוחדת ממני באופן קשה. אבל אני חייב להרגיש את התחת שלה על פני - אין מצב שאוותר על זה, גם אם אני צריך לרמות אותה.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
5 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
5 באוג׳ 2013
האבא שלה התקשר ומסר שבתו בתוך התקף חרדה ומפנים אותה באמבולנס לבית חולים. הוא שב והתחנן שלא אפגע בו ובתו ולא אהפוך אותם לחולדות. אמרתי לו שלא בא להפוך אותם לחלודות והוא נורא שמח והבטיח למסור את זה לבתו. איך אמר אכיש מלך גת הפלישיתי - החסר משוגעים אנוכי? אין ספק שלאיש היה חוש הומור מפותח. תחשבו רגע על המשפט הזה שלו.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
5 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
5 באוג׳ 2013
המטורפת באה אלי אבל אי אפשר לקיים יחסי מין איתה. היא רועדת כעלה נידף וגם לא מסכימה לשבת עלי כי זו פגיעה בהוד רוממותו מלך הקוסמים. מה אני הולך לעשות איתה עכשיו? ככל שאכחיש שאני סופר קוסם כך היא תאמין בזה יותר. וגם אבא שלה מתקשר כל כמה דקות כדי לברר אם בתו עדיין בצורה אנושית. וגם מפקד המחוז התקשר ובכה לי שבנו לא אוכל מרוב געגועים לאמו המאומצת. אז הצעתי לה ליסוע אליו והיא שמחה להיפטר מנוכחותי המאיימת ולקחה מונית לבית מפקד המחוז. אני מרגיש שזה ייגמר לא טוב. מה אני יכול לעשות? היא ואביה מסובבים על כל הראש ואני מסובך איתם.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
6 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
6 באוג׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 6 באוג׳ 2013
על הסובוח מגיעה אלי המטורפת והיא צמודה לילד. ומה היא רוצה אם לא שאהפוך אותה לצפרדע, כי הילד מאד רוצה לראות את הקסם הזה. ניסיתי להסביר לילד שהאבא שלה אחראי לתופעה הזו אך הוא נכנס לעצבים והתחיל להשתולל ולבכות. אז גרשתי את שניהם מהבית.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
6 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
6 באוג׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 6 באוג׳ 2013
מפקד המחוז מתקשר אלי. בנו מאיים להתאבד. הוא מתחנן אלי לעשות מה שבנו מבקש. אתה מאמין שאני מסוגל להפוך אדם לצפרדע, שאלתיו? בטח, איזו שאלה, הוא ענה. אז ייעצתי לו לקנות צפרדע צעצוע ולומר לבן שלו שזה היה פעם חתול. הוא הודה לי בדמעות.
|
|