lori{ע_מ} |
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
lori{ע_מ} • 12 בינו׳ 2010
[quote="Brave Dwarf"]
גרייס כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: גרייס.
כשאת מרימה את עיניך אל אדונך בעלך בזמן שילידך נמצאים שם, מה את אומרת לו? איך את קוראת לו? [..] לבד. הבנתי, גרייס. (מתנצל על כי עוללתי בלגאן בציטוט האחרון. הכלוב עושה לי פרצופים בציטוטים ארוכים) אני מעריך את אורח החיים שלכם. שגיתי בהבנתי אתכם. (-: קורה. ציטוט משעשע ובאמת קורה.. |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
Brave Dwarf • 12 בינו׳ 2010
אושה כתב/ה: כמו השלום, התנצלות היא משהו שמגיע מתוכך.
נזכרתי כרגע בבן שלי שמיד אחרי שישב בפינה כעונש (שלא הזיז לו בכלל) מתבקש לבקש סליחה. אני מכירה שולטים ושולטות שגם בזמן סשן לא מעונינים שיקראו להם אדוני וגבירתי אלא בשמם הפרטי. אושיק. טרם אני מושך את ידיי מהשרשור - לחלוטין לא התכוונתי לפגוע בך. לחילופין, בדמיוני ילדך היה קטן הרבה יותר מזה המסוגל להענש. אבל גם כאן איני דוגמא. יש לי חולשה לילדים. (שלי יינהג כשיהיה בן ארבעים והיא, ברור שתהיה עצמאית בגיל חמישים) (-: מותר לנו גם לא להסכים או להתנהל בעולמות מקבילים. |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
[quote="גרייס"]
Brave Dwarf כתב/ה: גרייס כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: גרייס.
כשאת מרימה את עיניך אל אדונך בעלך בזמן שילידך נמצאים שם, מה את אומרת לו? איך את קוראת לו? [..] לבד. הבנתי, גרייס. (מתנצל על כי עוללתי בלגאן בציטוט האחרון. הכלוב עושה לי פרצופים בציטוטים ארוכים) אני מעריך את אורח החיים שלכם. שגיתי בהבנתי אתכם. (-: קורה. ציטוט משעשע ובאמת קורה.. ווקשה. את עושה ממני צחוק? יש לי משהו עם הכלוב. הוא לא מניח לי לרשום תגובות ארוכות. נו ניחא. העיקר שצחקת. ואם כן... היה שווה. (-: |
|
lori{ע_מ} |
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
lori{ע_מ} • 12 בינו׳ 2010
[quote="Brave Dwarf"]
גרייס כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: גרייס כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: גרייס.
כשאת מרימה את עיניך אל אדונך בעלך בזמן שילידך נמצאים שם, מה את אומרת לו? איך את קוראת לו? [..] לבד. הבנתי, גרייס. (מתנצל על כי עוללתי בלגאן בציטוט האחרון. הכלוב עושה לי פרצופים בציטוטים ארוכים) אני מעריך את אורח החיים שלכם. שגיתי בהבנתי אתכם. (-: קורה. ציטוט משעשע ובאמת קורה.. ווקשה. את עושה ממני צחוק? יש לי משהו עם הכלוב. הוא לא מניח לי לרשום תגובות ארוכות. נו ניחא. העיקר שצחקת. ואם כן... היה שווה. (-: יכול להיות שיש לנו את אותה הבעיה? כשאני רוצה לכתוב תגובה שהיא ארוכה יותר מהחלון בו רושמים את התגובה, יש לי קפיצה מעצבנת כזו של הדף כל הזמן. אז אני עושה גזור והדבק לכל שאר הציטוט |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
גרייס כתב/ה: יכול להיות שיש לנו את אותה הבעיה? כשאני רוצה לכתוב תגובה שהיא ארוכה יותר מהחלון בו רושמים את התגובה, יש לי קפיצה מעצבנת כזו של הדף כל הזמן. אז אני עושה גזור והדבק לכל שאר הציטוט כן, זאת אותה הבעיה. (צרת יחיד זין רבים?) לגבי כל השאר, שגיתי באמת. (-: |
|
אושה{אוש} |
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
אושה{אוש} • 12 בינו׳ 2010
איבדתם אותי לגמרי...
|
|
Victoria Frances(שולטת) |
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
Victoria Frances(שולטת) • 12 בינו׳ 2010
רגע רגע, בואו נחזור לשאלה ששאלתי. בקשר ל24\7
נטלי אמרת שאת מנהלת חיי זוגיות 24\7, מעניין אותי לדעת איך הקשר שלכם מתנהל מחוץ למיטה. אשמח אם תשתפי . |
|
שרמומית |
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
שרמומית • 12 בינו׳ 2010
Victoria Frances כתב/ה: רגע רגע, בואו נחזור לשאלה ששאלתי. בקשר ל24\7
נטלי אמרת שאת מנהלת חיי זוגיות 24\7, מעניין אותי לדעת איך הקשר שלכם מתנהל מחוץ למיטה. אשמח אם תשתפי . כמו אצל גרייס. |
|
שקר |
לפני 14 שנים •
13 בינו׳ 2010
זוגיות פמדומית
לפני 14 שנים •
13 בינו׳ 2010
שקר • 13 בינו׳ 2010
פעם ראשונה שאני קורא שירשור מהתחלה ועד הסוף
בדרך כל בשירשורים מעל 2-3 דפים התוכן הופך להיות מריבות והשמצות הפעם יש לציןן ( חוץ מאשר דף 5 9 השירשור ממש מעניין ולעצם העניין: אנחנו זוג נשוי שנחגוג השנה 19 שנות נישואין, יש לנו שני ילדים בוגרים כך שבדרך כלל הם משכיבים אותנו לישון הסשנים האמיתיים אצלנו מצטמצמים רק כשאנחנו לבד או עם אחרים , מי שיודע יודע בבית או במלון או בחו"ל לפני שלוש שנים הזוגיות שלנו עברה מהפך. להדיל מהרבה זוגות שההכרות שלהם הייתה דרך הבדסמ, או שהבדסמ היה חלק בלתי ניפרד מהזוגיות שלהם מההתחלה, אצלנו זה "יצא מהארון" במרחב הזוגי שלנו רק לפני שלוש שנים כשאני החלטתי שאני לא מוכן להמשיך לחיות בזוגיות לא אמיתית ( מבחינתי ) על כל המשתמע מכך כולל הכרה שאישתי תפרק את החבילה ותראה בי סוטה מין מסוכן שתזמין את משטרת ישראל שתעצור אותי. ולכן הפכנו מבעל ואישה להיות מלכה ועבד אז איך חיים עם זה ביום יום? האם אנחנו חיים את זה 24/7 ? התשובה היא כן מצאנו לעצמנו כל מיני קודים שמבטאים את הזוגיות הפמדומית שלנו כשאנחנו בנוכחות הילדים או חברים ונילים והכל מפורט בפרטי פרוטרוט בבלוג שלנו: http://www.thecage.co.il/blog/userblog?blog_id=23802 תקראו ותהנו נהנייתם ספרו לנו ולחבריכם לא נהנייתם זה לא מעניין אותנו - כך אנחנו חיים וטוב לנו ואם יש שאלות תהיות מענות וההערות אשמח לענות תסלחו לי עכשיו אני צריך להתפנות למטלות שלי: לתלות כביסה ולשים עוד מכונה - מלכתי לא מתעסקת בכסיבה רק שמה את הבגדים המקופלים בארונות שלה ושל הילדים להכין סנדביצים לילדים ולהכין קפה למלכתי אהובתי שאותה אני כל כך אוהב קולומבוס |
|
שרמומית |
לפני 14 שנים •
13 בינו׳ 2010
Re: זוגיות פמדומית
לפני 14 שנים •
13 בינו׳ 2010
שרמומית • 13 בינו׳ 2010
זה כזה חמוד ומתוק (:
|
|