Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 16 שנים •
4 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
4 ביוני 2008
Lilu-FemdoM{Pon} • 4 ביוני 2008
Avalon כתב/ה: Lilu-FemdoM כתב/ה: אני שם ואתם ?
לילו לא שכחת לציין משהו??? למשל פרט קטן ושולי כמו... זה שיש לך יום הולדת חכי חכי מה שאני אעשה לך מחר הולכת לחגוג לך את זה עד הסוף שששש....למה את מגלה? שיט עכשיו לא אוכל להיות אנונימית |
|
AIR(נשלט) |
לפני 16 שנים •
4 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
4 ביוני 2008
AIR(נשלט) • 4 ביוני 2008
המפקדת כתב/ה: Avalon כתב/ה: air כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: air כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: צוות הבודילולי יגיע,
ואיתנו עוד... התגעגעתי לשמוע את צלילי ההצלפות ס ו ט ה ! ! ! לא נכון , ני ילד טוב אתה לא רואהאת ההילה על ראשי ? איזה הילה? רגע אני רואה משהו אהה אתה מתכוון לקרניים... ואני חשבתי שמדובר על הזבובים ?יש פה למישהו K600 / |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
4 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
4 ביוני 2008
המפקדת(לא בעסק) • 4 ביוני 2008
Lilu-FemdoM כתב/ה: Avalon כתב/ה: Lilu-FemdoM כתב/ה: אני שם ואתם ?
לילו לא שכחת לציין משהו??? למשל פרט קטן ושולי כמו... זה שיש לך יום הולדת חכי חכי מה שאני אעשה לך מחר הולכת לחגוג לך את זה עד הסוף שששש....למה את מגלה? שיט עכשיו לא אוכל להיות אנונימית מזה מה היא מגלה ? מה אין לנו עיניים ? חוצמזה, לילו, אותך לא נזהה כי שנים לא ראינו אותך |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 16 שנים •
4 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
4 ביוני 2008
המפקדת כתב/ה: Lilu-FemdoM כתב/ה: Avalon כתב/ה: Lilu-FemdoM כתב/ה: אני שם ואתם ?
לילו לא שכחת לציין משהו??? למשל פרט קטן ושולי כמו... זה שיש לך יום הולדת חכי חכי מה שאני אעשה לך מחר הולכת לחגוג לך את זה עד הסוף שששש....למה את מגלה? שיט עכשיו לא אוכל להיות אנונימית מזה מה היא מגלה ? מה אין לנו עיניים ? חוצמזה, לילו, אותך לא נזהה כי שנים לא ראינו אותך תשובה צינית לצינית שכמותי נכון , שנים עברו , מאז דברים רבים השתנו בי ,צמחתי לגובה ! יצאו להן קרניים , כנפיים , בעייתי משהו |
|
Avalon |
לפני 16 שנים •
4 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
4 ביוני 2008
Avalon • 4 ביוני 2008
Lilu-FemdoM כתב/ה: Avalon כתב/ה: Lilu-FemdoM כתב/ה: אני שם ואתם ?
לילו לא שכחת לציין משהו??? למשל פרט קטן ושולי כמו... זה שיש לך יום הולדת חכי חכי מה שאני אעשה לך מחר הולכת לחגוג לך את זה עד הסוף שששש....למה את מגלה? שיט עכשיו לא אוכל להיות אנונימית לילו יש לי רעיון תגיעי במסכה ותחליפי את הבייבי שלי |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 16 שנים •
4 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
4 ביוני 2008
Avalon כתב/ה: Lilu-FemdoM כתב/ה: Avalon כתב/ה: Lilu-FemdoM כתב/ה: אני שם ואתם ?
לילו לא שכחת לציין משהו??? למשל פרט קטן ושולי כמו... זה שיש לך יום הולדת חכי חכי מה שאני אעשה לך מחר הולכת לחגוג לך את זה עד הסוף שששש....למה את מגלה? שיט עכשיו לא אוכל להיות אנונימית לילו יש לי רעיון תגיעי במסכה ותחליפי את הבייבי שלי בגלגול הבא מותק |
|
ג'ולי(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
4 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
4 ביוני 2008
ג'ולי(לא בעסק) • 4 ביוני 2008
Lilu-FemdoM כתב/ה: Avalon כתב/ה: Lilu-FemdoM כתב/ה: Avalon כתב/ה: Lilu-FemdoM כתב/ה: אני שם ואתם ?
לילו לא שכחת לציין משהו??? למשל פרט קטן ושולי כמו... זה שיש לך יום הולדת חכי חכי מה שאני אעשה לך מחר הולכת לחגוג לך את זה עד הסוף שששש....למה את מגלה? שיט עכשיו לא אוכל להיות אנונימית לילו יש לי רעיון תגיעי במסכה ותחליפי את הבייבי שלי בגלגול הבא מותק ווקשה. גם לילו סובלת מפחד ממקומות סגורים |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 16 שנים •
4 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
4 ביוני 2008
ג'ולינקה , בגלגול הבא אנטרל כל פחד ואהיה מוכנה להיות הסאבית של אבאלון
|
|
שוטרת* |
לפני 16 שנים •
4 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
4 ביוני 2008
שוטרת* • 4 ביוני 2008
לכל מי שתהה..
לכל מי שרצה לראות את זה כתוב לבן על שחור.. ולאחת מיוחדת שדורשת סטירה לעיתים.. ברור שאני באה! |
|
morgana |
לפני 16 שנים •
4 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
4 ביוני 2008
morgana • 4 ביוני 2008
היי , אני מנהלת הערב של המסיבה מחר ,
חוץ מלאייר , תוכלו לפנות אליי , תזהו אותי לפי הסרט האדום שקשור לידי הימנית .... rock n roll |
|