צ'יטה(שולט) |
לפני 17 שנים •
29 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
29 ביוני 2007
צ'יטה(שולט) • 29 ביוני 2007
אני לא מבין דגול בהלכות משפט, אבל למרות חוסר ההבנה שלי, נחשפתי בעברי להליכי משפט, ואפילו סבוכים.
נחשפתי גם, לטענות של נשים נגד מעשים נוראיים שנעשו להן. נחשפתי, להליך הבירור של מקרים אלו ואחרים. בהליך הבירור, עולות לעיתים עובדות, שגורמות לפגיעה באמינות של העדויות. אפילו אם אין זה שולל את העדויות, זה פוגם בהן קשות. כל כך קשות, שההסתברות להצלחה בתביעה שואפת לאפס. כל כך קשה, שאתה אומר לעצמך, זה לא יעבור. תזכרו שבהליך שכזה, צריך להוכיח מעבר לכל ספק, וזה קשה. תזכרו שמחיר הטעות שבאישום כוזב, היא נוראית. כמו גם מחיר הטעות שבאי אישום. אני ראיתי עורכי דין כרישים בפעולה. הם לא לוקחים שם שבויים בכלל. הם עושים את שיעורי הבית שלהם היטב. הם באים מוכנים, ויורדים יותר נמוך מים המלח כדי לזכות את הלקוח שלהם. יש שהם נטולי רחמים שמה. הם עושים הכל, אבל ממש הכל, כדי לזכות. זה חלק ממה שעושה אותם כל כך טובים. הם חסרי רחמים, הם נוראיים שמה. הם ישתמשו בכל דבר שיזכה את הלקוח שלהם, ולו מחמת הספק. הם טובים הבני זונות האלה. (יסלחו לי עורכי הדין שבינינו). הם יביאו ראיות, מגיל 12, על איך אותה בחורה נתנה לכמה מהחברה המקובלים בכיתה לזיין אותה אחד אחרי השני. הם יביאו ראיות על אמא שלה, ואיך שהיא אמרה פעם למנהלת של הבית ספר תוך כדי שהיא מורידה את שמלתה, ואומרת לה שקי לי בתחת. הם יביאו את האבא שלה, ויציגו עדויות, על זה שהוא פעם נתבע שהטריד את הפקידה הפלוגתית, כשהיה קצין צעיר בצנחנים. ינסו להוכיח שזו מסורת בבית הזה, שזה החינוך שקיבלה. זה הליך קשה שמה, כואב, ומייסר עד אימה. ולראייה, ראו מה אותה א עברה בשנתיים הללו. זה קרב התשה עקוב מדם, שבו הצליחו לערער אותה עד עפר. זה שם המשחק, יש שם מנצחים, ומפסידים. שם לא לוקחים שבויים. ובקרב המשפטי הזה, א תבוא כבר ממוטטת נפשית, ואילו קצב יבוא נינוח למדי, חמוש בסוללת כרישים, שידאגו לזה, שהוא יבוא ככה. זה לא פייר פייט בכלל. וזה קרב מלוכלך. עדיין אין בכך שום אמירה, שיכולה לחמש אותנו בידע מוצק, מעבר לכל ספק, שקצב אכן אשם. זו בדיוק תמצית הבעייה. ולגבי ביטול עיסקת הטיעון, וואללה, יש מצב שהוא יזכה במשפט, ויש מצב שהוא יזכה במשפט, למרות שהוא אשם (אני לא אומר שהוא אשם, פשוט לא יודע). ואז מה ? אז התובעות יתבזו לגמרי, והוא יילך לו זקוף. השאלה בכלל היא כמה מוצק כתב התביעה. הרבה מאד פעמים, יש שהעוסקים במלאכה, יודעים עמוק בפנים את האמת, אך לא יכולים להוכיח אותה. חרבאנה לגמרי, אבל ככה זה. ליבי ליבי, למי שצריכה לעבור תהליך כזה. הלוואי והצדק יצא לאור. טחנות הצדק טוחנות לאט, ולא רק את הצדק הן טוחנות. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
29 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
29 ביוני 2007
מקבי(מתחלף) • 29 ביוני 2007
אני שוקל להגיע, ולא בגלל שאכפת לי מהמקרה של קצב. יכול להיות באמת שהוא לא אנס.
אבל לי נמאס שאף-אחד לא מקבל פה במדינה את מה שמגיע לו. נמאס לי מעסקאות טיעון. אני רוצה צדק. לא רוצה יותר לשמוע על אנשים שביצעו מעשים חמורים ונוראים ולא נאסרו, או נאסרו לחודשים ספורים, שקיבלו עבודות שירות וכו', לעומת אנשים שהעלימו קצת מס אז סוגרים אותם ל-3 שנים. איכשהו לא נראה לי שאבא שרצח את אשתו ואת ילדיו ישוחרר אחרי 18 שנה, כשהוא עוד צעיר ובריא ויכול להתחיל משפחה חדשה. לא נראה לי שאבא שאנס את בתו מגיל ינקות יקבל 8 חודשים מאסר. לא נראה לי סביר שאדם שהרג באמצעות כלי-רכב ממונע אם וילדה ישוחרר לביתו לאחר חודשים ספורים. איכשהו, זה לא מסתדר לי. חלאס, נמאס. מדינה ללא משמעת, ללא נימוס, שבה כל אדם עושה ככל העולה על רוחו, ללא פחד וללא מורא מאף-אחד, בוודאי שלא מהמדינה. אז אני אהיה שם, ולא בשביל א', לא בשביל ב' ולא בשביל שום אות באלף-בית העברי. אני אהיה שם, כי צריך להיות סדר במדינה הזאת. צריך לחנך את העם המחורבן הזה. |
|
איגואנה מצויה |
לפני 17 שנים •
29 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
29 ביוני 2007
איגואנה מצויה • 29 ביוני 2007
מקבי, הצדק צריך להראות ולא רק להעשות.
מספיק עם עסקאות טיעון בשושו ועונשים מוזרים כשיש עורכי דין כרישים ואנשים מקושרים. אנחנו מבקשות שקולן של הנאנסות ישמע וההחלטה תהיה שלהן ולא יסגרו הכל בשושו בין עורכי דין כרישים שבעל הון ומעמד לקח ובין הפרקליטות. צ'יטה, יש אמת במה שאמרת על הכרישים שמנסים לטחון את הקורבנות עד דק אבל הנשים רוצות להופיע ולומר את דברן. הן מוכנות לקחת את הסיכון. במשפט כזה העדויות הן פומביות בהסתרת שם וזהות ולעורכי הדין הכרישים יכולות להיות הפתעות. אסור להעלות דברים לא רלוונטיים מהעבר של הנאנסת. אני לא מבינה איך לא עלו שם גם ההטרדות המיניות וניצול יחסי מרות בנוסף לכל מה שהיא סיפרה. הנשים דורשות שאם הן בעצמן מוכנות לשלם את המחיר ומוכנות להתלונן לא יעצרו אותן בעסקאות טיעון כי לחשוד יש קשרים, הון ועורכי דין כרישים. השליטה סיפרה שנשים פוחדות להתלונן אחרי שהן ראו מה שעשו לא' ועכשיו הן רואות שהזכות אם להגיע למשפט "מתוך דאגה לגורלן" נלקחת מהן. אל תדאגו לנו הנשים. אנחנו רוצות את ההחלטה. אני יודעת שאחרי כל ההתנגדות הפיזית משפט אחד עצר את ניסיון האונס במקרה שלי: "אם אתה ממשיך אני נשבעת שאתה תקבל משפט אונס ואצלי הם יאמינו." הוא ידע שזה נכון. היסורים שעברה המחליפה שלי היו נוראים הרבה יותר ממה שהיא עברה אם הוא היה יודע שעו"ד כרישים יסננו את העדויות של הנשים מהעבר שיכולות לעזור למתלוננות והכל תמיד נסגר בשו שו בעסקאות טיעון. אם אצל קצב היו הרבה נשים, כמו שטענה גם אילנה דיין, העדויות שלהן היו המשפט הציבורי שלו והסיפור שלה היה נשמע אחרת. תנו לנשים את ההחלטה לעמוד בפני עורכי הדין הכרישים. אני החלטתי לא להתלונן על ניסיון לאונס אבל כשהחדשה בכתה ידעתי שאם היא תגיע למשפט ויצלבו אותה אני עולה להעיד. אם היא היתה מחליטה להתלונן ובבית המשפט הכרישים היו מנסים לערער את האמינות שלה לעורכי הדין היתה הפתעה של "הילדה הטובה", שאי אפשר לערער את האמינות שלה, ועולה להעיד על ניסיון אונס ודפוס דומה. לפי מה שקראנו נשים אחרות היו עולות להעיד ותומכות בגירסה שלה. צריך היה לתת לבית המשפט להחליט. אסור להשתיק הכל. . נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי יונ' 29, 2007 2:18 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 17 שנים •
29 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
29 ביוני 2007
השולט אור(שולט) • 29 ביוני 2007
כל הכבוד לך איגואנה.
|
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 17 שנים •
29 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
29 ביוני 2007
צ'יטה(שולט) • 29 ביוני 2007
ציטוט מ- YNet
ציטוט: לסיכום אמר שנדר כי הוא אינו מאמין שהנשיא מודה מבלי שביצע את העבירות, ורק כיוון שביקש לחסוך סבל למשפחתו. "אני מתקשה להאמין שנשיא מתפטר ומסכים לכתב אישום לא פשוט עם עבירות מסוג פשע כשהוא לא עשה את המעשים, אבל אני אומר בקול צלול וברור שאם הנשיא לא יתיצב בבית המשפט ויאמר שהוא ביצע את עבירות המין הלא פשוטות למעלה משנה בעת כהונתו כשר התיירות וגם בל' כשהוא היה בבית הנשיא, אם הוא לא יאמר 'כך עשיתי', לא יהיה הסדר טיעון".
|
|
עבודת מאסטר{lori} |
לפני 17 שנים •
29 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
29 ביוני 2007
עבודת מאסטר{lori} • 29 ביוני 2007
היתה לי תגובה שנבעה (כמו התגובות האחרות שלי כאן) ממקום אישי שלי, של אדם שחווה על בשרו תלונת שווא על הטרדה מינית.
אבל, החלטתי שאת עמדתי כבר הבהרתי. לא נפתור את הסוגיה הזו כאן. המשך שרשור נעים אגב - זאלופון וחואן יצאו לחופשה?? |
|
jem's |
לפני 17 שנים •
29 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
29 ביוני 2007
jem's • 29 ביוני 2007
לצערי אני נכון להתערב כאן רק עכשיו מאחר ואני בעיצומה של תקופת מבחנים מציקה ביותר
אני רוצה להפנות את הדעת של עבודת מאסטר ולנסות לתקוף את הגנתך מנקודת מבט שונה נניח שכל העיניין הנ"ל הינו פרופוגנדה גאונית ומלאת שנאה כנגד גברים גגלל וכנגד "כבוד" הנשיא לשבעבר קצב בפרט אם אני יוצא מנקודת ההנחה שלך כי הוא לא אשם עד אשר בית המשפט ימצאו ככזה וכי הוא היה תחת רצח אופי וניסיון להכפשה אישית פושעת כמו שלא ניראתה מעולם במדינת ישר ? צר לי לומר לך שלא האינוס לכשלעצמו סיבה להכניסו לכלא אלא עצם היותו אדם אשר נבחר להיות נשיא במדינה וככזה הוא מייצד את מוסדות המדינה בעולם ומייצג בעצם היותו ככזה את הדמוקרטיה הישראלית כלפי עמו וכלפי העמים אשר סובבית אותנו איזה מין נשיא הוא זה אשר נופל קורב בצורה כזו ? אם הוא חף מפשע( דבר אשר לפי עיסקת הטיעון לא נכון כי הוא מואשם ואף הודע כי הוא ביצע 3 פשעים ) ודינם של כל אחד מהם הוא מאסר של עד 7 שנים הרי הסבירות האישית של כל אדם מין הישוב בר דעת והגיון בריא היא כי אדם אשר מייצג את המערכת ואשר אמור לתת לנו דוגמא אישית מעצם היותו סמל לדמוקרטיה אשר בוא לא נשכח כי כבוד האדם החרותו הינו סלע יסוד בכל דמוקרטיה , איזה הוא האדם אשר מרסק בצורה כל כך קשה את כבודהן ואת חרותייהן של המתלוננות מהקטנה לגדולה? איך אדם אשר חובת ההכוחה שלו אמורה להיות גדולה משלנו ( אנשים הפשוטים) יכול לצאת בעונש כל כך קטן , אז נכון ש"כבוד" הנשיא יודיע כי הוא פושע מין ונכון שהוא יתפטר ונכון שהוא יצא לעם ויגיד שהוא חיבק חיבוק סבי את המתלוננות כי מה לעשות הוא רק אדם , אז מה זה שווה ? כי אדם אשר לא נענש על מעשיו לא רק שהוא כנשיא לא משמם כדוגמא לשאר העם שאותו הוא מייצג אלא אין הוא עומד "במבחן בוזגלו" וכל זה בלי לדעת או לראות את ההוכחות והטיעונים אשר הוצגו לפני בפרקליט הראשי אשר בחליט שלא להגיש את כתב האישום כפי שהיה אמור לפי הודעתו שלו , עוד אני רוצה להעלות כאן דיון באשר לחוצפתו של האחרון ( הפרקליט הראשי ) כי זה גרם להטעיה ולהולכת שולל את כל הציבור באשר הוא , וכי איזה מין מערכת צדק אנו כפופים לה? אם האדם אשר אמור לשמור על יושרה של מערכת החוק לא מספיק ישר לבוא ולעמוד מאחרי מילותיו שלו ? לצערי הרב , ככל הניראה עיסקת הטיעון עם קצב תאושר וזאת מאחר ואין כוח למערכת החוק להתעסק בבזיון המדינה כי החשש הגדול הוא כי יראו את מדינת ישראל כקרקס בעיתונות העולמית מאשר ונשיא עומד על אישומים כל כך גדולים וכל כך חמורים ושלא כמו במשפטו של נשיא ארהב לשעבר ביל קלינטון אשר לא נאשם באינוס אלא בדברים אחרים וכי הוא לא ביצע יחסי מין מלאים כאן בחשש הוא גדול יותר מאחר וישראל חוששת למצבה בעולם ( שטויות) בכל אופן לדעתי האישית היה צריך להתקיים משפט וגם אם התביעה הייתה יוצאת עם ידה על התחתונ ה לפחות היה ניראה על פניו כי ניסו ולא ויתרו מראש בסגירת עיסקת טיעון קיקיונית וחסרת כל היגיון |
|
jem's |
לפני 17 שנים •
29 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
29 ביוני 2007
jem's • 29 ביוני 2007
לצערי אני נכון להתערב כאן רק עכשיו מאחר ואני בעיצומה של תקופת מבחנים מציקה ביותר
אני רוצה להפנות את הדעת של עבודת מאסטר ולנסות לתקוף את הגנתך מנקודת מבט שונה נניח שכל העיניין הנ"ל הינו פרופוגנדה גאונית ומלאת שנאה כנגד גברים בכלל וכנגד "כבוד" הנשיא לשבעבר קצב בפרט אם אני יוצא מנקודת ההנחה שלך כי הוא לא אשם עד אשר בית המשפט ימצאו ככזה וכי הוא היה תחת רצח אופי וניסיון להכפשה אישית פושעת כמו שלא ניראתה מעולם במדינת ישראל ? צר לי לומר לך שלא האינוס לכשלעצמו סיבה להכניסו לכלא אלא עצם היותו אדם אשר נבחר להיות נשיא במדינה וככזה הוא מייצג את מוסדות המדינה בעולם ומייצג בעצם היותו ככזה את הדמוקרטיה הישראלית כלפי עמו וכלפי העמים אשר סובבית אותנו איזה מין נשיא הוא זה אשר נופל קורב בצורה כזו ? אם הוא חף מפשע( דבר אשר לפי עיסקת הטיעון לא נכון כי הוא מואשם ואף הודע כי הוא ביצע 3 פשעים ) ודינם של כל אחד מהם הוא מאסר של עד 7 שנים הרי הסבירות האישית של כל אדם מין הישוב בר דעת והגיון בריא היא כי אדם אשר מייצג את המערכת ואשר אמור לתת לנו דוגמא אישית מעצם היותו סמל לדמוקרטיה אשר בוא לא נשכח כי כבוד האדם החרותו הינו סלע יסוד בכל דמוקרטיה , איזה הוא האדם אשר מרסק בצורה כל כך קשה את כבודהן ואת חרותייהן של המתלוננות מהקטנה לגדולה? איך אדם אשר חובת ההכוחה שלו אמורה להיות גדולה משלנו ( אנשים הפשוטים) יכול לצאת בעונש כל כך קטן , אז נכון ש"כבוד" הנשיא יודיע כי הוא פושע מין ונכון שהוא יתפטר ונכון שהוא יצא לעם ויגיד שהוא חיבק חיבוק סבי את המתלוננות כי מה לעשות הוא רק אדם , אז מה זה שווה ? כי אדם אשר לא נענש על מעשיו לא רק שהוא כנשיא לא משמש כדוגמא לשאר העם שאותו הוא מייצג אלא אין הוא עומד "במבחן בוזגלו" וכל זה בלי לדעת או לראות את ההוכחות והטיעונים אשר הוצגו לפני בפרקליט הראשי אשר בחליט שלא להגיש את כתב האישום כפי שהיה אמור לפי הודעתו שלו , עוד אני רוצה להעלות כאן דיון באשר לחוצפתו של האחרון ( הפרקליט הראשי ) כי זה גרם להטעיה ולהולכת שולל את כל הציבור באשר הוא , וכי איזה מין מערכת צדק אנו כפופים לה? אם האדם אשר אמור לשמור על יושרה של מערכת החוק לא מספיק ישר לבוא ולעמוד מאחרי מילותיו שלו ? לצערי הרב , ככל הניראה עיסקת הטיעון עם קצב תאושר וזאת מאחר ואין כוח למערכת החוק להתעסק בבזיון המדינה כי החשש הגדול הוא כי יראו את מדינת ישראל כקרקס בעיתונות העולמית מאשר ונשיא עומד על אישומים כל כך גדולים וכל כך חמורים ושלא כמו במשפטו של נשיא ארהב לשעבר ביל קלינטון אשר לא נאשם באינוס אלא בדברים אחרים וכי הוא לא ביצע יחסי מין מלאים כאן החשש הוא גדול יותר מאחר וישראל חוששת למצבה בעולם ( שטויות) בכל אופן לדעתי האישית היה צריך להתקיים משפט וגם אם התביעה הייתה יוצאת עם ידה על התחתונה לפחות היה ניראה על פניו כי ניסו ולא ויתרו מראש בסגירת עיסקת טיעון קיקיונית וחסרת כל היגיון |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
29 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
29 ביוני 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 29 ביוני 2007
אין ספק שהיה צריך ללכת לבית משפט ולעשות משפט מלא כולל כול העדויות.
אני נגד עיסקת טעון. בעבר כתבתי פוסט על מנת להחמיר את החוקים בארץ כולל גזר דין מוות כולל סירוס במקום מאסר של 20 שנה תיהיה אפשרות בחירה לאנס שהורשע. חוץ מיזה אני חושב שאנס סידרתי צריך עונש מוות זו דעתי כי הוא נטל ולכן צריך להיפטר מימנו. כולם קפצו ואמרו שזה לא דמוקרטי וכול השיט הזה. עכשיו אתם מתעוררים? מה קרה? אתם תומכים בדמוקרטיה המוגזמת וזו התוצאה. פושעים מהלכים חופשי ברחובות ביזמן שאנשים בכלא כי לא שילמו מיסים כמו שצריך. הכול הפוך פה אין פרופרציות לעונשים . יש רוצחים על הכביש שמקבלים אולי שנתיים מאסר ועוד בא ניקוי של שליש. אני טוען שצריך לעבור לחוקה כמו באמריקה . עכשיו אולי אתם מתחילים להבין מזה חוקים חרטה. אין עכיפה אז מה זה נותן. צריך שופטים חזקים ולא שופטים שעשויים מחמאה הולנדית. צריך לשלול מפושעים את זכות החופש כי הם הורסים לנו את החיים. אנחנו משלמים מיסים עובדים קשה ואין לנו הגנה. נשים אומללות שבשל יופיין צריכות לשלם? עזבו את עיסקת הטעון. מה אם השנה שעברה עליה.אישה אומללה שאנשים דרסו אותה. היא חלשה ,קודם נוצלה בעבודתה ולאחר מיכן המדינה שכחה שהיא אזרחית . זה אומר שאישה מושכת או כוסית צריכה ללכת עם גז מדמייע בתיק כי יופייה יגרום לכך שהיא תיסבול מניצול או מאונס . |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 17 שנים •
29 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
29 ביוני 2007
פסיכו לוג(שולט) • 29 ביוני 2007
ההפגנה הזו לא תזיז דבר. אם רוצים לטפל בבעיה מהשורש, ההפגנה צריכה להיות נגד מערכת המשפט המזעזעת שלנו. ולא נגד קצב.
|
|