סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מלכות שעירות

פלינט​(שולט)
לפני 14 שנים • 8 בנוב׳ 2009
פלינט​(שולט) • 8 בנוב׳ 2009
Morticia כתב/ה:
שירלילית כתב/ה:
Morticia כתב/ה:
אף אחד לרגע לא אמר שאין לנשים בגוף טסטוסטרון ושהוא אינו משפיע על שעירות האישה
אבל כולי תקווה שאתה לא יוצא מנקודת הנחה שלא קיים הורמון האסטרדיול האחראי על מערכות המין והרבייה באישה רק כי לא שמעת עליו...

כנ"ל לגבי גברים אינטליגנטים ורגישים ממך שאמנם אולי לא כותבים כאן
אבל יש להם הרבה יותר להציע לאישה מגיבובי המלל הבזויים שלך...

מוריטישה,
בין אם אני מסכימה לדעותיו של ראובן ובין אם לאו, הדבר הבזוי היחיד שאני מוצאת, היא השפה הבזוייה שאת בוחרת לכתוב בה.
מאחלת לך יום קצת יותר מחוייך, וכתיבה תמה.
שיר-לילית

מחייכת מחייכת... שלא תדאיגי את הראש המתוק שלך...
מעניין מה מצאת בזוי מלבד המילה "בזויים"

מצד שני, אני יכולה רק להסיק שאת לא ממש עוקבת אחרי כתביי, או לצורך העניין אחר כתביו של ראובן, ובוודאי לא שמה דגש על מהויות ותכנים
אבל קפיצות בראש לא אופייניות לנשים מכובדות אז אולי בכל זאת עלית על נקודה קריטית

בכל מקרה תודה רבה לך על שטרחת מזמנך להעניק לי סשן חינוכי
באמת הייתי צריכה אחד ועכשיו אשתדל ליישם למענך ובמיוחד עבורך גבירתי
מאוד גדול מצדך - ראוי להערצה ממש
תבורכי
icon_smile.gif

Morticia היקרה,
אני שמחה לגלות שאת גם יודעת לצחוק ולא רק לכעוס...
(מבטיחה לחטוא בקריאת הבלוג שלך, ההודעות שלך וכ-ל הכתבים החשובים שלך)
שיר-לילית
ממש גרוע​(אחר)
ממש גרוע​(אחר) • 8 בנוב׳ 2009
רגליים שעירות ושיער בפנים---בעעעעעעעע

לעומת זאת כוס -כל עוד זה כוס שולט, בלי טעמי לוואי ונושאתו נראית טוב,

בא טוב בין שעיר בין מגולח, בין פלומתי בין קוצים, בין מרצונו בין שלא מרצונו.
ניקי666 niki
ניקי666 niki • 8 בנוב׳ 2009
יש דברים שאני לא מתפשר עליהם ..אחד מהם הוא נושא הטיפוח והאסטתיות של הפרטנרית .

אשה צריכה להיות חלקה ,לאחר מקלחת ומריחה היטב וכן ..רצוי גם שתהיה מודעת למשקלה..

וכל זאת ברמת "נאה דורש ונאה מקיים ",מקורבי יעידו כי אני מיישם על עצמי את כל הכתוב כאן ,

אז אם אני יכול גם הצד השני יכול .
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
לפני 14 שנים • 9 בנוב׳ 2009
niki 666 כתב/ה:

אשה צריכה להיות חלקה

התכוונת, אשה שלך?
כי ממה שכתוב כאן, בעצם עזוב את זה - ממה שרואים כשחיים בעולם, זה לגמרי לגמרי עניין של טעם...

לי אישית יש בעיה עם כוס חלק לגמרי, זה מזכיר לי ילדה קטנה. זה אמנם יותר נוח למי שמשתמש בכוס הזה (סיבה לא רעה בפני עצמה לתחזק חלקוּת), אבל אסטתי זה לא. כלומר, לא בעיני.
רפאל
רפאל • 9 בנוב׳ 2009
אחותופל כתב/ה:
בואי ונודה בזה - אשה שמורידה שערות בכזו אובססיביות היא קורבן אופנה. שזה סבבה! כולנו קורבנות אופנה בדרך זו או אחרת, אבל הבה ונכיר בכך ולא נגיד ש"אני מורידה שיער בשביל עצמי"...

אני לא חושב שהמילה "קורבן" היא כאן במקומה. בני אדם אינם אוטונומיים לגמרי. אנחנו חיים בעולם מסוים, בתרבות מסוימת, בסביבה מסוימת, וקיימת מערכת גומלין של השפעות בינינו לבין כל אלו. אם תופסים כל השפעה שאנחנו חשופים לה במונחים של קורבן, אז האדם מכור לחמצן וקורבן של הביולוגיה שלו. הוא קורבן של השמש שפולטת קרינה. הוא קורבן של המדע ושל הטכנולוגיה אם הוא משתמש במנורות, ובמחשב. הוא קורבן של חינוך ותרבות אם הוא מדבר עברית וחושב בשפה הזו. הוא קורבן של המהפכה הצרפתית אם הוא חיי בחברה דמוקרטית. הוא גם ללא ספק קורבן של משהו אם הוא אוהב בדס"מ. ואז האדם היחיד שאינו קורבן הוא האוטיסט שמתנתק מן העולם.

במילים אחרות, אני לא רואה מדוע אי אפשר להוקיר אסתטיקה ואופנה, בדיוק כמו שאפשר להוקיר ספרות רוסית טובה. ואני בכלל לא בטוח שהאישה שאינה מורידה שער והולכת עם קרוקס היא אישה משוחררת יותר ומודעת לעצמה. אפשר שגם היא "קורבן" של אידאולוגיות קפיטליסטיות פסדו-פמיניסטיות שמבקשות לעשות מן האישה כוח עבודה יעיל יותר. 
Lanya Colson
Lanya Colson • 9 בנוב׳ 2009
רפאל כתב/ה:
אחותופל כתב/ה:
בואי ונודה בזה - אשה שמורידה שערות בכזו אובססיביות היא קורבן אופנה. שזה סבבה! כולנו קורבנות אופנה בדרך זו או אחרת, אבל הבה ונכיר בכך ולא נגיד ש"אני מורידה שיער בשביל עצמי"...

אני לא חושב שהמילה "קורבן" היא כאן במקומה. בני אדם אינם אוטונומיים לגמרי. אנחנו חיים בעולם מסוים, בתרבות מסוימת, בסביבה מסוימת, וקיימת מערכת גומלין של השפעות בינינו לבין כל אלו. אם תופסים כל השפעה שאנחנו חשופים לה במונחים של קורבן, אז האדם מכור לחמצן וקורבן של הביולוגיה שלו. הוא קורבן של השמש שפולטת קרינה. הוא קורבן של המדע ושל הטכנולוגיה אם הוא משתמש במנורות, ובמחשב. הוא קורבן של חינוך ותרבות אם הוא מדבר עברית וחושב בשפה הזו. הוא קורבן של המהפכה הצרפתית אם הוא חיי בחברה דמוקרטית. הוא גם ללא ספק קורבן של משהו אם הוא אוהב בדס"מ. ואז האדם היחיד שאינו קורבן הוא האוטיסט שמתנתק מן העולם.

במילים אחרות, אני לא רואה מדוע אי אפשר להוקיר אסתטיקה ואופנה, בדיוק כמו שאפשר להוקיר ספרות רוסית טובה. ואני בכלל לא בטוח שהאישה שאינה מורידה שער והולכת עם קרוקס היא אישה משוחררת יותר ומודעת לעצמה. אפשר שגם היא "קורבן" של אידאולוגיות קפיטליסטיות פסדו-פמיניסטיות שמבקשות לעשות מן האישה כוח עבודה יעיל יותר. 

בן אדם הוא קורבן, אם הוא מרגיש קורבן.
כך שאם מישהי מגדירה עצמה כקורבן אפנה - אז היא קורבן אפנה.
Morticia
Morticia • 9 בנוב׳ 2009
שיר-לילית... את בסדר את... icon_wink.gif

ואתה....!!!

רפאל כתב/ה:
אחותופל כתב/ה:

כשאני אוהבת אותך - אני ממש אוהבת אותך!!!
}{
icon_razz.gif
רפאל
רפאל • 9 בנוב׳ 2009
Lanya Colson כתב/ה:
בן אדם הוא קורבן, אם הוא מרגיש קורבן.
כך שאם מישהי מגדירה עצמה כקורבן אפנה - אז היא קורבן אפנה.

אוקי. אפשר להתנסח כך. אבל אז פירושו של דבר הוא שלהיות קורבן זה עניין סובייקטיבי לחלוטין. זה דומה להיות מדוכא, או להיות פסימי, או לא לאהוב משהו. כלומר, זה קשור בהשקפת עולם, או במבנה אישיות. זה אומר שאני יכול להגיד לך "שלום לניה קולסון, מה שלומך?" ואת תרגישי קורבן. למה? כי ככה את מרגישה.

במצב כזה אי-אפשר לדבר על קורבן באופן אובייקטיבי. אי-אפשר לדבר על גורם מדכא או מתעלל, שחיצוני לאדם, ואחראי להפיכתו של אותו אדם לקורבן. הגורם הוא אז פנימי. ואם הגורם הוא בתוך האדם, אז להיות קורבן זה תמיד להתקרבן. מה שמוציא את העוקץ מכל העניין.
Morticia
Morticia • 9 בנוב׳ 2009
אני חושבת שלפעמים אדם נופל קורבן בניגוד לרצונו - אי אפשר לפתח אוטיזם גם לזה
(אולי לצערי)

ובכל מקרה, בטוחה שזו טעות "לקרבן" בחירה חופשית ומודעת של אחר למקום של קורבן רק בגלל שזה תואם את צו האופנה...
האמפרי
האמפרי • 9 בנוב׳ 2009
נשים שעירות ? לעזאזל הפמניזם !
(מן קטע כזה? משחק מילים כזה כאילו?)

http://www.youtube.com/watch?v=MzwYX-7ikVQ
(רציתי את הקטע עם ה"מתעמלת הרוסיה" אבל נאדה).

החלק הפמניסטי שבי (עוד דרך להעיד על עיסתי) מתקומם כנגד הגילוח הנשי
והחלק הגברברי לא יכול לחשוב על סקס עם אשה השעירה מעל המשּוער.
קוצניות של "לא הספקתי" תתקבל בהבנה מלאה ואפילו בחיבה מסוימת לדרדריות
הזאת מעל העור (במיוחד אם יש צורך להתגרד על משהו ואין עץ בנמצא).
אני אמות למען זכותן של נשים לשער את שעל ליבן מבלי שיעמדו בדרכן אבל לא
אוכל להמשך אליהן. מעבר לעניין האסתטי, שבגילוח יש את עניין הנוחות והאפקטיביות
שהוא בדיוק כמו להתחיל לעבוד על שולחן מסודר ולא מבורדק מניירת וזה נכון גם לגבי
גברים.
גברים יורקים דם בלהגיע לירח, לתקוע בו שלט "דנקר השקעות" ולחזור חזרה רק
כדי להשיג זיון קל ואהבה. מול זה גילוח נראה הרבה יותר ידידותי.