Tish Adams |
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
Re: פייר לא הבנתי מה זה מכירת עבדים ושפחות...אפשר הסבר...?
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
Tish Adams • 29 במרץ 2007
רון24 כתב/ה:
מאחר ואני מנהלת את המכירה, אסביר איך ומה: • במכירה יוכלו להשתתף עבדים/שפחות שלא נרשמו מראש ויחליטו על כך בערב אך נרמוז שמס' המקומות מוגבל. • על כל העבדים במכירה להיות עם חלק גוף עליון חשוף (חזה) לגבי מי שירצה להסיר את שאר פריטי הלבוש – לשיקולו האישי. שפחות - עוד לא החלטתי. • אני ממליצה בחום לכל אחד ואחת מהנמכרים להכין קטע מראש, שירה או ריקוד או כמה מילים שיציגו עצמו וישבו את לב הקונות/ים וכו' (המלצה בלבד ושיהיה קצר) . • רכישת העבד/השפחה היא לשעה אחת לידי הדומ/ית ששילמו, אם תחליטו להמשיך, Up 2 You • על כל דומ/ית לכבד את גבולות העבד/השפחה!! • חלה חובה על הסכמת מילת בטחון אשר תבטל כל פעולה שחרגה מהגבולות. • דומ/ית יוכלו לקנות יותר מאשר עבד/שפחה אחד/ת. שיהיה בהצלחה לכולם. |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
אורלי(שולטת) • 29 במרץ 2007
תוספת קטנה,
עבדים/שפחות שמעוניינים להמכר - נא להגיע מוקדם. |
|
אלון ב(נשלט) |
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
Re: פייר לא הבנתי מה זה מכירת עבדים ושפחות...אפשר הסבר...?
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
אלון ב(נשלט) • 29 במרץ 2007
[quote="Tish Adams"]
רון24 כתב/ה:
[b]מאחר ואני מנהלת את המכירה, אסביר איך ומה: • אני ממליצה בחום לכל אחד ואחת מהנמכרים להכין קטע מראש, שירה או ריקוד או כמה מילים שיציגו עצמו וישבו את לב הקונות/ים וכו' (המלצה בלבד ושיהיה קצר) . [size=18][color=yellow]מה זה לרקוד עם עבדים קטע ריקוד שירה ? לשיר עם עבדים מה צביקה הדר מגיע ולא אמרו לי כלום |
|
אלון ב(נשלט) |
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
אלון ב(נשלט) • 29 במרץ 2007
למה יצא לי בירוק איזה בלגאן
|
|
מאסטרון(שולט) |
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
סלחו לי על הבורות....מה הכוונה לקנות עבדים ושפחות?
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
מאסטרון(שולט) • 29 במרץ 2007
|
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 29 במרץ 2007
אלון ב כתב/ה: למה יצא לי בירוק איזה בלגאן
מזלך שלא יצא אדוםםםםםםםםםםםםםם |
|
Tish Adams |
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
Tish Adams • 29 במרץ 2007
WIZARD כתב/ה: אלון ב כתב/ה: למה יצא לי בירוק איזה בלגאן
מזלך שלא יצא אדוםםםםםםםםםםםםםם וויז, לא הייתי אומרת מזל. אלון, אתה בצרות!!!!! |
|
ויטו אנדוליני |
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
ויטו אנדוליני • 29 במרץ 2007
Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: מי עלה בדעתו מכירה של אישתי?
מי? מי? אף אחד לא חושב על זה אפילו, ברור? (50 ש"ח פעם אחרונה מי לוקח? לא? אוקי, חינם חינם, מי לוקח אותה? ) תמתינו רגע עם הגליצ'ות שלכם אשתי היקרה, מה זה????????? מחר אני עסוקה אבל ביום חמישי בשעה 8:30 בבוקר אנחנו נפגשות ברבנות!!!! אני דורשת גט ומיד!!! Fיייייייי טוב תקבלי גט. רק בגלל שדרשת מיד תקבלי אותו רק כשתגיעי לגיל 60 ואף אחת לא תסתכל עלייך! [/b] ככה? אין בעיה. זה אף פעם לא הפריע לי. זה הרגע לגלות לך שמאותגר לא ממך!!!! [b]אני בשוק אז מי אמא שלי האמיתית? מאותגר, שהולך לסעור בלב הים עם מרקו(לא מה שאתם חושבים ) |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
אורלי(שולטת) • 30 במרץ 2007
מאותגר כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: מי עלה בדעתו מכירה של אישתי?
מי? מי? אף אחד לא חושב על זה אפילו, ברור? (50 ש"ח פעם אחרונה מי לוקח? לא? אוקי, חינם חינם, מי לוקח אותה? ) תמתינו רגע עם הגליצ'ות שלכם אשתי היקרה, מה זה????????? מחר אני עסוקה אבל ביום חמישי בשעה 8:30 בבוקר אנחנו נפגשות ברבנות!!!! אני דורשת גט ומיד!!! Fיייייייי טוב תקבלי גט. רק בגלל שדרשת מיד תקבלי אותו רק כשתגיעי לגיל 60 ואף אחת לא תסתכל עלייך! [/b] ככה? אין בעיה. זה אף פעם לא הפריע לי. זה הרגע לגלות לך שמאותגר לא ממך!!!! [b]אני בשוק אז מי אמא שלי האמיתית? מאותגר, שהולך לסעור בלב הים עם מרקו(לא מה שאתם חושבים ) אוי מתוק, איזו דרך אכזרית לגלות. ממש עצוב לי שאתה לא ממני שתדע לך. (אנחת רווחה...לא צריכה לשלם מזונות ) |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 30 במרץ 2007
אורלי כתב/ה: מאותגר כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: מי עלה בדעתו מכירה של אישתי?
מי? מי? אף אחד לא חושב על זה אפילו, ברור? (50 ש"ח פעם אחרונה מי לוקח? לא? אוקי, חינם חינם, מי לוקח אותה? ) תמתינו רגע עם הגליצ'ות שלכם אשתי היקרה, מה זה????????? מחר אני עסוקה אבל ביום חמישי בשעה 8:30 בבוקר אנחנו נפגשות ברבנות!!!! אני דורשת גט ומיד!!! Fיייייייי טוב תקבלי גט. רק בגלל שדרשת מיד תקבלי אותו רק כשתגיעי לגיל 60 ואף אחת לא תסתכל עלייך! [/b] ככה? אין בעיה. זה אף פעם לא הפריע לי. זה הרגע לגלות לך שמאותגר לא ממך!!!! [b]אני בשוק אז מי אמא שלי האמיתית? מאותגר, שהולך לסעור בלב הים עם מרקו(לא מה שאתם חושבים ) אוי מתוק, איזו דרך אכזרית לגלות. ממש עצוב לי שאתה לא ממני שתדע לך. (אנחת רווחה...לא צריכה לשלם מזונות ) [color=white]מצדך-אנחת רווחה מצידו- אנחת אכזבה- שלא את אימו הורתו /color] |
|