dragon fly |
לפני 17 שנים •
26 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
26 במרץ 2007
dragon fly • 26 במרץ 2007
אמוץ כתב/ה: אני שמח.
את יודעת איימי את זוכה ליחס מיוחד כי את אשה מיוחדת אמרתי ואומר שאת היחידה היום שמעוררת בי עיניין ,יש לך חוש הומור את חכמה כל מה שאני אומר זה מה שאני באמת חושב כי את רואה שאל אף אחת אני לא רושם כלום. יש בך עומק את לא משהו שיטחי ופשוט,את מעניינת .אני אמשיך לגבות אותך ואעשה הכול כדי לשמח אותך. הבחור עם החלום על 50 מלכות שטוחנות אותו היום מסתפק בנשלטת איך נפלו גיבוריםםםםםםםםםםםםםםםםםםם או בעצם התעוררו מהחלום |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
26 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
26 במרץ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 26 במרץ 2007
dragon fly כתב/ה: אמוץ כתב/ה: אני שמח.
את יודעת איימי את זוכה ליחס מיוחד כי את אשה מיוחדת אמרתי ואומר שאת היחידה היום שמעוררת בי עיניין ,יש לך חוש הומור את חכמה כל מה שאני אומר זה מה שאני באמת חושב כי את רואה שאל אף אחת אני לא רושם כלום. יש בך עומק את לא משהו שיטחי ופשוט,את מעניינת .אני אמשיך לגבות אותך ואעשה הכול כדי לשמח אותך. הבחור עם החלום על 50 מלכות שטוחנות אותו היום מסתפק בנשלטת איך נפלו גיבוריםםםםםםםםםםםםםםםםםםם או בעצם התעוררו מהחלום חחחח יפה תראה אני לא בונה על קשר עם איימי כי אני יודע מה היא רוצה ,ואני לא בדיוק מה שהיא מחפשת. מצד שני אני מעריך אותה.וההבדל ביני לבין רבים שאני מעריץ מישהי אני מראה לה את זה ולא שומר את זה בסוד. |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
dragon fly • 27 במרץ 2007
אתה מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
|
|