סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

תהייה לגבי עבדי נקיון

מתחת_לתחת​(נשלט)
לפני 15 שנים • 31 באוג׳ 2009

עבד ניקיון - משעשע שכל שנה נפתח הדיון מחדש

מתחת_לתחת​(נשלט) • 31 באוג׳ 2009
אמנם עברו מספר חודשים מאז התנהל כאן הויכוח הסוער בדבר עבדי ניקיון.
לדידי, אני אוהב את ההשפלה שבזה ואת התחושה של הניצול.
לא, אינני דורש/מבקש דבר בנוסף.
בשבילי להיות מנוצל על-ידי אישה לצרכי ניקיון ביתה - אוי, כמה כיף...

הנה דברים שרשמתי כאן בשנת 2004 כשהתנהל דיון דומה:
"אני מגדיר את עצמי כעבד נקיון (בין השאר) מזה מספר שנים ... אז נקראתי לדגל לתת תשובות לשאלות שנשאלו.
מראש אומר ואעיד כי כל מה שירשם כאן משקף אותי אישית ולאו דווקא מייצג את שאר עבדי הנקיון באשר הם.
ובכן:
1. ממה נהנה עבד נקיון?
אישית אני נהנה מהמחשבה שהייתי שפוט של מישהי למספר שעות. המחשבה על-כך מספקת את יצריי בזמן האוננות למשל.
2. עבדים מתחזים / שקרנים / נעלמי דום (תרתי משמע) ?
שוב, בנוגע לי מעולם לא הצעתי עצמי בהודעה למי מהמלכות מאחר שאני בטוח כי המלכות מקבלות כל הזמן פניות. אני מסתפק בזה שרשמתי את מאפייניי בפרופיל שלי ולפעמים יוצא שתוך כדי הצ'ט אני מציע עצמי.
יחד עם זאת, אודה ולא אבוש, כי במצבים אלו אני נבוך לגמרי, משפיל מבט ככלבלב, מתרגש מאוד וכדומה ולכן יתכן כי במצבים מסויימים, עבד נקיון שמגיע למצב הפגישה (המימוש בפועל) מקבל רגליים קרות - נו באמת, תתארו לעצמכם אותנו - להגיע לבית זר בצורה מושפלת ביותר - זה מפחיד מאוד. היו מספר פעמים שביקשתי לעשות סיור בדירה כי חששתי שאמצא את החבר שלה מחכה לי עם נבוט מאחורי הדלת או שיקפצו עלי השד יודע מי (משטרה למשל).
3. ובאשר לנקיון מה?
אז לגביי יש דברים שאני אוהב לעשות ויש שאני ממש לא סובל - למשל, לקפל כביסה ולשטוף כלים אני אוהב אך לנקות רצפות ואבק - הרבה פחות. כמו-כן, מאחר שאני יסודי מאוד הנקיון שלי מצוין אך אני גם איטי יחסית !
4. ואיפה הקאץ' מופיס ?
אז זהו שאין קאץ' - נכון הדבר שאשמח מאוד מאוד לעשות את הניקיונות בעירום ולקבל השפלות, ללקק וכדומה אך מאחר שמראש הגדרנו את המטרה כנקיון בלבד אני בא למטרה זו בלבד ואיני דורש יותר מכך. בודאי שאם העניין מתפתח מבחינת המלכה (ומבחינתה בלבד!) ליותר מכך אז אדרבא ואדרבא.

ולסיכום - תאמינו ותנו קצת קרדיט !!!
אישית מאוד נעלבתי מיחס המלכות כאן וגם כמובן שהשתוממתי כי אף אחת מהן לא פנתה אלי בדרישה כזו כך שלא יכולתי להוכיח ובכך לפזר את הערפל ולגרום לאמון."