לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

ישיבה על הפנים והאבקות

שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 12 באוג׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 12 באוג׳ 2013
למרות מעטה הסודיות הסמיך, הסיפור על מה שקרה לראש העיר מתפרסם ברשת, ומזה כמה דקות מתדפקות עשרות נשים על דלתו בכל הגילאים כדי להרגיש את הזין הענקי. אשתו של חולדאי ניסתה למנוע את התופעה אך כל הנשים התגברו עליה וקשרו אותה בבוידעם. חולדאי מוקף ברגע זה בהמון נשים רעבתניות שמנסות ללקק ולנגוס בזין הפלאים הענקי.
שבי על פני​(אחר)
ראש העיר בדילמה. כל השוטרים שגייס להגן על מבושיו חטפו תלונות מהנשים הרעבתניות, ולפי החוק הם נעצרו. הפתרון היחיד היה להעסיק נשים בריוניות שיגנו עליו, וכאן שוב התערב מפקד המחוז והמליץ על המופרעת. אז היא באה ומיד זרקה החוצה בכוח את כל הנשים. אך מנגד, לא עמדה בפיתוי לאנוס את ראש העיר ברקטומו. הוא העדיף את זה על פני הסתערות מאות מטורפות עליו.
שבי על פני​(אחר)
חולדאי כבר נדפק זה כחצי שעה ורקטומו מתחיל לכאוב לו מאד. כל בקשותיו מהמוטורפת להאט את הקצב נענים באיום שהיא תעזוב אותו לגדודי המעריצות. ראש העיר הקשוח שלנו התחיל להזיל דמעות. כיצד הגעתי למצב הזה, שאל את עצמו? אם הזין שלי יחזור לגודלו הטיבעיי, הוא נדר בנפשו, אני אקרא לכיכר המדינה המתחדש על שם הקוסם הרומני. ותוך שנייה, זה מה שקרה. הזין חזר לגודלו אבל המטורפת עדיין נעצה אותו. יללתיו נשמעו בכל הבית אבל אף אחד לא בא לעזור לו. בסוף פרצו פנימה כמה מאבטחים וניסו להזיז את המטורפת. כולם הגיעו כמובן לחדר מיון אבל בינתיים הצליח חולדאי להימלט. מול כל גדודי הנשים שחיכו לו בחוץ הוא שלף את הזין המצומק שלו והן כולן נמלטו.
שבי על פני​(אחר)
אומנם הזין של חולדאי חזר למימדיו המצומקים הרגילים, אבל הוא קיים בכל זאת סיאנס. הוא הזמין את ליאורה הרכילאית בשביל סאדם חוסיין ולא תאר לעצמו מה יקרה. סאדם הגיע והחל בשירי אהבה עיראקיים מקוריים לאהובתו ולא הפסיק. אי אפשר היה לשאול אותו אף שאלה והוא גם לא הסכים ללכת ולפנות מקום למישהו אחר. בסוף נמאס לכולם וסגרו את העסק. מחר ינסו שוב אבל בלי ליאורה. נראה את מי יצליחו להעלות.
שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 13 באוג׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 13 באוג׳ 2013
הערב, כפי שכבר הודעתי אתמול לכם, התקיים סיאנס חדש, אליו הוזמנו משתתפים רבים. ברם, הוא כמעט התפוצץ כתוצאה מריב רציני שפרץ בין משתתפיו בשאלה, את מי להזמין. מצדדי נאצר היו הרוב, אבל גם לשיך יאסין היו תומכים רבים. בסוף הושגה פשרה שיש להזמין את שניהםו, והנה, למרבה הפלא, שניהם גם הגיעו, ברם, על המקום וחטפו עצבים לא נורמליים מאחר שהתברר שאיש ממשתתפי הסיאנס לא דובר ערבית. חולדאי ניסה לדבר איתם ביידיש, אבל הם לא הבינו מלה ממה שאמר. מהר מאד הביאו את מפקד המחוז הדובר ערבית רהוטה, אבל אחרי שהוא הגיע ושחח עם השניים הוא קבע שמדובר במתחזים עלובים בלבד. אז לפתע הופיע בפני כולם הקוסם הגדול מרומניה ושאל מיהבעליב את שני חבריו, וכאשר מפקד המחוז טען שגם הקוסם אינו אלא מתחזה מיד ידעתי מה יקרה וברחתי כל עוד נפשי בי מביתו של חולדאי. הספקתי לצאת שנייה לפני שכולם שם הפכו לפרעושים.
שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 14 באוג׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 14 באוג׳ 2013
תעלומת העלמם של אנשים רבים וחשובים ובראשם ראש העיר ומפקד המחוז משגעת את המשטרה וגופי הבטחון השונים, שדאגו להוציא צו איסור פירסום גורף בבית המשפט. אבל לכולם ברור שתוך כמה ימים אם הם לא יימצאו המידע ידלוף. היחיד שיודע היכן הם זה אני. אבל אם אספר למשטרה יאשפזו אותי בבית משוגעים. המטורפת הציעה לארח קהל שישלם לנו עבור צפייה בקרבות האבקות שלנו שבהן היא מכניעה אותי ואחרי זה מתעללת בי מינית. דחיתי את הצעתה אבל הסכמתי שתזמין חברים או חברות שלה לאחר הפצרות רבות. לא נעים שהיא יושבת עלי או אונסת אותי לפני קהל, אבל אם מדובר בחברים וחברות שלה אני מוכן להתפשר.
שבי על פני​(אחר)
ישיבת ממשלה שלא מן המנין כונסה בביתו של ראש הממשלה. כל השרים נדרשו להסיר את נעליהם לפי הוראת המלכה שרה. בישיבה דווח על ההעלמות המסתורית אך בשלב זה התערבה המלכה וטענה שרק אדם אחד יכול היה לגרום לכך והוא חברה בנפש הקוסם הרומני. אז היא הבטיחה להתקשר אליו מיד, כל חברי הממשלה היו בטוחים שהמלכה משוגעת ומדברת שטויות אבל אז נזכר השר לבטחון הפנים בפרשיות הקודמות והציע לתת לה לנסות. ואכן, שרה פנתה לקוסם הרומני לפני כולם כשהיא נושאת קולה לעבר הקיר. אחרי חמש דקות היא קבלה תשובה שמשום מה רק היא שמעה . הוא אמר שתפנו לקוסם הישראלי שרק בכוחו להתיר קסמים . ומיהו נשאלה? את זה הוא לא אמר לי. אני יודע הכריז השר, אני כבר דואג שיתקשרו אליו. וכך, כאמור, קבלתי שיחה מבית ראש הממשלה. הם הפכו לפרעושים בישרתי לביבי. אבל אין לי מושג איך לעזור להם. גם שפיכת דליי מים לא תעזור כי הם התפזרו כבר בבית ובכל הסביבה. הייאוש הכה בכולם. מה עושים? נצטרך לחשוב. למישהו מבין הקוראים יש רעיון?
שבי על פני​(אחר)
במוחו של השר אהרונוביץ צץ רעיון כביר. אנחנו יודעים שהשיטה של הקוסם השיראלי היא שפיכת דליי מים, אז בואו נשפוך מים בביתו של חולדאי. ואם הפרעושים יצאו החוצה תמהו שרים אחרים, אז מה תעשה. רבותי, היסתה את כולם השרה ציפי לבני, פרעושים עטים על בעלי חיים. אז אם נכניס כלב לבית ונחכה חצי שעה, כל הפרעושים יעלו עליו, ואז נשפיך עליהם מלא מים. כל השרים מחאו כפיים ומזכיר הממשלה התקשר מיד לאנשי עיריית תל אביבי שידאגו שהווטירינר העירוני יכניס מה שיותר מהר כלב הביתה.
גולוסקלפרה​(נשלט)
גולוסקלפרה​(נשלט) • 14 באוג׳ 2013
מי היה מאמין. והכל התחיל מבילוי פשוט ורגיל עם טראנסית, שישבה חצי לילה על פרצופך ואח"כ דחפה זין ענק לתוך הפה שלך.
כל כך בלתי צפוי ועם זאת הגענו כבר לעמ' היובל בעלילה.

זו דבקות במשימה!
המשך לעדכן, רות עבור.