סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מאיימים על אינפי!!

כלובי
לפני 21 שנים • 18 ביולי 2003
כלובי • 18 ביולי 2003
בעניין הפרופיל של אופיליה: נכון, הגעתי למסקנה שהכי נכון זה לא להשאיר סימן וגם לא לתת שום ביטוי לאף קטין בכלוב, לכן גם הפרסום שלה הוסר לבסוף מהשרשור הזה.
כלובי
כלובי • 18 ביולי 2003
ועוד תוספת..

לפוחדת: ההחלטה להוציא את זה החוצה התקבלה דוקא מן הטעם של הרצון לבנות פה קהילה טובה ובריאה

וקהילה ששומרת סוד כל כך נורא היא קהילה חולה. זה תהליך ההבראה שלה והוא קצת כואב וקצת מסריח, אבל אחריו נחזור להיות מקום שטוב להיות בו. בית חם ואוהב לכל מי שמגלה שהמיניות שלו היא אחרת. בית בריא, קהילה שאפשר להתגאות בה בלי למצמץ.

הפרשה הזאת היא כתם נורא, אני פעלתי בנושא והרחקתי את אדון האור מכאן באותו רגע שנודע לי עליו. קיוותי שההרחקה הזאת תעזור בפתירת הבעיה.

לאחרונה, בעקבות מסכת האיומים על אינפי שנראית קשורה במישרין או בעקיפין לנושא נגמרה לי הסבלנות. הנושא התעורר גם בעל אדונים ומשרתים ושם נחסם מסיבה לא ברורה.

זהו כתם נורא, והקהילה אולי תגלה שחשבון הנפש יהיה כואב. אבל אם תעשה הקהילה את חשבון הנפש הזה, נוכל שוב להרגיש טוב בתוכה, ולזה אני חושב כולם מיחלים.

ובעניין הפניה למשטרה, כיוון שלא נעשתה פניה למשטרה על ידי אף אחד מהנוגעים הישרים בפרשה, כל מה שנותר לנו לעשות הוא לברר את האמת ביננו ולראות איפה עוברים בדיוק גבולות המוסר שאנחנו מציבים לפעילותנו כקהילה שמעבר להתגבשותה מחפשת למצוא לעצמה גם לגיטימציה.
השולט אור​(שולט)
השולט אור​(שולט) • 18 ביולי 2003
הקורבן הבא

תודה על מה שכתבת, הרשי לי רק לתקן שני תיקונים.

1. באירוע הקילור המדובר שאלתי אישית בת כמה היא, ולא רק אני. קמי ווהנערה טענו שניהם שהיא בת 19. אילו היה ספק קל שבקלים באותו הרגע שהם משקרים, הטקס לא היה נערך.

2. קמי התנסה בתקופה המדוברת בחוויות כסאב, אולם יש מאחוריו מספר שנים כ"מאסטר" - טוב אפשר להתווכח על ההגדרה הזו כשמדובר בו.

3. לגבי פדופיליות - על פי הידיעות שנאספו עד כה, יש חשד שהוא הרבה יותר מסביר, שהאיש יצר קשר עם ילדה בת 12. הוא חיכה 3 שנים עד שהתחיל איתה ביחסים מיניים והקדיש את הזמן לאילופה. זה עונה להגדרה של פדופיל שהורס חיים של ילדות? לדעתי כן (וזה בלי לבדוק אם גופה היה מפותח או לא, אני חושבת שנשמתה לא הייתה מוכנה לפעילותו של האיש הזה).

4. קמי טוען שלא קיים יחסים עם הנערה בת ה 15.5, אולם מעדויות שנאספו ממספר חברים בקהילה, היא פנתה לשפחות ובקשה מהן טיפים על עינוגו של הדום שלה, מאחר והוא דרש ממנה להיות מקורית ויוזמת בעינוגו. ומדובר בעונג מיני.

אני חושבת שמספיק נאמר ונכתב כדי שהשקרים שניסו לעטוף בהם את הקשר הזה בן הגבר בן ה 43 לבין הילדה בת ה 15.5, יתפוגגו כולם.

5. הסיבה היחידה שתלונה לא מוגשת במקרה הזה היא, שלפני הגשת תלונה צריך שיתוף פעולה של הקורבן. לצערי הקורבן במקרה הזה שטופת מוח לחלוטין, ואולי תתחיל להבין את הנזק שנגרם לה בעוד מספר שנים.
רויטל
רויטל • 18 ביולי 2003
עם כל הכבוד לך השליטה !!

מצטטת "
הסיבה היחידה שתלונה לא מוגשת במקרה הזה היא, שלפני הגשת תלונה צריך שיתוף פעולה של הקורבן. לצערי הקורבן במקרה הזה שטופת מוח לחלוטין, ואולי תתחיל להבין את הנזק שנגרם לה בעוד מספר שנים."

את יודעת מה זה בולשייט?? אז הנה זה בולשייט.. מי בכלל שואל את רשותה? הלא היא קטינה לא?!!
אם את חושבת שאת בוגרת מספיק, ומגוננת מספיק עליה, וחושבת שנגרם לה עוול, עליך כאדם אנושי לפנות למשטרה מבלי בכלל לשאול את הנערה על כך.. היא קטינה לכן אין לה זכות בעניין הזה!!

מצוטטת "באירוע הקילור המדובר שאלתי אישית בת כמה היא, ולא רק אני. קמי ווהנערה טענו שניהם שהיא בת 19. אילו היה ספק קל שבקלים באותו הרגע שהם משקרים, הטקס לא היה נערך."

סליחה על הבורות שלי הא.. אבל אפשר לראות ישר אם הנערה היא בת 19 או לא ?? ואם קימי והנערה אמרו שהיא בת 19 חשבת על כך שהיא אמרה גם לקימי שהיא בת 19 והוא " כי היא נראת בוגרת לגילה כפי שגם אתם ראיתם" חשב שיש אמת בפניה??

ועכשיו בשביל השקט הנפשי שלי.. כי כבר קראתי את כל הפורומים שעונים לשם או לכבה על הנאמר
פונה אישית למשטרה אחרי שיש לי את כל הפרטיים של אותו "גבר ונערה" ונראה מה יוחלט

שבת שלום לכולם

נ.ב

ציפור קטנה לחשה לי שאחותה של הנערה היתה בעצה בטקס הנ"ל המדובר כביכול
טוב נו.. זאת רק שמועה נכון?? icon_smile.gif)
תאיר​(נשלטת)
לפני 21 שנים • 19 ביולי 2003
תאיר​(נשלטת) • 19 ביולי 2003
פוחדת, למה את לא פונה למשטרה?
את יודעת שהיתה פה עבירה, את יודעת מה המספר של המשטרה, למה את לא פונה?

אולי בגלל שאין לך ממש הוכחות?
אולי בגלל שאת חוששת שאם תלכי למשטרה תצטרכי להסביר מאיפה יש לך את המידע הזה?
אולי בגלל שאין לך בכלל מושג מה השם של הנערה ואיפה היא גרה?

אבל הסיבות האלה תקפות לרובנו.
Demi

משטרה

Demi • 19 ביולי 2003
לשמחתי הרבה אני לא מעורב ולכן לא אני הוא זה שצריך לפנות לראשויות.
אבל מי שמעורב יכול לגשת לאתר:
http://www.police.gov.il/
ולהודיע בצורה אנונימית , נראה לי שלינק לשירשור הזה יספיק.
או לחליפין מכל טלפון ציבורי/אינטרנט קפה, לא יודע איך מגיבים שם לפניה אנונימית אבל אחרי קריאת השירשור הזה אני מניח שמישהו שם למעלה יתחיל לברר.
רויטל
רויטל • 19 ביולי 2003
נתחיל ככה חלק חלק .. אולי תבין יותר טוב תאיר
אתה יודע מה השעה?? תסתכל תראה אני לא אגש למשטרה עכשיו.. ואם קראת מה שכתבתי אז יום ראשון אני בכלל בתחנה אז כן.. אני אפנה את העניין לגורמים מוסמכים, אני לא אשב בשקט בזמן שיפי נפש רק מנסים ליפות את עצמכם

ועכשיו לעניין "את יודעת שהיתה פה עבירה, את יודעת מה המספר של המשטרה, למה את לא פונה? "
אז כתבתי שאני אפנה למשטרה אבל דבר אחד .... יש פה עבירה?? או יש פה שמועה?? לא כל כך הבנתי מה יש פה.. התסביר לי איש יקר? אז בוא אני אסביר לך עבירה זה כאשר עוברים על החוק ויש לך ביד הוכחות ולא שמועות סרק .. סורי אני לא ניזונה מריכולים
דבר שני, כל אדם גם אם הוא אשם או חף מפשע יש לו זכות להגן על עצמו.. על כך שרורה הדמוקרטיה ומדינה סוציאלית!

"אולי בגלל שאין לך ממש הוכחות?" לך יש הוכחות?? שוב אנחנו חוזרים על כך שזאת שמועה

"אולי בגלל שאת חוששת שאם תלכי למשטרה תצטרכי להסביר מאיפה יש לך את המידע הזה? "
הצחקת אותי כהוגן....אני חוששת?? לא חוששת מאלוהים.. וכן המידע הזה נמצא אצלי ב word מעותק ..מכל הפורומים..אתה חושב שאני מתביישת שאני כותבת בפורום של הכלוב או כל פורום אחר?? להפך .. הייתי גאה לכתוב כאן!! ויש לי הוכחות שאני קוראת להם "שמועה" אבל מה זה חשוב לא? שמעת שהשכן שלך הולך לרצוח את פקיד הבנק לא תתלונן?? או ששמעת שהשכן שלך גנב את האופניים של הילד לא תתלונן?? שמעתי שמועה ועך כך אני מתכוונת לספר.. על שמועה ולא על הוכחות.. כי ההוכחות שיש לי הם דווקא בצד השני של המטבע, הצד שאתם לא כל כך אוהבים..

"אולי בגלל שאין לך בכלל מושג מה השם של הנערה ואיפה היא גרה?"

אז זהו פה הטעות שלך... אני יודעת מי הנערה, אני יודעת מי האדון, אני יודעת מהי אחותה של הנערה ... אני צופה אבל אני יודעת לצפות!!!!

לסיום יקירי תאיר

כאשר התלונה תגיע לידי המשטרה , זה יהיה ככה ..
אם הוא אשם, ויש בסיס להעמיד אותו לדין, כל המעורבים בפרשה זאת..בכל הפורומים יעומדו אף הם לדין, על עידוד או על צפיה או על שתיקה או על אלף ואחד דברים.. מאז רצח רבין יש תקדים של בית המשפט העליון.. אם ידעת ושתקת.. שילמת גם!!!
במקרה והוא לא יצא אשם יש פה בסיס לתביעה הוצאת דיבה ועל כך יצאו מפה הרבה עם זנב בין הרגלים ואני אומרת את זה בצער רב ..

( במקום לישון אני מתעסקת בריכולים )

לילה טוב לכולם
השולט אור​(שולט)
השולט אור​(שולט) • 19 ביולי 2003
פוחדת יקרה,

אענה לך בקצרה וממש בלי בולשיט,

1. כמי שהתנדבה בעבר במכרז הסיוע לנפגעות תקיפה מינית, אני יכולה להגיד לך שלעולם לא מגישות תלונה למשטרה אלא אם כן הדבר נעשה ביוזמת הקורבן. להכריח קורבן תקיפה מינית להגיש תלונה זה לתקוף אותה שוב.
מה שכן עושות שם קודם כל זה לדאוג שהקורבן אינה נמצאת במצב של סכנה נמשכת מול הפוגע, ודואגות להעניק לה כל סיוע נפשי לו היא זקוקה.

שני הדברים הללו נעשו במקרה זה.

2. לא, אין לי את שמה האמיתי של הנערה, את כתובתה או מספר הטלפון שלה. כן, יש דרכים להשיג אותם, אבל שוב, לא אעשה שום דבר בניגוד לרצונה, אני לא כופה או עזרתי על אף אחת. אני יכולה לכפות את הגנתי במקרה בו מישהי נמצאת בסכנה ברורה, אבל כרגע, הנערה לא בשום סכנה מיידית.

3. במצב שכזה עם כל הזעם, חייבים לשאול קודם כל מהי טובת הנערה ולא לאן אנחנו מתעלים את הזעם שלנו בצורה הטובה ביותר. מאחר וקורבנותיו של קמי מסרבות לשתף פעולה בחשיפתו, ומאחר ובסופו של דבר ללא עדותן כל תלונה תהיה חסרת ערך ומבוססת על שמועות בלבד, פשוט אין מה לעשות כרגע מעבר להעלאת מודעותה של הקהילה למעשה ולקמי שעשה את המעשים.

הקהילה הגיבה בשאט נפש כלפי מעשיו, ובוודאי לא העניקה לו לגיטימציה להמשיך בהם.

מעבר לקהילה, נפעל כדי להזהיר נערות בצ'אטים ובפורומים מפניו של מי שמתחזה לאדון, ועוד אדון האור.

אני מקווה שעניתי לך על כל שאלותייך.
נוריתE

רק שתדעו לכם

נוריתE • 19 ביולי 2003
ואני יודעת שאני מסתכנת פה בביקורת מאוד קשה
אבל אני רותחת
אני לא נכנסת בכלל לסיפור "הדום והקטינה" נכון לא נכון מה שלא יהיה זה עיניין לרשויות
ותו לא
אתם תמשיכו לדון בנושא המוסר החוקיות הכל צודק אבך תסלחו לי אני שומעת לחישות בנושא מזה זמן כולם ידעו כולם שתקו אבל עכשיו כש אינפי מואשמת "בסיוע" יצא כל הסיפור החוצה, יפה מאוד אם חשדתם למה לא פעלתם קודם בנדון והנחתם לזה להגרר למילחמת דמים כזו על גבן של אינפי ושל השפחות של אותו אדם???????????????????????????
אבל מה שעשו פה ובהברוטיק יותר גרוע אנפי קיבלה איומים על חייה והאשמות מפה ועד להודעה חדשה היא בקשה עזרה כניראה מידידים ואותם ידידים הוציאו את הסיפור החוצה
במסווה של דאגה או בתמימות או בטיפשות פושעת
עצם זה שהוציאו אותה החוצה לא עשה לה שום שרות טוב בשום אופן , זה כתם שלא ימחק ההאשמה הזו למרות שכולכם אומרים שזה שקר ושוב אני לא יודעת את כל הסיפור פרט לשירשורים שקראתי כמו רובכם ואני מאמינה שזה לא נכון והיא לא עשתה את זה אתם צריכים לדון את המאיימים לחשוף אותם !!!כי הם הנבלות הראשיים בסיפור כרגע.
זה לא דבר שצריך להיות נדון ולהישפט בפומבי,לא היא ולא השמועה על אותו דום
ויג'ילנטים מכל סוג אף פעם לא הועילו ואף פעם לא יועילו
לא המאיימים לא "החושפים" ולא אלו שרצים לנהל מלחמות על גב אנשים שנפגעו

בואו אני אספר לכם משהו, אדוני המת בזמנו קיבל מכתבי איום על חייו באותה "קהילה נאורה" שחשפה את מצוקתה של אינפי, שחטו אותו שם שחטו אותי בגללו גם שכביכול אני היתי ה"קורבן" אני קיבלתי אי מיילים "מעודדים"לגשת למשטרה,אי מיילים מאיימים ללכת למשטרה או ש...
יש לכם מושג בכלל שעזרת דוב כזו יכולה להרוס בן אדם?????????????????
master281
לפני 17 שנים • 16 באפר׳ 2007

לטיפולך כלובי

master281 • 16 באפר׳ 2007
כלובי כתב/ה:

כל מי שנמצא איתו בקשר מוזהר כאן - האיש מסוכן.

כל מי שהשם "אדון האור" מופיע בחתימה שלו מתבקש להסיר את השם הזה מיד כנ"ל לגבי הפרופילים האישיים.

מה היא שונה מאחרים ?

http://www.thecage.co.il/profile,8271.html