amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 2 ביוני 2008
זאלופון כתב/ה: כלובי כתב/ה: אני חושב שהרבה אנשים שלא מסכימים לפעמים עם שיקול הדעת שלי רואים במשך השנים את הקו הזה שאני מנסה לעמוד עליו ומעריכים אותי על כך.
אתה חושב נכון. אכן כך. זה איזון שמאוד קשה לשמר, ולעולם אי אפשר "לצאת ראש" עם כולם. מה שחשוב זה באופן כללי להיות בסדר. מי שמעולם לא ניהל אתר/ פורום יתקשה להבין את הדילמות האלו. אחריות קשה מנשוא, שרוב האנשים מעדיפים שלא לנסות להתמודד איתה בכלל. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
זעקה
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
aka BODYGUARD • 2 ביוני 2008
מוטציה יקרה,
אין לי ממש שום כוונה לצאת בדיקלרציה על מצבך, גם לא לפתוח באופנסיב אטאק על המריחות הנוראיות שלך כאן, ואפילו לא להכנס לדיפנסיב מוד רק על מנת לספק את הטימטום שלך. וכעת כלובי, ביום שהמוטציה תצטרף לניק השני אני אכתוב לך ברכה בצבע לבחירתך, ונוסף נוצצים ושאר קישוטי מסיבה. נמתין בסבלנות. |
|
זעקה אילמת(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
זעקה אילמת(נשלטת) • 2 ביוני 2008
ג'ולי כתב/ה: זעקה אילמת כתב/ה: ג'ולי כתב/ה: קליבר צודק. שוב.
"האחר"... הוא אכן אידיוט. קשה להאשים אותי בהרכנת ראש כנועה למאסטר כלובי, יעידו על זה, כל אלה מחוברים למסנג'ר שלי, כי חששו שכלובי יעיף אותי... אבל יש לי הרגשה שלאחרונה, יש הרבה מאד אנשים, שמסתוססים באתר, מאד מאד משועממים ומחפשים ריגושים. אתם מקלקלים לי את הכיף. אחר...לך למצוא לך אחרת. מה עניין הקללות ? "אידיוט " ?? "אחר" נשמע לי כמבין דבר. למיטב ידיעתי , אני מדגישה ידיעתי מאחר ולא ראיתי שום תקנון בנושא - אין להכפיש אדם באתר זה. מי אמר אידיוט ולא נחסם ? במידה וכן יוקם תקנון כלשהו , הייתי ממליצה על חסימת אינפנטילים ( זו לא קללה, אלא עובדה)- בודי גארד לדוג' . c y ובכן... רק כדי שלא תחשבי לרגע קט שאני מקללת... הרי לך פרוש המילה "אידיוט" והמקור שלה: "המילה חדרה מן היוונית ל◄לטינית ומשם אל השפות האירופיות במשמעות של שוטה, אדם שאינו מסוגל לחשיבה הגיונית. מן השפות האירופיות המילה הגיעה אל העברית החדשה בכתיב אידיוט, במשמעות של שוטה או מטומטם, אדם שפעולותיו מזיקות או חסרות תועלת ושאינו מודע לתוצאות מעשיו. " אדם שפעולותיו מזיקות או חסרות תועלת אם את כבר עושה אייטימיזציה למילה, לכי עד הסוף. באותו קישור יש עוד פירוש למילה : המסלול השני שעברה המילה בדרכה אל העברית היה דרך הרומאים. המילה חדרה מן היוונית ל◄לטינית ומשם אל השפות האירופיות במשמעות של שוטה, אדם שאינו מסוגל לחשיבה הגיונית. מן השפות האירופיות המילה הגיעה אל העברית החדשה בכתיב אידיוט, במשמעות של שוטה או מטומטם, אדם שפעולותיו מזיקות או חסרות תועלת ושאינו מודע לתוצאות מעשיו. קראי לילד בשמו- זו הכפשת שם. ועל הכפשה נחסמים מהפורום. או שלא ? http://www.safa-ivrit.org/spelling/idiot.php |
|
Brave Dwarf |
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
Brave Dwarf • 2 ביוני 2008
ג'ולי כתב/ה: ובכן... רק כדי שלא תחשבי לרגע קט שאני מקללת... הרי לך פרוש המילה "אידיוט" והמקור שלה: "המילה חדרה מן היוונית ל◄לטינית ומשם אל השפות האירופיות במשמעות של שוטה, אדם שאינו מסוגל לחשיבה הגיונית. מן השפות האירופיות המילה הגיעה אל העברית החדשה בכתיב אידיוט, במשמעות של שוטה או מטומטם, אדם שפעולותיו מזיקות או חסרות תועלת ושאינו מודע לתוצאות מעשיו. " אדם שפעולותיו מזיקות או חסרות תועלת ובכלל "אידיוט" הוא ספרו של פיודור מיכאילוביץ' דוסטויבסקי ולכן לקרוא למישהו אידיוט יהיה שווה ערך ל- "יא חתיכת מלחמה ושלום שכמותך" (לב ניקולייביץ טולסטוי). ליצנים, אחים קרמזוב. |
|
ג'ולי(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
ג'ולי(לא בעסק) • 2 ביוני 2008
זעקה אילמת כתב/ה: ג'ולי כתב/ה: זעקה אילמת כתב/ה: ג'ולי כתב/ה: קליבר צודק. שוב.
"האחר"... הוא אכן אידיוט. קשה להאשים אותי בהרכנת ראש כנועה למאסטר כלובי, יעידו על זה, כל אלה מחוברים למסנג'ר שלי, כי חששו שכלובי יעיף אותי... אבל יש לי הרגשה שלאחרונה, יש הרבה מאד אנשים, שמסתוססים באתר, מאד מאד משועממים ומחפשים ריגושים. אתם מקלקלים לי את הכיף. אחר...לך למצוא לך אחרת. מה עניין הקללות ? "אידיוט " ?? "אחר" נשמע לי כמבין דבר. למיטב ידיעתי , אני מדגישה ידיעתי מאחר ולא ראיתי שום תקנון בנושא - אין להכפיש אדם באתר זה. מי אמר אידיוט ולא נחסם ? במידה וכן יוקם תקנון כלשהו , הייתי ממליצה על חסימת אינפנטילים ( זו לא קללה, אלא עובדה)- בודי גארד לדוג' . c y ובכן... רק כדי שלא תחשבי לרגע קט שאני מקללת... הרי לך פרוש המילה "אידיוט" והמקור שלה: "המילה חדרה מן היוונית ל◄לטינית ומשם אל השפות האירופיות במשמעות של שוטה, אדם שאינו מסוגל לחשיבה הגיונית. מן השפות האירופיות המילה הגיעה אל העברית החדשה בכתיב אידיוט, במשמעות של שוטה או מטומטם, אדם שפעולותיו מזיקות או חסרות תועלת ושאינו מודע לתוצאות מעשיו. " אדם שפעולותיו מזיקות או חסרות תועלת אם את כבר עושה אייטימיזציה למילה, לכי עד הסוף. באותו קישור יש עוד פירוש למילה : המסלול השני שעברה המילה בדרכה אל העברית היה דרך הרומאים. המילה חדרה מן היוונית ל◄לטינית ומשם אל השפות האירופיות במשמעות של שוטה, אדם שאינו מסוגל לחשיבה הגיונית. מן השפות האירופיות המילה הגיעה אל העברית החדשה בכתיב אידיוט, במשמעות של שוטה או מטומטם, אדם שפעולותיו מזיקות או חסרות תועלת ושאינו מודע לתוצאות מעשיו. קראי לילד בשמו- זו הכפשת שם. ועל הכפשה נחסמים מהפורום. או שלא ? http://www.safa-ivrit.org/spelling/idiot.php יש כאן כמה כאלה, עם התסביך הזה. עד היום, חשבתי שזו תקלה תלויית מין (כרומוזום Y, כדי שלרגע לא תחשבי שאני מאשימה מישהו בהפצת מחלות מין) מסתבר שיש גם נשים שמאמינות שהן בוחנות כליות ולב. או בשפה עממית יותר... באמא'שך, מאיפה את יודעת למה התכוון המשורר, או למה התכוונתי אני? |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
אויי נו
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
קטסטרופה{Adonai} • 2 ביוני 2008
אחר כתב/ה: לא האשמתי אתמול את כלובי בפלילים.
אינני רואה כיצד המשפט הזה מחשיד את כלובי בפלילים: "המשטרה פוקחת את עיניה על הכלוב ועל אתרים אחרים השייכים לקהילה ומחפשת נקודות אחיזה מזה חודשים לא מעטים, דווקא משום שאנשים בקהילה שומרים על דיסקרטיות, ונמנעים מלפנות אל מערכות החוק גם במקרים הנחשבים לחריגים מאוד, דבר המקשה גם על החקירות הקיימות". גם המשפט הבא אותו בחר כלובי לצטט אינו האשמתו של כלובי בפלילים, לפחות לא על ידי: "ההליך הרביעי והחמישי נמצאים בשלבים שונים של הכנה: האחד הוא תביעת לשון הרע כנגד מספר אנשים בכלוב וכנגד מי שאפשר להם ביודעין פלטפורמה מלאה לכך, חלקם מוכרים מאוד.". אינני רואה כיצד דווח על תביעה שכזו שאכן מתגבשת בימים אלה היא האשמה שלי את כלובי בפלילים. הנה עוד ציטוט של כלובי מאתמול: "למען הסר כל ספק לא היו דברים מעולם. מדובר בשקרים ובהשמצות שבבסיסם שקר, ונסיון לפגיעה בשמו הטוב של האתר ושל הנהלתו. כיצד יתכן שאדם בעל כינוי חדש ומסתורי יודע כל כך הרבה על הקהילה ועל המשטרה." אזה ככה: למען הסר ספק, תביעה שכזו אכן מתגבשת ומכל הידוע לי עומדת להיות מוגשת בימים הקרובים. לא רק שהדיווח הזה שלי הוא אמת ויציב ובמו עיני ראיתי חלק מהחומר המדובר, גם שאר ארבעת ההליכים שסיפרתי עליהם נמצאים בשלבים עליהם סיפרתי ולגבי טענתו של כלובי על היותי כינוי חדש, הצצה קלה בפרופיל שלי תגלה שאני כאן כבר שלוש שנים, בדיוק היום... לא בפלילים האשמתי את כלובי כשבחר שוב לשלוף מהמותן ולחסום אותי. האשמתי אותו שבהתנהלותו השרירותית, הלא שוויונית והכוחנית, הוא גורם לאנשים מן הקהילה לחפש פתרונות במערכת החוק, פתרונות שלמרות שבסופו של דבר יינתנו, אינני בטוח שיהיו לשמחת אנשי הקהילה. ומה כלובי כרגיל עושה במקרים שכאלה? חוסם. ומה עלה התאנה שהוא בוחר על מנת להצדיק את החסימה? שהאשמתי אותו בפלילים, שאני שקרן, ושאני חדש. לא בפלילים האשמתי אותך כלובי. האשמתי אותך רק בדברים שאתה טרחת שניות לאחר מכן להוכיח. קח עילה לתביעה מר "אחר": אתה אהבל ברמות שאפילו אני לא מכיר, טרחן נרגן ומריר, מאונן כפייתי וחובב בגדי נשים. יאלה סתום, לך תגיש תביעה. |
|
זעקה אילמת(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
Re: זעקה
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
BODYGUARD כתב/ה: מוטציה יקרה,
אין לי ממש שום כוונה לצאת בדיקלרציה על מצבך, גם לא לפתוח באופנסיב אטאק על המריחות הנוראיות שלך כאן, ואפילו לא להכנס לדיפנסיב מוד רק על מנת לספק את הטימטום שלך. וכעת כלובי, ביום שהמוטציה תצטרף לניק השני אני אכתוב לך ברכה בצבע לבחירתך, ונוסף נוצצים ושאר קישוטי מסיבה. נמתין בסבלנות. נו, מה כבר ניתן לאמר ? יש מוחות אשר הטבע גונן עליהם מחדירת דעת . ג'יזס כרייסט – תגמל כבר מהצבע נגד עין הרע הזה , הטרוכרומטיות הזו רק מחדדת את העובדה כי מקורותיך הם מן הערסוויט, נסה להשתדרג ולא להשאר פרימיטבי כקודמיך אם כי ברור לי שזה מהווה קושי עבור פיאסקו שכמוך כיוון דדש דש . ולא - לאכול בסכין ובמזלג לא מהווה קדמה . היותי פה גורמת לך בהחלט לחבוט הקבר , האו אמיוסינג לראות שולט , מלחך פנכי - הכמעט ויורד על 4 בפני כלובי כדי שיעף אותי מהאתר . אז הטה אוזן לזה : כל עוד יש בופון שכמוך הגורם לי לחיוך של בוז והנאה הנובעת מהתעללות בך – אשאר . כמו כן אני חיה בקואנסיסטנציה עם כלובי ולא אפסה תקוותי באשר לפתיחת עיניו , כך שעצור את ה"פה דה ז'ואה" – אני פה. אולם באשר אליך, לסיכוייך להיות בן אדם עם קצת בון טון, או שולט אמיתי ולא דום צעצוע - כלו כל הקצין . בלתי נתפס אצלי איך מי שאמור להיות שולט לא בוש ונכלם לשבת מול מסך כמו בתולה זקנה הממתיקה את התה שלה בסקנדלים ולעשות את אוזניך כאפרכסת בציפיה לשפיכת מעט ביוב חברתי באוזניך *להקיא * . תמשיך עם הדיאלוגיסם שלך כשדבריך לא יותר מורבליסם , רק תתעורר מהסדציה ושים לב שאף אחד פה לא סופר אותך . במקומך הייתי בוחרת בנאוטרליטיות וכשאתה פותח דלת אל תשכח לסגור אותה – וכן תעשה לפיך , מאחר ושתיקה טובה מתשובה חלשה ולך , לא כישרון הדיבור ניתן לך אלא כשרון השתיקה. אומרים שישנם שלושה סוגי שתיקה : שתיקת הדיבור , שתיקת השתיקה ושתיקת המחשבה – את האחרונה אתה מיישם בקביעות – תתמקד בראשונה . |
|
aka BODYGUARD |
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
Re: זעקה
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
aka BODYGUARD • 2 ביוני 2008
BODYGUARD כתב/ה: מוטציה יקרה,
אין לי ממש שום כוונה לצאת בדיקלרציה על מצבך, גם לא לפתוח באופנסיב אטאק על המריחות הנוראיות שלך כאן, ואפילו לא להכנס לדיפנסיב מוד רק על מנת לספק את הטימטום שלך. וכעת כלובי, ביום שהמוטציה תצטרף לניק השני אני אכתוב לך ברכה בצבע לבחירתך, ונוסף נוצצים ושאר קישוטי מסיבה. נמתין בסבלנות. תתמקדי בשתי מילים האחרונות... (כל השאר קצת קשה לך, אנו מבינים) נמתין בסבלנות. |
|
זעקה אילמת(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
סטרנגלדום..בודיגארד?
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
נו באמת, אתה משעמם ולא מאתגר בעליל .
"נמתין בסבלנות" ? זהו ? ומי זה נמתין ? אתה והתולעים שלך ? או שכאדם חלש הינך נזקק לגיבוי של חבר דמיוני ? נאלמת ? וואט ? הינך אפס ורבלי ומוג לב , ויודע מה ? זה בסדר שיש לך פרפרים בבטן , רק כדאי שתדאג לכך שיעופו בלהק מסודר ומהר .. הרפיוטיישן שלך פה ברגרסיה. |
|
אנימה |
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
Re: לא בפלילים
לפני 16 שנים •
2 ביוני 2008
אנימה • 2 ביוני 2008
אחר כתב/ה: לא האשמתי אתמול את כלובי בפלילים.
אינני רואה כיצד המשפט הזה מחשיד את כלובי בפלילים: "המשטרה פוקחת את עיניה על הכלוב ועל אתרים אחרים השייכים לקהילה ומחפשת נקודות אחיזה מזה חודשים לא מעטים, דווקא משום שאנשים בקהילה שומרים על דיסקרטיות, ונמנעים מלפנות אל מערכות החוק גם במקרים הנחשבים לחריגים מאוד, דבר המקשה גם על החקירות הקיימות". גם המשפט הבא אותו בחר כלובי לצטט אינו האשמתו של כלובי בפלילים, לפחות לא על ידי: "ההליך הרביעי והחמישי נמצאים בשלבים שונים של הכנה: האחד הוא תביעת לשון הרע כנגד מספר אנשים בכלוב וכנגד מי שאפשר להם ביודעין פלטפורמה מלאה לכך, חלקם מוכרים מאוד.". אינני רואה כיצד דווח על תביעה שכזו שאכן מתגבשת בימים אלה היא האשמה שלי את כלובי בפלילים. הנה עוד ציטוט של כלובי מאתמול: "למען הסר כל ספק לא היו דברים מעולם. מדובר בשקרים ובהשמצות שבבסיסם שקר, ונסיון לפגיעה בשמו הטוב של האתר ושל הנהלתו. כיצד יתכן שאדם בעל כינוי חדש ומסתורי יודע כל כך הרבה על הקהילה ועל המשטרה." אזה ככה: למען הסר ספק, תביעה שכזו אכן מתגבשת ומכל הידוע לי עומדת להיות מוגשת בימים הקרובים. לא רק שהדיווח הזה שלי הוא אמת ויציב ובמו עיני ראיתי חלק מהחומר המדובר, גם שאר ארבעת ההליכים שסיפרתי עליהם נמצאים בשלבים עליהם סיפרתי ולגבי טענתו של כלובי על היותי כינוי חדש, הצצה קלה בפרופיל שלי תגלה שאני כאן כבר שלוש שנים, בדיוק היום... לא בפלילים האשמתי את כלובי כשבחר שוב לשלוף מהמותן ולחסום אותי. האשמתי אותו שבהתנהלותו השרירותית, הלא שוויונית והכוחנית, הוא גורם לאנשים מן הקהילה לחפש פתרונות במערכת החוק, פתרונות שלמרות שבסופו של דבר יינתנו, אינני בטוח שיהיו לשמחת אנשי הקהילה. ומה כלובי כרגיל עושה במקרים שכאלה? חוסם. ומה עלה התאנה שהוא בוחר על מנת להצדיק את החסימה? שהאשמתי אותו בפלילים, שאני שקרן, ושאני חדש. לא בפלילים האשמתי אותך כלובי. האשמתי אותך רק בדברים שאתה טרחת שניות לאחר מכן להוכיח. אז עכשיו- אני רוצה להתקד במה שכתבת: למשטרה יש גוף שעוסק ברשת. הגוף הזה לא פוקח עין באופן מיוחד על הכלוב, או על אתרים אחרים בדסמים. הוא מכיר את כל הרשת, על אתריה וכל מה שנכלל בה. אם זה גוף שמתעסק ברשת, אז הוא מכיר את הרשת. אם באמת ראית איזו תביעה שמתגבשת, נניח, מה הייתה הבעיה לקום ולפתוח שירשור על הנושא, לא כשהוא בשלב הדיבורים, אלא בשלב הת'כלס? כל אחד יכול להתכתב עם העורך דין שלו עם ניירת מכאן ועד להודעה חדשה. השאלה היא הרי אם זה יעמוד במבחן החוק, או בית המשפט. אז אתה בא לנו כחוגר שמפתח, ששלב הקשקשת הוא קשקשת ( אם בכלל ) נאחז באיזה זיז שכתבתי בשירשור אחר- כדי לקפוץ ולהודיע: הפתעה! ראיתי גם ראיתי ניירת, מישהו רוצה להגיש תביעה. ואתה, מלא עזוז, לא מתאפק להודיע לנו- בימים הקרובים! היכונו היכונו. רק חמור קופץ בראש. מישהו שבאמת יודע דברים, מתאפק. מתאפק כי הוא יודע שמהלך העניינים פועל לטובתו, ולא לרעתו. לכן קל לשתוק, קל להתאפק. אבל אתה- בוער. בוער ללהשמיץ, ומשתמש במידע מפוברק רק כדי לקבל מעט מתחושת הצומי שלפי דעתך מגיעה לך, והיא נמנעת ממך, שלא בצדק כמובן. ואתה תעשה הכל- הכל, כדי שחמש דקות "התהילה" שלך לא יעברו. איך פתאום הטקסטים של גיל מטרידים אותך- אם אתה אפילו לא הבנת על מה אני מדברת, כשקראתי לו קלגס מפלוגות הסער. זה שאני מעזה לכנות אותו כך- ממש לא יפה. אבל זה שהוא מכנה את עצמו כך- פתאום זה בסדר? פתאום אתה נלחם את מלחמתו, כשדקה לפני אתה כעסת שאני קוראת לו כך? רחמנות על החברים המסכנים שלך, זה יקח עוד הרבה זמן עד שהם יגמרו לעלעל בניירת שלהם? תבטיח לנו, פיינשמקר שכמוך, שתסרוק לנו מסמך תביעה עם חותמת "התקבל" מבית המשפט, בימים הקרובים כמובן. כל עוד זה לא יקרה, אתה מבחינת עוד נואש צומי. |
|