Tame |
לפני 15 שנים •
11 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
11 בדצמ׳ 2008
Tame • 11 בדצמ׳ 2008
גם לשון היא בשר אגב
לא שאני לא נהנה לזיין אבל אינטימיות אני מרגיש גם כשאני יורד למישהי (ולא רק) |
|
ליידי תמרה(שולטת) |
לפני 15 שנים •
11 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
11 בדצמ׳ 2008
ליידי תמרה(שולטת) • 11 בדצמ׳ 2008
רצ', אתה סנילי.
ציטוט: וזה מזכיר לי נשכחות.
אם אני לא טועה, לייד תמרה, מתי שהוא בעבר כתבת באיזה פורום בכלוב (ואם זו לא היית את, אז עמך הסליחה) שסקס (ונילי) בריא הוא לא רכיב חיוני במערכת יחסים זוגית טובה. אמרתי את זה כאן, בעמוד 4 של השרשור הזה ממש. אבל זה היה כתגובה להגדרה של חדירה כ"בסיס" של זוגיות. את מה שהיה לי לומר בנושא כבר אמרתי שם, ולדעתי ברהיטות. אני מאוד נהנית לשלב יחסי מין וזוגיות, ולי זה חשוב. אני לא שוללת א/נשים שעבורם זה לא חיוני, אבל בכל מקרה בעיני זה לא הבסיס. וכן, אני נוטה מאוד לשלב פיזיות, מגע בשר בבשר, גם ביחסי שליטה וגם ביחסים אחרים. בשר בבשר. יש המון דרכים למגע של בשר בבשר, למה הקישור ההכרחי לחדירה של זין לכוס? זה הלב של הדיון, לא המגע. לא האינטימיות. לא הסיליקון. לא הבשר. למה חשוב שיכנס זין לכוס? הרי בין לסביות יש חיבור לא פחות חזק. ואינטימיות. ויש אצבעות, ולשון, וסיליקון, וחיבוקים, ונשיקות, וליקוקים, ואלפי דברים יצירתיים יותר. למה דווקא זין בכוס? |
|
רצסיבי(נשלט) |
לפני 15 שנים •
11 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
11 בדצמ׳ 2008
רצסיבי(נשלט) • 11 בדצמ׳ 2008
ליידי תמרה כתב/ה: למה חשוב שיכנס זין לכוס? הרי בין לסביות יש חיבור לא פחות חזק. ואינטימיות. ויש אצבעות, ולשון, וסיליקון, וחיבוקים, ונשיקות, וליקוקים, ואלפי דברים יצירתיים יותר. למה דווקא זין בכוס? הכל מתחיל בקונטקסט שבו הדברים נאמרו. דברנו על ההבדל בין חדירה של דילדו לבין חדירה של זין, לכן אמרתי בשר בבשר, בהקשר הזה. הבשר יוצר אינטימיות שהדילדו לא יוצר. לא דברנו על בשרים אחרים ולכן לא התייחסתי לכך. אבל עכשיו גם זה עלה, אז אין ברירה. ובכן, אז לגבי זין בכוס לעומת לשון בכוס לעומת לשון בלשון לעומת לשון בפיטמה לעומת פיטמה בכוס לעומת כוס בכוס לעומת אצבע באצבע (ושזה לא יראה כאילו אני מזלזל במגע של אצבע באצבע, אני לא מזלזל בשום מגע באשר הוא. אחד המגעים האהובים עלי הוא רפרופים כאילו מקריים, שאין יותר קלושים מהם מבחינת עוצמתו הפיזית של המגע. למגע כזה יש אפקט שאין לזיון, למשל) לגבי כל אלה, בעיניי לפחות, וזה בהחלט עניין של טעם וריח, יש משהו מיוחד בצמידות ובכניסות (בשורוק) שיש למגע של זין בכוס, שאולי קיים, אבל בערכים מופחתים, במגעים אחרים. צמידות אפשר להשיג בהרבה תנוחות ומצבים. וכניסות (בשורוק) גם. אבל צמידות וכניסות גם יחד? כשגוף בגוף משתרג-משתלב לכל אורכו, ובנוסף מתחבר-מתהדק-מתכנס ממגע של זין בכוס? בעצם לא מגע, מגע זה חלש, הידבקות זה יותר טוב, התעטפות אפילו טוב יותר. לא יודע, בעיניי קשה להשיג אפקט-משולב דומה ממגעים אחרים (ושוב, מבלי לזלזל בהנאה מכל מגע באשר הוא). |
|
Tame |
לפני 15 שנים •
11 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
11 בדצמ׳ 2008
Tame • 11 בדצמ׳ 2008
תראה יש סיבה שחדירה של זין לכוס היא מהנה כל כך, היא הדרך הטיבעית להתרבות וברור שהטבע חנן אותה (ואותנו) בהנאה מרובה.
עם זאת כשנכנסים לתחום של בדסמ אנחנו מתחילים להגיע למקומות בהם אנחנו מבינים שההנאה החשובה יותר או החזקה יותר היא דווקא ההנאה המנטאלית/רגשית ולא ההנאה הגופנית. באופן כללי השתמשת במילה אינטימיות קודם והאינטימיות של בני הזוג יכולה להיות מושגת במגוון דרכים שהמגע הוא רק אחד מהם והחדירה של זין לכוס הוא רק אחד ממיני המגעים האפשריים. הטווח האינטימי מתרחב אפילו יותר כשאנו נכנסים לתחום הבדסמ שבו כמו שאמרנו למעלה יש דגש על המנטאלי יותר מעל הפיזי (ככה שפה אינטימיות יכולה להגיע גם מכאב שזה סוג אחר לחלוטין של מגע, גם מהשפלה ועוד המון דברים טובים אחרים). וככה בעיניים בדסמיות ההנאה המאוד מאוד חשובה הזו של הסקס הוינילי - חדירה של זין לכוס - מתגמדת בהשוואה לסוגי האינטימיות האחרים שיש, אפילו שההנאה הגופנית הרבה שמתקבלת ותחושת ההתעטפות והקירבה שדיברת עליהן עדיין מרגישות אותו דבר כמו שהן מרגישות לכולם. פשוט לבדסמ יש דברים חזקים יותר להציע. מתוך כל זה אפשר לומר שאולי באקט שעומד לבד חדירה של זין לכוס היא מהנה יותר ואינטימית יותר מליקוק של כוס, אבל תחת עיניים בדסמיות אולי דווקא הידיעה של הסאב שהוא מלקק כי הוא לא ראוי לחדור, או כי הוטל עליו עונש לא לגמור, או כי הוטל עליו ללקק במשך זמן מאוד ארוך ועוד אלף אופציות אחרות יכולה להפוך דווקא את הליקוק ליותר אינטימי אך ורק משום שמעורב שם עוד עניין, משהו אחר, שאין לרוב האנשים בדרך כלל... נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי דצמ' 11, 2008 6:50 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
רצסיבי(נשלט) |
לפני 15 שנים •
11 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
11 בדצמ׳ 2008
Tame כתב/ה: באופן הכי פשוט שיש, פיתרון לדיסוננס הזה שמתפרש כאן על 5 עמודים, לא לך או לאף אחד באופן ספציפי אלא למי שרוצה ומסכים ומזהה את התפישה הזו כלא נכונה באופן אישי בשבילו ומודע לעובדה שהוא מחזיק בה רק כי ככה חונך ולא בגלל שהגיע אליה בעזרת חשיבה ביקורתית (מי שכן הגיע אליה ככה יכול להמשיך להחזיק בה בלי בעיה ולנסות לפתור את הקונפליקט בדרכים אחרות).
א. טיים, זה שחונכנו ככה לא אומר שזה לא נכון. זה לא נכון לי, אבל אולי לאחרים זה נכון. מוסכמות לא תמיד מוטעות, ואני לא מתיימר להכריע בשאלה האם באקט הזיון של גבר באישה יש משום אקט אדנותי. לכן התרכזתי רק בעצמי. ב. מאותה סיבה, אני לא בטוח שזה בכלל דיסוננס. יהיו כאלה שפשוט לא רוצים לזיין, כי זה לא מרגיש להם נכון. עבורם אין סתירה. עבורם הכל משתלב היטב. עבור אחרים, אם הם מצד אחד רוצים לזיין במסגרת יחסי שליטה, ומצד שני זה לא מסתדר להם עם עצם ההישלטות, אכן קיים דיסוננס. אבל זה רק עבורם. ושוב חזרנו לאינדיבידואליות, גם של הבעיה וגם של הפתרון. ג. ולגבי ההערה שלך של לשון-בכוס כבשר-בבשר, זה נכון, אבל ראה את הניואנס שביקשתי להוסיף בתשובתי לליידי תמרה. |
|
רצסיבי(נשלט) |
לפני 15 שנים •
11 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
11 בדצמ׳ 2008
Tame כתב/ה: תראה יש סיבה שחדירה של זין לכוס היא מהנה כל כך, היא הדרך הטיבעית להתרבות וברור שהטבע חנן אותה (ואותנו) בהנאה מרובה.
עם זאת כשנכנסים לתחום של בדסמ אנחנו מתחילים להגיע למקומות בהם אנחנו מבינים שההנאה החשובה יותר או החזקה יותר היא דווקא ההנאה המנטאלית/רגשית ולא ההנאה הגופנית. באופן כללי השתמשת במילה אינטימיות קודם והאינטימיות של בני הזוג יכולה להיות מושגת במגוון דרכים שהמגע הוא רק אחד מהם והחדירה של זין לכוס הוא רק אחד ממיני המגעים האפשריים. הטווח האינטימי מתרחב אפילו יותר כשאנו נכנסים לתחום הבדסמ שבו כמו שאמרנו למעלה יש דגש על המנטאלי יותר מעל הפיזי (ככה שפה אינטימיות יכולה להגיע גם מכאב שזה סוג אחר לחלוטין של מגע, גם מהשפלה ועוד המון דברים טובים אחרים). וככה בעיניים בדסמיות ההנאה המאוד מאוד חשובה הזו של הסקס הוינילי - חדירה של זין לכוס - מתגמדת בהשוואה לסוגי האינטימיות האחרים שיש, אפילו שההנאה הגופנית הרבה שמתקבלת ותחושת ההתעטפות והקירבה שדיברת עליהן עדיין מרגישות אותו דבר כמו שהן מרגישות לכולם. פשוט לבדסמ יש דברים חזקים יותר להציע. והרי אם המשמעות של זוגיות ושל סקס ואינטימיות הייתה מתמצה בעינינו בחדירה אז לא היינו כאן אלא בפורום סקס אחר כלשהו. הכל נכון. הנאה פיזית (ובעצם סיפוק פיזי) היא לא חזות הכל, וההנאה המנטלית חזקה ממנה. לא טענתי אחרת. המגוון קיים, וכבודם של כל סיפוק ושל כל הנאה במקומם מונח (ותרשה לי לא לדרג בין הנאתי האישית מסקס ונילי לבין הנאתי מיחסי שליטה, כי כל אחדמהם אצלי בא ממקום אחר, ואני יודע שאני שונה מהרוב במובן זה). אגב, אצלי זוגיות-רגשית באה רק ממצב של שוויון (עם אשתי אין לי יחסי שליטה), ואולי זה משפיע על זווית הראייה שלי, שכן כאשר דברתי על הסקס כאלמנט כמעט ייחודי, התכוונתי לכך בראייה זוגית אמיתית (שאצלי היא כאמור ונילית, לא הייתי יכול לחיות עם גבירה), ובמנותק מההנאות שלי מיחסים בדס"מיים. בכל מקרה, אני לא מתיימר לקבוע דירוגים בין סקס לדברים אחרים, לא באופן כללי ולא בהתייחס לזווית כזו או אחרת, בדס"מית או שונה. כל מה שטענתי היה שלצרכי אינטימיות-ריגשית-זוגית (וקשה לדקדק כאן, במסגרת פוסטים קצרצרים, אז רק אומר שאני מתייחס לסוג מסוים של אינטימיות, מתוך מגוון סוגי האינטימיות הקיימים), לסקס אין תחליף בעיניי. |
|
Tame |
לפני 15 שנים •
11 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
11 בדצמ׳ 2008
Tame • 11 בדצמ׳ 2008
ולכן השתמשתי פעמים רבות בפוסט שלי במילה "אישי" והדגשתי שלא מדובר ספציפית עליך או על אף אחד אחר אלא כתגובה בנושא המאוד מעניין שפתח אנדרפוט והציג שאלה שעוסקת במעין קושי שיש לסאבים זכרים עם זיונים קושי שנובע כנראה מאותו דיסוננס שהזכרתי ולכן זה רלוונטי, לא רק לדיון פרטי בינינו אלא לנושא כולו.
ואוף טופיק קטן - אם חונכת למשהו אין זה אומר שזה נכון ואין זה אומר שזה לא נכון. אבל אם אתה מקבל את הדברים שחונכת עליהם מבלי מתי שהוא להפעיל עליהם חשיבה ביקורתית או לשאול שאלות שנוגעות להן אזי במקרה הרע תישאר עם דעות אנכרוניסטיות שאינן נכונות ובמקרה הטוב תאמין בדברים הנכונים אבל מהסיבות הלא נכונות. בכל אופן אני תמיד אמרתי ותמיד אומר שהמודעות היא הנכס החשוב ביותר שיש לאדם ואם הוא לא מודע לעצמו או למהי דעתו האמיתית או לסיבות שבגללן הוא מתנהג כפי שהוא מתנהג אז קשה לומר עליו שהוא מתקדם בהרבה מן הבהמה. אז לסיכום: נסכים שיש תפישה חברתית/תרבותית לפיה המזיין הוא השולט נסכים שאף אחד מאיתנו לא יודע אם יש בזה איזושהי אמת אבסולוטית או שזו אמונה סטריאוטיפית ואנכרוניסטית שאין לה ביסוס אמיתית. נסכים גם שכל אחד חופשי לגבש את דעתו בעניין ולנהוג על פיה כל עוד הוא לא כופה אותה על אחרים ונשאיר את העניין כאופציה למי שחושב שזה יכול לעזור לו לפתור את הקושי שהעלה אנדרפוט. מסכים? |
|
רצסיבי(נשלט) |
לפני 15 שנים •
11 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
11 בדצמ׳ 2008
Tame כתב/ה: אז לסיכום: נסכים שיש תפישה חברתית/תרבותית לפיה המזיין הוא השולט נסכים שאף אחד מאיתנו לא יודע אם יש בזה איזושהי אמת אבסולוטית או שזו אמונה סטריאוטיפית ואנכרוניסטית שאין לה ביסוס אמיתית. נסכים גם שכל אחד חופשי לגבש את דעתו בעניין ולנהוג על פיה כל עוד הוא לא כופה אותה על אחרים ונשאיר את העניין כאופציה למי שחושב שזה יכול לעזור לו לפתור את הקושי שהעלה אנדרפוט. מסכים? מוסכם! (היינו מלכתחילה יכולים לצטט את ג'ון סטיוארט מיל ולגמור עניין) (ואגב אחרון, עצם העובדה שרוב הדתיים נותרים דתיים ורוב החילונים נותרים חילונים, מוכיחה שהרוב לא עושים משהו שהסכמנו עליו ולא מופיע בסיכום המסכם שלך - שחשוב שכל אחד ייבחן את המוסכמות החברתיות ולא יקבל אותן כתורה מסיני) |
|
Tame |
לפני 15 שנים •
11 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
11 בדצמ׳ 2008
Tame • 11 בדצמ׳ 2008
מעולם לא טענתי שהרוב עושה ככה, אם הרוב היה עושה ככה היינו כבר אחרי ימות המשיח,
אבל כמו שונוס אומר בחתימה שלו "המשיח מגיע - היראו עסוקים" אף אחד אפילו לא טורח לעשות בכאילו... למרות שכמו שג'ורג' בסיינפלד אמר - אם אתה נראה עצבני כולם חושבים שאתה עובד ממש קשה.. אז אולי זו האסטרטגיה המועדפת יאללה סטטיסטיקה...(חוזר לSPSS הגבירה המרושעת מכולן) |
|
עבד_נאמן(נשלט) |
לפני 15 שנים •
11 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
11 בדצמ׳ 2008
עבד_נאמן(נשלט) • 11 בדצמ׳ 2008
רק היום התוודעתי לאשכול הזה.
איזה קטע. חשבתי שאני היחיד שלא מצליח לגמור מחדירה... אצלי, האישה סולדת מ-BDSM (היא אפילו לא מכירה את ראשי התיבות) וחושבת שזו סטיה. היא לא מוכנה לשתף איתי פעולה בשום רובד מרובדיו הרבים של ה-BDSM. יש תקופות ארוכות שבהם אני לא גומר בחדירה. פשוט אין לי את הריגוש. זה לא משפיע עלי. האמת שחשבתי שאני היחיד. אמנם חז"לנו אמרו "צרת רבים - נחמת טפשים", אבל יש בזה מן הנחמה (וכנראה מן הטפשות). עצם הבאת העניין לתודעה, עזר. תודה. |
|