ניקי666 niki |
לפני 17 שנים •
31 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
31 בינו׳ 2007
ניקי666 niki • 31 בינו׳ 2007
פתגם ישן אומר :"לא שוחטים פרה שנותנת חלב " והנו לימיט היא פרה שנתנה שמפנייה ...
בכל מקרה זה הזמן להודות לעמוס על שהגה בכלל רעיון של בית לקהילה ולאחל בהצלחה לאנשים החדשים . |
|
ניקי666 niki |
לפני 17 שנים •
31 בינו׳ 2007
Re: על מה הוא מקשקש?
לפני 17 שנים •
31 בינו׳ 2007
ניקי666 niki • 31 בינו׳ 2007
קטסטרופה כתב/ה: הספינה עוד לא התחילה לשוט וכבר יצצים להם העכברים.
זה מוזר, הם צצים רק בסערות. מי אתה בכלל מר וויזארד? מה תרמת/תורם/תתרום למען הקהילה הזו? ברור הרי להנהלה החדשה שאם לא תשמור על צביון הבית וברור שאם יתחילו לשמוע לכל בכיין שדורש דבר כזה או אחר, ברור שבסוף הם יישארו רק עם הבכיינים. עם בכיינים כאלה לא מרימים עסק, זה כל אדיוט יודע. עסק מרימים רק עם יצירת/שמירת גרעין אכותי ונאמן ולדנג'ן יש קהל קבוע, אכותי ונאמן. הם קיבלו אותו על מגש של כסף. אני מאחל בהצלחה לאלה שלקחו את המקום ואני בטוח שהם מודעים לחרדות מסויימות של קהל קבוע ונאמן שלא מזגזג ממקום למקום רק כי שונים ממנו נמצאים לידו, קהל שמשתתף בארועים, קהל שבא גם כשזה לא IN יותר, קהל שלא מתלונן על כל דבר, קהל לא אלים ולא מאיים. קהל שמרגיש כמו בבית. מר וויזארד היקר, לו אני הייתי פותח מקום, איזה מקום שהייתי צריך להתבסס עליך ועל שכמותך? לא הייתי פותח אפילו מתקן לרחיצת מכוניות. סביר שהיית מתלונן גם על המים. בקיצור, הצלחה נמדדת על פי מעשים ולא על פי דיבורים. העתיד יוכיח אם הדנג'ן יהיה בית או שיהיה מקום אופנתי לחודשיים שלושה. בהצלחה. פתחתי תגובה נוספת מכיוון שלא רציתי לערבב בין ברכות לבין מה שאני עומד לומר כאן , קטסטרופה ,הגזמת ובגדול ,האיש שאל מה יהיה על כרטיס חבר המועדון הישן ואתה מעליב בצורה משוללת רסן ... הוויז למרות שהוא לפעמים דמות מעוררת מחלוקת הוא מוותיקי הקהילה ,האיש נתן את גופו בהופעות הראשונות במועדון הדנגן . לא יודע ידידי מה אתה תרמת לקהילה או מה תתרום אבל תגובה זאת בוודאות לא תורמת דבר מלבד נסיון למריבה ,נסיון למריבה של גיבור מקלדת או של בריון רחוב שניהם לטעמי לא מחמיאים . |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 17 שנים •
31 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
31 בינו׳ 2007
אמילי קייג'(אחרת) • 31 בינו׳ 2007
WIZARD כתב/ה: אני נכנס כאן קצת לעומק הקורה
במידה וה..... יהפוך לבית של ליין הפמיליה יש לעקור מספר עיוותים מהשורש בין אם זה הכניסה חינם של ..... או התופעה בככלה של המושג ------------ עבד הבית סינון קפדני של וניליאדה הקפדה על חוקי המועדון+ דרס קוד ובנוסף- האים מנוי הזהב של ה... עדיין ת בתוקף היי ויזארד, אנחנו נטפל בכל העניינים, מבטיחים! נשמח לענות על כל שאלה ושאלה, ואתה יותר ממוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית ולקבל תשובות תודה לכל המברכים, המון עור ואהבה! }{ |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 17 שנים •
31 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
31 בינו׳ 2007
אמילי קייג'(אחרת) • 31 בינו׳ 2007
ועוד משהו, בקרוב נפרסם לוח אירועים, דברים עומדים להשתנות, ודברים טובים יישארו.
טוב לחזור הביתה! אוזנינו פתוחות לכל מה שיש לכם להגיד, כל בקשה, כל דבר שהוא. אתם מוזמנים לפנות אליי בהודעה פרטית, ואני אשמח לענות. אז שוב, המון תודה מכולנו! ניפגש במועדון! |
|
Ladytron |
לפני 17 שנים •
31 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
31 בינו׳ 2007
Ladytron • 31 בינו׳ 2007
רק בקשה אחת בבקשה בבקשה תשאירו את המוזיקה האפלה של הדנג'ן
לא עוד להיטי פופ מטופשים בבקשה, קאופמן יכול להיות כל כך טוב במה שהוא עושה תנו לתקלט כפי שהוא יודע. |
|
juliette(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
1 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בפבר׳ 2007
juliette(נשלטת) • 1 בפבר׳ 2007
שיהיה המון המון הצלחה
|
|
AIR(נשלט) |
לפני 17 שנים •
1 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בפבר׳ 2007
AIR(נשלט) • 1 בפבר׳ 2007
מאחל המון בהצלחה להנהלה החדשה שיהיה לכולם המון כייף וגם אהבה
|
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
1 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בפבר׳ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 1 בפבר׳ 2007
אמילי כתב/ה: ועוד משהו, בקרוב נפרסם לוח אירועים, דברים עומדים להשתנות, ודברים טובים יישארו.
טוב לחזור הביתה! אוזנינו פתוחות לכל מה שיש לכם להגיד, כל בקשה, כל דבר שהוא. אתם מוזמנים לפנות אליי בהודעה פרטית, ואני אשמח לענות. אז שוב, המון תודה מכולנו! ניפגש במועדון! 1. שיהיהבמזל טוב 2. ימי שיש רק לקהילה לא ונילים+הקפדה על דרס-קוד 3. הפיכת המיני דאנגן לפליי-רום 4 |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
1 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בפבר׳ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 1 בפבר׳ 2007
Venus in Furs כתב/ה: מה, וזו ההפתעה?
אני כבר חשבתי שמביאים קונדומט לשירותים... אני מקווה שתישמר רוח המקום הביתית, החופשית והמקבלת... והדארק אייטיז והאלטרנטיב... ולילות שלישי הקסומים... ולי באופן אישי יש צביטה חזקה של געגוע, והמון הוקרה לעמוס. שיהיה במזל טוב, והמון הצלחה ! ! ! ! ! ! דן }}}}}{{{{{ אז זה מה שאתה רוצה -קונדומט אה הההה הבנתי אותך ... |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 17 שנים •
1 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בפבר׳ 2007
דוכיפת(נשלט) • 1 בפבר׳ 2007
O-Dungeon
בהנהלת 2 מאסטרים ו-2 שפחות סיפורה של 0 maledom זה הקו החדש???? ואולי פיספסתי,אבל אין איחולים מאורלי וטיש.יש דברים בגו????סערות ב"קהילה"? ולמרות שכבר לא הייתי בדאנגן זמן רב(ולא בגלל שהחלפתי אותו בנולימיט),אני מנצל פינה זו להודות לעמוס שהוציא את ה"קהילה"( ) מן החושך לאור |
|