jem's |
לפני 17 שנים •
14 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
14 באפר׳ 2007
jem's • 14 באפר׳ 2007
Miss Tory כתב/ה: עומריקו כתב/ה: אורלי (בקור טוב)
רציתי להודות לך על מסיבה מצויינת שהייתה אתמול היה כיף לראות אותך אבל עדיין דוגי סופג שעווה יותר טוב ממך (כן כן אני יודעת מה אתה הולך להגיד על זה..) R & MT חחחחח אני לא חושב שהחייים זה תחרות איך ביאסתי לך |
|
ויטו אנדוליני |
לפני 17 שנים •
14 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
14 באפר׳ 2007
ויטו אנדוליני • 14 באפר׳ 2007
עומריקו כתב/ה: Miss Tory כתב/ה: עומריקו כתב/ה: אורלי (בקור טוב)
רציתי להודות לך על מסיבה מצויינת שהייתה אתמול היה כיף לראות אותך אבל עדיין דוגי סופג שעווה יותר טוב ממך (כן כן אני יודעת מה אתה הולך להגיד על זה..) R & MT חחחחח אני לא חושב שהחייים זה תחרות איך ביאסתי לך עכשיו לפחות הבנתי מה אתה עושה בזמן שאתה אמור לתת לי מתכון לשקשוקה. לפחות קיבלת נשיקת יום הולדת מהדונית? |
|
jem's |
לפני 17 שנים •
14 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
14 באפר׳ 2007
jem's • 14 באפר׳ 2007
מאותגר כתב/ה: עומריקו כתב/ה: Miss Tory כתב/ה: עומריקו כתב/ה: אורלי (בקור טוב)
רציתי להודות לך על מסיבה מצויינת שהייתה אתמול היה כיף לראות אותך אבל עדיין דוגי סופג שעווה יותר טוב ממך (כן כן אני יודעת מה אתה הולך להגיד על זה..) R & MT חחחחח אני לא חושב שהחייים זה תחרות איך ביאסתי לך עכשיו לפחות הבנתי מה אתה עושה בזמן שאתה אמור לתת לי מתכון לשקשוקה. לפחות קיבלת נשיקת יום הולדת מהדונית? ברור עד עכשיו עומדות לי הפטמות ................ |
|
נקיטה(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
15 באפר׳ 2007
לאורלי המדהימה
לפני 17 שנים •
15 באפר׳ 2007
נקיטה(לא בעסק) • 15 באפר׳ 2007
תודה על מסיבה סבבית
נהנתי מאוד,היה כיף ומיוחד כרגיל. שולחת נישוקים וחיבוקים |
|
חיה ללא הפסקה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
15 באפר׳ 2007
היה כיףףףףףףףףףףףףףף
לפני 17 שנים •
15 באפר׳ 2007
חיה ללא הפסקה(שולטת) • 15 באפר׳ 2007
[B]היה אחלה של מסיבה,מיוחדת ומהנה
תודה אורלי {שמחתי להכיר אותך-מקסימה שכמוך} לרקדנים הייתם פשוטטטטטטטטט N מילים -היה כיף לרקוד איתכם חברתי היקרה תמיד אני נהנת איתך... לנטלי... ושנמשיך לבלות ולהנותתתתתתתתתתתתתת |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 17 שנים •
16 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
16 באפר׳ 2007
אורלי(שולטת) • 16 באפר׳ 2007
עומריקו, מה נשיקת יום הולדת? מה? אתה חייב לי ולטיש סשן עוד מהפמדום
המלכה ונטלי 71, תודה מקסימות, שמחתי להכיר אתכן |
|
jem's |
לפני 17 שנים •
16 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
16 באפר׳ 2007
jem's • 16 באפר׳ 2007
אורלי כתב/ה: עומריקו, מה נשיקת יום הולדת? מה? אתה חייב לי ולטיש סשן עוד מהפמדום
המלכה ונטלי 71, תודה מקסימות, שמחתי להכיר אתכן כן בגללי אין סשן , אני זה האשם שמעתי שטיש התחילה לעבוד בזומביט |
|
Tish Adams |
לפני 17 שנים •
16 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
16 באפר׳ 2007
Tish Adams • 16 באפר׳ 2007
עומריקו כתב/ה: אורלי כתב/ה: עומריקו, מה נשיקת יום הולדת? מה? אתה חייב לי ולטיש סשן עוד מהפמדום
המלכה ונטלי 71, תודה מקסימות, שמחתי להכיר אתכן כן בגללי אין סשן , אני זה האשם שמעתי שטיש התחילה לעבוד בזומביט עומריקו - סתום יא חולה נפש!!! ואשתי, שכחתי לספר לך.... הערב ההוא שלא היית בבית... שעמם לי. אז פדיתי את החוב. חוץ מזה, מה אנחנו עושים בפוסט הזה, יאללה עוברים. |
|
jem's |
לפני 17 שנים •
18 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 באפר׳ 2007
jem's • 18 באפר׳ 2007
Tish Adams כתב/ה: עומריקו כתב/ה: אורלי כתב/ה: עומריקו, מה נשיקת יום הולדת? מה? אתה חייב לי ולטיש סשן עוד מהפמדום
המלכה ונטלי 71, תודה מקסימות, שמחתי להכיר אתכן כן בגללי אין סשן , אני זה האשם שמעתי שטיש התחילה לעבוד בזומביט עומריקו - סתום יא חולה נפש!!! ואשתי, שכחתי לספר לך.... הערב ההוא שלא היית בבית... שעמם לי. אז פדיתי את החוב. חוץ מזה, מה אנחנו עושים בפוסט הזה, יאללה עוברים. תיראי אני בטח אצטער על מה שאני הולך להגיד אבל איזה פדית ואזיה נעליפ ??? יש דיל ואם הוא מופר אני מקבל פיצויים |
|