Morticia |
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
Morticia • 14 במרץ 2009
אנימה כתב/ה: Tame כתב/ה: אנימה, תסבירי לי כיצד את כל כך בטוחה שהוא מת על זה ונהנה מזה והכל, אני כנראה מפספס משהו.
ואגב בקשר להבדלים - זה נכון שזאלופון כתב מצויין אבל אשמח לשמוע גם את דעתך. אתה מפספס כי גם בבדסמ יש המון מקומות שגם אם אתה בתוך העולם הזה, קשה לך להבין אותם. יש דברים שבאמת קשה להסביר אפילו כאן. הוא בא אליה, היא לקחה אותו והבטיחה לו חוויה חזקה. וזה בדיוק מה שהיא העניקה לו. נכון שאם מחר היא תנקוש באצבעה, הוא ירוץ לקראתה. אבל אם היא שולטת נבונה היא תדע לשמר את החוויה שלו ולא תירק לכיוונו לעולם ועד. הוא מת על זה, נגעל מזה, מרוגש מזה, מצומרר וזה וכל מה שמאפיין חוויה חזקה בדסמית בהקשר של השפלה. אני חושבת כמו זאלו לגבי ההבדלים. אבל שים לב שהוא לא מדבר על לב מרוסק הוא מדבר על אגו מרוסק בהקשר של השפלה. השאיפה האולטימטיבית של אוהבי השפלות- השפלה שנוגעת במקום עמוק ומטלטל ולא רק מגרדת מלמעלה. אני מבינה ולא מבינה את מה שאת אומרת בו זמנית איך אני אסביר את עצמי? אני מבינה את כוונתך לגבי העוצמה בה הוא חש כ"נשלט" בשל הבחירות שלה אבל המרכאות לא בכדי כי מבחינתי שולטת חזקה היא אינה זו המשרתת את הצורך של אותו נשלט במרכאות אלה לוקחת לעצמה את שהיא רוצה שולטת חזקה תעשה מה שהיא רוצה ותשאר חזקה ובשליטה גם אם תבחר להתקשר אליו עוד 1000 פעמים באותה המידה את מבינה למה אני מבינה ולא מבינה? ותכלס לשאלה שלי עוד אף אחד לא ענה והיא נראית לי הכי חשובה: היא נהנתה? אני בכלל לא בטוחה שמדובר כאן בפאמדום שכן נראה לי שדווקא פותח השרשור הוא הדומיננטי או אם תרצי כוכב המסיבה... |
|
Tame |
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
Tame • 14 במרץ 2009
אנימה, בקשר לתגובה השניה ולפרשנות שמתבססת על תפיסה - אני יודע ולכן ציינתי את זה. זו אפשרות, אני פתוח גם לאפשרות השניה.
בתשובה הראשונה שלך את מציינת כל מיני דברים שכביכול קרו שם ושאותם לא קראתי כתובים - אולי את מכירה אחד מהשניים באופן אישי.. אם כן גלי לי, לא יפה להחזיק ביתרון סמוי. אם את לא מכירה אז מנין את יודעת את כל הדברים שכתבת שם? ואגב אני רואה שאין קופצים על ההצעה שלי לשיתוף תפישות עולם... |
|
abbey road |
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
abbey road • 14 במרץ 2009
אולי כי רובנו עונים על הקלישאות.
ומי אוהב להיות קלישאה? אני מאמינה שעם או בלי סטיות כולם מחפשים בדרך זו או אחרת את אותו הדבר - אהבה. לאהוב ולהיות נאהבים. הכי פשוט שיש. לדעתי כמובן, אך ורק לדעתי |
|
Tame |
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
Tame • 14 במרץ 2009
גם לדעתי
|
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
Morticia • 14 במרץ 2009
Tame כתב/ה: גם לדעתי
I second that emotion |
|
אנימה |
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
אנימה • 14 במרץ 2009
אוי אלוהים : )))
לא יכול להיות, אני בסרט.או בכלוב. לא יכול להיות שבגלל מישהו שמשקיע מחשבה במשהו שמישהו אחר כתב, הוא נחשד מקורב ל"יודעי דבר" עכשיו אני מתחילה באמת להיות מודאגת- יש למלכה הזו עבר מפוקפק? : ) מורטי- איזו שאלה מוזרה. מה את חושבת, שהיא לא נהנתה? מלכה לשם שמיים צצה לנו פתאום בכלוב? : ) תגידו לי שזה היין ששתיתי: ) |
|
אנימה |
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
אנימה • 14 במרץ 2009
ועכשיו בנימה רצינית- אהבה זה נהדר, אבל יש סוגי השפלות
שלא יכולות להתקיים במרחב רגשי עמוק. זה נשמע אולי כמו פרדוקס, אבל ההשפלה מהסוג המתואר לא יכולה להתקיים כשיש שם מראש אהבה גדולה. כי אם כן, זה נהפך למשהו אחר. ריסוק במובן של ריסוק. המונח לרסק את האגו הוא מונח שקצת מורכב, הכוונה הייתה לחלק שמתחבר להתרסקות הגאווה והאגו מול אותו שולט, ולא באופן כללי כי אז זה לא בדסמ. חבל שפותח השרשור לא כותב מה הוא חושב, זה באמת היה יכול להיות מעניין. אני מקווה שהוא לפחות לא חושב שאני מלכתו האובדת: ) |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
Morticia • 14 במרץ 2009
אנימה, סלחי לי אבל התשובה שלך ממש לא ברורה לי ואין לי מושג מה ניסית לומר בה...
כפי שאני מאמינה בדעתי הייתי ממליצה לך לסגל לעצמך אמונה בדעתך ככזו הווה אומר הדעה שלך שאינה נכונה מדעות של אחרים בוודאי לא בהכרח אבל זה לא בנימה מתנשאת או צינית שנדמה היה לי, אולי טעיתי, התקיימה בתשובה שלך בכל אופן, שאלתי נותרת וטרם קיבלתי תשובה שבוע טוב |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
Morticia • 14 במרץ 2009
בנוסף אם תוכלי להצביע לי על מלכה שצצה לה פה בפוסט בהקשר של פותח הנושא
[ויסלחו לי כל הקנטרנים על היותי שולטת באינטימיות מיטתי עם בחיר לבי שעושה לי את היום בנביחות למלכה אנוכי] אנא ממך אני לא רואה .... |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
Re: היום ירדתי אל מתחת לאפס....
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
Morticia • 14 במרץ 2009
כנוע ומאולף כתב/ה: שהכאתי אותה היא אמרה לי שהיא תרסק כל גבול שלי וכשתסיים בהיא תזרוק אותי ותעבור עבד הבא!
אני אמרתי לעצמי אם זה ככה לא אשבר ואז אשאר שלה לנצח... אתמול ליקקתי לה את פי הטבעת שהיה מלוכלך, היא צחקה ואמרה שלום ולא להתראות!! אני הכי אפס שיש - לא יכלתי להגיד לה לא למרות שידעתי! אני חושבת שהיא אפס לא קטנה בעצמה כגודל ההשפלה כך מידת שפלותה מלכה זו אישה שנותנת לכל זר שהיא לא מרגישה כלפיו כלום ללקק לה את החרא? כל מהותה הוא להשפיל את אותו זר ולזרוק אותו למען הכלב הבא הא הא הא? האם זוהי אצילות נשית במיטבה? לא בספר שלי ... |
|