הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 12 בינו׳ 2010
אלימלך כתב/ה: אולי אני לא אינטליגנט,
אבל בכייף אני מיתפקד לרשימת המסכימים עם מורטישה. לדעתי מורטישה היא פמדומיסטית מזן נדיר שיש לשמר ולא לתקוף. אם קוראים את תגובותיה באופן אובייקטיבי, אפשר לראות בברור עד כמה מורטישה בסך הכל מנסה להגן על הפמדום הבסיסי. שבו הנשים הן השולטות, ותפקיד הגברים הוא לשרת את צרכהן, וזהו. הרצונות, הדרישות ,הפנטזיות, הן בידי הנשים, ועל הגברים למלא אחר דרישותהן ותו לא!!! מאחר ובאתר זה יש רק פורום אחד לשליטה נשית, אזי יש בעיתיות מסוימת בדרישתה של מורטישה לשרשורי פמדום נטולי פנטזיות "פמדומיות" גבריות. ולכן, אולי באמת צודקת מורטישה בבקשתה לפורום נוסף פורום אחד שיהיה מוקדש לפמדום אמיתי נטו, ופורום נוסף לפנטזיות פמדום. אם כי מנסיוני הדל בפורמים ישראלים העוסקים בשליטה נשית, פורום הפמדום האמיתי יהיה שומם למדי( לצערי הרב) , והלוואי ואני טועה... אבל אני רוצה תמונות מהסוג שמורטישיה הפנתה פה. ואני בטוח שגם אתה רוצה... הכל יכול לגור בכפיפה אחת, עם טיפלה פחות מיזוגניה, זה הכל. |
|
המלט |
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
המלט • 12 בינו׳ 2010
מה אתה מקשקש כאן על מיזוגניה? מה שיש כאן זו גולשת אחת הזויה בעלת ג'ורה במקום שלרוב האנשים יש מקלדת, שלא מסוגלת לנהל דיון מבלי לכנות את כולם בשמות גנאי מכוערים, וכשחלק מהם מחזירים לה, מיד היא קופצת עם ה'שנאת נשים' שלה, ומערבבת את היללות המתחסדות האלה שלה עם רוטב "פמדום אמיתי" שרקחה. ואז, בא אינטליגנט כמוך ומסיק שיש כאן שנאת נשים? נו באמת, קח את החצי רגל שלך שעוד נותרה בפנים ולך תקשקש במקום אחר. אולי בפורום ה"פמדום האמיתי" שתקים ה role model שלך ושל האינטליגנט השני שמחפש 'פמדום אמיתי'.
|
|
המלט |
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
המלט • 12 בינו׳ 2010
..
|
|
אלימלך |
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
אלימלך • 12 בינו׳ 2010
fog כתב/ה: אלימלך כתב/ה: אולי אני לא אינטליגנט,
אבל בכייף אני מיתפקד לרשימת המסכימים עם מורטישה. לדעתי מורטישה היא פמדומיסטית מזן נדיר שיש לשמר ולא לתקוף. אם קוראים את תגובותיה באופן אובייקטיבי, אפשר לראות בברור עד כמה מורטישה בסך הכל מנסה להגן על הפמדום הבסיסי. שבו הנשים הן השולטות, ותפקיד הגברים הוא לשרת את צרכהן, וזהו. הרצונות, הדרישות ,הפנטזיות, הן בידי הנשים, ועל הגברים למלא אחר דרישותהן ותו לא!!! מאחר ובאתר זה יש רק פורום אחד לשליטה נשית, אזי יש בעיתיות מסוימת בדרישתה של מורטישה לשרשורי פמדום נטולי פנטזיות "פמדומיות" גבריות. ולכן, אולי באמת צודקת מורטישה בבקשתה לפורום נוסף פורום אחד שיהיה מוקדש לפמדום אמיתי נטו, ופורום נוסף לפנטזיות פמדום. אם כי מנסיוני הדל בפורמים ישראלים העוסקים בשליטה נשית, פורום הפמדום האמיתי יהיה שומם למדי( לצערי הרב) , והלוואי ואני טועה... אבל אני רוצה תמונות מהסוג שמורטישיה הפנתה פה. ואני בטוח שגם אתה רוצה... הכל יכול לגור בכפיפה אחת, עם טיפלה פחות מיזוגניה, זה הכל. אבל זה לא קשור למה שאנחנו רוצים, זה על מה שהן רוצות... אנחנו פה בשביל רצונותהן, הרי על זה כל הויכוח. אני לא יודע אם הכל יכול לגור יחד בכפיפה אחת, פנטזיות "פמדומיות" גבריות, זה סוג של שליטה מלמטה, לא? אני לא אומר שזה פסול, אבל זה לא בדיוק פמדום. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 12 בינו׳ 2010
מצד אחד זאת שליטה מלמטה, נכון.
אבל מצד שני, למשל, נשים עם נטיות סדיסטיות יכולות לשאוב רעיונות מכאלו פנטזיות.או גם גברים נשלטים יוכלו יותר להכיל את הפנטזיות האלו, ולתעל אותם לשליטה נשית אמיתית, ולא להתקע בהם בלי לדבר עליהם. וזה יעזור גם לנשים. וגם סתם באופן כללי, אני חושב שבסופו של דבר נשים שולטות ירצו לשמוע על מה גברים נשלטים חושבים ומפנטזים, אם רק לא ינסו להכתיב להן מה לקחת מזה ומה לא. וכמובן בתנאי שלא יירדו עליהן בצורה גועלית אם אחת מהפנטזיות הללו במקרה מגעילה אותן (כמו שהתייחסו למורטישיה במקרה של הנאצית ההיא) עכשיו בבלוג של המלט: כשהמלט, המפרי ואנדרפוט החליפו שמלות. |
|
המלט |
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
המלט • 12 בינו׳ 2010
פוג, סוגד לרגליים החולות של ה role model שלו:
פוג, אם תתנהג יפה ואשתך תרשה לך, אולי גם אתה תוכל להצטרף בפעם הבאה. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי ינו' 13, 2010 2:04 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
Morticia • 12 בינו׳ 2010
fog כתב/ה: אלימלך כתב/ה: אולי אני לא אינטליגנט,
אבל בכייף אני מיתפקד לרשימת המסכימים עם מורטישה. לדעתי מורטישה היא פמדומיסטית מזן נדיר שיש לשמר ולא לתקוף. אם קוראים את תגובותיה באופן אובייקטיבי, אפשר לראות בברור עד כמה מורטישה בסך הכל מנסה להגן על הפמדום הבסיסי. שבו הנשים הן השולטות, ותפקיד הגברים הוא לשרת את צרכהן, וזהו. הרצונות, הדרישות ,הפנטזיות, הן בידי הנשים, ועל הגברים למלא אחר דרישותהן ותו לא!!! מאחר ובאתר זה יש רק פורום אחד לשליטה נשית, אזי יש בעיתיות מסוימת בדרישתה של מורטישה לשרשורי פמדום נטולי פנטזיות "פמדומיות" גבריות. ולכן, אולי באמת צודקת מורטישה בבקשתה לפורום נוסף פורום אחד שיהיה מוקדש לפמדום אמיתי נטו, ופורום נוסף לפנטזיות פמדום. אם כי מנסיוני הדל בפורמים ישראלים העוסקים בשליטה נשית, פורום הפמדום האמיתי יהיה שומם למדי( לצערי הרב) , והלוואי ואני טועה... אבל אני רוצה תמונות מהסוג שמורטישיה הפנתה פה. ואני בטוח שגם אתה רוצה... הכל יכול לגור בכפיפה אחת, עם טיפלה פחות מיזוגניה, זה הכל. מהסוג שמי הפנתה פה? המלטה? טוב, אז אותי אתה לא צריך... תיקון: זו כנראה שנאת אדם, ללא הפרדה מיוחדת על רקע ג'נדריאלי לפחות. אלימלך, תודה רבה לך על המילים המפרגנות זה מאוד יפה מצדך |
|
המלט |
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
המלט • 12 בינו׳ 2010
כן, זה באמת מאד יפה מצידך, אלימלך. היא משלמת לך לכל תגובה בנפרד?
|
|
אלימלך |
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
אלימלך • 12 בינו׳ 2010
תודה לך, מורטישה, באמת באמת תודה לך.
גם לך תודה, המלט. |
|
המלט |
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בינו׳ 2010
המלט • 12 בינו׳ 2010
באמת לא הייתם צריכים. בקרוב אצלכם. תודה גם לך, בוב-פוג.
|
|