דוקטרינה(שולט) |
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
מייד אחרי שזה קרה?
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
דוקטרינה(שולט) • 6 בנוב׳ 2007
בואי נמשיך - האם ידעתן שהיא גוססת או בדרך למות או שהיא נרצחה או נהרגה בתאונת דרכים.
אני יוצא מתוך נקודת הנחה שבה אונס לא הוזמן (וגם על כך יש לי השגות רבות) אבל מייד לאחר אונס ללכת ולחגוג? מייד לאחר שהודיעו לי שאבא שלי נפטר (אם זאת התחושה הקשה שאני מכיר) - לא בדיוק יצאתי במחולות ערב לאחר מכן. דוק. |
|
kaly |
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
kaly • 6 בנוב׳ 2007
דוק-לכל אחד דרכי ההתמודדות שלו
מי אתה שתקום ותגיד שישנה דרך נכונה או לא נכונה? אתה תבכה ואחרים ימצאו את הדרך שלהם להתמודד עם אירוע טראומטי. |
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
Re: מייד אחרי שזה קרה?
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
בכוח המוח-אשה • 6 בנוב׳ 2007
דוקטרינה כתב/ה: בואי נמשיך - האם ידעתן שהיא גוססת או בדרך למות או שהיא נרצחה או נהרגה בתאונת דרכים.
אני יוצא מתוך נקודת הנחה שבה אונס לא הוזמן (וגם על כך יש לי השגות רבות) אבל מייד לאחר אונס ללכת ולחגוג? מייד לאחר שהודיעו לי שאבא שלי נפטר (אם זאת התחושה הקשה שאני מכיר) - לא בדיוק יצאתי במחולות ערב לאחר מכן. דוק. תודה שאתה משתף אותנו דוק. אז עכשיו נקיש ממקרה שלך, אחד שלא ממש דומה למקרה שלפנינו, על כל המקרים בעולם, כי אתה הרי נייר הלקמוס העולמי. אין גבול לחוצפה. |
|
האמפרי |
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
Re: טוב, הבנתי.
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
האמפרי • 6 בנוב׳ 2007
קטסטרופה כתב/ה: אני הכרתי נאנסות לצערי ויודע בוודאות איזה טראומטי זה היה עבורן ויודע בוודאות שהדבר האחרון שהן יעלו על דעתן יום אחרי אונס שכזה זה ללכת לשדות נטושים עם אנשים לא מוכרים להן ו/או ללכת לנו לימיט לרקוד, לשתות ומי יודע מה עוד כאילו לא היה אונס ושהחיים חייבים להימשך.
קטה, אהובי, הרי אי אפשר להאשים אותך בחוסר יושר ויושרה כלשהם ולכן כל מה שאני יכול לומר לך בעניין הוא, שנסתרות הן דרכי הטראומה ולא משנה איזו היא. אחת תבחר לנהוג כ"מצופה" ממנה ברמה ההגיונית ואחת תבחר בדרך אחרת שעל פניה נראית לגמרי כבלתי סבירה והגיונית בעליל בואכה עפולה. המשוואה מבחינתי היא פשוטה: צעקה אשה (או גבר) "אונס" משמע היא נפגעה ויש לטפל בה בין אם היא מופרעת והוזה ובין אם אכן חוותה זאת "רק" ברמת ההטרדה. כל שיפוטיות על דרכי התמודדותה הן בבחינת להכניס את הסכין עמוק אל תוך קרביה ואז גם לסובב כדי שיכאב באופן "מעניין" ולמרות שלאיש אין כוונה לעשות זאת נדמה לי שזאת החויה שנשארת מכך. |
|
מכשפונת ממתק |
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
Re: נפשה החבולה?????????
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
מכשפונת ממתק • 6 בנוב׳ 2007
דוקטרינה כתב/ה: נפש חבולה יוצאת למועדון יום אחרי?
מי שחווה מוות של קרוב או של אדם אהוב יודע כי אחרי זה, יש ריקנות. לא רוצים לצאת מייד לאחר מכן לנו-לימיט. חבר'ה- תרגיעו. בסיפור הזה יש יותר חורים מאשר בגבינה שוויצרית וכבר נזעקות כל בנות השבט (סליחה מראש השבט, לא התכוונתי אליך) להגן על כבודן של בנות ישראל החסודות. תרגיעו. מי שעוברת אונס - אם זה כל כך קשה כמו שאתן מתארות את זה, לא יוצאת למחרת למועדון בדסמ / חילופי זוגות / זיונים. אבל זאת כמובן דעתי האישית ואני רק גבר ארץצישראלי מצוי שלא מבין כלום. דוק. ואולי, רק אולי היא רצתה להיות בחברת אנשים שהיא אוהבת, להדחיק את מה שקרה. אתה לא יכול להשוות מוות של אדם קרוב למוות של עצמך. וזה מה שקורה כשאונסים אותך. אתה מת מבפנים. האדם שהכרת עד לשניה זאת מת. כל אחד מתמודד שונה עם דברים. כשאדם קרוב אלי מאוד נפטר, אני והבן שלו במהלך השבעה הלכנו לסרט. זה עושה אותנו פחות אבלים? פחות כואבים? פחות בשוק? למה? כי אתה החלטת ככה? "ואני רק גבר ארץצישראלי מצוי שלא מבין כלום" - אכן כך. וכל מילה נוספת מיותרת. |
|
A v(שולט) |
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
Re: כן, שפטתי אותה
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
A v(שולט) • 6 בנוב׳ 2007
דוקטרינה כתב/ה: מה פתאום שפטתי אותה ?
בעיניים שלי, לצאת לערב של בדסמ - אחרי אונס - זה לא הגיוני. קראתי את כל הסיפור הזה - ושום דבר לא מסתדר לי בתוך זה. דוק. אם אתה כבר שופט...לפחות תשפוט נכון... מי יודע מה עבר לה בראש??אולי זה כל כך כואב שהיא דחקה את זה עמוק. בורחת מזה כאילו זה לא קיים. אחרי דבר כזה..מטורף לחלוטין אתה מצפה שתנהג הגיוני???? אומרים...אל תשפוט אדם עד שעמדת במקומו. מקווה שלא תעמוד. Av |
|
Tish Adams |
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
Re: נפשה החבולה?????????
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
Tish Adams • 6 בנוב׳ 2007
מכשפונת ממתק כתב/ה: דוקטרינה כתב/ה: נפש חבולה יוצאת למועדון יום אחרי?
מי שחווה מוות של קרוב או של אדם אהוב יודע כי אחרי זה, יש ריקנות. לא רוצים לצאת מייד לאחר מכן לנו-לימיט. חבר'ה- תרגיעו. בסיפור הזה יש יותר חורים מאשר בגבינה שוויצרית וכבר נזעקות כל בנות השבט (סליחה מראש השבט, לא התכוונתי אליך) להגן על כבודן של בנות ישראל החסודות. תרגיעו. מי שעוברת אונס - אם זה כל כך קשה כמו שאתן מתארות את זה, לא יוצאת למחרת למועדון בדסמ / חילופי זוגות / זיונים. אבל זאת כמובן דעתי האישית ואני רק גבר ארץצישראלי מצוי שלא מבין כלום. דוק. ואולי, רק אולי היא רצתה להיות בחברת אנשים שהיא אוהבת, להדחיק את מה שקרה. אתה לא יכול להשוות מוות של אדם קרוב למוות של עצמך. וזה מה שקורה כשאונסים אותך. אתה מת מבפנים. האדם שהכרת עד לשניה זאת מת. כל אחד מתמודד שונה עם דברים. כשאדם קרוב אלי מאוד נפטר, אני והבן שלו במהלך השבעה הלכנו לסרט. זה עושה אותנו פחות אבלים? פחות כואבים? פחות בשוק? למה? כי אתה החלטת ככה? "ואני רק גבר ארץצישראלי מצוי שלא מבין כלום" - אכן כך. וכל מילה נוספת מיותרת. דוקטרינה, אתה גם בטח יודע מה תיפקודם של 90% מהמח שאף אחד לא יודע מה הם. |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
Re: מייד אחרי שזה קרה?
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 6 בנוב׳ 2007
דוקטרינה כתב/ה: אני יוצא מתוך נקודת הנחה שבה אונס לא הוזמן (וגם על כך יש לי השגות רבות) דוק.
רק לי יש בעיה עם המשפט הזה שלך???? רק לי זה צרם בעיניים והדליק לי לא נורה אדומה אלא פרוז'קטור לגביך??? וזה לא רק צרם לי בעיניים, זה ישר גרם לי לחשוב על עידן אנשי המערות ועל אלו שנשארו שם. דוק, הנה משהו נאור להפנמה: אונס אינו לעולם דבר מוזמן!!! גם אם הנאנסת תלך עירומה ברחוב-עדין הגופה שלה הוא ורק היא בעלת החלטה לגביו ולא כל בעל זין מצוי החושב שאם אישה אומרת לא היא בעצם טיזרית ומתכוונת ל-כן, או אם הינה הולכת עירומה ברחוב זה בגלל שהיא מחפשת מי שיאנוס אותה!! כאפיש??!!! |
|
A v(שולט) |
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
רחפנית
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
A v(שולט) • 6 בנוב׳ 2007
אני אקח את זה טיפה רחוק יותר ברשותך...
גם אם היא על ארבע פשוקה והזין שלו בפתח והיא אומרת די. גם מותר לה ואם ייכנס זה גם אונס!!!! נראה לי שקצת דפוק להתעסק באם הפעולות שלה של אחרי האונס הגיונית. כל אחד מקבל דברים בצורה אחרת ונוהג אחרת Av |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
Re: רחפנית
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 6 בנוב׳ 2007
אדון וחבר. כתב/ה: אני אקח את זה טיפה רחוק יותר ברשותך...
גם אם היא על ארבע פשוקה והזין שלו בפתח והיא אומרת די. גם מותר לה ואם ייכנס זה גם אונס!!!! נראה לי שקצת דפוק להתעסק באם הפעולות שלה של אחרי האונס הגיונית. כל אחד מקבל דברים בצורה אחרת ונוהג אחרת Av אתה יכול לקחת את זה כמה רחוק שאתה חפץ, ואתה בהחלט צודק-כל דבר אשר אינו ברשות הינו אונס כזה או אחר. אגב, אני דווקא לא מתפלאת על ההתעסקות בהתנהגותה לאחר האונס, היות והיו כאן מקרים בעבר,(לא רבים) בהם דובר על אונס כזה או אחר ולבסוף הדברים הסתברו כנקמה מצמררת של אישה דחוייה, כך שלא הייתי ממהרת להגדיר את ההתעסקות ו/או התהיות בדבר התנהגותה כדפוקות, אלא הייתי מגדירה אותן כחסרות רגישות. |
|