חדש במערכת(נשלט) |
לפני 16 שנים •
2 במאי 2008
Re: הפיתרון האולטמבטי
לפני 16 שנים •
2 במאי 2008
חדש במערכת(נשלט) • 2 במאי 2008
נטלי כתב/ה: איזה פוסט הזוי !!!
רק בשני דפים האחרונים הוא נעשה רציני. בערך.. זה בגלל שאני התחלתי להגיב!!! |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
2 במאי 2008
לפני 16 שנים •
2 במאי 2008
Lakshmi(נשלטת) • 2 במאי 2008
מכשף עם מטאטא ביד כתב/ה: נטלי כתב/ה: איזה פוסט הזוי !!!
רק בשני דפים האחרונים הוא נעשה רציני. בערך.. זה בגלל שאני התחלתי להגיב!!! מה אתה חש^_^ |
|
נמשכת{משויכת} |
לפני 16 שנים •
2 במאי 2008
לפני 16 שנים •
2 במאי 2008
נמשכת{משויכת} • 2 במאי 2008
את רוצה להיות יצרתית שיכאב לך יענג אותך...
רוצה לספוג אבל מצד שאני לענג... בזמן שאת במחזור תמצאי לך מישהי מחליפה.. לאותם ימים שאת בדגל אדום.... את תיהי קשורה לכיסא שיד אחת קשורה שהיא בתוך התחתונים שלך...והיד השנייה חופשייה...גופך קבול לכיסא עינייך רואות הכל... כאבה הגדול ביותר של האישה הוא הקינאה!!! אם תצליחי לראות הכיצד "כלבה" אחרת מענגת אותו..ותלמדי להנאות מזה..את לא תפסידי רק תרווחי.. מצד אחד הכאב האמיתי שבלב....שאין גרוע ממנו אבל מצד שני הצלחת לעמוד במשימתך לענג את אדונך..בלי שום צורך של חדירה... ואת תוכלי לענג את מקדשך כאשר היד בתוך מעוזך[/quote] אין ספק שזה יהיה מאוד כואב אך חוץ מזה אני רוצה שהוא יגרום לי את הכאב והעונג ולא שאני הענג או אכאיב לעצמי לשמחתי הוא לא מתעסק עם העניין של כאב הלב אלא רק בלשמח אותו תודה לך על התגובה |
|
נמשכת{משויכת} |
לפני 16 שנים •
2 במאי 2008
לפני 16 שנים •
2 במאי 2008
גם יצירתי, גם קינקי, גם השפלה וגם ביזאר
הוא יכול להפשיט אותך, לקשור לך את הידיים מאחורי הגב, לפרוש גליון נייר לבן ענק מתחתיך ורק באמצעים הטיבעיים שלרשותך כרגע.... לתת לך משימה לצייר בית/איש/עץ (או כל דבר אחר ממבחנים פסיכוטכנים מסוג פילת למיניהם) [/quote] למזלי הוא לא מהשולטים שיחשבו על רעיונות דוחים כאלה אך בכל מקרה תודה על ההתיחסות |
|
נמשכת{משויכת} |
לפני 16 שנים •
2 במאי 2008
לפני 16 שנים •
2 במאי 2008
נטלי כתב/ה: איזה פוסט הזוי !!!
רק בשני דפים האחרונים הוא נעשה רציני. בערך.. האם אנו לא נמצאים בעולם הזוי? |
|
Devil's Angel |
לפני 16 שנים •
3 במאי 2008
לפני 16 שנים •
3 במאי 2008
Devil's Angel • 3 במאי 2008
אם את כלכך צריכה כאב בזמן מחזור,
ניתן לעשות סשן מדיקל מגוון, כולל מחטים, כולל חריטות, כולל אינפוזיות למיניהן. אחרי כמה כאלה אני לא חושבת שהאדון שלך כבר יהיה מסוגל לעשות איפה ואיפה בין דם לדם. ואני מניחה שאת תבואי על סיפוקך בתחום הכאב רק, אחר כך תמונות בבקשה |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 16 שנים •
3 במאי 2008
Re: זהירות בדרכים
לפני 16 שנים •
3 במאי 2008
venus in our blood(שולטת) • 3 במאי 2008
חלמית קטנה כתב/ה: נמשכת כתב/ה: אדון_המשאלות כתב/ה: אני חושב שכשהדודה בלה באה לבקר
מוטב לחדור רק מאחור מקדימה ממש אין סיכוי ומעדיפה מאחור שלא תודה מי בכלל שואל אותך מה את עדיפה , חכי חכי אני הולכת למלות לו את הראש שפחה מפונקת שכמותך אני יכולה להגיד מה לא, לא השוט ההוא (אמאלה) לא המצטבים ההם (מוות) שלא תגידי שאני לא חברה טובה האמת אולי תפנקי אותו ותענגי אותו, (הבחור עובד קשה מגיע לו) פשוט לעשות לו עיסוי טוב בכל הגוף בכפות רגליים, איזה ארוחה נחמדה . למה תמיד צריך כאב? וואלה, סאבית למופת למרות החרמנות בזמן המחזור, אני חושבת שזה Big No No ולפנק את השולט- זה תמיד חיובי בקיצור, אני עם מלווה בעניין |
|
נמשכת{משויכת} |
לפני 16 שנים •
3 במאי 2008
לפני 16 שנים •
3 במאי 2008
נמשכת{משויכת} • 3 במאי 2008
Devil's Angel כתב/ה: אם את כלכך צריכה כאב בזמן מחזור,
ניתן לעשות סשן מדיקל מגוון, כולל מחטים, כולל חריטות, כולל אינפוזיות למיניהן. אחרי כמה כאלה אני לא חושבת שהאדון שלך כבר יהיה מסוגל לעשות איפה ואיפה בין דם לדם. ואני מניחה שאת תבואי על סיפוקך בתחום הכאב רק, אחר כך תמונות בבקשה מחטים מתכנן לי בלי שום קשר למחזור,לגבי חריטות אנו לא בקטע של להשאיר סימנים בלתי הפיכים. לגבי עניין הדם שנינו לא בקטע של דם כך שלא יהיו תמונות |
|
נמשכת{משויכת} |
לפני 16 שנים •
3 במאי 2008
Re: זהירות בדרכים
לפני 16 שנים •
3 במאי 2008
נמשכת{משויכת} • 3 במאי 2008
נוגה כתב/ה: חלמית קטנה כתב/ה: האמת אולי תפנקי אותו ותענגי אותו, (הבחור עובד קשה מגיע לו) פשוט לעשות לו עיסוי טוב בכל הגוף בכפות רגליים, איזה ארוחה נחמדה . למה תמיד צריך כאב?[/color] וואלה, סאבית למופת למרות החרמנות בזמן המחזור, אני חושבת שזה Big No No ולפנק את השולט- זה תמיד חיובי בקיצור, אני עם מלווה בעניין גם אני חשבתי על זה אך דחה את הרעיון ורצה לעניק לי את מה שאני כל כך רציתי שזה כאב וגמירה,וכמובן שעשה מה שרצה בסוף ויצאתי מרוצה ומסופקת תודה לך נוגה }{ |
|
Black P e a r l |
לפני 16 שנים •
3 במאי 2008
ממממממ....
לפני 16 שנים •
3 במאי 2008
Black P e a r l • 3 במאי 2008
ממממ... בסופו של יום, וזה יישמע מצחיק אולי, אני לא זו שאחליט מה יקרה ביני ובינו כשאני במחזור, הוא זה שיחליט.. ו... הרצונות שלו מכילים את הצרכים שלי וההבנה של הגוף שלי. אז כן, הוא יעשה ויחליט את שיחליט כמותאם לפי היכרותו איתי..
ככה ש.... אין לזה תשובה חד משמעית אבל אני לא אתנגד לשומדבר גם במחזור. |
|