שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
11 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
11 באוג׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 11 באוג׳ 2013
פנינו למפקד המחוז. בתחילה הוא לא רצה לדבר, מאחר שמדובר בבעייה אישית שלנו ולא ציבורית, אבל כשהזהרנו אותו שעלולים להיות השלכות שתיפגענה בציבור הוא הציע שהקוסם הכי גדול בעיניו, דהיינו, עבדכם הנאמן, יחסל את הקוסם הרומני. עזבנו את לשכתו של האיש במפח נפש. איזה רעיון טפשי. כשיצאנו נחת עורב על כתפי המטורפת והניח פתק. פתחנו אותו והיה כתוב שם שעלינו להכין 50000 דולר אם אנו רוצים שהקוסם ישיא אותנו. והכסף צריך להיות מוכן עוד השבוע אחרת הוא לא יסכים יותר לבוא. הייתכן וניצלנו? פשוט לא נשיג את הכסף ונפטרנו מהאיש הנורא הזה?
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
11 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
11 באוג׳ 2013
הזקן, אביה של המטורפת לגמרי לא שמח על ההחלטה שלנו. אני אשלח לו את הכסף הוא הודיע לנו . אבל אנחנו לא רוצים אותו אמרנו. זה הכבוד הכי כדול שניתן לבקש, כך הוא. מליוני אנשים יהיו מוכנים לשלם מליון דולר תמורת הזכות הזאת , ולכם הוא עשה כזו הנחה ואתם לא מנצלים אותה ? יש לכם מושג אילו כוחות תקבלו אחרי החתונה? אני שולח לי את הכסף ולא אכפת לי מה תגידו. הוא רץ לכספת הביתית אבל בדרך הוא נזכר שכל הכסף בבנק ואין לו בכלל כספת בבית. מה עושים עם עקשן מטומטם כזה.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
11 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
11 באוג׳ 2013
שלחתי מייל לקוסם מרומניה שלא יקח כסף מהאבא של המטורפת אלא רק מאיתנו, אם נשיג. כתוצאה מזה המחשב שלי מתחיל להשמיע צלצולים ארוכים. עם מי הסתבכתי.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
11 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
11 באוג׳ 2013
הזקן הצליח להעביר לרומניה את מלוא הסכום שנדרש, וקבל תשובה דרך עורב נוסף. היות והוא שילם ולא בתו, אז הקוסם יגיע לחתונה שלו יחד עם הכלה, גברת כבודה בת 200 שנה לערך. הזקן התעלף על המקום וכשהתעורר אמר לנו שצדקנו כאשר רצינו לנתק מגע מהקוסם. אז הערב תתקיים החתונה. אין לי חשק להיות נוכח אך אהובתי הסקסית מכריחה אותי,
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
11 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
11 באוג׳ 2013
החתונה התחילה. רעייתו החדשה של הזקן לא כל כך זקנה, בסך הכל בת 115 שנה. הוא בכה כמו ילד אבל אף אחד לא ריחם עליו. בסך הכל הוא הביא את זה על עצמו. אשתו החדשה התגלתה כבעלת תאבון עצום מאחר שגמרה לבדה את כל הכיבוד שהוכן לאורחים. ממילא לא הייתי נוגע בכל היצירות הקולניריות המסריחות שהקוסם הגדול הביא עימו. רסק צפעים ברוטב אשכי עכברושים מסופלסים היתה מנה אחת למשל. בסוף הטקס הודיע הקוסם הגדול לזקן שתמורת 100,000 דולר נוספים הוא מוכם לערוך על המקום טקס גירושין. אז אתם חושבים שהזקן לא שילם? הוא רץ לבנק, העיר בכוח את המנהל והוציא את הסכום הזה. הקוסם הגדול ניסה אחרי זה לסחוט גם אותי והודיע לי שעלי לשלם לו 100,000 דולר על ביטול החתונה שלי עם המטורפת. אז אם עוד לא שמתם לב, אני חצי משוגע, במיחוד בעיתות מצוקה. כי התחלתי לצרוח עליו ולאיים עליו שיסתלק מהר לפני שאני הופך אותו לעכבר. אז הוא צחק עלי והחליט להפוך אותי לעכבר, אבל לא יצא לו, כמו אצל הזקן כמו שספרתי לכם. הוא עצמו הפך לעכבר. כולם ברחו כי פחדו מניקמתו ברגע שהוא יחזור לצורתו האמיתית, אבל אני נטלתי אותו עימי והבאתי אותו כשי לרון חולדאי, חובב המכרסמים ששם אותו מיד בכלוב מהודר. המטורפת ואביה ברחו להם הכי רחוק שאפשר ממני כי הם בטוחים שהקוסם יקום רגע אחד ויחסל אותי ואת כל סובבי. אבל אמרתי לכם שאני קצת משוגע ולא פוחד מיצורים כאלה.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
11 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
11 באוג׳ 2013
הקוסם חזר לצורתו כשהוא לכוד בכלוב הקטן בביתו של חולדאי. הוא צרח כל כך עד שחולדאי נכנס ושיחרר אותו. אז הוא אמר לחולדאי שהוא יתן לו כל דבר שרק ירצה. אז חולדאי בקש זין גדול ועומד, ומיד צמח לו זין של חצי מטר. הי, זה יותר מדי, והוא גם לא צריך לעמוד כל הזמן, כך הראיס, אבל הכל היה לשווא כי הקוסם כבר הספיק להעלם. חולדאי תקוע עכישו בביתו מבלי יכולת לצאת בצורה כזאת.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
11 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
11 באוג׳ 2013
חולדאי התקשר לחצי עולם ואשתו וגם גרושתו, אבל אף אחד לא מצליח לפתור לו את הבעייה. בסוף מישהו הציע לו לקיים סיאנס עם נאצר, גמאל עבדול נאצר הזכור לטוב, שבטח ישמח לעזור לו. אז עכשיו מנסה חלודאי לארגן כמה ספירוטיאליסטים מומחים כדי לקיים סיאנס בזמן הקרוב.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
11 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
11 באוג׳ 2013
בגלל לחץ הבעייה אורגן סיאנס מהיר ביותר. איך אני יודע? כי גם אני הוזמנתי בהמלצת מפרד המחוז, שגם הוא הגיע. אלא מאי? לא רק שנאצר לא הופיע אלא דווקא סאדם חוסיין, שסרב לשתף פעולה בלי שאהובתו משכבר הימים, ליאורה הרכלנית לא מוזמנת
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
11 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
11 באוג׳ 2013
בלי שהיא מוזמנת
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
12 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
12 באוג׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 12 באוג׳ 2013
החיפושים אחר ליאורה המרכלת גילו שהיא בחופשה במקום סודי ולא ניתן להשיגה. אולם יועצי חולדאי אמרו לו שזה בזבוז זמן בגלל שסאדם חוסיין לא יודע איך פותרים את הבעייה. רק הקוסם מרומניה שקשה לתקשר עימו אבל חקירות גילו שלזקן אביה של המטורפת יש איזה קשר איתו. אז הזקן הוזמן לביתי של ראש העיר, שכאמור מתבייש לצאת מביתו, ובהבטחות של הנחה גדולה בארנונה פותה לפנות לקוסם הרומני כדי שיחזיר את כלי זינו של חולדאי למימדיו הרגילים. אז הזקן ניסה יצור קשר ולא הצליח. בשלב זה שקל ראש העיר להתאבד אבל בשיחה עם מפקד המחוז הציע הוא לו לדבר איתי. אז אני שוחחתי איתו טלפונית והצעתי לו כבדיחה להציע לחברות שמפיקות סרטי מין להשתתף ככוכב עולה. חולדאי כל כך נעלב מהעצה הזו עד שהחליט להיכנס למיטה ולא לצאת ממנה.
|
|