קטסטרופה{Adonai} |
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
תמשיך מותק, תמשיך.
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
קטסטרופה{Adonai} • 4 במרץ 2007
בעצם רגע, קודם תפרט מה היא הבעיה החמורה שהיתה לי ואז תמשיך.
זה מאוד מעניין. אגב, אם לא שלחו אותך אז למה אתה מגיב בכלל? למה אתה חושב בעצם שהתכוונתי אליך? אגב, השומר עדיין לא הגיב. מוזר. |
|
sssssss |
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
sssssss • 4 במרץ 2007
יופי מקבי אתה מאוד "שנון", בעל רוח ציורית והבנה יוצאת מגדר הרגיל...
אני את שלי אמרתי. מי שהבין הבין ומי שלא אז אולי בגלגול הבא...של ריזלה! כנ"ל לגבי ה"שנון" שמתחתיי... חג מסיכות שמח!! נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון מרץ 04, 2007 11:11 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
Venus in Furs(מתחלף) • 4 במרץ 2007
מקבי, גוד פויינט לגבי ווגאס.
יוווווו כמה ג'יפה, בחיי. נענש, אם אתה מתכוון אלי במילים הצהובות שלך, וול, אני לא צריך שום מניע נסתר. לעורר את כולכם ככה זה כל התמורה שבעולם. חשבת פעם למה כל כך קל לעצבן אתכם? חמש מילים תמימות וקופץ לכם הפיוז ויוצא הוריד הלא סימפטי במצח. בלון נפוח יתר על המידה, כל דקירה מפוצצת. וזה רק הולך ונהיה יותר גרוע... מה המניע האישי *שלך*? מה האינטרס *שלך*? מה בדיוק עושה את המילים שלך לטהורות ואת שלי לאינטרסנטיות? יש פה מישו שאין לו נגיעה כלשהי? הרי מי שאין לו שום נגיעה לנושא לא יטרח ויגיב בשרשור... אז איך אתם אוהבים להגיד? אל תשכח להוריד את המים.... |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
אתם עוד פה?;
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
Tainted(לא בעסק) • 4 במרץ 2007
חברים,
כל העניין מפוספס פה בגלל התנגחויות אישיות. אני בטוחה שכל הצוות ישים יד ויצעד עם הבחורה שנפגעה. למי אכפת מתי הלכו אנשים ומתי הלך מישהו, אם הוא היה בשרותים או שהוא נרדם על הספה?? בחורה נפגעה ואתם יושבים ומשחקים פה משחקי אגו ומתווכחים כמו ילדים קטנים. לפעמים צריך לעצור, לשתוק, להושיט יד ולא להתעסק ב''הפוק של מי יותר מסריח''. אורלי ובודי לא תכננו את זה, לא תרמו לזה בשום צורה ולא החזיקו לה את הידיים שלא תברח.[ אני בטוחה שהם נקטו בכל אמצעי אפשרי כדי למנוע את זה. אתם מתעסקים בכל מה שתפל ולא מתייחסים לעיקר. רדו מהשטויות האלו, המשחקי אגו האלו של מי יגיד את המילה האחרונה ולכו תציעו את עצמכם כעזרה לנפגעת. לא ניראה לכם יותר חשוב מאשר להשחיז את החרבות שלכם? |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 17 שנים •
5 במרץ 2007
הוא בכל זאת לא עונה.
לפני 17 שנים •
5 במרץ 2007
קטסטרופה{Adonai} • 5 במרץ 2007
זה בסדר.
הבנו. יש כאלה שאוהבים להתכסות מתחת לסינר. אין בעיה. רק לפחות שיחליף כינוי. |
|