לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

ישיבה על הפנים והאבקות

שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 9 באוג׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 9 באוג׳ 2013
המטורפת התקשרה. היא הודתה שלא נשפר. וגם אביה לא והשריפה כמעט לא פגעה בביתם אלא עברה לשכן. אולם, אביה השתמש לצורך כך בכל כוחות הקסם שלו ואין לו יותר כוחות כאלו וייקח זמן רב עד שיקבל קצת מהם בחזרה. ולכן היא מתקשרת אלי שאני אלווה קצת מכוחותי לאביה. אמרתי לה שבגלל שלא שכבה איתי הרבה זמן גם אני איבדתי את כוחותי. אז היא הבטיחה לבוא אלי ולהשתולל איתי המון במיטה כדי שאקבל כוחות. אמרתי לה שאני רוצה שתפתח את פי הטבעת שלי בשתי ידיה כאשר תשב על פני ותצמיד את פי הטבעת חזק לאף שלי. היא הגיעה אלי אחרי כמה דקות וגיליתי שהביצים שלו גדלו ונהיו ענקיות. זה בגלל שכמה ימים לא זיינתי היא הסבירה לי. אז כשהיא התישבה על הפנים שלי הביצים כיסו לי את כל הפנים. התחלתי ללקק אותם והיא גמרה. כמויות כאלה הן בלתי אפשרויות. היא השפיכה כמה ליטרים וצרחה מהנאה כמו משוגעת. גם אני צרחתי מהנאה. בסוף היא השכיבה אותי על הגב, הרימה את רגלי והחדירה את הזין הענק שלה. שוב היא גמר. כמויות כאלה שהשפיך שלה התחיל נוזל בכמויות גדולות מהתחת שלי. כל המעיים שלי התמלאו בשפיך. לפתע היא נטלה את החזייה שלה והלבישה אותי איתה, ושוב חזרה לזיין אותי. היא צרחה מילים שלא הבנתי אבל דפקה אותי חזק. כשהיא שוב רצתה לגמור היא יצאה וסיימה על הפנים שלי. כמו זרם של מקלחת חמה הרגשתי. אני אוהב אותך צעקתי, אני רוצה להתחתן איתך. הרבה זמן חיכיתי לרגע הזה, היא אמרה, גם אני אוהבת אותך.
נערגומיבן39
לפני 11 שנים • 10 באוג׳ 2013
נערגומיבן39 • 10 באוג׳ 2013
אומר לך, אני מהרגע הראשון שנתקלתי בסיפור הזה הרגשתי שיש פה משהו מאוד לא הגיוני, משהו לא אמין, אבל לא לגמרי הצלחתי לשים את האצבע על מה בדיוק וזה נשאר רק בגדר של מין תחושה עמומה ובלתי מוגדרת שכזו. אבל לא עוד. עכשיו אני יודע. כן, זה הכה בי כך לפתע פתאום, במין הבזק תודעתי והבנה שהתגבשה ופתאום הבנתי בדיוק מה הבעייה. אכן, יש בסיפור הזה דבר מאוד בעייתי, מוזר ובהחלט בלתי מתקבל על הדעת, שעובר לדעתי את גבולות הטעם הטוב ובהחלט מעבר לכל מה שאני ובודאי גם שאר חברי הכלוב הנאורים ובכלל, כל מי שמחזיק מעצמו אינטליגנט ושאי אפשר לסובב אותו סתם כך בקלות על האצבע, מסוגל לסבול. ועל מה אני מדבר? אני מדבר כמובן על זה שלאורך הסיפור כולו אין אף איזכור ולו אף ברמז ולו אף ברמז קל שבקלים, מין רמז דקיק שכזה, רמז שמכוון לאותם יודעי דבר ומביני עניין, אותם אלו שמסוגלים לקרוא גם בין השורות ולהסיק מסקנות, אף לא רמז - בנוגע לציצים שלה. כן! הציצים שלה - על זה בדיוק אני מדבר! 48 עמ ובלי אף מילה על ציצים - זה חשוד בעיני. זה דבר שלדעתי משדר חוסר אמינות, חוסר שקיפות ולדעתי גם פוגע קשות ביכולת של הקורא התמים להגיע לידי הבנה עמוקה ומלאה של הסיפור הזה ושל הנפשות הפועלות בו. וחבל. כמובן, ייתכן שאני טועה לגמרי, ייתכן מאוד שכל מה שסופר עד כה זה רק הקדמה קצרצרה לעלילה המרכזית שעוד בוא תבוא. ימים(שבועות, חודשים, שנים?) יגידו.
שבי על פני​(אחר)
שבי על פני​(אחר) • 10 באוג׳ 2013
אם אתה לא רואה זאת, למרות שכתבתי על כך כמה פעמים, יש שתי אפשרויות: או שהזקן הפעיל קסם שמחק את זה או שהקסם שלו לא מאפשר רק לך לראות את זה. אותי תלך לרופא עינים שיבדוק, או דבר עם הזקן ושאל אותו ישירות. הוא בטח ישמח לענות לכל שאלותיך.
שבי על פני​(אחר)
אנחנו מתחתנים. גם ברבנות גם בקפריסין וגם לפי נוסח עדת הקוסמים הרומניים. ומי שישאל איך הרבנות משיאה טראני אזכיר שהיא אנדרוגינוס שלפי ההלכה ניתן להתחתן איתה. אז קודם החתונה הרומנית, אחרי זה קפריסין בשביל התעודת זהות ובסוף הרבנות בשביל המשפחה.
שבי על פני​(אחר)
שלחנו עכשיו במייל הזמנה לגדול הקוסמים ברומניה שיכבד אותנו בנוכחותו וינהל את טקס הנישואין. אין ספק שאני מתרגש. לפי המסופר עליו אף אחד לא ראה את פניו כי הוא מופיע בציבור בלעדיהם. והוא גם מלווה תמיד בשני זאבי ענק, כמעט 100 קילו כל אחד מהם.
נערגומיבן39
נערגומיבן39 • 10 באוג׳ 2013
חריג כתב/ה:
אם אתה לא רואה זאת, למרות שכתבתי על כך כמה פעמים, יש שתי אפשרויות: או שהזקן הפעיל קסם שמחק את זה או שהקסם שלו לא מאפשר רק לך לראות את זה. אותי תלך לרופא עינים שיבדוק, או דבר עם הזקן ושאל אותו ישירות. הוא בטח ישמח לענות לכל שאלותיך.
// ממש לא יודע על מה אתה מדבר. יש לי ראייה אבסולוטית 6/6 ואני מסוגל לאתר ציצים ממרחקים. חיפשתי ציצים ולא מצאתי. חיפשתי אפילו כשדיברת על חולדאי ואחכ על נתניהו ולא מצאתי. חיפשתי אפילו כשדיברת על הגופות שהוציאו מהבית שנשרף, חשבתי אולי במקרה יש שם ציצים - ולא מצאתי. אז אני מציע שתתעשת, ואם אתה רוצה שאנשים פה יתייחסו אליך ברצינות אז אני מציע שתתחיל לדבר על ציצים ומהר.
שבי על פני​(אחר)
קבלנו אישור עקרוני ממש מפחיד. איך שההודעה נרשמה במחשב, הוא השמיע רעש משונה ונסגר מלבד. משפתחנו אותו כל ההודעה לרומניה וחזרה נעלמו. אני מתחיל לפחד מהאיש הזה.
שבי על פני​(אחר)
אתה רואה היטב מה שנגלה לעיניך ולא מה שמוסתר ממך. דבר עם הזקן ואל תשכח להביא לו בונבורירה יפה
שבי על פני​(אחר)
הוא כבר פה. המטורפת מצלצלת בדלת וכשאני פותח אותה היא נכנסת בליווי אביה ועוד גבר מסתורי שמחזיק ברצועה שני זאבים ענקיים. איך הוא כבר הגיע שאלתי בבהלה, והזר ענה לי שעף. כמעט התעלפתי מאחר ששמתי לב שהוא לא דבר בכלל כי אין לו פה והוא גם ענה לי ביידיש. בשארית כוחותי שאלתי אותו שאומרים שהוא מסתובב בלי פנים ועכשיו יש לו, והוא ענה שאלה לא הפנים שלו. לא שמתי לב שאין לו פה הוא שאל? אז מתי החתונה שאלתיו, באיזה שעה? באתי רק לראות אתכם הוא ענה, בקרוב אני אגיע עם כל הפמליה שלי והתזמורת. ואז, תוך שנייה הוא נעלם עם זאביו. זה לא חלום כי הזאבים השאירו מזכרות בבית בדמות שתן וצואה. איזה פחד. אני מתחיל לפחד מלהתחתן איתה. אבל, הקוסם כבר מארגן את הטקס, בטח יטגן אותי חי אם אודיע לו שאני מבטל את החתונה. אבל גם המטורפת הפכה חיוורת לגמרי. אני מפחדת היא הספיקה לומר לפני שברחה מהבית. אביה דווקא נראה מרוצה ודרש קצת משקה חריף לשתות לחיים. שמתי בפניו כוסית ובקבוק והוא רוקן אותו ורק אז הסתלק.
שבי על פני​(אחר)
אנחנו ביחד החלטנו לוותר על הטקס המאגי הרומני, אבל פוחדים להודיע את זה לראש הקוסמים. בקשנו מהזקן שיעשה את זה והוא אמר שזה יהיה סופו. אנחנו בבעייה רצינית. אם נאמר שהחלטנו לא להתחתן בכלל ויוודא לו שהתחתנו בקפריסין או ברבנות, הלך עלינו. מחר בבוקר נתייעץ עם מפקד המחוז. אולי לו יש פתרון.