נסיכת החלומות |
לפני 18 שנים •
2 בספט׳ 2006
שלגייה ...
לפני 18 שנים •
2 בספט׳ 2006
נסיכת החלומות • 2 בספט׳ 2006
מישהי הפנתה אותי לפוסט הזה ,
אמרה שנאמר עליי משהו , הגעתי , קראתי , עקבתי ובחרתי להגיב לך . שלגייה ... קראתי אותך , המון אכזבה מלווה אותך כעת , אפשר להגיד שגם המון כעס . עולם הבדסמ אינו זוהר , המון אנשים מגיעים אליו וחלקם מגיעים מהסיבות הלא נכונות . את כשלעצמך , הגעת הנה , כדי להגשים משהו בך , כדי להנות , להיות עטופה , לסמוך , לבטוח , להאמין , להתמסר ולתת . לא להיפגע . לא להיות מנוצלת , ובטח שלא להרגיש את מה שאת חשה כעת . אני מאוד מבינה לליבך , ומציעה לך כמו רבים אחרים , לקחת הפסקונת כדי להירגע , כדי להחליט מחדש מה טוב עבורך , לא להתפשר , לקחת רק שולט שיהיה מתאים לצרכייך , שימלא אותך באושר שלווה והגשמה . שיעריך ויכבד ולא ינצל ויפגע . לדעתי , אל תוותרי!! הגעת הנה , עברת דרך ארוכה ( שנתיים לערך ) , תני לעצמך להגשים , תני לעצמך להגיע למקום שביקשת לעצמך , לפנטזיה הקסומה הזו. אל תוותרי על זה בגלל האנשים הנמצאים פה , תמצאי לך את האחד הנכון לך . ואני יודעת שזה לא פשוט . אבל זה אפשרי , לאט ובזהירות ... את תגיעי . ובקשר אליי ולשולט שלי , כתבת שצר לך עליי . יקרה שלי , אני בחרתי עם מי להיות , למי לתת ולהעניק . ואת מי לעשות מאושר . אני אישית , מאוד אוהבת את האיש הזה , יודעת שהוא מעריך , אוהב , דואג ומכיל אותי . הדרך מעולם לא היתה קלה , אבל בזכות האהבה והרצון העז - הגענו למקומנו - ביחד . תסמכי עליי , שבחרתי את מי שנכון לי בדייקנות , בבררנות , והוא היה מדהים בדרכו איתי . אחרת לא היינו יחד . בלי רגש ואהבה , בלי בטחון ושלמות - לא יהיה שם כלום . אני לא איהיה . ולא הוא . מכלול של ניצוצות - אחרת זה לא שווה . להיות נשלטת , זה מתוך כוח , לא חולשה . ואנחנו בוחרות מי יעמוד מולנו . כל אחת והאיש שלה . בהצלחה ... ואל תלכי , בשבילך . לא בשביל אף אחד אחר , ממני , לולי . |
|
Agni(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
2 בספט׳ 2006
לשילגיה
לפני 18 שנים •
2 בספט׳ 2006
Agni(מתחלף) • 2 בספט׳ 2006
עשי טובה,
קחי איתך 7 גמ(דו)דים. Hasta VItoria Secret. |
|
בת קפולט |
לפני 18 שנים •
5 בספט׳ 2006
Re: נפרדת מהעולם הבדמי
לפני 18 שנים •
5 בספט׳ 2006
בת קפולט • 5 בספט׳ 2006
העולם שלך
האמת שלך הדרך שלך היא הכי אמיתית לך לא להקשיב לאף אחד חוץ ממה שאומר לך הלב שלך את מדהימה לי בכל פעם מחדש כל כך צודקת }{ לפעמים הדברים הכי קסומים נמצאים במקומות הכי לא צפויים |
|