בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
30 בספט׳ 2008
Re: חשבתי על זה
לפני 16 שנים •
30 בספט׳ 2008
בלוסום(לא בעסק) • 30 בספט׳ 2008
פרנקי כתב/ה: אחר כתב/ה: על הקטע עם הבחורה הקשורה שמשתמשים בה למה שצריך תוך כדי.
נשמע לא רע. אבל אני צריך לעשות כאן שיפוץ, אז אני חושב שאני אבחר פנטזיה בהתאם לזה. אפרופו שיפוצים בשדרות סנסט ... הפעלול החדש הוא : קשורה, שוברת קירות גבס עם הראש. הייי...זה לא SSC אם לא תשיגי לה... כדור נגד כאב ראש.... |
|
פרנקי |
לפני 16 שנים •
30 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
30 בספט׳ 2008
פרנקי • 30 בספט׳ 2008
חתולונת1607 כתב/ה: פרנקי כתב/ה: אחר כתב/ה: על הקטע עם הבחורה הקשורה שמשתמשים בה למה שצריך תוך כדי.
נשמע לא רע. אבל אני צריך לעשות כאן שיפוץ, אז אני חושב שאני אבחר פנטזיה בהתאם לזה. אפרופו שיפוצים בשדרות סנסט ... הפעלול החדש הוא : קשורה, שוברת קירות גבס עם הראש. הייי...זה לא SSC אם לא תשיגי לה... כדור נגד כאב ראש.... או ... קסדה |
|
אחת כזו |
לפני 16 שנים •
1 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
1 באוק׳ 2008
אחת כזו • 1 באוק׳ 2008
פרנקי כתב/ה: חתולונת1607 כתב/ה: פרנקי כתב/ה: אחר כתב/ה: על הקטע עם הבחורה הקשורה שמשתמשים בה למה שצריך תוך כדי.
נשמע לא רע. אבל אני צריך לעשות כאן שיפוץ, אז אני חושב שאני אבחר פנטזיה בהתאם לזה. אפרופו שיפוצים בשדרות סנסט ... הפעלול החדש הוא : קשורה, שוברת קירות גבס עם הראש. הייי...זה לא SSC אם לא תשיגי לה... כדור נגד כאב ראש.... או ... קסדה את באמת חושבת שאחר דיבר על שיפוצים סתם, פרנקי? ולא שמעת שפנטזיות הן אישיות, (אם כי ישנם כאלה שמימשו את רובם), שלא לדבר על הפנטזיות-הבאמת-סוטות-שלך? |
|
פרנקי |
לפני 16 שנים •
1 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
1 באוק׳ 2008
פרנקי • 1 באוק׳ 2008
יש לי יש לי ...עוד אחת - זה משחק
אם את מסוגלת להבין משהו אחרי ה- 0.015 שבועות עדיין קשורה ועם גאג, משחקת "קליעה לבור" (רמז: גולות) |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 16 שנים •
1 באוק׳ 2008
Re: מי מספר אחד..
לפני 16 שנים •
1 באוק׳ 2008
shuki boy(נשלט) • 1 באוק׳ 2008
אחת כזו כתב/ה: ... את אישה, ולכן הדגדגן שלך זה לא זין. את אישה, ושום סטרפאון מייד אין צ'יינה לא יכול לשנות את זה. זה דוחה, אישה עם סטרפאון, זה פתטי, מי המציא את הרעיון הזה בכלל? (ודי עם ההסברים על זה שאנחנו מורכבים משלל חלקים, שצריכים לבוא לידי ביטוי. אם הם היו צריכים, אלוהים היה בורא לכן זין. די נו, הבקשה לעיון מחדש לא מתקבלת. אני אפסוק לך הוצאות.) את אישה, ולכן אני מזיין אותך ולא להיפך. את אישה, ולכן כל מי שתוכלי לזיין אותו בכל דרך לא יוכל לקבל את הלב שלך. את לא מבינה את זה? את מבינה את זה טוב מאוד.. ... **** מוקדש בברכת שנה טובה לכל השוביניסטים והפמניסטיות שביננו : ) **** לא אהבתי את זה. זה עשה לי רע - זה סקסיסטי בצורה מאד לא נעימה. אבל אני מניח שזו כוונת המשוררת. שנה טובה. |
|
אחת כזו |
לפני 16 שנים •
1 באוק׳ 2008
Re: מי מספר אחד..
לפני 16 שנים •
1 באוק׳ 2008
אחת כזו • 1 באוק׳ 2008
tranny boi כתב/ה: אחת כזו כתב/ה: ... את אישה, ולכן הדגדגן שלך זה לא זין. את אישה, ושום סטרפאון מייד אין צ'יינה לא יכול לשנות את זה. זה דוחה, אישה עם סטרפאון, זה פתטי, מי המציא את הרעיון הזה בכלל? (ודי עם ההסברים על זה שאנחנו מורכבים משלל חלקים, שצריכים לבוא לידי ביטוי. אם הם היו צריכים, אלוהים היה בורא לכן זין. די נו, הבקשה לעיון מחדש לא מתקבלת. אני אפסוק לך הוצאות.) את אישה, ולכן אני מזיין אותך ולא להיפך. את אישה, ולכן כל מי שתוכלי לזיין אותו בכל דרך לא יוכל לקבל את הלב שלך. את לא מבינה את זה? את מבינה את זה טוב מאוד.. ... **** מוקדש בברכת שנה טובה לכל השוביניסטים והפמניסטיות שביננו : ) **** לא אהבתי את זה. זה עשה לי רע - זה סקסיסטי בצורה מאד לא נעימה. אבל אני מניח שזו כוונת המשוררת. שנה טובה. נו, tranny boi, אני יכולה להבין אותך. זה מתסכל, אני עצמי אומרת. |
|
אחר |
לפני 16 שנים •
1 באוק׳ 2008
קוראים לך משוררת
לפני 16 שנים •
1 באוק׳ 2008
אחר • 1 באוק׳ 2008
לפחות תעני בנימוס.
|
|
אחת כזו |
לפני 16 שנים •
1 באוק׳ 2008
Re: קוראים לך משוררת
לפני 16 שנים •
1 באוק׳ 2008
אחת כזו • 1 באוק׳ 2008
אחר כתב/ה: לפחות תעני בנימוס.
זו היתה תשובה מנומסת, אחר. אני רק הבאתי דברים בשם אומרם - גם הפעם יורים בשליח? בכל אופן, ל-tranny boi אמור להיות זין - אז על מה הוא מיילל בעצם? |
|
אחר |
לפני 16 שנים •
1 באוק׳ 2008
את כזו מיושנת
לפני 16 שנים •
1 באוק׳ 2008
אחר • 1 באוק׳ 2008
את בכלל לא מודעת לדוקטרינת הזין הקונסטרוקטיבי.
זו הסיבה שבמבחן התוצאה את יוצאת כאן לא מנומסת. |
|
אחת כזו |
לפני 16 שנים •
1 באוק׳ 2008
Re: את כזו מיושנת
לפני 16 שנים •
1 באוק׳ 2008
אחת כזו • 1 באוק׳ 2008
אחר כתב/ה: את בכלל לא מודעת לדוקטרינת הזין הקונסטרוקטיבי.
זו הסיבה שבמבחן התוצאה את יוצאת כאן לא מנומסת. אני כנראה מיושנת... זה כמו דוקטרינת ההחזקה הקונסטרוקטיבית, רק שבמקום סמים נניח, מדובר בזין...? |
|