נוריתE |
לפני 15 שנים •
7 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
7 בספט׳ 2009
נוריתE • 7 בספט׳ 2009
מכל מלמדי, השכלתי, כך אמרו פעם.
אבל בסך סך הכל, אני איתנה בדעתי שמי שרוצה לקחת ולקבל צריך גם לדעת לתת וממש לא משנה איך זה מתבטא, ה"חיבוק" הוא רק אלגוריה להמון דברים. |
|
הוא(שולט) |
לפני 15 שנים •
7 בספט׳ 2009
יש
לפני 15 שנים •
7 בספט׳ 2009
הוא(שולט) • 7 בספט׳ 2009
גם כאלה שאצלם סטירה היא דוקא נתינה ומריחת סמרק על הפרצוף הוא סוג של הבעת חיבה.
והגישה הזו של לתת ולקבל כפי שאת מציגה כאן לא ממש משקפת. הרי מה שיפה בבדסמ זה שאין התחשבנות כמו בוניל מי עשה קפה למי . מי נתן ומי לקח. חדשות שקוראות אותך עלולות לחשוב שכך אמורה להתנהל דינמיקה של שליטה. אני בספק אם את מנהלת פנקס כמה חיבוקים או יחס קבלת מהפרטנר שלך לעומת כמה שנתת. אני בעד פרה-קייר ואפטר-קייר שלא מן הנמנע יכולים לכלול גם סטירות או השפלות, יש כאן עדיין קומץ שנהנה מזה. אני נגד להתנות זאת להעמיד את זה כתנאי בל יעבור לשליטה. |
|
hun |
לפני 15 שנים •
7 בספט׳ 2009
שעת חיבוק
לפני 15 שנים •
7 בספט׳ 2009
hun • 7 בספט׳ 2009
כולנו כבר הבנו שהמילה חיבוק טומנת בתוכה הרבה מעבר למשמעות המקורית , אנחנו בעצם מתכוונים לרגש עמוק , לאיכפתיות ,להכלה לחום ולעוצמה רגשית , לאמפתיה וחיזוק ולפני הכל מדובר בסימן לקרבה - כזאת אמיתית . הרי אנו יודעים להבדיל בין חיבוק אמיתי מלא חום לבין החיקוי שלו , אנו פשוט מרגישים זאת .
בעיניי , השפלות וכאב , שליטה מנטאלית ענישה ואמצעים נוספים הם חסרי משמעות ,אף אם הם משביעים דחפים מיניים או נפשיים , כל עוד חסרה האינטימיות שהופכת את השלם לקסם מתוק העולה על סך כל חלקיו . אפשר להיות קשוח וסאדיסטי לגוף ולנפש אפשר לרגש את הנשלטת עד כלות ולהתרגש בעצמך אין זה צריך לבוא במקום קרבה (כי אלו כללי המשחק המזויפים בחברת הBDSM ) וחברות ,יש זמן מתאים לכל דבר , עת להצליף ועת ללטף עת להיות אכזר ועת לחבק וכשלא חושבים על זה יותר מדי ושאין רואים בכך סתירה , זה כה טבעי כשפשוט מרגישים שזה נכון . |
|
נוריתE |
לפני 15 שנים •
8 בספט׳ 2009
Re: יש
לפני 15 שנים •
8 בספט׳ 2009
נוריתE • 8 בספט׳ 2009
הוא כתב/ה: גם כאלה שאצלם סטירה היא דוקא נתינה ומריחת סמרק על הפרצוף הוא סוג של הבעת חיבה.
והגישה הזו של לתת ולקבל כפי שאת מציגה כאן לא ממש משקפת. הרי מה שיפה בבדסמ זה שאין התחשבנות כמו בוניל מי עשה קפה למי . מי נתן ומי לקח. חדשות שקוראות אותך עלולות לחשוב שכך אמורה להתנהל דינמיקה של שליטה. אני בספק אם את מנהלת פנקס כמה חיבוקים או יחס קבלת מהפרטנר שלך לעומת כמה שנתת. אני בעד פרה-קייר ואפטר-קייר שלא מן הנמנע יכולים לכלול גם סטירות או השפלות, יש כאן עדיין קומץ שנהנה מזה. אני נגד להתנות זאת להעמיד את זה כתנאי בל יעבור לשליטה. בני אדם ככלל צריכים לדעת לתת כמו לקחת ,זה לא נושא להתחשבנות. כל ה "פרה" ו"אפטר" קר, זאת גם סוג של נתינה. a rose is a rose by any name אל תתנו לחדשים וחדשות בייחוד,לחשוב...שתנאי לחיבה-סטירה, או שתנאי למערכת בידסמית הוא וויתור מראש על המון דברים שממעבר לצרכים הפיזיים. |
|
אנימה |
לפני 15 שנים •
8 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
8 בספט׳ 2009
אנימה • 8 בספט׳ 2009
הוא כתב/ה: גם כאלה שאצלם סטירה היא דוקא נתינה ומריחת סמרק על הפרצוף הוא סוג של הבעת חיבה.
והגישה הזו של לתת ולקבל כפי שאת מציגה כאן לא ממש משקפת. הרי מה שיפה בבדסמ זה שאין התחשבנות כמו בוניל מי עשה קפה למי . מי נתן ומי לקח. חדשות שקוראות אותך עלולות לחשוב שכך אמורה להתנהל דינמיקה של שליטה. אני בספק אם את מנהלת פנקס כמה חיבוקים או יחס קבלת מהפרטנר שלך לעומת כמה שנתת. אני בעד פרה-קייר ואפטר-קייר שלא מן הנמנע יכולים לכלול גם סטירות או השפלות, יש כאן עדיין קומץ שנהנה מזה. אני נגד להתנות זאת להעמיד את זה כתנאי בל יעבור לשליטה. כמה שתתמסר יותר, ותתן יותר, ותושפל יותר כך תזדקק יותר לגילוי חיבה ואהבה מהצד השולט. זה תהליך טבעי שנוצר תוך כדי יחסי השליטה גם אצל כאלו שהאפטר קיר שלהם מורכב גם מסטירות. יחסי שליטה לא יכולים להיווצר בלי הדואליות הזו. כמה יותר חזק, כמה יותר קיצוני, ככה ההזדקקות לגילויי אהבה יותר גדל מצד הנשלט. זה לא עניין של התחשבנות, זה עניין של להבין קשר של שליטה על כל שכבותיו ולדבר על זה. |
|
הוא(שולט) |
לפני 15 שנים •
8 בספט׳ 2009
זה
לפני 15 שנים •
8 בספט׳ 2009
הוא(שולט) • 8 בספט׳ 2009
אולי לפי האסכולה של הוונהביז שיעשו הכל רק כדי לזכות בחצי חיוך או רבע ליטוף.
אני מעדיף את החזקות והמגובשות שאינן באות לבדסמ אם פטיציות, דרישות סף ותנאים מוקדמים למשא ומתן, לא באות כדי "לקבל" או כדי לקבל יחס חם או זיון אלא אלו שמתמסרות ונותנות כי זה מהנה, ממלא ומרטיב להן בראש ובראשונה. אחכ באים ההנאה שלו והערכה שלו שמהנות להן. לעיתים אנו שוכחים שאנו בתחום כדי להנות יחד ולא להתנות לחוד |
|
הוא(שולט) |
לפני 15 שנים •
8 בספט׳ 2009
Re: זה
לפני 15 שנים •
8 בספט׳ 2009
הוא(שולט) • 8 בספט׳ 2009
הוא כתב/ה: אולי לפי האסכולה של הוונהביז שיעשו הכל רק כדי לזכות בחצי חיוך או רבע ליטוף.
אני מעדיף את החזקות והמגובשות שאינן באות לבדסמ עם פטיציות, דרישות סף ותנאים מוקדמים למשא ומתן, לא באות כדי "לקבל" או כדי לקבל יחס חם או זיון אלא אלו שמתמסרות ונותנות כי זה מהנה, ממלא ומרטיב להן בראש ובראשונה. אחכ באים ההנאה שלו והערכה שלו שמהנות להן. לעיתים אנו שוכחים שאנו בתחום כדי להנות יחד ולא להתנות לחוד אם=עם |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
8 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
8 בספט׳ 2009
Morticia • 8 בספט׳ 2009
אנימה כתב/ה: הוא כתב/ה: גם כאלה שאצלם סטירה היא דוקא נתינה ומריחת סמרק על הפרצוף הוא סוג של הבעת חיבה.
והגישה הזו של לתת ולקבל כפי שאת מציגה כאן לא ממש משקפת. הרי מה שיפה בבדסמ זה שאין התחשבנות כמו בוניל מי עשה קפה למי . מי נתן ומי לקח. חדשות שקוראות אותך עלולות לחשוב שכך אמורה להתנהל דינמיקה של שליטה. אני בספק אם את מנהלת פנקס כמה חיבוקים או יחס קבלת מהפרטנר שלך לעומת כמה שנתת. אני בעד פרה-קייר ואפטר-קייר שלא מן הנמנע יכולים לכלול גם סטירות או השפלות, יש כאן עדיין קומץ שנהנה מזה. אני נגד להתנות זאת להעמיד את זה כתנאי בל יעבור לשליטה. כמה שתתמסר יותר, ותתן יותר, ותושפל יותר כך תזדקק יותר לגילוי חיבה ואהבה מהצד השולט. זה תהליך טבעי שנוצר תוך כדי יחסי השליטה גם אצל כאלו שהאפטר קיר שלהם מורכב גם מסטירות. יחסי שליטה לא יכולים להיווצר בלי הדואליות הזו. כמה יותר חזק, כמה יותר קיצוני, ככה ההזדקקות לגילויי אהבה יותר גדל מצד הנשלט. זה לא עניין של התחשבנות, זה עניין של להבין קשר של שליטה על כל שכבותיו ולדבר על זה. אני לא כל כך מבינה מה את אומרת כאן מבחינתך אדם שרק יודע להשפיל אחר ולא נותן דבר מעצמו הוא שולט? מי לא זקוק לאהבה? מבחינתי אדם היודע להדגים התמסרות לאדם קמצן רגשית הרבה יותר שולט ויזדקק מי שיזדקק אחרון... |
|
SUB D(נשלט) |
לפני 15 שנים •
8 בספט׳ 2009
Re: מי שלא יודע לחבק - שלא יחזיק שוט ביד
לפני 15 שנים •
8 בספט׳ 2009
SUB D(נשלט) • 8 בספט׳ 2009
nurit כתב/ה: קראתי את המשפט הזה באחד הפרופילים שכאן.(taltul).(יש לי נטיה לקרא פרופילים של אנשים שכותבים בפורום דברים שמוצאים חן בעיניי)
המוטיף הזה מופיע בכמה וכמה וורסיות אצל אנשים שונים, בפרופיל,בעיקר, אבל כאן,זה חד וחלק מי שלא יודע לחבק - שלא יחזיק שוט ביד עד כמה אתן, בנות מסכימות עם זה או שלא, ובעיקר, אני מפנה את זה לשולטים שפה. *נ.ב,זה ברור שאני, מאוד מזדהה עם זה,בייחוד מאז שאני של אדוני שלי. הליטוף ,החיבוק של אחרי ...כוח הנתינה שיש באדם שמחזיק שוט ביד,גם מקרוב וגם מרחוק, בנאדם,שלא מסוגל לתת ולהעניק אין לו גם הזכות לקחת ולקבל. וזה נכון האמת, לגבי שני צידי השוט. *נ.ב 2 אני מורגלת לשים טופיקים כאן אבל שולטות/נישלטים, בהחלט בהחלט מוזמנים /נות להגיב. אני אתייחס דווקא לשולטות מספר שיצא לי להכיר במשך השנים למרות שאנימאמין שגם אצל שולטים זה קיים, כולנו בני אדם בסופו של דבר. לא קראתי את כל התגובות הרבות כאן אלא התייחסתי ישירות לנושא. אני חושב שרבים מהשולטים (נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות) לא מגיעים מהמקום הנכון לעולם השליטה, מהמקום בריא, לא בקיאים בעולם רגיש זה (כן למרות קיצוניותו הוא בהחלט רגיש כולל האנשים המרכיבים אותו), בעלי ראייה מעוותת על עולם זה ושולטים כאלו מכל הסיבות הללו לדוגמא שמניתי לא יידעו או לא יחשבו שזה המקום הנכון לתת חיבוק, חום ואהבה, למה? כי זו דרכם או ראייתם שמצבים אילו יגרמו להם אולי להראות חלשים ורגישים מידי, להעלאת הבטחון של הנשלט, העלאת מעמדו, עלול לגרום לפתיחות רגשית של השולט כלפי הנשלט שזהו חשש ממני הם מנסים להתרחק וכמובן של הנשלט כלפיהם ועלול ליצור סוג של תלותיות. זו אכן מחשבה שקיימת, לדעתי שלא בצדק, מתוך בורות וסיבות נוספות וחבל. |
|
אנימה |
לפני 15 שנים •
8 בספט׳ 2009
Re: זה
לפני 15 שנים •
8 בספט׳ 2009
אנימה • 8 בספט׳ 2009
הוא כתב/ה: אולי לפי האסכולה של הוונהביז שיעשו הכל רק כדי לזכות בחצי חיוך או רבע ליטוף.
אני מעדיף את החזקות והמגובשות שאינן באות לבדסמ אם פטיציות, דרישות סף ותנאים מוקדמים למשא ומתן, לא באות כדי "לקבל" או כדי לקבל יחס חם או זיון אלא אלו שמתמסרות ונותנות כי זה מהנה, ממלא ומרטיב להן בראש ובראשונה. אחכ באים ההנאה שלו והערכה שלו שמהנות להן. לעיתים אנו שוכחים שאנו בתחום כדי להנות יחד ולא להתנות לחוד ברור שזה מרטיב לפני הכל. אבל עם הזמן נוצר צורך רגשי מאוד חזק. אני לא מדברת על התניות. אני חושבת שהדברים האלו באים באופן טבעי. וזו לא דרישה, זה צורך. זה צורך של הנשלט לקבל את הערכה של השולט שלו ואת האהבה שלו, לפחות בקשרים לא קצרים. אני חושבת שאי אפשר להתנות דברים כאלו מהתחלה כי במילא הצורך הזה ילך ויתחדד עם הזמן. אתה לא יכול לדעת מראש איך הקשר יתפתח. איך אתה יכול לדרוש משהו אם אתה עוד לא יודע לאן הקשר הזה יקח אותך? אבל כן יכול להיות שנשלטים מזהים את מה שקורה להם ביחסי שליטה אבל גם מבינים שלא כל שולט מבין את מה שקורה להם. אבל לפי דעתי החיבור בין אהבה וכאב או בין אהבה והשפלה עושה את הבדסמ למה שהוא. קח את הקשר הכי מנוכר, או הכי אקסטרימי- השילוב הזה חייב להיות שם, אולי במינונים שונים, אבל הוא חייב להיות שם. אני חושבת שבעניין הדרישה מראש אני מסכימה איתך, אבל לא משנה איך הבדסמ שלך נראה, ואם הוא בשוליים או במרכז. התהליך הוא אותו תהליך. בקשרי שליטה אין חיה כזו שהנשלט יזדקק רק לצד אחד של המשוואה. מורטי- זה ממש לא הזמן המתאים לא להבין את מה שכתבתי. נישברה לי ציפורן, קחי את זה בחשבון : ) |
|