בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

ישיבה על הפנים והאבקות

שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 6 באוג׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 6 באוג׳ 2013
מפקד המחוז התקשר אלי בבהלה גדולה. הבן שלו חטף כאלה עצבים כשקבל את צפרדע הפלסטיק עד שהוא קפץ מהמרפסת ונעלם. אנחנו גרים בקומה 20 והייתי בטוח שהוא נהרג, אבל הוא ממש נעלם כאילו פצתה האדמה את פיה ובלעה אותו. אמרתי לו שיילך לבית הזקן וימצא שם את הבן שלו. אז הוא טס לשם ומצא שם את הבן משחק רמי עם הזקן. אז עכשיו גם מפקד המחוז משוכנע עוד יותר שאני גדול הקוסמים ורוצה לבוא ולנשק את רגלי. ניסיתי להסביר לו ששום קסם, מדובר בהסקת מסקנות פשוטה, אבל לך דבר למאמין שרוף.
שבי על פני​(אחר)
אני ממש חסר אונים. מפקד המחוז עם כ 50 שוטרים, יחד עם הזקן והמטורפת, מארגנים זבח תודה בפתח ביתי כדי לרצותנ ולהודות לי. אני יודע שהשכנים שלי יתרגזו, אבל בטח ייעצרו ע"י כל השוטרים.
שבי על פני​(אחר)
הרחוב שלי והרחובות הסמוכים כבר חסומים ע"י המשטרה. החגיגה לכבודי מתארגנת במהירות. אני מה זה מתבייש בפני כל השכנים שמעכשיו יכנו אותי מאחרוי גבי הקוסם הגדול. ולא רק שקהל רב מתאסף כי אם גם חובשי כיפות רבים, כולל עבדקנים שתוקעים בשופר ומכריזים שאני המשיח. אני הולך להימלט דרך השביל האחורי בחצר ולתת לכולם להשתגע. ליתר בטחון החלטתי שלפוך מלמעלה דלי מים על ראש כולם, ואז, לחרדתי ולהפתעתי, כולם הפכו לחולדות. מה זה נבהלתי וברחתי משם. שיישארו מצידי במצב הזה לעולם. אולי באמת יש בי כוחות של קוסמות? אני כבר מתחיל לפחד מעצמי. אבל אם יש בי כוחות כאלו, אז הן צצו בגלל הכוחות של הזקן ובתו המטורפת. אז שבם ישביו את החולדות למצבן הקודם - מתוך הנחה שהם בעצמם לא נמנים על ציבור החולדות החדש שמתפרע מתחת לחלון שלי עכשיו.
שבי על פני​(אחר)
חולדאי, ראש העיר המיתולגי, שמע על כינוס החולדות, ומיד מהר לשם. אחי ואחיותי, פתח הוא בנאום נלהב, אני אוהב אותכם, הרי אני קרוי על שמכם. בואו נרקוד ביחד. וכאן, פרץ האיש במחול הורה סוער, כאשר המוני המכרסמים סובבים אותו ומוחאים כפיים בטירוף. אני עמדתי בצד ולא האמנתי למראה עיני, אבל גם חולדאי נכנס לפתע לשוק עמוק וברח משם כל עוד נפשו בו, כי לפתע החולדות החלו לחזור לצורתם האנושית הרגילה. וכן, הזקן ובתו היו בהחלט בין החולדות. הקוסם כועס, עבר הרחש בין כל הקהל, אסור להרגיז אותו. צריך לברוח. וכאן, כגוף אחד פנו כולם והסתלקו. קראתי למטורפת שתעלה אלי הביתה להתעלסות לילית, אבל גם היא ברחה כל עוד נפשה בה.
שם מתחתיו

שיר לכבוד "עצרת התמיכה"

שם מתחתיו • 6 באוג׳ 2013
מי שמאמין לא מפחד
את האמונה לאבד
ולנו יש את מלך הקוסמים
הוא כולו מוקף משוגעים. crazzzy.gif
שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 7 באוג׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 7 באוג׳ 2013
מר רון חולדאי אישפז את עצמו במחלקה הפסיכיאטרית באיכלוב בתואנה שהוא רואה דברים שאינם קיימים במציאות, כמו חולדות שהופכות לאנשים. שמעתי מזה מרופא אחד ונסעתי מיד אליו להרגיע אותו ולומר לו שמה שהוא ראה ארע במציאות. אז שוב הסתבכתי מאחר שראש העיר החליט לקרוא על שמי כיכר חדשה ולהציב בה פסל בדמותי. נשבעתי בפניו שהקוסם האמיתי זה הזקן הרומני ולא אני אבל הוא תפסני בשרוולי וגרר אותי למזנון בית החולים והזמין לי על חשבונו כוס תה. אין ספק, האיש מאד נדיב.
שבי על פני​(אחר)
מהומה אדירה באיכלוב. מר חולדאי ראה זנבה של חולדה במזנון, ופרץ בשאגות אימים. מנהל בית החולים נזעק והתנצל בפני הראיס על תנאי ההיגיינה, וטען שמדובר כנראה בחולדה פולשת, אך חיש התברר שלו שחולדאי לא צורח בגלל תנאי התברואה אלא בגלל אמונתו שהחולדה אינה אלא אשתו שתחיה. אז עכשיו מקיים הצוות הפסיכיאטרי בבית החולים ישיבה דחופה מה לעשות עם האיש, כאשר מנגד הם קבלו הרבה תלונות נוספות של אנשים שמדווחים אותם דיווחים. כנראה שמדובר בוירוס פסיכוטי חדש הם החליטו.
שבי על פני​(אחר)
ראש הממשלה קבל את הדיווח על הימצאותו של הוירוס הפסיכוטי החדש. בקרב הציבור. אולי נוציא הודעה שכל חברי הליכוד שפועלים עתה נגדי חולים במחלה זו, תהה ביבי בינו לבין עצמו. או אולי נטען שהם הפכו לחולדות, לא במראה אלאל בצורת החשיבה שלהם? אני חייב להתייעץ עם המלכה. עם שרה כמובן. היא הרי גם פסיכולוגית, לא רק המלכה שלי.