AIR(נשלט) |
לפני 17 שנים •
27 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
27 בינו׳ 2007
AIR(נשלט) • 27 בינו׳ 2007
ני בא
|
|
jem's |
לפני 17 שנים •
27 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
27 בינו׳ 2007
jem's • 27 בינו׳ 2007
Tish Adams כתב/ה: זהו עומריקו, שבמקרה שלך, זה לא!!!
הפליייייייה |
|
Tish Adams |
לפני 17 שנים •
27 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
27 בינו׳ 2007
Tish Adams • 27 בינו׳ 2007
מסתבר שהיתה לנו בעיה עם המייל.
מי ששלח הודעה מתבקש לשלוח שוב ולמי שעדין לא נרשם, המייל המעודכן הוא: TheFemdom@gmail.com |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
27 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
27 בינו׳ 2007
infinite(נשלטת) • 27 בינו׳ 2007
air כתב/ה: ני בא
ואני יודעת שנשאר לך מלא שוקולד מהמסיבה מאתמול אז תביא את הכל לשם |
|
Alexey90210(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
28 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
28 בינו׳ 2007
Alexey90210(מתחלף) • 28 בינו׳ 2007
infinite כתב/ה: air כתב/ה: ני בא
ואני יודעת שנשאר לך מלא שוקולד מהמסיבה מאתמול אז תביא את הכל לשם כן כן.. היתה מסיבה חזקה.. בלי הרבה שוקולד אבל עם הרבה הרבה קצפת.. והדובדבן שבא היה סשן, (או אפילו קצת הרבה יותר מזה) שבסופו נהיתי רכוש של המלכה יסמין - האחת והיחידה.. מי שהיה למלה(בקומה שניה) יודאע על מה אני מדבר.. ועגב אינפיטי, את עוד לא יודעת, אבל הקצת שוקולד שהיה על איר נפל והיתרסק ב רכב13 היתה שם מסיבה סוף סוף סוף סוף הדרך של "אינפיוז" בסגנון "דרם אנד בייס אנד ריגי ג'נגל".. בשבט ב 10 בבוקר אייר היה נקיא : -) גם מהשוקולד וגם מהקצפת.. |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
28 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
28 בינו׳ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 28 בינו׳ 2007
יבוטל הגינס- ימחק לדראון עולם מערב זה
יחי הדרס קוד שחור- אדום כחול עור ויניל [color=blue]כחול צהוב- [color=yellow]זה הפטיש האמיתי[/color][/color] |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
28 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
28 בינו׳ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 28 בינו׳ 2007
יבוטל הגינס- ימחק לדראון עולם מערב זה
יחי הדרס קוד שחור- אדום כחול עור ויניל [color=blue]כחול צהוב- [color=yellow]זה הפטיש האמיתי[/color][/color] |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 17 שנים •
29 בינו׳ 2007
Re: שאלה קטנה
לפני 17 שנים •
29 בינו׳ 2007
אורלי(שולטת) • 29 בינו׳ 2007
עומריקו כתב/ה: אורלי כתב/ה: Anakin כתב/ה: אמממ
אפשר לקבל קצת הסבר על עניין המכירה ? כללי המכירה הפומבית בדיוק כמו במסיבה הקודמת: מכירת עבדים פומבית • במכירה יוכלו להשתתף גם עבדים שלא נרשמו מראש ויחליטו על כך בערב המדובר. • על כל העבדים במכירה להיות עם חלק גוף עליון חשוף (חזה) לגבי מי שירצה להסיר את שאר פריטי הלבוש – לשיקולו האישי. • אנו ממליצות בחום לכל אחד מהנמכרים להכין קטע מראש, שירה או ריקוד או כמה מילים שיציגו עצמו וישבו את לב הקונות וכו' (המלצה בלבד) • רכישת העבד היא לשעה אחת לידי הדומית שקנתה, אם תחליטו להמשיך, Up 2 You • על כל דומית לכבד את גבולות העבד!! • חלה חובה על הסכמת מילת בטחון אשר תבטל כל פעולה שחרגה מגבולותיו. • דומית אחת תוכל לקנות יותר מאשר עבד אחד. הערה: אומנם נכתב בלשון זכר, אך מתייחס גם לנשים (נשלטות) שיהיה בהצלחה לכולם, תהיות, הערות ושאלות נוספות אנחנו כאן. *הערה נוספת - כל העבדים שמעוניינים להמכר מתבקשים להגיע עד השעה 24:00 רגע לי אחרנו לבוא בחוטיני לא ידעתי שזה נתון להחלטתי הלו לא יפה ...... עומריקו, בשבילך ניסחנו כללים נפרדים |
|
Tish Adams |
לפני 17 שנים •
29 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
29 בינו׳ 2007
Tish Adams • 29 בינו׳ 2007
על הפסקול המוסיקלי תהיה אחראית:
די.ג'יי לימור דהאן!!!! |
|
jem's |
לפני 17 שנים •
29 בינו׳ 2007
Re: שאלה קטנה
לפני 17 שנים •
29 בינו׳ 2007
jem's • 29 בינו׳ 2007
אורלי כתב/ה: עומריקו כתב/ה: אורלי כתב/ה: Anakin כתב/ה: אמממ
אפשר לקבל קצת הסבר על עניין המכירה ? כללי המכירה הפומבית בדיוק כמו במסיבה הקודמת: מכירת עבדים פומבית • במכירה יוכלו להשתתף גם עבדים שלא נרשמו מראש ויחליטו על כך בערב המדובר. • על כל העבדים במכירה להיות עם חלק גוף עליון חשוף (חזה) לגבי מי שירצה להסיר את שאר פריטי הלבוש – לשיקולו האישי. • אנו ממליצות בחום לכל אחד מהנמכרים להכין קטע מראש, שירה או ריקוד או כמה מילים שיציגו עצמו וישבו את לב הקונות וכו' (המלצה בלבד) • רכישת העבד היא לשעה אחת לידי הדומית שקנתה, אם תחליטו להמשיך, Up 2 You • על כל דומית לכבד את גבולות העבד!! • חלה חובה על הסכמת מילת בטחון אשר תבטל כל פעולה שחרגה מגבולותיו. • דומית אחת תוכל לקנות יותר מאשר עבד אחד. הערה: אומנם נכתב בלשון זכר, אך מתייחס גם לנשים (נשלטות) שיהיה בהצלחה לכולם, תהיות, הערות ושאלות נוספות אנחנו כאן. *הערה נוספת - כל העבדים שמעוניינים להמכר מתבקשים להגיע עד השעה 24:00 רגע לי אחרנו לבוא בחוטיני לא ידעתי שזה נתון להחלטתי הלו לא יפה ...... עומריקו, בשבילך ניסחנו כללים נפרדים בדיוק הודיעו לי שאני צריך להיות באיזה מקום בשישי בערב....... |
|