|
|
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2007
Re: פייר לא הבנתי מה זה מכירת עבדים ושפחות...אפשר הסבר...?
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2007
Tish Adams • 29 במרץ 2007
► רון24 כתב/ה: מאחר ואני מנהלת את המכירה, אסביר איך ומה: • במכירה יוכלו להשתתף עבדים/שפחות שלא נרשמו מראש ויחליטו על כך בערב אך נרמוז שמס' המקומות מוגבל. • על כל העבדים במכירה להיות עם חלק גוף עליון חשוף (חזה) לגבי מי שירצה להסיר את שאר פריטי הלבוש – לשיקולו האישי. שפחות - • אני ממליצה בחום לכל אחד ואחת מהנמכרים להכין קטע מראש, שירה או ריקוד או כמה מילים שיציגו עצמו וישבו את לב הקונות/ים וכו' (המלצה בלבד ושיהיה קצר) . • רכישת העבד/השפחה היא לשעה אחת לידי הדומ/ית ששילמו, אם תחליטו להמשיך, Up 2 You • על כל דומ/ית לכבד את גבולות העבד/השפחה!! • חלה חובה על הסכמת מילת בטחון אשר תבטל כל פעולה שחרגה מהגבולות. • דומ/ית יוכלו לקנות יותר מאשר עבד/שפחה אחד/ת. שיהיה בהצלחה לכולם. |
|
|
|
|
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2007
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2007
אורלי(שולטת) • 29 במרץ 2007
תוספת קטנה,
עבדים/שפחות שמעוניינים להמכר - נא להגיע מוקדם. |
|
|
|
|
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2007
Re: פייר לא הבנתי מה זה מכירת עבדים ושפחות...אפשר הסבר...?
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2007
אלון ב(נשלט) • 29 במרץ 2007
[quote="Tish Adams"]
► רון24 כתב/ה: [b]מאחר ואני מנהלת את המכירה, אסביר איך ומה: • אני ממליצה בחום לכל אחד ואחת מהנמכרים להכין קטע מראש, שירה או ריקוד או כמה מילים שיציגו עצמו וישבו את לב הקונות/ים וכו' (המלצה בלבד ושיהיה קצר) . [size=18][color=yellow]מה זה לרקוד עם עבדים קטע ריקוד שירה ? לשיר עם עבדים מה צביקה הדר מגיע ולא אמרו לי כלום |
|
|
|
|
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2007
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2007
אלון ב(נשלט) • 29 במרץ 2007
למה יצא לי בירוק איזה בלגאן
|
|
|
|
|
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2007
סלחו לי על הבורות....מה הכוונה לקנות עבדים ושפחות?
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2007
מאסטרון(שולט) • 29 במרץ 2007
|
|
|
|
|
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2007
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 29 במרץ 2007
► אלון ב כתב/ה: למה יצא לי בירוק איזה בלגאן מזלך שלא יצא אדוםםםםםםםםםםםםםם |
|
|
|
|
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2007
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2007
Tish Adams • 29 במרץ 2007
► WIZARD כתב/ה: ► אלון ב כתב/ה: למה יצא לי בירוק איזה בלגאן מזלך שלא יצא אדוםםםםםםםםםםםםםם וויז, לא הייתי אומרת מזל. אלון, אתה בצרות!!!!! |
|
|
| ויטו אנדוליני |
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2007
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2007
ויטו אנדוליני • 29 במרץ 2007
► Tish Adams כתב/ה: ► אורלי כתב/ה: ► Tish Adams כתב/ה: ► אורלי כתב/ה: מי עלה בדעתו מכירה של אישתי?
מי? מי? אף אחד לא חושב על זה אפילו, ברור? (50 ש"ח פעם אחרונה מי לוקח? לא? אוקי, חינם חינם, מי לוקח אותה? תמתינו רגע עם הגליצ'ות שלכם אשתי היקרה, מה זה????????? מחר אני עסוקה אבל ביום חמישי בשעה 8:30 בבוקר אנחנו נפגשות ברבנות!!!! אני דורשת גט ומיד!!! Fיייייייי טוב תקבלי גט. רק בגלל שדרשת מיד תקבלי אותו רק כשתגיעי לגיל 60 ואף אחת לא תסתכל עלייך! ככה? אין בעיה. זה אף פעם לא הפריע לי. זה הרגע לגלות לך שמאותגר לא ממך!!!! [b]אני בשוק אז מי אמא שלי האמיתית? מאותגר, שהולך לסעור בלב הים עם מרקו(לא מה שאתם חושבים |
|
|
|
|
לפני 18 שנים •
30 במרץ 2007
לפני 18 שנים •
30 במרץ 2007
אורלי(שולטת) • 30 במרץ 2007
► מאותגר כתב/ה: ► Tish Adams כתב/ה: ► אורלי כתב/ה: ► Tish Adams כתב/ה: ► אורלי כתב/ה: מי עלה בדעתו מכירה של אישתי?
מי? מי? אף אחד לא חושב על זה אפילו, ברור? (50 ש"ח פעם אחרונה מי לוקח? לא? אוקי, חינם חינם, מי לוקח אותה? תמתינו רגע עם הגליצ'ות שלכם אשתי היקרה, מה זה????????? מחר אני עסוקה אבל ביום חמישי בשעה 8:30 בבוקר אנחנו נפגשות ברבנות!!!! אני דורשת גט ומיד!!! Fיייייייי טוב תקבלי גט. רק בגלל שדרשת מיד תקבלי אותו רק כשתגיעי לגיל 60 ואף אחת לא תסתכל עלייך! ככה? אין בעיה. זה אף פעם לא הפריע לי. זה הרגע לגלות לך שמאותגר לא ממך!!!! [b]אני בשוק אז מי אמא שלי האמיתית? מאותגר, שהולך לסעור בלב הים עם מרקו(לא מה שאתם חושבים אוי מתוק, איזו דרך אכזרית לגלות. ממש עצוב לי שאתה לא ממני שתדע לך. (אנחת רווחה...לא צריכה לשלם מזונות |
|
|
|
|
לפני 18 שנים •
30 במרץ 2007
לפני 18 שנים •
30 במרץ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 30 במרץ 2007
► אורלי כתב/ה: ► מאותגר כתב/ה: ► Tish Adams כתב/ה: ► אורלי כתב/ה: ► Tish Adams כתב/ה: ► אורלי כתב/ה: מי עלה בדעתו מכירה של אישתי?
מי? מי? אף אחד לא חושב על זה אפילו, ברור? (50 ש"ח פעם אחרונה מי לוקח? לא? אוקי, חינם חינם, מי לוקח אותה? תמתינו רגע עם הגליצ'ות שלכם אשתי היקרה, מה זה????????? מחר אני עסוקה אבל ביום חמישי בשעה 8:30 בבוקר אנחנו נפגשות ברבנות!!!! אני דורשת גט ומיד!!! Fיייייייי טוב תקבלי גט. רק בגלל שדרשת מיד תקבלי אותו רק כשתגיעי לגיל 60 ואף אחת לא תסתכל עלייך! ככה? אין בעיה. זה אף פעם לא הפריע לי. זה הרגע לגלות לך שמאותגר לא ממך!!!! [b]אני בשוק אז מי אמא שלי האמיתית? מאותגר, שהולך לסעור בלב הים עם מרקו(לא מה שאתם חושבים אוי מתוק, איזו דרך אכזרית לגלות. ממש עצוב לי שאתה לא ממני שתדע לך. (אנחת רווחה...לא צריכה לשלם מזונות [color=white]מצדך-אנחת רווחה מצידו- אנחת אכזבה- שלא את אימו הורתו /color] |
|
|